7647
  • AnuluWork #3435
    Lincolnon máshogy jönnek az ellenfelek. :) Menet közben is ad Phoenix Creditet a katona megvédése után. Viszont csak egy sárga pisztolyt dobott csak. :( 187%os scavenginggel ez kicsit csalódás.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.12. 14:03:34
  • Laza
    Az MMO játékok rákfenéje ... konkrétan elértéktelenítettek mindent, ami nem sárga ... DZ-ben minden, még az alacsony szintű bossok is konstans sárgát dobnak ... eddig max pár kiegészítő volt sárga dropom, most meg egy óra alatt két zsák, fegyókkal, mindennel.

Itt valami gebasz van kéremszépen ... a DZ is hemzseg a népektől
  • Krisztiam #3433
    A sólyom elveszett kurva nehéz, csinálta már valaki?
  • Krisztiam #3432
    nekem is visszatette 1-es szintre :D
    csak a kiírás rossz
  • Nicco
    Ez a dps kalkuláció tényleg nem ér semmit. Ha balfasz vagyok, és állandóan mellé lövök, semmit nem sebzek, ha meg überkirály, akkor az m44-es kis szerencsével 500k dps-t tol ki (mert ugye a dps = sebzés/másodperc).
    Nekem az mp5-tel most 180-190k-t ír (a program kedvétől függ, általában elindításkor 190, aztán megy le 180-ra, nem tudom miért, de ha beteszek egy police mesterlövész puskát, akkor 230k lesz), az m44-re meg 108k-t. De semmi pénzért nem adnám a mesterlövészt, lincolnban a tetőről gyors munkát végez a sniper-eken.
  • kiserik
    Maszk javítva, ami rajtad van, azt nézi a pontokban, az eddigi DZ receptek bekerültek a bázisra, a rekalibrálás olcsó. Első blikkre ennyi :)
  • Raulblanco7
    A tűzgyorsaság pont az ami nem rossz a dps számlálásban, ha több gyengébb erejű lövést eresztesz meg, vagy kevesebb erősebbet, akkor kb ugyan ott vagy. A hiba az acc számolásával van, bármennyi acc-t raksz rá, azt beszámolja neked mint több és több dps. Persze, valamennyire segít az is, mert könnyebb célba találni, de max akkor van értelme mikor egy 60-80-as tárat messziről ellősz megállás nélkül assault rifle-el. SMG-vel úgysem csinálsz ilyet hanem közelebb mész és közelről beleereszted a tárat.
    Viszont ACC stack nélkül is egy 120-150k-t össze kellene hozni, még a régi 31-es gearrel is. Bár a legjobb, ha megnézed mennyit sebez a fegyvered testre, crittel és crit nélkül, illetve fejre, crittel és crit nélkül, mindenféle skill használat nélkül. Erre tökéletes a lőtér a post office-ban.
  • AnuluWork #3428
    Ja, és ami nálad van, azokat meg nem lehet betenni. Ejj b+! :D
  • AnuluWork #3427
    A festések, amelyek a stashben voltak, használhatatlanok, mert nem lehet kivenni őket onnan. Ami meg az inventorydban van, az helyet foglal. Nos, remek.
  • Nicco
    Akkor ma lehet mégis dz05-06 farmot tartok, jó kis lvl32-es bossok :) Na, azok amit dobnak, már engem is érdekel :)
  • Conqvistador
    Ki tudtam ez DZ01 ben volt. Nem lőtt senki senkire. Voltunk vagy 8an a menekítő zónában. Tuti mindenki örült, hogy kiviszi a portékáját épségben :D Gyanítom a többség aranycuccal volt mert a környéken nem volt rugó...
  • Conqvistador
    Nagyon igazatok volt szégyen ez a DPS kalkulátoros izé.
    Jött egy arany fegyvertár ami bár a fegyver tűzgyorsaságot 26% felcserélte +13% fegyversebzésre és a dps kb változatlan maradt. Holott a Fegyósebzés 6500ról 7500ra nőtt + a halmozati hatások...
  • Nicco
    Kivinni is ki tudtad őket, vagy jó sok camper-rogue volt extractnál?
    Ha csak a felét ki tudja vinni az ember, már akkor érdemesebb egy jó csapattal farmolni DZ05-06-ot. Asszem itt az ideje szerezni jó sok megbízható barátot... erről jut eszembe, ingame: nicklencz, jelöljetek be nyugodtan. Mikrofonom nincs bedugva, de ha nagyon muszáj, megoldom.
  • Laza
    A zöld színű receptek egy új szint a gold felett? Vett már vki, megéri? Ahogy nézem csak maszk meg térdvédő receptek vannak jelenleg.
  • Conqvistador
    Na érdemes volt még a délutáni műszak előtt beugrani megnézni a DZ-t. 2 nevesített ellenfél 1-1 arany cuccot dobott. Tegnap egész nap 1 jött DZ ből. Lehet igazatok lesz, hogy most dobál egy csomó aranyat és a spéci cuccok lesznek majd a szuper Ritkák.
  • Nicco
    Az előzmények esetében azért számítani lehetett, hogy jó sok bugot is hoz a patch.
    Kérdés: a heal mask bugot és a falon átgurulást javították már?
  • MarkBlade
    Akkor van bug bőven ahogy olvasom..
  • Conqvistador
    Megmaradt a szint cska a kiírás rossz.
  • Conqvistador
    Lol nekem is :D 1es akkor kb tegnap hiába kínlódtam közel 8 órát hogy 30 fölé menjek? :D
  • Laza
    Megint vagy még mindig bugos a szűrőszint visszajelzés? Eddig 4 volt, most 3-at mutat.
  • Wanted
    168 a pontom, de így is gyengének érzem a karaktert.
    Viszont a DZ szintemet visszarakta 1-re. Másnak is?
  • Conqvistador
    Hát srácok ez az új pálya eszméletlen jó és nagyon kemény. Sima Nehéz fokozaton igaz 3an mert a 4. kezdésnél lelépett úgy elvéreztünk, hogy annak a rendje. Drónok, egy hatalmas páncélautó valami ipari löveggel 3x akkora kiterjedésben időnként olyat robbant hogy insta halál bármennyi hp vel. Baromira tetszik a pálya de ide tényleg normális csapat kell. Imádni fogjátok :D
  • AnuluWork #3413
    Olyan receptárak lettek a bázison, hogy csak pislogok. Mindezt úgy, hogy 3 napon át nem engedte a dailyket. :)
  • AnuluWork #3412
    Bugos a toolsos láda a bazison. Nem lehet kivenni belőle a cuccost. :D
  • AnuluWork #3411
    Nem azt mondták, hogy a festés nem fog helyet foglalni az inventoryban?
  • MarkBlade
    Köszi sajnos csak holnap tudom letesztelni de mivel egyben 8 napot otthon leszek nem sír nagyon a szájam :D
  • kiserik
    Nekem 3,5GB-ot szed.
  • Tyrant01
    176
  • MarkBlade
    156 az új insta oda annyi kell :D Kíváncsi vagyok nekem mennyi lesz.. mennyit szedett le a játék?
  • Laza
    Nekem 149 ... pedig pár cuccot direkt nem cseréltem sárgára, mert annyira tökéletes kombóval rendelkezik ... de kénytelen leszek.

SZERK: maszkot átvettem, máris 153
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 12:36:49
  • Laza
    Remélem, mert én még olyat nem láttam :)
  • Conqvistador
    Na működik a játék.
    146 os a pontszámom valaki az előzetesben említett valamit hogy 150 felett lehet bizonyos helyre bejutni. Ezek szerint még bőven van mit fejlesztenem de nem reménytelen hehe :D nektek mennyi?
  • Gubberx
    Inkább arról meséljetek hogy pl napi hard küldi végén jön-e arany drop a boss-ból :D
  • Laza
    Leragadtok a karakterszámnál ... a taktikázás lehetőségét még a játék dinamikáját nem veszitek figyelembe.
  • Laza
    Ezt nem az említett játékokhoz kéne hasonlítani, hanem inkább egy Diablo-hoz, és hasonlók ... így meg már érthetőbb, miért is nem lesz ... nem azon van a hangsúly, hogy elbírná e a magasabb karakterszámot, hanem hogy teljesen megváltozna tőle a játék dinamikája, ami itt nem fér bele ... példának okán belőni pl az ellenfelek HPját, hogy ne legyen 8 fős csapatnak egyre fókuszálva dara, ellenkező esetben egyetlen játékosnak meg megölhetetlen.

Most még ha 4-en öltök vkit, az normálisan lemegy - vagy van ahol még az is brutál -, de ha egyedül maradsz, akkor is kibekkelhető ... ugyanez 8 playernél már full felborulna, és ha a csapatból 4-5 meghal, akkor vége a dalnak.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 12:22:52
  • Raulblanco7
    sok dolog nem kell hozzá. hudot átalakítani kicsit hogy 7 csapattársat mutasson. nagyobb területű pályák ahol elfértek 8-an, több ellenfél hogy mindenkinek legyen kit lőni, több hp és armor rájuk, aztán készen van. a bug miatt, mikor egyszerre bent voltak 8-20-an, láttuk hogy elvileg nem lehetetlen, az a kérdés hogy akarják-e.
  • MarkBlade
    Igen de ha már hasonlítani akarod a játékot akkor inkább a Diabló áll közelebb hozzá vagy a Borderland.. Amiket írtál alapvetően a nagyobb csapatos játékokra volt kihelyezve. Ez nem igazán az a kaliber.
  • Conqvistador
    Hát ha egy WOW kibír egy 25 fős RAID et vagy a War Thunder kibír egy 2x 16 fős összecsapást akkor itt is lehetnének speckó (új) pályák ahol működhetne...
  • MarkBlade
    Nem hiszem hogy ezt célnak kitűznék. Eleve 4 fős coop a játék ez az egész játék dinamikáját változtatná meg. Tuti nem lesz több..
  • Conqvistador
    És mikor érjük meg, hogy 4 helyett 6-8 fős csapatok is legyenek végre? Nyilván akkor más lenne a játék dinamikája de csak tudnak olyan pályákat készíteni ami megfelel eme kívánalomnak is.