The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem általában 1-3 perc alatt besorsol...
De azt vettem észre, hogy egyedül hatékonyabb vagyok... Általában 1,5 óra alatt összeszedek annyi cuccost, hogy a DZ-ben ne jelentsen gondot a vadász... Csapatban szerintem többet kell farmolni... Több vadásszal kell küzdeni... Amúgy nem értem, hogy nem lett meg az 5 kimentett cucc, nekem az lett meg először... Annyi a láda a DZ-ben és kutya se fosztja ki őket...
Viszont baromi idegesítő, hogy néhány f*sz összegyűjti az összes Division tech-et és nem tudok sárga fegyvert készíteni... ÷(
Bár meglett az 1 perccel a fertőzöttség előtti kimentés és a kimaxolt ruha is ÷)
Ready Player One
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.28. 18:43:09
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.21. 15:43:58
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Izgalmas játékmód ez, köszi mokuci74, hogy segítettél és eligazítottál benne. Annak ellenére, hogy megvan bárkivel bemegyek ha oké neki.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.08.20. 09:37:07
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
O1G-mokuci74
Holnap tolhatjuk valamikor, bar ebben a g***i melegben normalis ember vizparton van :D
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2018.08.18. 22:05:51
egyszer sem kaptunk huntert, ráadásul senki még csak le sem feküdt
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Kösz az infót...
nem emlékszem valaha kétszer is kaptunk volna
de most, hogy pajzs van rá, mintha gyengébbek lennének, ráadásul a csapatban mindenki megkapja a kill-t :)
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.07.21. 15:11:49
<#crazya>#crazya>
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
A shotis fejlövéseknél az számít, amikor fröccsen (megjelenik egy fejlövés ikon és úgy lövöd fejbe / két fejlövés egymás után)... ÷)
Amúgy meg megnézném, hogy egy csapat végigtolja a Sárkányfészket csak pisztollyal...
Ready Player One
"Ölj meg 5 tisztogató főnököt" Ez mit takar, mert a Sárkányfészket és a Napallm előállítónál lévő bossokot nem számolja?
Van egy ilyenem viszont a jutalombeváltónál nem tudom kivenni. A jutalombeváltónál egy shady maszk volt amit nem tudom mire kaptam.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.26. 17:48:50
Ready Player One
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.25. 17:38:40
Ready Player One
Ready Player One
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.06.20. 23:28:18
Ready Player One
Ready Player One
Vannak klánok, vagy valami magyar összezendülés, discord stb. ahol lehetne más magyarokkal is játszani?:)
Kicsit unalmas egyedül solozni. :/ Random külföldiekkel meg DZ elég szar. :)
Esélyesen én is beszerzem majd, de főleg a sztori miatt csak, meg solozni :D