The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2,436 have signed. Let’s get to 2,500!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mi lett a peticióval miért mutat nullát? Ránézegettem párszor miután aláírtam és sokszor volt olyan, hogy visszefelé haladt... egyik nap majdnem volt 2500 aztán pár nap után 1700 körül.
Elsődlegesen a DirectX 12-re koncentrál az új Division
DX11-et el kéne felejteni végre és dx12 only cumokat gyártani.Végre ők is már téregetnek
DX11-et el kéne felejteni végre és dx12 only cumokat gyártani.Végre ők is már téregetnek
Next PC upgrade: 2022
Tom Clancy's The Division 2 - DX12-vel lesz az igazi, érkezett pár új kép is
Nem tudom, de így ránézésre visszalépés az első részhez képest.
Nem tudom, de így ránézésre visszalépés az első részhez képest.
Mindjárt itt a megjelenés. Kétlem hogy ez bármit is elérne. Utólag meg nem hiszem hogy dolgoznának ilyenen. De aláírtam 10 sec nem a világvége
A hivatalos magyar forgalmazó ajánlásával indült egy magyar kezdeményezés a honositással kapcsolatban. Ha elég aláirás összejön vállalták, hogy az UBI elé viszik a dolgot. Persze ez sem biztos, hogy megoldja a dolgot.
Természetesen, az aláirás és a megosztés nem kötelező, de aki szeretne segiteni annak megköszönjük ha aláirja.
petició
Természetesen, az aláirás és a megosztés nem kötelező, de aki szeretne segiteni annak megköszönjük ha aláirja.
petició
Nekem egy régi R7 van a gépben 16GB rammal és i5-4690. Ahhoz, hogy menjen még kellene egy RX550, de 45-50 ezret nem fogok költeni rá (a játék árával).
hi.
nekem 3570K van + 1080Ti és szerencsére bőven 50-60fps között van mindig 4K-ban.
ezt csak azért írom,h ha vki játszana vele...inkább egy erős v.kártya kell alá.üdv.
nekem 3570K van + 1080Ti és szerencsére bőven 50-60fps között van mindig 4K-ban.
ezt csak azért írom,h ha vki játszana vele...inkább egy erős v.kártya kell alá.üdv.
Minimum - 1080p/30 fps
Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
Processzor: AMD FX-6350, Intel Core I5-2500K
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon R9 270, Nvidia Geforce GTX 670
VRAM: 2 GB
DirectX 11, 12
Ajánlott - 1080p/60 fps
Processzor: AMD Ryzen 5 1500X , Intel Core I7-4790
Videokártya: AMD RX 480, Nvidia Geforce GTX 970
VRAM: 4 GB
DirectX 11, 12
Magas - 1440p/60 fps
Processzor: AMD Ryzen 7 1700, Intel Core I7-6700K
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: AMD RX Vega 56, Nvidia Geforce GTX 1070
VRAM: 8 GB
DirectX 11, 12
Elit - 4K/60fps
Processzor: AMD Ryzen 7 2700X, Intel Core I9-7900X
Videokártya: AMD Radeon VII, Nvidia Geforce RTX 2080 TI
VRAM: 11 GB
DirectX 11, 12
Processzor: AMD FX-6350, Intel Core I5-2500K
Videokártya: AMD Radeon R9 270, Nvidia Geforce GTX 670
VRAM: 2 GB
DirectX 11, 12
Ajánlott - 1080p/60 fps
Processzor: AMD Ryzen 5 1500X , Intel Core I7-4790
Videokártya: AMD RX 480, Nvidia Geforce GTX 970
VRAM: 4 GB
DirectX 11, 12
Magas - 1440p/60 fps
Processzor: AMD Ryzen 7 1700, Intel Core I7-6700K
Videokártya: AMD RX Vega 56, Nvidia Geforce GTX 1070
VRAM: 8 GB
DirectX 11, 12
Elit - 4K/60fps
Processzor: AMD Ryzen 7 2700X, Intel Core I9-7900X
Videokártya: AMD Radeon VII, Nvidia Geforce RTX 2080 TI
VRAM: 11 GB
DirectX 11, 12
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Van 24 exotikus fegyverem, akkor melyik hiányzik a 24-ből? <#eplus2>#eplus2> Liberator, House, Midas, Thomson M1928, Devil, Showstopper, Hildr, Centurion, Golden Rhino, Big Ajehandro, Bullforog, Eir, Caducens, Medved, Tommy gun, Hungry dog, Historian, Tenebrae, Urban MDR, Warlord, Damascus, Pakhan, Cassidy, Defiler.
Az új pajzshoz tud valaki egy friss listát az elérhető exotikus fegyverekről? Elvileg nekem meg kellene lennie mindnek, de mégis 23/24 az állás.
Én tolom az alfát...
Sokszor dobál ki kapcsolati hiba miatt... Néha ki is fagy, de nem lehet semmit írni róla... Mert ejnye-bejnye lesz... ÷(
Sokszor dobál ki kapcsolati hiba miatt... Néha ki is fagy, de nem lehet semmit írni róla... Mert ejnye-bejnye lesz... ÷(
senki nem tolja az alfat?
3 honap mulva megjelenes, de nem gondoltam volna, hogy ennyire ne mukodjon benne semmi.
Foleg, hogy csak egy atskinezett elso resz.
3 honap mulva megjelenes, de nem gondoltam volna, hogy ennyire ne mukodjon benne semmi.
Foleg, hogy csak egy atskinezett elso resz.
szerintem
Iszonyú tréül állok a világjárvány maszkjaival, egy sincs meg. De ami a legjobban kellene az árok maszk a leg szivatósabb... De legalább az új pajzsot egyből megadta.
Ah nah ilyen nekem még nem volt. Valószínü bug lehet,mert nincs értelme miért ne tudnád magadhoz venni és kibontani.
Ready Player One
Tudom hogy csak 9 csomag vagy tárgy lehet nálam.
Amikor végeztél a kimentéssel és elmész egy ellenörzöpontra a Lerakat ládában a kimentett cuccokat nem tudom magamhoz venni.
Lehet nem voltam érthetö.Szóval a kimentés megvolt a cuccok a lerakat ládában és nem tudom kivenni a cuccokat és kinyitni a ládákat sem.
Na ez mitöl van?
Amikor végeztél a kimentéssel és elmész egy ellenörzöpontra a Lerakat ládában a kimentett cuccokat nem tudom magamhoz venni.
Lehet nem voltam érthetö.Szóval a kimentés megvolt a cuccok a lerakat ládában és nem tudom kivenni a cuccokat és kinyitni a ládákat sem.
Na ez mitöl van?
Mármint,hogy amikor már kimentetted a ládákat és akkor nem tudod kinyitni? Mert amikor még bent vagy DZben akkor ott van limit amennyi nálad lehet,de ezt gondolom tudod. Arról nem tudok,hogy lenne napi limit,hogy mennyi már kimentett DZ ládát nyithatsz ki. Fura is hogy nem tudod.
Ready Player One
Üdv!
Alábbi kérdésem lenne a szakikhoz.
fekete zónából kimentett cuccokat legyen az bármi nem engedi felvenni illetve a ládákat sem tudom kinyitni.
Mi lehet a gond?Van valami napi limit vagy miért nem tudom magamhoz venni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Alábbi kérdésem lenne a szakikhoz.
fekete zónából kimentett cuccokat legyen az bármi nem engedi felvenni illetve a ládákat sem tudom kinyitni.
Mi lehet a gond?Van valami napi limit vagy miért nem tudom magamhoz venni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi hülye fordítása van. Kérdezted mi hiányzik még a 3000 ponthoz, 95 pont kell már csak. A legendás hibátlan times square és napalm hozna 50 pontot. Van az a 4 személyes titkos küldetés aminél 4 ikszre kell állni és kinyillik egy ajtó ahol a bosst le kell lőni az 50 pont.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.12. 18:43:13
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.12. 18:43:13
A kozgyules
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Tudja valaki melyik az "ENSZ küldetés" ami az új pajzshoz kell? Én ilyet nem találok a mapon.
Tegnap azt írta, hogy új pajzs 1 nap múlva. Most amikor beléptem meg semmi...
Komolyan nem értem miért nem képesek fölvenni legalább egy 4 pontos D3-at NinjaBike zsákkal és mellé még berakni valamit ami ad 3 pontot máshoz. Bejönnek fél perc alatt elhullanak legendáson és ezzel elbassza a hibátlant... Utána meg meg van sértődve ha elküldi az ember a picsába! PvP-n csalnak Co-op-ra meg alkalmatlanok.
az unnep tiszteletere kikapcsoltam a hanguzit,osszesapasban ket russzki egyfolytaban pofazott <#violent>#violent>
Még most sem tudják végigtolni a Queens alagutat elesés nélkül ilyen eventtel. Kész vicces...
Szívesen remélem megoldodik! :)
Ready Player One
Köszönöm.
Hali! Szerintem csak az Event miatt van ez. Még amikor megjelent a játék és utána sem volt ennyire drasztikus hibák,ahogy te leírtad furcsa hogy most pedig van néhány játékosnál. Szerintem írj a ubisoft supportnak vagy The Division supportnak. Mondjuk az event után valószínüleg nem lesz ilyen gondod vele. Remélem.
Ready Player One
Köszönöm.
Kipróbáltam és nem oldotta meg a probléát.
Más ötlet esetleg?
Kipróbáltam és nem oldotta meg a probléát.
Más ötlet esetleg?
Uplayen belul probald meg kikapcsolni az overlayt. Hatha.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sziasztok!
Újoncként tisztelettel kérdezném Tőletek az alábbit a játékkal kapcsolatban!
Lehet volt már itt a kérdés de Én nem találtam infót róla.
Bent vagyok a játékban és belép egy barátom akkor a játék összeomlott hibaüzenettel kilép v lefagy visszalépni vagy lehet vagy nem.
Ez igaz a solo-ra is meg a coopra-is.A barátok belépésénél vettem észre legsűrűbben de random bármikor kilép.
Elég idegesítő főleg küldi közben.
Szóval adott a kérdésem ezzel lehet e valamit kezdeni?
Előre is köszönöm ha valaki segít.
Újoncként tisztelettel kérdezném Tőletek az alábbit a játékkal kapcsolatban!
Lehet volt már itt a kérdés de Én nem találtam infót róla.
Bent vagyok a játékban és belép egy barátom akkor a játék összeomlott hibaüzenettel kilép v lefagy visszalépni vagy lehet vagy nem.
Ez igaz a solo-ra is meg a coopra-is.A barátok belépésénél vettem észre legsűrűbben de random bármikor kilép.
Elég idegesítő főleg küldi közben.
Szóval adott a kérdésem ezzel lehet e valamit kezdeni?
Előre is köszönöm ha valaki segít.
Már kétszer csináltam végig DZ-ben a minden zónából ments ki tárgyat dolgot, de egyiket sem adta meg... Mentettem már ki mindegyikből loot-ot, kulccsal és kulcs nélkül nyitható ládák tartalmát... Mi van még amit ki lehet onnan menteni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.02. 18:12:42
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.02. 18:12:42
Jo lesz az.... :)
Azert remelem hamarosan lehull a lepel egy BattlEye, VAC vagy akarmif***m anticheat rendszerrol is....hogy ping lock-rol es egyeb nyalanksagokrol ne is almodjak.....Gondolom nem vagyok egyedul azzal a velemnyemmel, hogy az elso resz halozati kodja egy kalap kaki ?
Majd meglatjuk
Azert remelem hamarosan lehull a lepel egy BattlEye, VAC vagy akarmif***m anticheat rendszerrol is....hogy ping lock-rol es egyeb nyalanksagokrol ne is almodjak.....Gondolom nem vagyok egyedul azzal a velemnyemmel, hogy az elso resz halozati kodja egy kalap kaki ?
Majd meglatjuk
Bakker a 3000 pontos pajzshoz még 270 kell, de egészen sokat haladtam előre, mert 400-ról indultam. 10k rendbontóért, fegyencért, tisztogatóért be tudok zsebelni 150 pontot, de az még 11 ezer npc összesen... A hibátlan legendásokért és betörésekért 140 pontot adna... Föld alatti részről is talán még 150 pontot ki tudnák szedni... Csak túl sok idő kell mindhez.
A hordozón, mólón, és gépházban event alkalmával érdemes próbálkozni akkor könnyebb túlvinni 20-as szinten. 30 körülig jutottam random csapattal, de mostanában szinte mindenki csak 16 körülig megy kimaxolva az SHD gyűjtést centizve a másodperceket. Majd nyitnak 3-4 ládát bent és megy mindenki.
Ilyesmi többször is előfordult... Nem számolta a pisztolyos öléseket, stb... De előfordul fordítási hiba is... Pl. csak csapatban teljesíthető és az egész csapatra vonatkozik... Vagy nem lehet használni semmilyen elsősegély cuccot... Ilyesmik...
Nekem az új terület hullámos támadós küldetésekhez kéne egy csapat (eddig max. 19. hullámig bírtuk, de az már elég durva volt)... Vagy valaki aki tudja miről szól, mert olvastam, hogy valami ládához kéne eljutni, de én nem találom... A csapattársak meg egy sarokban kuporognak és csak lőnek...
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2018.09.25. 21:43:42
Nekem az új terület hullámos támadós küldetésekhez kéne egy csapat (eddig max. 19. hullámig bírtuk, de az már elég durva volt)... Vagy valaki aki tudja miről szól, mert olvastam, hogy valami ládához kéne eljutni, de én nem találom... A csapattársak meg egy sarokban kuporognak és csak lőnek...
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2018.09.25. 21:43:42
Azt hiszem van egy kis bug a játékban. Mivel csapatban nem ment ezért egyedül elesés nékül végignyomtam a Queens alagút tábort (5. világfokozat, kihívás) és a végén nem adta meg. <#hehe>#hehe>
Az új pajzs feladatát nem tudom értelmezni. "Érd el a 3000-es Bravúr pontszámot." Milyen bravúr? Mi van?! <#zavart2>#zavart2>
Szerk. Megvan mit akar, de a 3000 még messze van.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.09.13. 03:24:24
Szerk. Megvan mit akar, de a 3000 még messze van.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.09.13. 03:24:24
Annál a crafting asztalnál ahol elvileg tudom növelni a felszereléseim statjait ott csak a ruháimat tudom így fejleszteni vagy a fegyvereimet is?