The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Mit vársz DZ-től?
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Győzködhetjük egymást naphosszig hogy vannak -e rogue csapatok vagy sem. Azt viszont nem vitatom hogy a DZ szabályokat finomítani kellene. Pl ha véletlen rálősz valakire, megsebzed nem lennél egyből rogue(pios) csak veszélyforrás és sárga színnel jelölne. (vagy valami hasonló). Így mindenki tudhatná hogy nem csíbész vagy. Illetve a rogue időtartalmat kitolni....stb.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.22. 12:00:32
Azt meg a nonlifer játékosok problémája, hogy rászabadulnak valamire, és nem engedik míg ki nem fullad. Nekik pár nap alatt lepereg az az 50-60 óra, aztán meg panaszkodnak.
Fene se tudja.
Az Ubinak is csak akkor éri meg tartalmat gyártani, ha az újabb vásárlókat jelent, vagy eladhatja DLC-ként ... hiszen egyszer adott egy játékot 50-60 órával, amit egyszer megvettél, közben meg üzemelteti a szervereket. Mi abban a biznisz, hogy hónapokig el lehet vele lenni kvázi befektetés nélkül?
Gondolom ezért is az üzleti modell ... azaz az ingyenes tartalmak júniusig kifutnak, amíg elkészül az első fizetős DLC (SP tartalom), és onnantól már megint vásárlásra kényszerül a nép. A kérdés már csak az, hogy azok fognak e annyit nyújtani, mint amennyiben kerülnek.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Adversus solem ne loquitor
És ha a játék csak ennyi endgame tartalommal jött, akkor innen nagyon sokára tud ez elfogadhatóra bővülni ... lásd Diablo 3 vagy Destiny és társait.
A Diablo 3-ban is mennyit kellett várni az endmage tartalom bővítéséhez ... ami igazából csak a meglévő dolgok random kutyulása volt a végtelenített farmoláshoz.
Itt linkelték a twitchen farmolt DZ-ben ltzonda, amikor én becsatiztam 27-es DZ szinten volt, full aranyban, 180K-s DPS-el. Annyival is kezdte a DZ-t. De ezek ilyen nolifer kockák, a hétköznapi playerek ezt nem tudják megtenni, nekik lenne jó a DZ, ha nem lenne egy rakat szar az egész, és a tegnapi estém sem arról szólt volna, hogy a végére többet buktam a semmivel, mint amit összeszedtem 3 óra alatt (leszámítva a kimenekített cuccokat, amiket már a végére nem is gyűjtögettem, mert arany nem hullik semmiből, a pénzt farmolni meg totál felesleges). Item nincs, phoenixcredit nincs (a dailyvel több hullik). Valszeg egyszerűbb kint pcreditet farmolászni napival, és a bázison fent megvenni a cuccokat, csak ha meg be sem mész a DZ-be, akkor meg minek farmolni bármit?
És a kigyó beleharapott a farkába.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy a DZ még bizonyos szinten kihívás is. Pár napja bent voltunk egy sráccal ketten, 20-24 szinten - sehol egy másik játékos -, és vért izzadva nyomtuk a DZ felsőbb zónáit, majd belepusztultunk, míg kimenekítettük a cuccokat ... na az izgi volt 😊
De mikor hatszázan vannak bent, és küzdeni kell, h találj egy élő NPC-t, közben agyontápolt, két lövéssel ölő játékosok csoportjai szívatnak, könnyen elfogy a türelem. Arról nem beszélve, hogy ekkor már beállsz a malomkerékbe, mert ugye minek is a jobb cucc? Hogy jobb cuccban farmold tovább a DZ-t, mert mást nem igen tudsz csinálni.
Szándékosan nagyon kevesen játszanak rogueként mert nem éri meg viszont annál többen csábulnak el ha már megvan a loot nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
43 órám már van a játékban tehát a ráforditott pénzt nekem már behozta de a endgame tartalom már egyáltalán nem vonz pedig még tíz szint hiányzik DZ-ben csak már unalmas, majd fél év múlva vissza nézek, bár az ubitól én nem várok csodát.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ők hol vannak? Kb 10 órában egyet sem láttunk. Nem mintha nagyon hiányoznának nekem, mert itt ugye balancing az semmilyen szinten nincsen (tegnap ismét véletlenül lettünk rogue-ok, egy player úgy szedett le négyünket, hogy meg se tudtuk sebezni...), tehát ha lehetne én inkább irtanám az egészből, úgy legalább a véletlen esetek sem lennének. Én nem látok mást, csak azt, hogy az egész DZ olyan kikúrtmódon kihalt, hogy az félelmetes. Valszeg azért, mert rendkívül jól működik, és mindenki veszettül élvezi.
"/A "rogue klánok" résznél felvisítottam picit 😄" pedig vannak már ! Vannak akik unják a gyűjtögetést és ezzel szórakoznak. ( Örülök hogy tetszett. <#nevetes1>#nevetes1> )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.22. 10:20:59
/A "rogue klánok" résznél felvisítottam picit 😄
A játék elején még az itt játszó játékosok zöme normális segítőkész volt, mostanra ez megváltozott. Kezdenek kialakulni a különböző klánok ( rogue-agent). Pont ez volt a készítők célja, egy olyan hely ahol mindenki eldöntheti hogy az erő melyik oldalát választja, és jól van ez így. Mindenki eldöntheti hogy mely oldalt erősíti: a rogue klánokét vagy ügynök oldalon áll. Aki pedig veszi a bátorságot hogy egyedül kószáljon ezen a vad helyen, annak good luck! <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.22. 10:15:17
The division – patch notes 1.0.2
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.22. 08:03:26
Pusztuljon minden barom, akinek köze volt a megszületéséhez.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Holnap majd pár questet is elvégzek és valószínűleg meglesz a 25-ös szint is (már csak a paraszthajszálnyi választ el tőle).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
#2472 <#nezze>#nezze>
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.21. 19:02:12
A tényt figyelembe véve tovább bírtad, mint ameddig én bírtam volna egyedül😊
"Named NPCs will no longer respawn after being killed in the Open World. This will prevent situations where players were able to kill a same named NPC over and over again."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Iszonyatosan monoton: (VIGYÁZAT, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is értem, hogy gondolták azt, hogy végig ugyan azokat a Side Questeket kell csinálnod minden zónában. Hihetetlen mit meg nem engednek maguknak a fejlesztők. Ne értsetek félre, iszonyat szép, hangulatosak a pályák, még a történetre is azt mondom, hogy kellemes, a fő Mission-ok pedig rohadt jók (kifejezetten a plázás, pénzkeresés tetszett) de ha a fő küldetéseket kivesszük, akkor gyakorlatilag van max. 10 féle quest és ezek egyfolytában ismétlődnek. (Jah, és ezek a quest-ek nem csak hasonlítanak egymásra, hanem TELJESEN UGYAN AZOK). Ehhez képest a WoW is egy istencsászár. Hiába van az, hogy a játék 90%-ban az ölj meg x-et yz-ból típusú questek vannak, legalább az yz változóból van legalább vagy 1000.... Itt meg van kapucnis nigger, lángszórós gázálarcos, sunyulós sniper, állig pajzsban cammongós rambó, meg ilyen mehanikus gránátdobálós őrült oszt cső, oszd be... (Jó, lehet hogy kihagytam még 1-2 fajtát, de ez így is elég szegényes)
Világ életemben lootmániás voltam (WoW, Diablo, Borderlands, stb) de itt egyszerűen már az sem motivál. A legjobb lootok csak DZ-ben esnek, az meg úgy el van cseszve ahogy csak kell. Szerintem ez a folyamatos bizonytalanság, hogy bármikor bárki ellened fordulhat eléggé visszafele sült el. Az hogy végigszenvedsz egy DZ erődöt, vállvetve harcoltok hogy védjétek a kimentési zónát, és amikor ledobják a kötelet a cuccoknak, és az egyik csapattársad - aki titokban vérpistike - épp akkor jön rá, hogy aznap elfelejtette bevenni a Xanax-át, tombolásba kezd, és a rögtönzött csapattársai elhullott testei felett valószínűleg ejakulációhoz közeli állapotban vígan szelektál a "friss" lootok között... Na ez priceless... Vagy ha nem a saját csapattagod akkor egy másik orosz/ukrán/román/Mucsaröcsögi unatkozó banda szórakoztat.
Nyilván aki megteheti, hogy 3 haverjával együtt nyomuljon a DZ-ben, annak biztos nagyon élvezetes a játék, de sajnos a többi haverom tetszését nem nyerte el a játék, így maradtam egyedül.
Összegezve a játékot: nagyon szép, érdekes sztori, elfogadható craftolással, loot-rendszerrel, ötletes bázisfejlesztéssel, testre szabható skill-stat rendszerrel. Ellenben POFÁTLANUL monoton side questek, elcseszett DZ-vel rendelkező játék, ahol egyedül nem sokra mész. Nyilván most joggal mondhatnátok, hogy hát de ez MMO (?) meg hogy ez kifejezetten csapatjáték, de nem az. Az hogy egyszerre max. 14 ember szaladgál egy területen még nem teszi MMO-vá. Én sajnos megbántam hogy megvettem. Nem rossz játék, de nekem nagyobbak igényeim 😄
Szerencsére csak ez az egy játékom van az Ubisofttól, így nem morzsolnék könnycseppet az accomat után 😄
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.03.21. 18:51:22