7647
  • Maala
    Nekem most esett ki hardon, tier 2-ben. Random, egyszerűen nem volt szerencséd első alkalommal. De ha azóta is nyitogattad a ládát, és nem kaptál semmilyen lootot, akkor csak a kulcsokat veszítetted el, és az időzítőt resetelted. Jó megoldás erre, hogy mindig más nyitogatja a ládákat (ha csapatban vagy), és akkor nem mindig ugyanannak eszi a kulcsát, ha már így van megoldva. :-D
  • Zsolt_99
    30-as szintu vagyok Trier 4 ben,
    Csialtam a missiot mar normalon hardon- is, de meg chelengen nem
  • Maala
    Hanyas szinten vagy, milyen nehézségen csináljátok a Bank HQ-t?
  • Zsolt_99
    Halli, koszonom, en is rosszul magyarazok :)), igen megvan mind a 3 resz es hianyzik a Blueprint
    Na szoval en arra a dobozra ertetem hogy mindeg ures ami a banki hotelbe a szefben van, szoval nem akarja adni a blueprintet.
    A tegnap kb 13 ora fele nyitotam es semmi de meg probaloma is 13 ora utan, nagyon sok videot neztem mar es mindent ugy csinalom mint ott
  • Maala
    Exotic SMG spoilerek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na várj, megvan mind a 3 részed ÉS a blueprinted is? Mert nekem úgy tűnik, hogy utóbbi nincsen meg neked, legalábbis abból, amit este leírtál. :-D A Blueprintet a Bank Headquarters küldetésen tudod megszerezni. Ahogy leérsz a bank vaultjába (fogalmam sincs, mi erre a magyar szó, de tényleg, hogy ahol alapesetben a sok pénzt tárolják) balra lesz egy ajtó, ami csak egy elektromos kulccsal (keycard) nyílik. (Mellékesen: jobbra meg egy csomó bankfiók, amiknek (a bejárat felőli jobb oldalát) átkutatva találsz egy "aranyrudat", ami egy hátizsákra aggasztható cucc.

Lényeg, ami lényeg, hogy mielőtt ezt az ajtót megtalálod és lejöttök ide, az egyik szobában megtalálhatjátok hozzá a keycardot, és ha kinyitod ezt az ajtót, ott lesz egy hyena cache, amiben a blueprintet megtalálod.

Asszem kimaxoltam a másnapos magyarázási skillem, sorry, ha nem megy át rendesen, javaslom nézz egy guideot, biztos van rá a neten. :-D
  • Zsolt_99
    Ok es akkor mikor nyisam ki? Minden 24 ora utan megprobalon de semmi
  • Maala
    Igen, már nem sok van a specikig. Egy tanács, a 2 DZ-t oldd fel még Capitol előtt. A Side missiönöket is érdemes letudni még korábban, már ha érdekelnek.

"Folyamatosan", de ahová adományozol nyersit, azt nem veszik el egykönnyen. És fun, hogy a frakciók egymástól is elveszik a CP-ket.
  • hawkie22
    A specializációkat a történet egy adott pontján kapjuk meg választás után vagy ez hogy lesz? Most lettem 30, még a Capitol Stronghold hátravan, meg még pár Side Mission, meg 2 DZ-t kéne még feloldanom. :) Mondjuk van még emellett is teendö, maradt egy rakat SHD Tech a térképen, meg pár Contaminated Zone is, miegymás.
    Amúgy mostantól a Kontrollpontokért folyamatosan menni fog a küzdelem, vagy amit már elfoglaltam, az marad a "miénk"?
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.03.24. 00:38:10
  • Maala
    Mert resetelődik az időzítő is, amikor megpróbálod kinyitni az idő lejárta előtt, nem csak a kulcsodat veszíted el feleslegesen.
  • Zsolt_99
    Valaki tud segiteni mi a fenenek ures a Hyen lada mikr mar mind a 3- om darab meg van az exotikis Smg- hez, es a Hotel- ben a lada 24 es 48 ora utan is ures
  • PeeTeR
  • cyber
    Meg van.
    Köszönöm szépen a segítséget.
  • Maala
    Geez, White House-ba teleportálsz, bemész az ajtón, szemben lesz egy láda a vendor és a quartermaster között, belemész F-el, jobb felső sarokban átmész az inventoridra, aztán átmész apparel itemjeidre ugyanott, azok között bal alul a ládák mellett lesznek pl. a bétában kapott hátizsákmütyürök, F-el kiveheted őket.

De egyébként úgy rémlik, hogy nem kell fizikailag a stash-ben lenned, hogy kivehesd, csak safe zone-ban kell kúrkásznod az appareljeid között, nem?
  • Daermon
    Nagy fekete láda a bázison, Stash felirattal :)
  • cyber
    Köszönöm.
    De az hol tudom kivenni pontosan?Nem tudom mi az a stash.
  • macleody
    Elvileg a stash-ban vannak, ki kell venni.
  • AnuluWork #7268
    Kék fegyvertől fölfelé tudod rárakni őket fegyverekre.
  • cyber
    Üdv!
    Tisztelettel kérdezném hogy a club-jutalmaknál az ingyenes fegyver skineket miért nem tudom alkalmazni a fegyvereimen?
    Bizonyos szint felett lehet vagy valahol fel kell őket venni mint az 1-ben a jutalombeváltónál?
    A választ előre is köszönöm.
  • goofey84
    A dobozos verzió uplayes vagy epices?
  • PiszkosFred
    Jogos, koszonom a pontositast.
  • Maala
    És mindenekelőtt a projekthez tartozó Settlement/Település projektes NPC-nél. Minél hamarabb megszokod, annál kevésbé fogsz meglepődni, hogy csak a projekthez tartozó településen tudod befejezni a projektet és kiszedni a jutalmul kapott modot.

Van még a területekhez tartozó projekt is, mindegyikhez egy, azok jutalmát megkapod akkor és amikor teljesíted mind a 3 feltételt.

Ha már pontosítás: A Control Pointoknál "resources"-t kérnek, erőforrást/nyersanyagot (kaja, víz, komponens), míg a projectekhez matikat és/vagy tárgyakat. Matikból 500 a max 3. perk szinten, nyersikből 250.
  • PiszkosFred
    Azert ne keverjuk a control pointok vezetoi altal kert "supplies" feltolteset es a projektek igenyeit a settlementeken :) Mind a ketto adomanyozas, de az egyiknel csak matikat kernek, a masiknal targyakat is. Legalabbis nalam eddig igy volt :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.19. 14:03:29
  • Panzeradler #7262
    Csak a hogyan kérdésre maradt le a válasz alattam. Oda kell menni az elfoglalt control pointra és az officerrel beszélni.
  • Daermon
    Csak akkor tudsz adományozni, ha az cucc épp kell a projekthez és még nincs berakva, de azt kiirja úgy is, hogy mi és mennyi kell.
  • zitababa5
    Sziasztok!

ps4-en játszom a d2-vel. Kérdésem lenne:
    hogyan tudom a felvett rengeteg cuccot, fegyvert stb. a project részlegnél adományozni? ( donation )
    milyen gombokkal kell kijelölni és berakni vhová hogy adományozni tudjam?????

zita
  • Alanw
    https://play.google.com/store/apps/details?id=io.mapgenie.division2map
  • Daermon
    Amerika újracsomagolt bukása
  • __Jacek__
    Köszi de megoldva, MSI Afterburner volt a bűnös :)
  • macleody
    Nézd meg a dokumentumok/my games/ division 2 mappában a state.cfg fájlban, hogy dx12 engedélyezve van-e. Ha igen, írd át false-ra. Hátha ez megoldja, sok embernél vacakol dx12-ben.
  • __Jacek__
    Indításkor feljön egy ablak egér van kép fekete, hang van :) Nyomok egy alt+entert azonnal crash... valaki tud erről valmit? Gép hibátlan minden hibátlanul fút rajta. Legújabb NV driver stb....
  • PiszkosFred
    A kisebb ladak, zsakok, stb respawnolnak/ujratoltodnek. A weapon/gear ladak valoszinuleg a heti resettel, vagy abszolute nem, ezt meg nem tudom en sem. Van annyi endgame es loot 30-at elerve, hogy nem felek a ladak nyitogatasatol :) De nyilvan, ez csak egy felfogas, ha tenyleg nem spawnol, akkor az is megoldas, hogy meghagyod kesobbre. Dontes kerdese.
  • Nomad90Hun
    Azzal azért vigyáz, hogy a ládák nem spawnolnak újra, amit 1x kinyitottál az nyitva marad ahogy elnézem (nekem úgy maradt), aztán lehet world tier váltással újraspawnolnak majd fene tudja, de én most átálltam arra, hogy küldire megyek aki szembejön ledarálom, vagy ö(k) engem, aztán küldit letol, ha van valami értelmes felveszem ha nincs zúzda plusz eladás. Az ilyen ládanyitogatást meghagyom inkább lvl 30 környékére hátha jön valami finomság belőlük.
  • PiszkosFred
    Plusz a vilagban sokkal tobb a tarolo (nekem legalabbis tobbnek tunik) es benne a rng loot. Erdemes minden sikatort atnezni, mert a minimapon nem jelzi (vagy csak en nem talaltam meg az opciot ra) a hatizsakokat, tarolokat, szekrenyeket, stb.
  • Nomad90Hun
    Szerintem sokat javult előzőhöz képest, itt aki szereti a rambó módjára berohanok és lesorozok mindenkit stílust az sokat fog anyázni, elég ha 2mp-ig nem figyel az ember megkerülnek telibesoroznak azt helo, amúgy rengeteg felfedezni való is van a játékban de szerintem a ládákat meghagyom inkább lvl 30-ra majd. viszont az hogy az enemy-k 4 fős csapatban bullet sponge-ok nem igaz, nem érezni sokkal több hp-juk lenne olyan 50%-al saccra, viszont a sebzésük az durván megugrik az alap tucat ágyútöltelék arcoknak is a bossokról nem is beszélve akik alaphangon is sebeznek durván.
  • Nomad90Hun
    Nekem eddíg 2 esett egy super90 meg 1 fürészelt csövű duplacsöves ment mindkettő a zúzdába, a pre-orderes exotic teszi a dolgát, bár így lvl 10 fele már kezdek gondolkodni hogy cserélni kéne a drágát, mert elég nehézkes vele célozni, és az ujratöltés kemény másodperceket vesz igénybe, inkább valami smg-t dobnék be majd.
  • MarkBlade
    Meséljetek.. első részhez képest mi változott?
  • PiszkosFred
    En AK-t kapok minden mennyisegben, shotit meg csak nem is lattam :)
  • Mozes
    Szuper, köszönöm szépen! :)
  • Nomad90Hun
    Nem tudom nekem össze-vissza esik minden. Lehet csak bed lák.
  • Nomad90Hun
    Wow. Nálam épp homokvihar van a játékban szart se látni és ha nem veszem 50%-ra a hangerőt most a hallással is bajaim lennének, így is marha hangos.