The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Crew mellé én sem ajánlom igazából a kormány-t. Egyik nap felraktam a MOMO-t azt kb 20 percig volt fent. Valahogy nem megy vele a dolog. 😄 Marad a bill nekem amíg nem veszek egy X360-t.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Hát nem tudom majd vissza állítom alapra, de tegnap elég szenvedős volt a kanyonban.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
x360 gémpadom van, nekem bevált az alapbeállítás és a sport mód kombó, letagadhatatlan, hogy erre tervezték a játékot

van dfgt-is, az csak hc-ban jó, viszont ehhez a játékhoz fölösleges, hangulatosabb vele, de lassab is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

360 kontrollert használok de nem találom még mindig a jó beállítást ezért eldöntöttem, hogy veszek egy DFGT-t <#idiota>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Kell.

Kell az Uplay

Más:
Valaki aki kontrollert használ fotózna nekem egy beállítást, hogy hogyan használja? (ONE kontrollerem van)
Előre is köszi!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Steamen már megkapta a game a -33% -ot. Elgondolkodtam hogy megvegyem-e, úgyis érkezik az új gépem, azon talán már többel is futna mint 25-30 fps. Steamesnél is kell Uplay-t telepíteni?
chase
PvP / Private / Friend list-ről pár online barátot behívni... tök jól működik, nagy fun

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

ennek az egész barát-küldözgetésnek az a logikája, hogy ugye te, mint játékos, szépen haladsz felfelé a ranglétrán, és a sztori végére te leszel a nagyvezír. És ahogy egész végig a sztoriban is, amikor te még csak a kis csicska voltál, a lóvéból amit megkerestél, mindig leszedték a sápot a főnökeid. Most te vagy a főnök, te dolgoztatod a népedet és te szeded a sápot, ennyi 😊 Annyi, hogy nem "unknown Pistikének" hívják a dolgozóidat, hanem a friendlistedről jelölheted ki őket, oszt jóccaka.
Sziasztok!
Belépek játékba majd egy enter, majd még egy enter ami dobna pályára, egy pillanatig kidobja loading save data aztán befagy. Megáll kép hang. Csak ctrl alt del tudom bezárni. Kb 1 hónapja van ez a problémám egy patch óta. Újra raktam játék stb, nem segít semmit. Azelőtt nagyon szépen ment semmi se volt. Valaki tud segíteni? <#rinya> <#shakehead>
<#nevetes1>
Ebből látszik, hogy vannak hülyék. Gondolta, hogy hekkeltél hozzá circuit spec-et meg csináltál hozzá vizuális tuningot is csak hogy nézzen már ki valahogy szerencsétlen only Street-es kocsi. <#idiota>
Arra a pillanatra kíváncsi lennék, amikor észreveszi, hogy az only Street-es mellett van megvehető Mini is.
Tuti írna a Supportnak, hogy meghekkelték a játékot és TheCrew85-re fogná. <#idiota>

OFF! De kipróbáltam és működik hibátlanul.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

WinT
Meg is oldotta, előbb írtam mint gondolkoztam volna... köszi!
Overburner
Restart általában megoldja.

WinT
Nem játszottam pár napja és ma vettem észre, hogy nem tudom a rabszolgáim kiküldeni a küldetésekre, merthogy nemes egyszerűséggel eltűnt az összes. Pedig a friendlisten rajta van mindenki. Menő lesz így pénzt keresni ha nem jönnek vissza.
Overburner
Elég OP a Mini minden specbe ráférne egy balance 😄

Seangaijin
Hátha ez igaz, megy fel a TDU TDU Project Paradise

Igaz, nem mai thread de akkor is
Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2015.01.22. 20:24:59

Olyan jól megy ez a Circuit Mini hogy vártam már hogy mikor írja be valaki hogy csaló vagyok de erre én se számítottam <#idiota>
Overburner
Made my day 😄😄😄😄

Mentem PVP-ben Circuit Minivel, amikor ez az idióta ezt írta a chatre <#violent>

Legalább élő adásban crash-elt volna be 10x <#idiota>

[HUN]FaTaL
Nekem semmi gond a netkapcsolatommal, kapcsolati problémák miatt sosem szakad, ellenben állandóan crashel a cucc.

http://goo.gl/gd6Zi5

Seangaijin
Mikrofont nekem is leveszi.... És THX!
Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2015.01.22. 18:12:18

Overburner
Ne aggódj nekem meg a mikrofon hangerőt veszi le 50%-al tökmind1 mit csinálok 😄 Amúgy van hogy a kocsi hangja elmegy de vissza is jön kb 2-3 sebességgel később 😄

Fogod rámész egy Faction Mission-ra aztán Send Friend kiválasztasz annyit hogy a szintje meglegyen a küldihez aztán launch. Vársz aztán amikor zöld jelecske lesz melette rámész see results és enterrel bekebelezed a pénzt amit kapsz érte. Asszem a eredeti összeg 15% vagy valami ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.22. 18:08:49

Seangaijin
Megnyugtat én is csak ksi búgást halok plusz a turbó sziszegését <#pardon1>

Norbi1990
Amúgy azóta újra lett rakva Win8.1-el a gépem és még most is halk a motor...
Norby646
Oh, értem. Köszi a válaszokat!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Seangaijin
És ezt hol lehet? <#idiota>

Rev Hard
Képzeletbeli az egész. Te elküldöd valamelyik haverodat versenyezni, ebben a helyzetben a haverjaidat botoknak is hívhatjuk, majd eltelik valamennyi idő ami után kiderül hogy megnyerték-e a haverjaid a képzeletbeli versenyt vagy sem. Ha megnyerték valamennyi részesedést kapsz a nyereményből amit te beszedsz és ennyi.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

MerlinW
Senki sem küld senkit sehova. Az csak egy minijáték. Virtuálisan küldöd el őket.
Ennek annyi a célja, hogy a játékos visszatérjen a játékba.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.22. 17:37:13

[merlinw.org]

Overburner
Úgy kell rá gondolni kb mint egy Facebookos játékra <#idiota>. Belerakod mennek lejár a megadott idő kiveszed a pénzt, ennyi. Maga a játékos semmit sem csinál csak a barátodlistádon kell lennie.

Seangaijin
Én azt se értem, hogy h küldözgeted őket és h kapsz utánük pénzt ha nem mennek real life versenyezni? Nem hiszem, hogy itt kajak a playerek versenyeznek a másik playernek, ha meg ez kajak így van akkor nagy faszság az egész, hogy az ember botokat "versenyeztet". Homályosítson már fel valaki?

Norby646
Más: Ha a barátlistámról vki/vkik faction-re küld akkor kapok vmi üzenetet vagy csak mapon látom vagy mivan? Csak mert én folyamatosan küldözgetem a barátaimnak, de még egyszer nem láttam, hogy vki nekem küldött volna ilyet.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Ha megveszek valamit 9000ft-ért (lehetne akár 10ft is) akkor elvárnám, hogy ne nekem kelljen mindenféle trükkökkel bohóckodni, ha már semmilyen más játéknál ilyen problémám nincs. Ha csak emiatt a játék miatt kellene a win-t vagy a drivert újrarakni úgy, hogy a másik 10 játékban ilyen hibát nem tapasztalok, akkor sztem nem a rendszerrel van gond hanem a problémás játékkal. Főleg, hogy a bétában nem volt ilyen probléma. Mellesleg ha csak 4 embernek van ilyen gondja, akkor azt nem kell javítani? 4 ember nem számít csak 100?

nem
Hello valami olyan javitas vagy valtoztatas nem lesz idovel hogy ne csak max 8 jatekost lassak egesz jatekba mert szerintem igy nem nagy jovoje van a jateknak
koltony
Nálam, akinek stabil a netje, mostanság sose dob ki a játék kapcsolati problémák miatt, a hangokat megfelelően tudom állítani. Sztem ott lehet a probléma.

Azon a pár gondon kívül nincs semmilyen óriási gond a játékkal, nem dob ki, viszonylag jól összedob a barátokkal egy layerbe.
Fórumon is azt írták hogy a hangkártyát rakták újra, vagy a gépet és megjavult nekik, meg volt aki frissített csak

Overburner
Nekem is volt ilyen de aztán ujraraktam a win7-et nemsokkal és megszünt a dolog. Ritka valami nem tudom mi okozza.

Norbi1990
Nekem is halk, bár már 1 hónapja kb nem játszottam vele nem tudom azóta javították-e.
Ja tényleg kb 4 ember..., rá kerestem. Próbáld meg amit ott írnak ha meg megvolt akkor passz.

Norby646
Szerintem meg nem egy ember írta ubisoft forumon a problémát.

Nemírnámle ilyen hamar ezt a játékot.Vannak hibái és jogosak sokszor az észrevételek de emlékezz milyen szarkupac volt a World.A Szabi mesélhetne róla.Lehet miképzeltünk túl nagyot és nincs szinkronba a kocka elképzelésünkel a megvalósult végtermék 😊 Ugye te se gondoltad azt hogy 3 hónaposra csinálták ezt a játékot? Relax
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.01.22. 12:42:54

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nekem mostanában többnyire csak fél órám van játszani egy-egy alkalommal. Néha lefagy/szétkapcsol aközben is, de általában ilyenkor szutyok a netem, szóval ez nem a játék hibája. Ma pont volt kb. 2 órám játszani, minden rendben volt, mentem multiban is meg single-ben is, krúzoltam is pár ismeretlennel, jó volt. Nekem az tetszik a legjobban ebben a játékban, hogy rengeteg féle lehetőség van benne, ha épp valamit nem támogat az időbeosztásom vagy a kedvem, vagy a programozók kedve, akkor lehet ezer más dolgot csinálni (felfedezni, krúzolni, driftelni, versenyezni, autót csinosítgatni, skillezni, rombolni, idegenekhez csapódni, rekordokat döntögetni próbálni, tényleg kb. bármit lehet) - ezalól egy kivétel van, amikor lefagy/ledob/nem enged be, mert akkor nincs móka... különben meg van. A gyerekbetegségeit ki fogják küszöbölni, nomeg pár hónap és a userek jó része más szórakozás után néz majd: na, ekkortól a szerver-kapacitással sem lesz már gond 😉
Seangaijin
<#eljen>

Overburner
Ja mostanában egész jól megy, csak a fake online-okat elkéne már távolitani.

Szabi
sokszor volt hogy random beléptem a játékba, véletlenül pont a közelembe volt egy barátlistás és már egy layerbe is voltunk 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Overburner
Igen mi jól egymásra csatlakoztunk egy csomószor. Általában össze is dob amint beinvelem Crew-ba a barátom. De ha nem 2-3 perc trükközés és kész. Van hogy elég ha rákattolsz a barátod profilképére mappon és fast travel. Van amikor közös küldi és kész.