The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok véletlen, hogy mi a különbség az Uplay-es game key és a Stream-es között, azon kívül, hogy a Streames majd 6ezerrel drágább?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Adversus solem ne loquitor
az már csak bírni fogja a 4K-t 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.19. 17:57:56
Mirőbeszéltektikitten? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.19. 17:47:09
WOT?<#idiota>#idiota>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Igaz nem IPS paneles, de 4K-s monitorom van. Azt kell mondjam: <#eljen>#eljen> Csak ajánlani tudom amúgy mindenkinek. Bármely játékról beszéljünk. Bár az a baj, hogy nekem is VGA-t is kellett cserélnem. Így a kettő együtt már kicsivel több mint 200 volt. De megérte! A valaha kiadott legnagyobb összegem volt a PC-mre mióta van. (14-15 éve) Gyűjtöttem rá egy jó darabig. Vagyis hogy pontos legyek a monitorra meg volt, a VGA-ra gyűjtögettem egy darabig. No meg persze a régi cuccokat eladtam(monitor,vga).
Szerk.: Most ez csak nekem nem 4k? Még jó hogy 4K-s a monitorom 😛
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.03.19. 17:17:21
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ha nem bánjátok
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ma röpke 2-3 óra alatt 5 Rogue gyereket daráltam le, köztük egy duót is egyszerre...Lvl29-es emberrel szinte nem is lehet találkozni (lvl25-29-ig rakja a DZ-be a népeket) mert ezen a szinten már mindenki inkább a lvl30-ra gyúr...És egy rakás lvl25-26os rogue gyökér rohangál.<#mf1>#mf1>
A kedvencem volt a DZ középső szektorában irtottam egy minibosst egy sráccal (lv26)...megöltük..felveszem a cuccot elindulok erre a gyerek hátbasoroz...viszont nekem lv29-en sebzésre gyúrva durva pajzzsal gyakorlatilag kicsit leszedte az életem,ugrottam, eü, tufftufff, feküdt a kis paraszt....Megnéztem volna a vergődést amiért nem tudott megölni hátulról, nyilván "CHEEEAATEEEEEEER" voltam <#banplz>#banplz>
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Nekem ez az utóbbi évek legjobbja kb.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Annyi gyökér van aki nem tud játszani, hogy siralmas. 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Aztán az agyontáp cuccaival meg Rogue-olás lesz "godmode" szinten...És mind pronak érzi magát...
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Érdekes endgame tartalom 😊
Mondjuk kell hozzá egy alapcucc is, mert messze vagyok én még attól, hogy a saját szintemen lévő named bossokat csak így szimplán 3mp alatt öljem 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.03.18. 14:13:26
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.18. 12:46:18
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szóval csak a fegyver miatt folyamatosan gyógyulok harc közben, a skilljeim folyamatosan fel vannak szinte töltve és nem igazán gyulladok meg, leszek vak meg effélék. Ez a fegyver nem a DPS -e miatt jó hanem nagyrészt ezek miatt!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Két napja, előbb 18-19-es voltam, a DZ-ben kolbászoltam (parkolóház körül), és sehol nem volt egyetlen player sem.
Tegnap 20-ason egy 23-as sráccal kolbászoltunk, elmentünk az utolsó zónáig, sehol sem volt egyetlen más játékos sem.
Ehhez képest mikor 17-es voltam még hétfőn, már a DZ eleje is tele volt játékosokkal .........
Emberek, ez a DZ mennyire eszméletlenül kiszámíthatatlan! Két napja a checkpointon belépve kb 10szer haltam meg 2 rogue agent miatt, azon szórakoztak, hogy öldözték az ott érkező (loot nélküli...) játékosokat. Úgy ovltam vele, hogy akkor majd Endgame visszatérek, viszont csak nem bírtam ki...
10-es szinten mentem be újból, ahol 2 sráccal összeállva leöltünk egy nevesített karaktert aki dobott nekem két kék lootot (nálam azért ez még nem annyira gyakori az alacsony szint miatt), én meg mint a boldog hülyegyerek megyek, hogy felveszem, amdj megjelenik 2 rogue... 13-as szintűek. Ahogy bírtam, úgy futottam el, mert közben mindkét társamat lelőtték. Futás a kimenekítési pontra, ahol 2 játékos lőtte le éppen az utolsó NPC-t. Hívtuk a koptert, özönlenek a spawnolt NPC, nagy tűzharc, megjön a heli. Rohanok, hogy feltűzöm, közben a 2 srác puff meghal... NPC már nem maradt. MEgjelent 3 rogue, nekem csak annyi tűnt fel, hogy épp sikerül felraknom a cuccost, elkezdenek lőni... ugrás, ráfordulás, látom 3 rogue, M1 elő. Puff-puff 4-5 fejest az első beleraktam, meg is purcant (kicsivel alacsonyabb szintűek voltak mint én). Ledobott 4 kék lootot, felveszem, rohanok vissza a kopterhez, feltűzöm, közben a maradék két rogue kénytelen a rájuk törő NPC-kkel és egy sima játékossak küzdeni, na több se kellett, szanaszét lőttem őket. Elvettem a lootot és még pont volt időm feltűzni. Így szereztem egyetlen kimenekítéssel 14 cuccot 😄😄😄 Ráadásul kaptam egy szuper mellényt ami 2x jobb, mint ami rajtam volt, és a fegyveremet is cserélhettem 😉
Zseniális, hogy mennyire különbözik két DZ kaland!!!

Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.03.18. 09:42:30
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.03.18. 09:36:05
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
van esetleg közös magyar TS vagy bármi más lehetőség , ahol lehet dumálni, és csapatba szerveződni?
köszi
"Jabar sa bu eeda murishani!"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
+
Melyek azok a fegyver képességek "kitartás, stb" amik a legjobb a dps-hez???
Csak, hogy tudjam: sárga cuccokkal meddig lehet fejlődni még. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.18. 06:31:45
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A DPS-be minden beleszámít: Firearms, accuracy, sebzés, ROF, tár méret, reload time, crit chance, crit damage, stb. (Van erről pár komolyabb szössznet a neten, hogyan lehet DPS-t számolni.
De ettől még megvan, hogy egy lövés mennyit sebez ... Aztán persze ebből lejön az armor, és egyebek (távolság, pl.), és csak a megmaradt érték vonódik le a HP-ból.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"