7647
  • Nicco
    Próbálkoztam én is. Első halálnál két gyerek kilépett, képtelenek voltak kiugrani az APC lövéséből. Utána a másik taggal még szórakoztunk kicsit, de az is minden egyes lövésnél elfeküdt... szóval nem árt, ha jó csapat van. Randomok között is szokott lenni bőven ilyen, de sokszor egy halál után feladják az emberek.
  • AnuluWork #3514
    Mi bénáztunk keményen.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.13. 08:55:45
  • Nagylaci
    Azért hardon nem annyira nehéz ez a Falcon Lost. Én tegnap elsőre megcsináltam randomokkal...
  • Nicco
    Jót röhögtem ezen a küldetésen, aztán bementem DZ-be, kutya nem volt bent 01-ben. Futottam egy kört, 15 perc alatt Midas+12 másik he cucc, phoenix credit és 4 gold divtech. Ezért aztán érdemes szarakodni a küldetéssel... :D
    Láttam a supply dropot is, mondom nem megyek oda, úgyis biztos megy a box már ott. Senki nem vette fel... a másodikra már elindultam, de belefutottam egy nagy csapat mobba, nem értem oda. Csak nekem tűnik úgy, hogy lényegesen több npc van a dz-ben?
    Szerk.:
    GS 184, megvettem egy zöld set itemet, a másikra most gyűjtöm a pc-t.
    Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.13. 08:49:05
  • macylacy
    valaki 200 felett jár már ?
  • AnuluWork #3510
    Tegnap 2x vágott ki az orosz konzulátusból a vége előtt. Jó ez a patch.
  • AnuluWork #3509
    Apropó, nincs napi kihívás? :D
  • AnuluWork #3508
    Ezek a craftingos küldik 1 gold techért! :D Tegnap, 45 anyag kellett, hogy 3 weapon partsot átalakítsd magasabb szintűvé. Ma meg szedj össze 5 electronicsot. Ugyanúgy 1 gold tech volt a jutalmad. :D Az előbbi 3/4 óra volt mászkálással, mert vissza kellett vennem a scavot ((és mert patch előtt mindent átalakítottam, így nem volt alacsony szintű szarom), ugyanis 5ből 3x sárga weapon partsot adott, most meg 1 perc. :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.13. 08:25:38
  • AnuluWork #3507
    Már az elején is csak néztünk, hardon nem ehhez van hozzászokva az ember. :D
  • Conqvistador
    Össze kell állni csapatba :D
    Ezek szerint akkor nem csak mi bénáztunk tegnap igaz csak 3an voltunk random emberek :D
    nehéz a küldi mi? :D
  • AnuluWork #3505
    Az új küldinél mi a követendő taktika? Mit javasoltok?
  • Tikal #3504
    kabaré amit a szerverekkel csinálnak, minden kibaszott nap leállítják őket, mégis mit kell karbantartani minden nap?? Nem is tudom láttam e már ilyen játékot...
  • fazerus
    Lincoln volt. Itemekre nem emlékszem de faszan megdobtak az arany L86om sebzését, amit tegnap ugyan itt dobott a boss, igaz challenging módban
  • fazerus
    Én meg még úton vagyok barátnőmhöz mondtam neki ma nem alszok nála de éreztem a hangján a sértődöttséget, inkább nem játszok a tűzzel :D

Gabika6 kit takar az itteniek közül?
  • Gubberx
    Sorstársam :D
  • Nicco
    Felveszlek, amint az asszony lenyugszik, és befejezi a másfél órás fürdését, amivel jól lebüntet, hiszen meló után szemét módon leültem 29 percet a gép elé :)
  • simonl #3499
    Sziasztok, lehet hogy elnéztem valamit és f@szságot írok, akkor bocs.
    Lehetséges az hogy egy lelőtt boss fegyverét valaki felvegye a földről? Tehát nem úgy "dobta" a játék, hanem odament a játékostársam és felvette a fegyverét. (min mondjuk a BF4 ben) Legalábbis így láttam, így tűnt.
    Lehetséges ez?
  • Raulblanco7
    120 körülivel 2db sárgát kaptam csak.
    vettem 2 zöld-et a szettből amit árul a fickó, egész jók lettek, bár a knee pad lehetne jobb, de a mask elsőre kifejezetten jó, egy recalibrálás és szuper.

pc-n Raulblanco07 vegyen fel aki akar, mehetünk az új incursionre, randommal nem igazán lett sikeres.

kemény sorbanállás van a bejutáshoz.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.12. 19:27:58
  • kiserik
    Melyiket, és ha azt amelyikre gondolok, akkor hogy? :D
  • fazerus
    Dailyt mer bugos soloztam.. szaros arany kiegeket ad csak.. :D optika meg tár :D
  • Nicco
    Mint minden mmorpg-ben. Egyébként, nektek is 4 HE cuccot dob akkor a challenging end boss (tehát mindenkinek fix 4)? Mert akkor kukázom is ki a francba a scavenginget...
  • Tyrant01
    Térképen már látszik a következő incursion, recommended gear score 220
  • kiserik
    Felötlik a nagy kérdés, hogy melyiket válassza az ember első bónusznak...
  • kiserik
    Teljesen előre látható volt, hogy a HE 30-31 lesz dobálva, mint a kaki és átveszi a lila szerepét, míg a HE 32 lesz a korábbi "sárga" + a szettek. Az új fegyverhez is DZ lvl 75 meg 90 kell. Farm simulator on :P
  • Raulblanco7
    Na, végre otthon, gear score patch előtti felszereléssel 180.
    minden ruhám 182-es, elsődleges másodlagos fegyver is, a pisztoly 163-as damascus, gondolom az húzza le kicsit.
  • Nicco
    Vagy esHET ilvl32 gear is. Szerintem fog is, csak most az lesz a "fehér holló", így van miért farmolnunk az instákat látástól mikulásig. Az is egy lehetséges verzió, hogy max. incursionben fog esni, ott is csak challenge-en.
  • Raulblanco7
    30-31 között kb 10%.
    Ma visszanéztem, azt írták hogy szintüknek megfelelő gear score-os itemet adnak, szóval lényegében nem mondtak olyan hogy 32-es 32-est dob, azt lehet mi értettük bele.
  • Nagylaci
    Ja, köszi! XD De azt is mondták, hogy a bossok a szintjüknek megfelelőt dobnak majd. 31-32 között elég nagy lehet a különbség ha abból indulunk ki, hogy 30-31 között is elég nagy volt.
  • Tikal #3487
    162
  • MarkBlade
    nem azt mondták hogy az összes boss HE-t dob? Hát nesze :) Igazából azt nem tudom mi a különbség 31 és 32 között. Szerintem 32 csak az új helyen esik nem.. :)
  • AnuluWork #3485
    Látom, hogy a chatben írja mi maradt vissza a hetiből. Megnézni hol tudom egészben?
  • AnuluWork #3484
    Az összes kibaszott fabrikomat és electronicsemet elqurtam, és nem sikerült 1x sem olyat craftolnom, ami kedvemre való volt. Itt 120+ arany alapanyagról van szó ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.12. 17:11:14
  • Nagylaci
    Mivel melóban vagyok egész nap, csak felnéztem a fórumokra mit írnak és hát egyenlőre nagyon nem az történik amit ígérek! Azt írják hogy a DZ -ben a 32. szintű bossok csak 30-31. szintű HE -t dobnak! Szóval az új legmagasabb szintű cuccok nagyjából olyan ritkák mint ezelőtt! A 30-31 most kb. annyi mint eddig a lila... A kraft rendszert meg alaposan nerfelték, de nem jobb a drop mint eddig relatíve.
  • Zs0lt1
    A DZ szint csak nekem resetelődött? Kinek mennyi a gear score-ja? Nekem 176.
  • Prince23
    A sötét zöld itemek kizárólag DZ-ben esnek?
  • Tyrant01
    Megvettem 2 szett darabot, most ilyen a gear:

• Nagylaci
    Hát ez hihetetlen...
  • Tyrant01
    Igen
  • Nagylaci
    De challenging - en dobta ezt?
  • Raulblanco7
    Szóval nem jobb ruha mint a jelenlegi, irány DZ 5-6 akkor.