7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#7164 A megjelenés napjától játszottam nagyon jó társasággal, kb mindent elértem a játékban. -
hawkie22 #7163 Azért 2500 óra az beteg. Az egy negyed év. Nem semmi. Bár hogy mit tudtál ennyire élvezni az 1-en, azt nem értem. -
Vorrhess #7162 Nekem pedig nagyon bejön :) Egyértelműen eldőlt az Anthem-Division 2 fight nálam. Főleg az előbb ahogy "beleszagolhattam" az end-gamebe is. Nagyon élveztem normal és hardban is a küldetést. -
Daermon #7161 Én mondjuk csak olyan 200at tettem az 1-be, és nem tűnik rosznak a 2 se, de olyan semmilyen az egész. Majd esélyesen nyáron-nyár végén valami jó akcióban megveszem talán. -
#7160 Mondjuk annyira volt "privat" a beta, hogy csak az nem jutott be, aki nem akart :) Viszont ketsegtelen, hogy az esti tobbszazas queuet nem kellett vegigvarnom, de kb ennyi volt az elony a tobbi tesztelohoz kepest. -
#7159 Én 2500 órát tettem az első részbe és ez nem igazán jön be.
Az, hogy pl ha unlockolni akarsz egy skillt azért vissza kell menni a főhadiszállásra például szerintem faszság.
A grafika szép, bár az első rész is nagyon szép volt, az engine-n mondjuk szerintem semmit nem változtattak.
Ami rettentő idegesítő, hogy az egyik fő küldetés kb 2 órába telt, míg végigcsináltuk, mert nagyon sokszor kidobott valakit deltával. Ez privát béta ráadásul, a stressz tesztet nem most kéne csinálni :D
Nagyon szokni kell ezt egyébként, a vételre kb 3%-ot látok. Talán ha nem lesz ennyi kidobálás és kevesebb lesz a bug is, amiből ismét van bőven, akkor talán a megjelenés után negyedévvel megveszem 3000 ft-ét :D -
Mozes #7158 Jogos, igazad van -
hawkie22 #7157 Pontosan ezt akartam mondani. Minden szép, minden jó, már süt a nap, minden zöld, kicsit több élet is került bele NPC szinten, de maga a játék semmit se változott a külcsínen kívül. Mész, csinálod a küldiket, semmi más. Még a küldetések is majdnem ugyanazok, mint az elsö részben. Sajna a sztoriból eddig nem tudtam meg semmit, mert az átvezetö anime-ok közben nincs hang, se felirat, pedig beállítottam. A szereplök szája mozog, a környezeti hangokat hallod, de semmi szöveget nem játszik le a game, és még a feliratot se rakja ki. Valszeg bug.
A raid-ek érdekesek lehetnek a késöbbiekben, itt a closed betaban kizárt, hogy belerakják. De jelen állapotában azt kell mondjam, hogy ez számomra nem lesz azonnali vétel, söt. Megvárjuk, míg jól lemegy az ára, aztán meggondoljuk, hogy megvegyük-e. Ezt a játékot az elsö rész egy tartalmas DLC-jeként kellett volna kihozni, nem teljes árú játékként.
Felmentettem a Fehér Házat, a színházat meg az elsö két térképrészen megcsináltam a Story Missiont, azt ennyi volt. Nem hiszem, hogy 11-ig még egyszer elöveszem, de ki tudja...
Az elsö részbe csak 139 órát tettem bele, a végére nagyon ellaposodott nekem, a Survival-el szórakozgattam kicsit, de kb. fél éve ment az uninstall. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.02.07. 22:33:30 -
TomStorm #7156 Nekem az miatt nincs hangulata mert rájöttem ez egy teljesen felesleges folytatás.Ebbe a játékba már beletettem 300 órát.
Hát itt változás kutyafüle.Ha nem játszottam volna első résszel akkor ez egy jó game lenne de így számomra semmi értelme.Ez már lepörgött lemez.
Viszont aki most kezdi Division-t annak kötelező!! -
Mozes #7155 Na nyomtam egy keveset a bétát. Jól fut, szép, amit változtattak az jópofa, de amitől féltem az bejött, nincs hangulata. Nekem az első részben a havas és karácsonyi hangulata az egész városnak nagyon bejött. Itt csillog minden, gyönyörű színek, meg minden, de nem jön át az a kirekesztettség érzés ami az elsőben megvolt, hogy ott vagy "egyedül" és meg kell menteni a várost. Ettől eltekintve nekem egy minőségi dolognak tűnik, még a beta bug halmazaival együtt is. -
DrSoong #7154 Mi ez a retek az utolsó pajzsnál, hogy megvan a 290, de mégis csak 287-et lát? -
Daermon #7153 Jaja megy már. -
TomStorm #7152 10:00 kezdődik? -
sztar007 #7151 Én is kaptam béta kulcsot, ez fogja eldönteni hogy meg veszem-e, az első része nálam addig tartott mig elértem a 30-at, utána unalomba fulladt a semmilyen end-game-jével. A dlc-k közül is csak a survival tudott lekötni 4-5 órára. Pedig potenciál van benne csak nem tudják kihasználni. Anthem várósabb mint ez jelenleg. -
EFRM #7150 akinek gmailje van, az nézze a PROMOCIOK mappát, nekem oda jött az email....
bocs ha "vótmá" -
#7149 41,89Gb-t ír nekem. -
#7148 Olyan 48 giga körül lehet. Kaptam én is hozzáférést, én sem rendeltem elő. Elég volt csak feliratkozni a bétára. -
#7147 Hat en majd csak este. Mekkora lett a beta merete? -
#7146 Nekem már csorog lefelé... Pedig nem is rendeltem elő... -
#7145 Nah, kezdodik! :)
Agent here is your Private Beta access
ACCESS THE PRIVATE BETA THROUGH UPLAY PC
We are excited to announce that you can now pre-load The Division 2 Private Beta.
blah-blah... -
#7144 2,436 have signed. Let’s get to 2,500! -
DrSoong #7143 Mi lett a peticióval miért mutat nullát? Ránézegettem párszor miután aláírtam és sokszor volt olyan, hogy visszefelé haladt... egyik nap majdnem volt 2500 aztán pár nap után 1700 körül. -
#7142 Elsődlegesen a DirectX 12-re koncentrál az új Division
DX11-et el kéne felejteni végre és dx12 only cumokat gyártani.Végre ők is már téregetnek -
#7141 -
#7140 -
#7139 Tom Clancy's The Division 2 - DX12-vel lesz az igazi, érkezett pár új kép is
Nem tudom, de így ránézésre visszalépés az első részhez képest.
-
#7138 -
#7137 Mindjárt itt a megjelenés. Kétlem hogy ez bármit is elérne. Utólag meg nem hiszem hogy dolgoznának ilyenen. De aláírtam 10 sec nem a világvége -
#7136 A hivatalos magyar forgalmazó ajánlásával indült egy magyar kezdeményezés a honositással kapcsolatban. Ha elég aláirás összejön vállalták, hogy az UBI elé viszik a dolgot. Persze ez sem biztos, hogy megoldja a dolgot.
Természetesen, az aláirás és a megosztés nem kötelező, de aki szeretne segiteni annak megköszönjük ha aláirja.
petició -
DrSoong #7135 Nekem egy régi R7 van a gépben 16GB rammal és i5-4690. Ahhoz, hogy menjen még kellene egy RX550, de 45-50 ezret nem fogok költeni rá (a játék árával). -
chris0000 #7134 hi.
nekem 3570K van + 1080Ti és szerencsére bőven 50-60fps között van mindig 4K-ban.
ezt csak azért írom,h ha vki játszana vele...inkább egy erős v.kártya kell alá.üdv.
-
#7133 Minimum - 1080p/30 fps
Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
Processzor: AMD FX-6350, Intel Core I5-2500K
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon R9 270, Nvidia Geforce GTX 670
VRAM: 2 GB
DirectX 11, 12
Ajánlott - 1080p/60 fps
Processzor: AMD Ryzen 5 1500X , Intel Core I7-4790
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: AMD RX 480, Nvidia Geforce GTX 970
VRAM: 4 GB
DirectX 11, 12
Magas - 1440p/60 fps
Processzor: AMD Ryzen 7 1700, Intel Core I7-6700K
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: AMD RX Vega 56, Nvidia Geforce GTX 1070
VRAM: 8 GB
DirectX 11, 12
Elit - 4K/60fps
Processzor: AMD Ryzen 7 2700X, Intel Core I9-7900X
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon VII, Nvidia Geforce RTX 2080 TI
VRAM: 11 GB
DirectX 11, 12 -
#7132 The Division 2 will release on the Epic Store, not Steam -
mokuci74 #7131 Exotic list -
DrSoong #7130 Van 24 exotikus fegyverem, akkor melyik hiányzik a 24-ből? Liberator, House, Midas, Thomson M1928, Devil, Showstopper, Hildr, Centurion, Golden Rhino, Big Ajehandro, Bullforog, Eir, Caducens, Medved, Tommy gun, Hungry dog, Historian, Tenebrae, Urban MDR, Warlord, Damascus, Pakhan, Cassidy, Defiler. -
DrSoong #7129 Az új pajzshoz tud valaki egy friss listát az elérhető exotikus fegyverekről? Elvileg nekem meg kellene lennie mindnek, de mégis 23/24 az állás. -
#7128 -
#7127 Én tolom az alfát...
Sokszor dobál ki kapcsolati hiba miatt... Néha ki is fagy, de nem lehet semmit írni róla... Mert ejnye-bejnye lesz... ÷( -
#7126 Tolnám ha kaptam volna kulcsot. -
#7125 senki nem tolja az alfat?
3 honap mulva megjelenes, de nem gondoltam volna, hogy ennyire ne mukodjon benne semmi.
Foleg, hogy csak egy atskinezett elso resz.