The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titan
Mind a két helyen 60 euró a játék
Lehet mindenhol.
ozimak
Nem Steam-es? Maximum annyi, hogy Steam-en tudod aktiválni és játszani. Míg a Uplay-est csak Uplay-en, értelemszerűen.
passz nekem Uplay-es van.
Titan
Skacok!

Nem tudjátok véletlen, hogy mi a különbség az Uplay-es game key és a Stream-es között, azon kívül, hogy a Streames majd 6ezerrel drágább?

szomferi
LevelCapnek SLi-je van (980Ti, ha nem tévedek), JackFragsnek meg Tri-SLi (neki meg Titan X-ek, ha nem tévedek, de refhűtős mindkettejüké), szóval azért a 4K60FPS-hez kell a kraft

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Danecay
Az lenne a kérdésem, hogy a Dark Zone-on kívüli terület is játszható Co-Op módban vagy csak a DZ-n belüli terület, ahol nem csak, hogy lehet de egyenesen ajánlott is?

kiserik
42 óra és megvan a lvl30, de még van mit csinálni a story-ban is 😄 Eddig minden forintot megért <#eljen>

ozimak
No hát igen... az igények kérem szépen 😊 Én verem a seggem a földhöz, hogy ez így összejött 😄 Már így is összehúzódik az ánuszom amikor visszagondolok mennyit költöttem akkor 😄 Soha életemben nem adtam ki ennyit a PC-mre 😊 150-es vga-m sosem lesz az tuti 😊 Akkor inkább nem lesz 4K gaming 😊)
Moby
4K tévém van nekem is, de nincs az az isten, hogy huszonfps-el játszak. Majd ha lesz hozzá vga 150-en innen.

Adversus solem ne loquitor

Krisztiam
ha kijön az x80 titan 16 gigával én olyat veszek 😄
az már csak bírni fogja a 4K-t 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ozimak
Nekem egy R9 390-em van. Nem mondom, hogy FPS hegyek vannak, de én már elvagyok 30-on is. Főleg ha ilyen szép játékról beszélünk. Le-le csúszik 27-28-ra, de 30 körül "eldöcög" a szebb és részletesebb külső részeken is. Csináltam pár képet Fraps-al, azt nem tudom mitől lett ilyen rohadtul sötét, mert a game nem ilyen. De ezeken is látszik, hogy azért nem lebutítva játszok. "Fél" Magas beállítások mellett (szűrések nélkül), a csúszkák olyan 50% körül vannak. És bizony ez 3840x2160...
Moby
Persze lehet ezt komolyan tolni. 3x 65" oled 4K-ban, 3x Tianx-el. E!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.19. 17:57:56

Moby
Embörök. Ne őrüljünk megfele. Division 4k-hoz titanx KELL. Az meg 400. Az én agybahalálbahúzott 970-emen is benézeget negyvenekre komolyabb harcban. Fullhd-ban.
Mirőbeszéltektikitten? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.19. 17:47:09

Moby
>Így a kettő együtt már kicsivel több mint 200 volt.

WOT?<#idiota>

szomferi
én 4K-ban néztem, lehet, hogy valami plugined baszakszik vele, jobb ötletem nincs 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ozimak
Szép 😊 Tapasztalatból mondom! Tényleg nagyon ütős lett a grafika meg maga a hangulat, a részletesség.
Igaz nem IPS paneles, de 4K-s monitorom van. Azt kell mondjam: <#eljen> Csak ajánlani tudom amúgy mindenkinek. Bármely játékról beszéljünk. Bár az a baj, hogy nekem is VGA-t is kellett cserélnem. Így a kettő együtt már kicsivel több mint 200 volt. De megérte! A valaha kiadott legnagyobb összegem volt a PC-mre mióta van. (14-15 éve) Gyűjtöttem rá egy jó darabig. Vagyis hogy pontos legyek a monitorra meg volt, a VGA-ra gyűjtögettem egy darabig. No meg persze a régi cuccokat eladtam(monitor,vga).
Szerk.: Most ez csak nekem nem 4k? Még jó hogy 4K-s a monitorom 😛
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.03.19. 17:17:21
Riddick21
Nem bánjuk, hanem köszönjük, legalábbis én! Még nagyon nem tartok ezen a szinten, de már "értem", hogy mi történik, úgyhogy elég sokat tudok profitálni egy ilyen videóból! 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

szomferi
30 megás nettel is szenvedés nézni max felbontáson, de azért csak végigtoltam úgy, egyszer lássam már 4K-ban is 😄

Nesuten

ha nem bánjátok

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

ez a rogue dolog elég szenya, amikor 5 ugranak rám és lopkodják a cuccaimat persze tudom nekem nem kéne egyedül ott mászkálnom 😊
Bandicoot
Aki esetleg még nincs lvl30-on és nem vágyik a legendary cuccokra viszont szeretne rogue-okat szopatni,javaslom lvl29-en álljon meg és csak DZ....😊
Ma röpke 2-3 óra alatt 5 Rogue gyereket daráltam le, köztük egy duót is egyszerre...Lvl29-es emberrel szinte nem is lehet találkozni (lvl25-29-ig rakja a DZ-be a népeket) mert ezen a szinten már mindenki inkább a lvl30-ra gyúr...És egy rakás lvl25-26os rogue gyökér rohangál.<#mf1>
A kedvencem volt a DZ középső szektorában irtottam egy minibosst egy sráccal (lv26)...megöltük..felveszem a cuccot elindulok erre a gyerek hátbasoroz...viszont nekem lv29-en sebzésre gyúrva durva pajzzsal gyakorlatilag kicsit leszedte az életem,ugrottam, eü, tufftufff, feküdt a kis paraszt....Megnéztem volna a vergődést amiért nem tudott megölni hátulról, nyilván "CHEEEAATEEEEEEER" voltam <#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Zs0lt1
Ha arra a zöld fegyóra gondolsz akkor az az aminek a terveit phoenix creditért lehet venni. Elég jó kis fegyó egyébként :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hát ez a játék fenomenális. Már 1 hete játszok vele, és régóta nem voltam úgy játékkal, hogy nehezemre esik letenni esténként. Egyszerűen eltalálták mind a világot, a hangulatot, mind pedig a harcot. Rohadt izgalmas, minden "encounter" más, valahogy mindig történik valami. De sosem válik túl nehézzé, hogy elveszítse az élvezetet. Komolyan gondolkozom azon, hogy picit komolyabban is belekezdek a játékba, és főleg ha megjönnek a raidek, akkor csatlakozom egy klánhoz. Van olyan aki ugyanolyan casual mint én itt? (napi max 1 óra sajnos, kivéve hétvégén).
Nekem ez az utóbbi évek legjobbja kb.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Jabar
sokaknál látom ezt a fegyót ami nála is van, ez a craftolható vector aminek a receptjét a bázison lehet megvenni vagy valami neves cucc?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ez se normális 😄
Krisztiam
nagyon komoly

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

AntiHero
Na részemről a random emberekkel challengezés kilőve...

Annyi gyökér van aki nem tud játszani, hogy siralmas. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bandicoot
Tudnám ebbe mi a játékélmény meg a skill...
Aztán az agyontáp cuccaival meg Rogue-olás lesz "godmode" szinten...És mind pronak érzi magát...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Laza
Néztem utána, hogy amikor újraéled a menedékhelyen, egy csomóban áll egy rakat ember, és kb mind elkezd futni a kijárat felé ... azaz csak ott, csak akkor is már egy rakat másik ember farmolta ugyanazt.

Érdekes endgame tartalom 😊

Mondjuk kell hozzá egy alapcucc is, mert messze vagyok én még attól, hogy a saját szintemen lévő named bossokat csak így szimplán 3mp alatt öljem 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.03.18. 14:13:26

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jabar
köszi

Nagylaci
Na most képzeld el amíg 10-13 kredit is esett egy named boss -ból!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

TDC Geronimo
Ott nem a loot a lényeg, hanem hogy 2-3 phoenix creditet is kap 1 percenként kb. Néztem sokan már 1k felett vannak, mindenki ezt farmolja, vicc...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.18. 12:46:18

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nagylaci
Ja értem, ezek a "Talent" -ek a fegyvereken és sokaknál látom, hogy még csak nem is aktívak mert nem figyelnek arra, hogy ezeknek elsődleges tulajdonság (firearms, stamina, electronics) követelményei vannak! Emiatt néha el érdemes térni az általad optimálisnak tartott build -től és az éppen használt fegyverhez igazítani a tulajdonságaidat szerintem. Itt vannak a Caduceus -om Talent -jei:

Szóval csak a fegyver miatt folyamatosan gyógyulok harc közben, a skilljeim folyamatosan fel vannak szinte töltve és nem igazán gyulladok meg, leszek vak meg effélék. Ez a fegyver nem a DPS -e miatt jó hanem nagyrészt ezek miatt!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Laza
Azért fura, mert korábban tele volt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gondolom a legtöbben csak lvl30-tól DZ-znek, és így inkább sztorit csinálják. Megnyugtatlak 30-on nincs ilyen gond 😊
Laza
Pf, twitchen milyen farmolást csinál egy gyerek ... egyik sfae pontról kirohanva nem messze van egy csoport egy bossal, odarohan, csak a bosst leszedi, felszedi a lila dropot, majd megöleti magát, és mivel a boss társai nem haltak meg, mikor megint kifut, ott a boss ... megint elöli, meghal, megint kifut, ezt ismételgetni, egy kör kb 20 mp, és mindig lila drop.

Laza
Gyerekek, történt valami az utóbbi 2-3 napban a DZ-vel, vagy csak lemaradtam? 😊

Két napja, előbb 18-19-es voltam, a DZ-ben kolbászoltam (parkolóház körül), és sehol nem volt egyetlen player sem.

Tegnap 20-ason egy 23-as sráccal kolbászoltunk, elmentünk az utolsó zónáig, sehol sem volt egyetlen más játékos sem.

Ehhez képest mikor 17-es voltam még hétfőn, már a DZ eleje is tele volt játékosokkal .........

Sziasztok!

Emberek, ez a DZ mennyire eszméletlenül kiszámíthatatlan! Két napja a checkpointon belépve kb 10szer haltam meg 2 rogue agent miatt, azon szórakoztak, hogy öldözték az ott érkező (loot nélküli...) játékosokat. Úgy ovltam vele, hogy akkor majd Endgame visszatérek, viszont csak nem bírtam ki...

10-es szinten mentem be újból, ahol 2 sráccal összeállva leöltünk egy nevesített karaktert aki dobott nekem két kék lootot (nálam azért ez még nem annyira gyakori az alacsony szint miatt), én meg mint a boldog hülyegyerek megyek, hogy felveszem, amdj megjelenik 2 rogue... 13-as szintűek. Ahogy bírtam, úgy futottam el, mert közben mindkét társamat lelőtték. Futás a kimenekítési pontra, ahol 2 játékos lőtte le éppen az utolsó NPC-t. Hívtuk a koptert, özönlenek a spawnolt NPC, nagy tűzharc, megjön a heli. Rohanok, hogy feltűzöm, közben a 2 srác puff meghal... NPC már nem maradt. MEgjelent 3 rogue, nekem csak annyi tűnt fel, hogy épp sikerül felraknom a cuccost, elkezdenek lőni... ugrás, ráfordulás, látom 3 rogue, M1 elő. Puff-puff 4-5 fejest az első beleraktam, meg is purcant (kicsivel alacsonyabb szintűek voltak mint én). Ledobott 4 kék lootot, felveszem, rohanok vissza a kopterhez, feltűzöm, közben a maradék két rogue kénytelen a rájuk törő NPC-kkel és egy sima játékossak küzdeni, na több se kellett, szanaszét lőttem őket. Elvettem a lootot és még pont volt időm feltűzni. Így szereztem egyetlen kimenekítéssel 14 cuccot 😄😄😄 Ráadásul kaptam egy szuper mellényt ami 2x jobb, mint ami rajtam volt, és a fegyveremet is cserélhettem 😉

Zseniális, hogy mennyire különbözik két DZ kaland!!!
Még be kell gyűjtsek néhány sárgát, de azért már alakul a dolog . <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.03.18. 09:42:30

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nesuten
Az én eredetem tűzoltó ,vadakat terelő juhász ...

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.03.18. 09:36:05

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

sziasztok,

van esetleg közös magyar TS vagy bármi más lehetőség , ahol lehet dumálni, és csapatba szerveződni?

köszi
Moby

Jabar
köszi a képeket, bár a bónuszokra lennék kíváncsi (lehet nem ez a neve és rosszul fogalmaztam), a fegyver mellett jobbra miket ad (páncél átütés, elitek elleni sebzés, ilyesmi) 😊

DummyBoy
Ohhh, én még csak fejlődök (lvl27), ráadásul én inkább support - healer vagyok, szóval az én statom nem mérvadó 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ez engem is érdekelne.
+
Melyek azok a fegyver képességek "kitartás, stb" amik a legjobb a dps-hez???
AnuluWork
Mennyi most a legnagyobb damage a legjobb fegyvereteknek? Csak érdeklődöm. (Tudom, hogy gearrel ez is változik), de mennyit lehet kihozni pl. a legjobb shotgunból - főleg a kettőnél több lövetűekből -, submachineből, assault rifleből, mesterlövészpuskából - itt is főleg az 5+ töltényesek érdekelnének -, pisztolyból mondjuk egy dpsre gyúrt gearrel?

Csak, hogy tudjam: sárga cuccokkal meddig lehet fejlődni még. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.18. 06:31:45

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

DummyBoy
A DPS, a sebzés, az életerő meg az armor kicsit megbonyolítja ám ezt.

A DPS-be minden beleszámít: Firearms, accuracy, sebzés, ROF, tár méret, reload time, crit chance, crit damage, stb. (Van erről pár komolyabb szössznet a neten, hogyan lehet DPS-t számolni.

De ettől még megvan, hogy egy lövés mennyit sebez ... Aztán persze ebből lejön az armor, és egyebek (távolság, pl.), és csak a megmaradt érték vonódik le a HP-ból.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"