7647
  • hawkie22
    Nekem lassan a hócipöm tele. :) 6-os szintü vagyok, de 3 kivételtöl eltekintve eddig az összes fegyver drop vagy shotgun vagy mesterlövész. Másmilyen fegyver nincs is ebben a játékban? Pedig dobott már vagy 60-70 fegyvert ezen idö alatt. Nálatok is ez van?
  • s0n1c
    optimized graphics settings i benchmarked
  • PiszkosFred
    Pedig a settings - video opciok kozott ott van a windowed, nekem siman atrakta es azota is mukodik.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.15. 12:53:44
  • Nomad90Hun
    Valószinű, hogy beállításfájlokat kell majd matatni notepad-el pl., nekem mondjuk pont az ablakos mód hiányzott azt is ott lehetett beállítani egy egyszerű windowed=false-ról átirni true-ra az értéket és woálá, szóval majd át kell ezeket nyálazni ott lesz valahol az is.
  • Mozes
    Sziasztok! Nem találok a grafikai beállítások között élelmosást semmilyen szinten, ez lehet? Mi az ami legjobban leveszi az FPS-t? Árnyékokkal játszottam de szinte semmi hatása nem volt, hogy High vagy Low volt.

Köszi,
  • PiszkosFred
    Meglepve tapasztaltam en is, hogy pontban ejfelkor indulas, es nem volt gond, ment siman.
  • zamballa82
    :)

Nálam most többször kifagy a játék.

Egy fájl hitelesítés most megy végig a gépen.
  • Nomad90Hun
    Nah kis update:

"Csatlakozás játékhoz"-ra kattintva 1 baráton végre elindult a game és azóta müködik rendesen nem tudom mi a franc baja volt.
  • Nomad90Hun
    Nekem is jó volt 2 órán keresztül a game.

Azóta masszív szopóroller van...

Nagyrészt saját hülyeségem, de azért leírom nehogy más is így járjon.

2 óra játék után gondoltam csinálok még egy karit, csak épp a karakterkészítő képernyőn jöttem rá h még tök fölösleges, hiába nyomtam bármit nem lehet "csak úgy" megszakítani a karaktergenerálást, pánikmode on és nyomtam egy ctrl-alt-del-et és feladatkezelővel bezártam a játékot, ami még nem is kellenne hogy gond legyen, csak valószinüszeg a szerveren valami mégse ok.
    Merthogy hiába indítom el megint a gamet a logók után a connect to servers képernyőn kifagy, a uplay game launcher és az anti cheat szintén. Próbáltam fájlellenőrzést, uplay kilépés meg belépés, komplett ujratelepítést is, semmi nem oldotta meg... Úgy most itt ülök és mar az ideg, ubinak küldtem hibajegyet még semmi válasz délelőttöm off, remélem mire hazaérek jön valami válasz.
  • zamballa82
    Sima indulás volt.
    Toltam 1,5 órát.
    Semmi gondom nem volt.
    Szerintem jó lett.
  • zamballa82
    Köszönöm.
    :D
    Már csak 2 óra.
  • PiszkosFred
    Hat, lehet erdemes lenne kialudnia magat az embernek es inkabb reggel belevagni koran, mint sem probalkozni ejfelkor. :)
  • s0n1c
  • macleody
    Elvileg éjféltől, szóval már "csak" 3 órácska.
  • zamballa82
    Valaki tudja hogy pontosan mikortól indul a játék 15.-én a játék?
  • hawkie22
    Én is este jövök, reményeim szerint éjfél után nem lesz akkora gond a bejelentkezéssel. Egy kicsit mindenképp akarom tolni az éjjel.

#7227: Nutriel, felvettelek, uPlay: Sh00ter_83 :)
  • Nomad90Hun
    Csapatot keresnék én is, holnaptól érkezem a második hullámmal.
  • Nutriel
    Sziasztok !

Ha már beletették,használjuk ki...
    Egyenlőre minimális létszámmal,de megalakult a Stormcorner néven futó klán,amely szívesen lát mindenkit,aki nem egyedül szeretne mászkálni Washington utcáin. Semmi kényszer,semmi kötelező napi "farmolás",csak játék (azt nem mondom,hogy stesszmentes,mert azért vannak még hibák,amik okozhatnak kellemetlen pillanatokat).
    Nincs szinthez kötve,mindegy,hogy melyik verzióval rendelkezel,amennyiben érdekel várunk szeretettel. Én személy szerint a 8 fős raidekre nagyon kíváncsi vagyok,szeretném ezt/ezeket nem PUG-gal,nem ismeretlen emberekkel kipróbálni. Nyugisan haladunk,előbb vagy utóbb úgyis elérjük a 30-as szintet.
    Akár itt,akár in-game (Nutriel vagy MancuniaH néven) keress bátran,a játékban leginkább esténként vagyunk elérhetők.
  • foxxi
    Uplay: KisCSajszi ügynék két napja akcióban, ki akarja vegye fel :)
  • hawkie22
    Ugyanez volt nálam is. :)
  • AnuluWork #7224
    Mivel a WD2 és a W megvan, marad az FCP.
  • AnuluWork #7223
    Jaja. :)
  • Daermon
    FC:P nekem az egyetlen FC, ami tetszik.
    A Ghost Recon Wildlands is jó lett összeségében.
  • PiszkosFred
    WD2, FC:P, Wildlands kuzol az egyiket megkapja mindenki, aki preorderben vette, az az akcio nem a CE resze. WD elso reszet ismertem (meg is van), Far Cry esetben meg talan az elso resszel jatszottam sok-sok eve, de a tobbit nem ismerem, igy en is filozok meg, hogy melyiket kellene valasztani, marc vegeig van idom azt hiszem.
  • s0n1c
    Te az swg-s Anulu vagy? :)
  • s0n1c
    Klienst le lehet valahonnan rántani? Nem open-eztem, gondolom neked is onnan van meg.

Köszi!
  • AnuluWork #7218
    Csak nekem erős 70kért a Div2 CE? Nem szálltak el kicsit? Csak mert ubin (-20%-os kuponnal), az ultimate 87,99 euro úgy, hogy választhatsz hozzá egy játékot is (WD2, FC:P, Wildlands). :)
  • PiszkosFred
    Penteken kezdem en is. Kb. 40+ gb leszedve, a nemzeti unnepet/hosszu hetveget Washingtonban toltom :) Aztan meglatjuk mi lesz kesobb.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.12. 12:16:13
  • Daermon
    Egyenlőre mindenhol csak a bugok miatt panaszkodnak.
    Én meg majd csak este tudok leülni játszani vele.
  • Nomad90Hun
    Ezzel nem vagy egyedül. Számomra az a 3 nappal előbb nyomhatod és kapsz 2 skin-t nem ért meg a + 40 eurót.
    Én majd csütörtökön este melóból hazamenet betárazok valami kólát vagy kávét aztán éjféltől nekiállok hajnali baglyot játszani, pénteken úgyse megyek sehova.
  • hawkie22
    Na, játszik már valaki a játékkal? Semmi élménybeszámoló? Pedig reménykedtem, hogy ha visszajövök melóból, már itt áradoztok, hogy milyen jó lett a game. :) Én sajna csak péntektöl tudok játszani, mert csak a Standardot vettem meg.
  • oreal
    https://discord.gg/383XJ2f - Magyar Divison 2 Discord
  • foxxi
    Gold Edition beszerezve, letöltve. T - 6.48 min.
  • oreal
    Errol a textura eltunus problemarol sokan panaszkodtak de remelhetoleg a live game-nel mar fixalva lesz.
    Valoszinu a day 1 patch majd javitja de ha az nem akkor valami uj video kartya driver fixalni fogja.
  • goofey84
    Nektek nem volt olyan a nyílt bétában, hogy az orrom előtt töltődtek be a textúrák? Az extra látótávolságot 10-re húztam, de így is csinálta.
  • oreal

Van valaki aki holnap ejfeltol mar jon jatszani ? B52-OreaL - Uplay add me +

• Morinad
    A csalásokat fps-ben csak azzal lehet kiszűrni, hogy figyelik a kliens oldali alkalmazásokat. A modellek helye megvan a kliensnek, ezeket használja a hack progi, és az egeret oda mozgatja, ahová kell. A technológia miatt lehetetlen meggátolni, mert a kliens nem tudná kirajzolni az ellenséget.

A directX streambe kapcsolódnak be jellemzően ezek az alkalmazások, egy közbülső rétegként. A játék nem veszi észre, szintén a technológia miatt.

Azt tudják csinálni, hogy az ismert csaló programokra keresnek rá a futás közben. Így aztán, ha új a program, vagy gyakran változik, akkor csak a szerver oldali elemzéssel lehet ellenőrizni. (pl. túl pontosan célzókat, furcsán mozgókat, esetleg a kliens által nem támogatott tevékenységeket végzőket GM-ek leellenőrzik) Ez nagyon sok munka, és eléggé kilátástalan sajnos. A jelen helyzet szerint FPS-ben mindig lesznek csalók.
  • Nomad90Hun
    Kis update:

Most nézem hogy csak a Phoenix, Dark zone, Ultimate és Gold edition kiadásokkal lehet 12-étől tolni elvileg.
  • Nomad90Hun
    Én nem tudom mit csináltak, de mivel az egyben rengeteg rpm hacker (is) volt, és erről a fejlesztők is tudtak ezért adná magát hogy valamit faragtak a dolgokon.

Amúgy igen lehet előtölteni sőt a uplay nekem release-re már 12-ét ír 15-e helyett. Nem vagyok az összeesküvés elméletek 100%-os híve, de nem lehet hogy ubiék bokán akarják rúgni az éppen Anthem-el szenvedő EA-t ezzel? Mert 1-1,5 héttel ezelőtt még röhögve 15-ét írt az uplay nekem release date-re, sok magyar boltban is az ment / megy mint kiadási dátum.
    lásd pl.: div 2 konzolok szervíze
  • MarkBlade
    Azt nem tudjátok hogy a kettőnek is kliens oldali hozzáférése lesz a szerverhez? Értem alatta a sok cheatert.. az egyben ezt nagyon elrontották és amíg nem kopott ki a multi pvp játszhatatlan is volt kb..