7647
  • DrSoong
    Iszonyú tréül állok a világjárvány maszkjaival, egy sincs meg. De ami a legjobban kellene az árok maszk a leg szivatósabb... De legalább az új pajzsot egyből megadta.
  • PeeTeR
  • Why
    Ah nah ilyen nekem még nem volt. Valószínü bug lehet,mert nincs értelme miért ne tudnád magadhoz venni és kibontani.
  • cyber
    Tudom hogy csak 9 csomag vagy tárgy lehet nálam.
    Amikor végeztél a kimentéssel és elmész egy ellenörzöpontra a Lerakat ládában a kimentett cuccokat nem tudom magamhoz venni.
    Lehet nem voltam érthetö.Szóval a kimentés megvolt a cuccok a lerakat ládában és nem tudom kivenni a cuccokat és kinyitni a ládákat sem.
    Na ez mitöl van?
  • Why
    Mármint,hogy amikor már kimentetted a ládákat és akkor nem tudod kinyitni? Mert amikor még bent vagy DZben akkor ott van limit amennyi nálad lehet,de ezt gondolom tudod. Arról nem tudok,hogy lenne napi limit,hogy mennyi már kimentett DZ ládát nyithatsz ki. Fura is hogy nem tudod.
  • cyber
    Üdv!
    Alábbi kérdésem lenne a szakikhoz.
    fekete zónából kimentett cuccokat legyen az bármi nem engedi felvenni illetve a ládákat sem tudom kinyitni.
    Mi lehet a gond?Van valami napi limit vagy miért nem tudom magamhoz venni?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • DrSoong
    Köszi hülye fordítása van. Kérdezted mi hiányzik még a 3000 ponthoz, 95 pont kell már csak. A legendás hibátlan times square és napalm hozna 50 pontot. Van az a 4 személyes titkos küldetés aminél 4 ikszre kell állni és kinyillik egy ajtó ahol a bosst le kell lőni az 50 pont.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.12. 18:43:13
  • mokuci74
    A kozgyules
  • DrSoong
    Tudja valaki melyik az "ENSZ küldetés" ami az új pajzshoz kell? Én ilyet nem találok a mapon.
  • DrSoong
    Tegnap azt írta, hogy új pajzs 1 nap múlva. Most amikor beléptem meg semmi...
  • DrSoong
    Komolyan nem értem miért nem képesek fölvenni legalább egy 4 pontos D3-at NinjaBike zsákkal és mellé még berakni valamit ami ad 3 pontot máshoz. Bejönnek fél perc alatt elhullanak legendáson és ezzel elbassza a hibátlant... Utána meg meg van sértődve ha elküldi az ember a picsába! PvP-n csalnak Co-op-ra meg alkalmatlanok.
  • Alanw
    az unnep tiszteletere kikapcsoltam a hanguzit,osszesapasban ket russzki egyfolytaban pofazott
  • DrSoong
    Még most sem tudják végigtolni a Queens alagutat elesés nélkül ilyen eventtel. Kész vicces...
  • Why
    Szívesen remélem megoldodik! :)
  • cyber
    Köszönöm.
  • Why
    Hali! Szerintem csak az Event miatt van ez. Még amikor megjelent a játék és utána sem volt ennyire drasztikus hibák,ahogy te leírtad furcsa hogy most pedig van néhány játékosnál. Szerintem írj a ubisoft supportnak vagy The Division supportnak. Mondjuk az event után valószínüleg nem lesz ilyen gondod vele. Remélem.
  • cyber
    Köszönöm.
    Kipróbáltam és nem oldotta meg a probléát.
    Más ötlet esetleg?
  • PeeTeR
  • PiszkosFred
    Uplayen belul probald meg kikapcsolni az overlayt. Hatha.
  • cyber
    Sziasztok!
    Újoncként tisztelettel kérdezném Tőletek az alábbit a játékkal kapcsolatban!
    Lehet volt már itt a kérdés de Én nem találtam infót róla.
    Bent vagyok a játékban és belép egy barátom akkor a játék összeomlott hibaüzenettel kilép v lefagy visszalépni vagy lehet vagy nem.
    Ez igaz a solo-ra is meg a coopra-is.A barátok belépésénél vettem észre legsűrűbben de random bármikor kilép.
    Elég idegesítő főleg küldi közben.
    Szóval adott a kérdésem ezzel lehet e valamit kezdeni?
    Előre is köszönöm ha valaki segít.
  • DrSoong
    Már kétszer csináltam végig DZ-ben a minden zónából ments ki tárgyat dolgot, de egyiket sem adta meg... Mentettem már ki mindegyikből loot-ot, kulccsal és kulcs nélkül nyitható ládák tartalmát... Mi van még amit ki lehet onnan menteni?
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.02. 18:12:42
  • mokuci74
    Jo lesz az.... :)
    Azert remelem hamarosan lehull a lepel egy BattlEye, VAC vagy akarmif***m anticheat rendszerrol is....hogy ping lock-rol es egyeb nyalanksagokrol ne is almodjak.....Gondolom nem vagyok egyedul azzal a velemnyemmel, hogy az elso resz halozati kodja egy kalap kaki ?
    Majd meglatjuk
  • PeeTeR
  • MrTobiasRipper
    Nem kell sok idő... Egy jó csapat kell ÷)
  • DrSoong
    Bakker a 3000 pontos pajzshoz még 270 kell, de egészen sokat haladtam előre, mert 400-ról indultam. 10k rendbontóért, fegyencért, tisztogatóért be tudok zsebelni 150 pontot, de az még 11 ezer npc összesen... A hibátlan legendásokért és betörésekért 140 pontot adna... Föld alatti részről is talán még 150 pontot ki tudnák szedni... Csak túl sok idő kell mindhez.
  • DrSoong
    A hordozón, mólón, és gépházban event alkalmával érdemes próbálkozni akkor könnyebb túlvinni 20-as szinten. 30 körülig jutottam random csapattal, de mostanában szinte mindenki csak 16 körülig megy kimaxolva az SHD gyűjtést centizve a másodperceket. Majd nyitnak 3-4 ládát bent és megy mindenki.
  • MrTobiasRipper
    Ilyesmi többször is előfordult... Nem számolta a pisztolyos öléseket, stb... De előfordul fordítási hiba is... Pl. csak csapatban teljesíthető és az egész csapatra vonatkozik... Vagy nem lehet használni semmilyen elsősegély cuccot... Ilyesmik...
    Nekem az új terület hullámos támadós küldetésekhez kéne egy csapat (eddig max. 19. hullámig bírtuk, de az már elég durva volt)... Vagy valaki aki tudja miről szól, mert olvastam, hogy valami ládához kéne eljutni, de én nem találom... A csapattársak meg egy sarokban kuporognak és csak lőnek...
    Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2018.09.25. 21:43:42
  • DrSoong
    Azt hiszem van egy kis bug a játékban. Mivel csapatban nem ment ezért egyedül elesés nékül végignyomtam a Queens alagút tábort (5. világfokozat, kihívás) és a végén nem adta meg.
  • DrSoong
    Az új pajzs feladatát nem tudom értelmezni. "Érd el a 3000-es Bravúr pontszámot." Milyen bravúr? Mi van?!

Szerk. Megvan mit akar, de a 3000 még messze van.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.09.13. 03:24:24
  • tutyimutyi2
    Annál a crafting asztalnál ahol elvileg tudom növelni a felszereléseim statjait ott csak a ruháimat tudom így fejleszteni vagy a fegyvereimet is?
  • toza #7094
    70% leertekeles steamen..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.08. 15:38:53
  • MrTobiasRipper
    Hmm... Most mindenki rápörgött a Túlélésre...
    Engem általában 1-3 perc alatt besorsol...
    De azt vettem észre, hogy egyedül hatékonyabb vagyok... Általában 1,5 óra alatt összeszedek annyi cuccost, hogy a DZ-ben ne jelentsen gondot a vadász... Csapatban szerintem többet kell farmolni... Több vadásszal kell küzdeni... Amúgy nem értem, hogy nem lett meg az 5 kimentett cucc, nekem az lett meg először... Annyi a láda a DZ-ben és kutya se fosztja ki őket...
    Viszont baromi idegesítő, hogy néhány f*sz összegyűjti az összes Division tech-et és nem tudok sárga fegyvert készíteni... ÷(
    Bár meglett az 1 perccel a fertőzöttség előtti kimentés és a kimaxolt ruha is ÷)
  • Why
    The Division Hungary csoport közel 1400 taggal. Ha te is akarsz társakkal játszani vagy érdekel hogy lehet jó geart összeállítani. Sok segítőkész ember van itt,ahogy az SG forumon is látom.
  • Shep
    Na, végre megvan a fullos nomad szett ami lényegében az egyetlen ami engem érdekel.
  • DrSoong
    1,5 órás PvE túlélő egyedül. Ismét csak -20 °C-os védettségig jutottam, viszont mivel már csak ketten maradtunk és nem találtam egy ideje sehol gyógyszereket ezért az aktivált kimentéshez mentem, két vadász legyilkolása után távoztunk. Eddigi legjobb 156800 exp lett.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.28. 18:43:09
  • PeeTeR
  • DrSoong
    Tegnap túlélőben eljutottam 2 óra alatt -20 °C-os védettségig, aztán kampec.
  • TonyRealty
    Sziasztok! Játékos társakat keresek pc/uplay platformon farmolás céljából, valamint Shield-ek teljesítésére. Nem olyan rég kezdtem újra egy hosszabb kimaradás után. Ha akad lehetőség, akkor megköszönném ha felvennétek. Uplay-en: TonyRealty Előre is köszönöm! :)
  • Shep
    Felveszlek majd, este tervezek egy kört ha leszel mehetünk.
  • Zsolt_99
    Küldtem jelölést ha jo lenne majd a tuleloben jacani mert egyedul nem nagyon megy,a jatekba a nevem FattyDaddy_82