7647
  • Raulblanco7
    nem tudom ezzel mi a gondod, sárga cuccból is találhatsz 163-tól 204-ig 4 félét, ebből is van erősebb és gyengébb szintű. a craftoltat könnyen megszerzed legnagyobb szinten, a többit viszont csak lootként tudod megtalálni, menni kell utána.
  • Nagylaci
    Sajnos ezekhez neked kell bevinni a halálos lövést. Szóval teljesen mindegy ki mennyit sebzett a célpontba a talent csak akkor aktiválódik, ha te vitted be a halálos lövést.
  • Conqvistador
    Van egy olyan adottság az egyik fegyveren, hogy Ragadozó. "A célpont megölése 12,5% életerőt regenerál 5mp alatt"
    Vagyis ez csak akkor aktiválódik, ha én viszem be a halálos lövést vagy elég megsebezni de pl a csapattárs is megölheti?
  • Nagylaci
    Részben... :D
  • Conqvistador
    Felrobbant? :D
  • Nagylaci
    Igen az valami csoda mennyi totál fogalmatan ember próbálja megcsinálni a küldetést amúgy. Nemrég játszottam egyet ahol a gyerek felvette a robbanóanyagot az NPC -től és NYÍLEGYENESEN az APC -hez futott, hogy feltegye. Találjátok ki mi történt. :) Sajnos a hülye társak ellen nincs mit tenni ha a matchmaking -et használod.
  • Conqvistador
    Szerintetek + 13,5% sebzés megér annyit, hogy 15000 HP-t bukj rajta/miatta?
    Vector 7224 helyett 8318
    M44 42253 helyett 48786

Természetesen alapsebzések testre. Fejen és krittel tovább nyílik az olló :D
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.13. 14:58:12
  • Tikal #3548
    Csodálkozom sokszor, hogy nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha lelőtték, akkor fedezékbe kúszik és ott vár.. ehelyett összevissza kúsznak másznak amíg halálra lövik őket a nyílt terepen és már felvenni és ötször annyi idő lesz, plusz sokszor lehetetlen is amíg le nem megy a kör...
  • Nagylaci
    Mutatok még valamit ami már szinte csodálattal tölt el annyira hülyeség/érthetetlen nekem. Persze lehet, hogy az én képességeimmel van a baj! XD
    Nézzétek meg ezt a képet különös tekintettel a pirossal bekeretezett set itemek gear score -jainak tekintetében!

Mindkettő a Tacitician's Authority set része. Viszont a maszkot kraftoltam a mellényt a Falcon Lost -ban kaptam! Ezt nem gondolják komolyan, hogy a kraftolt jobb mint amit találni lehet?! Mi bajuk van ezeknek???
  • Conqvistador
    Nem a 34 es szintjük a probléma hanem a hozzá skálázott Páncél. Mire azt átlövöd... :D
  • Betyar070
    ( Bárcsak ne lenne igazad,de sajnos igaz amit leírtál )
  • Nagylaci
    Azért az már ettől a szerencsétlen népségtől is durva lenne! XD
    Egyébként azzal is sikerült felbosszantani az embereket, hogy "elfelejtették" beleírni a patch notes -ba, hogy a kék division tech arany nyersanyaggá konvertálása is rosszabb lesz ez után ezért a többség ezt meghagyta és most meg 2 helyett ebből is 5 kell már. Van ennél a fejlesztőnél olyan káosz, hogy öröm nézni.
    Illetve azt néztétek, hogy challenging szinten a Falcon Lost -ban 34. szintű ellenfelek vannak?! Szerintem a nehézséget egy egész picit túltolták a srácok. :)
  • MarkBlade
    Igen ez lesz az.. már megijedtem hogy korlátozták azt is mennyit lehet szétszedni.. bár a heti 30 elég kevésnek tűnt.. :D
  • Nagylaci
    Erre gondolsz?!

Ez a heti küldetés része, 30 zöld cuccot kell szétszerelni.
  • MarkBlade
    Ez a heti 30 szétszedés ez mit takar? Tudja valaki? mini quest vagy ennyit lehet hetente lebontani??
  • Nagylaci
    Na ma délelőtt játszottam vele pár órát, és maradjunk annyiban, hogy a Massive jól átb@szott mindenkit. Szóval a kraft rendszer elég brutális nerfelését illetve az amiatt keletkezett felháborodást azzal próbálták elsimítani, hogy ez azért kellett mert mostantól majd a drop -ból lehet end-game kompatibilis high-end cuccokat szerezni. Elvégre mostantól minden boss a szintjének megfelelő arany cuccot fog dobni. Ez utóbbi kijelentés egyértelműen félrevezetés/hazugság ráadásul elég gusztustalan fajta szerintem... Még írtak is egy csodaszép mondatot arról, hogy mennyire háttérbe akarják szorítani a kraftolást, hogy a játék maga jutalmazzon azért, hogy játszol vele.
    Erre a drop rendszer semmit(!) sem változott. A 30.; 31. szintű arany tárgyak tulajdonképpen a patch előtti kéknek és lilának felelnek meg, szóval 32. szintű tárgyat találni most is ugyanolyan nehéz mint volt a patch előtt viszont a kraft rendszer meg jól meg lett nehezítve.

Szerintem kb. így néz ki a helyzet:
    1. Totál gőzük sincs, hogy kell egy MMO elemeket tartalmazó loot alapú játékot hosszú távon menedzselni
    2. Amikor az emberek kiakadnak a teljesen ostoba patch notes -on akkor kamuznak inkább egy nagyot
    3. Meg sem próbálják betartani azt amit ígértek

Szánalom amit művelnek és biztos vagyok benne, hogy most elég sok játékost elveszítettek ezzel.
  • Raulblanco7
    Na, így már érthető, az előző elég értelmezhetetlen volt, legalábbis számomra.
    Nézd úgy, hogy te még jól jártál, a patch notes szerint vannak akiknek a karaktere tűnt el :)
  • Conqvistador
    a LERAKAT LÁDÁBÓL TŰNT EL A MÁR MEGLÉVŐ.
  • Árnyvadász
    Nekem még egy dolog kéne ebbe a játékba. (Nyilván a kiegészítők vagyis a szezon bérlet adta tartalmak majd jönnek, de ezen felül.)
    Mégpedig az, hogy a PVE területeken, ahol a játékban barangoltunk egész idő alatt, mire meglett a lvl30, ott ugyanúgy legyenek lvl30 után is megcsinálható kis mellékküldetések és egyéb, de lvl szintnek megfelelő vagy annál magasabb ellenfelekkel. Ez azért lenne jó, hogy ne csak a fő küldetéseket lehessen farmolni, meg DZ, esetleg Incursion, hanem lehetne szabadon bóklászni a városban.

Maradt még persze (bár nem sok) mellékküldetésem, meg olyan is amiért orvosi, műszaki és biztonsági pontokat lehet kapni (csak minek, mivel már minden szárny 100% rég), és itt vannak is ellenfelek, de ezek szintje vagy jóval kevesebb és sárga is alig van, arról nem is beszélve amiket dobnak az már eleve alapanyagnak jó, másra nem. Szóval lehetne az, hogy akár az összes mellékküldetés és egyébnél berakna lvl31, lvl32 ellenfeleket, nevesítettekkel együtt és ezeket is lehetne farmolni. Nem lenne annyira monoton az egész, mint most.

Így sokkal több választási lehetőségem lenne mit szeretnék éppen csinálni és nem csak arról szólna egy nap, hogy 3 napi letudva, kis DZ és ugyanez minden nap. Ami nem rossz még így sem, de azért... Szóval értitek.
  • Raulblanco7
    204 az x.

És ahogy a kollega írta, minden ruha minden statja x-től y-ig random generált, egy max leveles szettben ez pl 480 és 600 között ha a firearms, stamina, electronicsot nézzük. Ez azt jelenti, hogy lehet 481 és lehet 600, de már a 31-es szett is 575-ig mehet max, de lehet 450 is, szóval akár egy csúcsértékkel rendelkező 30-as item is adhat több firearmst mint egy nagyon alacsony 214-es gear szett darab.
    Ezért van, hogy megnézed a számot, ha nem 214-es nem is foglalkozom vele, ha az akkor pedig megnézem a statokat. Addig kell craftolni, amíg a firearms, stamina, electronics, amit éppen akarsz viszonylag magas, és a többi stat is az ami kell, max 1 legyen eltérő, mert akkor azt recalibrálva megvan a tökéletes statos, vagy ha minden stat tökéletes, akkor lehet recalibrálni a firearms, electronics, stamina részt, hogy minél közelebb legyen a maxhoz.
  • Raulblanco7
    He? Ezt nem igazán értem.

Szóval, felvetted, de nem tudtad kimenteni, mert tele volt a stash? Ilyenkor ha kimész a DZ-ből akkor az eltűnik, a vendorhoz még kimenetsz a bejáratnál, de onnan pve területre nem viheted ki, mert fertőzött. Ha ott kimész, az eltűnik, nincs. Nekem is eltűnt tegnap így 9 sárga cuccom, bár nálam az volt a gond, hogy nem engedett extractolni, stash üres volt, egyszerűen nem tudtam extractot hívni, mikor meg odamentem másokéhoz, nem volt kötél hogy feltegyem. Szóval hagytam a fenébe.

Vagy ha nem vetted fel, kimentél, majd vissza, akkor megmarad, de csak ha ugyan abban az instance-ban vagy mint voltál, nagy esélyel másikban leszel és eltűnik.
  • Conqvistador
    Hát ez mekkora szemétség. Kimentett tárgyak közt a lerakatba még volt 10 lila cucc mert nem fért bele a tárolóba/hátizsák akármi.
    Mivel nem tudtam akkor elvinni eltűnt mire újra kinyitottam a lerakatot. Elég nagy pofátlanság. BUG vagy szándékos kib@szás a játékossal?
  • Conqvistador
    Akkor hogy is vannak ezek a szintek? 131 , 163, 182, 194, 20X, 214?
  • Nagylaci
    A gearscore önmagában semmit sem jelent! Egy 32 ilvl tárgy a véletlen generált volta miatt egyáltalán nem feltétlenül jobb mint egy 31 ilvl!
  • Conqvistador
    Na erre varrjatok gombot. Tegnap 144es GS nél 78K DPS 97K Health 13K Elektro volt most felment 162 GS re végig arany a pisztolyt kivéve a DPS 86K ra felement a HP 92Kra és az Elektro 11K ra visszaesett. Azért +18 GS pontnál majdhogynem gyengült az összérték vagy nem?
  • Nagylaci
    Én megcsináltam még egyszer, de nem emlékszem pontosan, hogy mit adott másodjára. :( Egy set item biztosan esett az APC -ből szóval van értelme újra megcsinálni, de szerintem egy ennyire hosszú, körülményes harc után ez egy picit kevés jutalom.
  • Nicco
    Látom akkor a farmolás gátja, alias raid lockout is be lett építve, szintén úgy, mint minden egyes mmorpg-nél. Akkor viszont nem kell sietni ezzel az incursionnel, hetente egyszer ad lootot, majd hétvégente lesz megint "raid" napom :)
    Szépen lassan megjelenik minden elem az mmorpg játékokból. Remélem a pvp-t is inkább instance rendszerben oldják meg, az sokkal tetszetősebb lenne, npc-k nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.13. 11:21:02
  • Raulblanco7
    Incursion, ugyan az amit a kollega írt, chat-ről vadászott értelmes játékosokkal sikerült csak megcsinálni, a random matchmaking erre jelenleg még alkalmatlan volt tegnap, mindenféle idiótát dobott be akik egy ellenfél látványától is estek keltek.

Jobbra fent camp, nemárt egy healer, tornyok lekapcs, egy bomba, aztán vissza a generátorhoz.
    Hardon nem ad 214-es cuccot, csak 194-eset dobott, szóval a 214-es gondolom challenging, de az majd erősebb gearrel.

Nekem 180 volt belépésnél, 2 szett darab vásárlása után 187 lett.
    DZ-ben csak ócskaságokat kaptam, 182-es volt 2 tele stash-ben a legjobb, de legalább sárga, jól jön majd a craft anyag, elég drága a zöld cucc craftolása, 22 fabric, 8 electronic, és lebontva csak 2 fabricot ad. Mondjuk a maskkal mákom volt, elsőre elég jó lett. Térdvédő kb 5. lett elfogadható.

Path of the nomad szettet lesz a legkönnyebb 214-esben összeszedni DZ6 vendorból, Szerintem arra rámegyek, aztán azzal a többit challengingen a küldiből.

DZ supply drop, egyet felvettünk, kb annyi volt hogy surv. link és heal, odafutottunk a 10 npc között kinyitni, de 2 lila cucc esett belőle, lehet hogy volt credit, dz valami vagy material, passzolom, elég kaotikus helyzet volt, de itemnek 2 lila cucc, szóval annyira nem nagy durranás, ha nincs div tech vagy material is benne. Meg mondjuk a boss ami védte azért dobott sárgát persze.

A kulcsos ládákat is érdemes nyitni, 2 sárga esik garantáltan DZ-ben.

Valaki megcsinálta az incursiont újra? Nekem azt írja hard-ra hogy nem ad jutalmat újra 5 napig. Mi volt a jutalom 2. alkalommal?

• Nagylaci
    Sajnos amúgy itt is az van, hogy mindenki ész nélkül próbálja megcsinálni a küldetést tekintet nélkül arra, hogy alkalmas e már a gear -je vagy nem...
  • Nagylaci
    Sajna ez egy egyszerű horde mode, amíg a patch egésze nem is lett rossz nekem ez az incrusion azért pici csalódás azért. Szóval a legjobb hely ahol meg lehet csinálni az jobbra fent ahogy bementek két generátor is van ott. Ott kell campelni és irtani a hullámokat. Néhányszor jön egy olyan hullám ahol van egy robbanóanyagos NPC, azt ha kilövöd akkor felveheted a robbanóanyagot amit rá kell rakni az APC -re. Ezt úgy lehet biztonságosan, hogy két oldalról egy-egy ember odamegy a lövegek kapcsolóihoz háromra mindkettőt lekapcsoljátok aztán van egy kis idő biztonságban feltenni a robbanóanyagot. Ez után az APC elkezd elmebeteg módon rakétázni úgyhogy be kell ugrani a középen lévő árokba és kivárni amíg a rakétázást abbahagyja majd vissza a generátorokhoz.
  • Conqvistador
    Valakinek lenne kedve DZre aki a chatet is figyeli néha? :D
  • Gubberx
    Köszi!
  • Nicco
    A bázison lévő vendornál van, a recalibrating station mellett.
  • Gubberx
    A dz6-ban árult mp5 recept nem tudjátok hová lett áthelyezve?
  • PewdieCry
    Sziasztok,

Vegyetek fel légyszi, csapatban szeretnék játszani! :D

uPlay: AtisGOO
  • AnuluWork #3520
    Mondj már egy taktikát! Leugrani az elején, nem leugrani, majd két oldalról lőni őket, egy középről, akit mindig felhúzunk, stb? Nem igazán jutottunk sokra, sokféle dolgok kipróbáltunk, de a drónok mindent megbonyolítottak lent. Óra után hagytuk. Mit javasolsz?
  • Árnyvadász
    171 Gear Score volt 1.1 után, mikor beléptem, ezt feltornásztam 179-re. DZ01-ben közvetlenül a bejáratnál van egy metrólejárat és ott egy boss, akit pillanatok alatt leszedtünk és egyből dobta az egyik szett kesztyűt. Annyian voltak itt egyébként a játékosok, mint az oroszok. Tök jó hangulata volt így a DZ-nak. A napi kihívások nekem könnyebnek tűntek, mint eddig. Ami nem baj, csak először meglepett.

DZ-ben még esett egy páncél, ami ha fedezékbe vonulok 40%-al növeli a páncél védelmi értékét, ami már így is 54%-on van. Szóval ez jó, mert az okos fedezékkel együtt hasznos tud lenni nehezebb helyzetekben. Megnéztem ezt az Incursion pályarészt is, de sajnos csak random emberekkel tudtam menni és voltak 150 körüli gear score-os emberkék is, ami be is tett.

Amúgy itt mit kell csinálni? A lövegeket ki lehet iktatni? Az oké, hogy tartjuk a hullámokat, de a harmadikig sikerült eljutni, utána annyi. Sokan előrefutottak, mintha a lövegeket akarták volna hatástalanítani, de kifeküdtek. Valaki leírhatná itt mi a pontos taktika. Vagy hol érdemes maradni, ahol biztonságban van a csapat. Ma haverokkal is megnézzük, úgy biztosan jobb lesz.

A játék meg picit talán szebb lett. Valami olyasmit olvastam, ebben az 1.1-ben új megvilágítási rendszert kapott a grafikája és tényleg jobban mutat. Nem mintha eddig nem nézett volna ki jól persze.
  • macylacy
    valaki linkeljen már egy képet 190-200 közötti gs-ről kíváncsi vagyok haverom 196 de ő már zombi annyit játszik :)
  • hawkie22
    Mi relatív összeszokott csapattal mentünk 4en, chat miegymás, de még ígyis keltünk-feküdtünk a 6. wave környékén, 8. fölé nem is jutottunk hard-on, utána sajnos kettönknek menni kellett meló miatt. Szóval jó lesz ez. Ja, 177-180 GS volt mindegyikünknél.
  • Conqvistador
    Lényegesen több és erősebbek is. DZ01 ben is annyian vannak mint a szemét. A 146os GS nagyon kevésnek tűnik. Fejlődni kell cudarul mert megesznek :D