13251
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne haragudj, de az, hogy egy 290x-en nem fut 60fps limiten simán a játék igenis felháborító. Nem azért vesz az ember 100k+ VGA-t, hogy a fejlesztők szarjanak a termékükre és az ne menjen a kellő sebességgel. A Dying Light is kijött és optimalizációnak híre hamva nem volt stb, mondjuk nem is ide tartozik...
Mellesleg szoktam én is gurulni, van amikor Szabiékkal összeverődünk de akkor is cinkes, hogy gyerekbetegségekkel küzd még mindig a játék a megjelenés után 4 hónappal lassan. Nem is én vagyok az egyedüli, akinek ez a hiba előjön, mert Shelbynek is meg a többinek is van ez a bereccenős, lassulós gondja. De mind1 is, Ubisofttól nem vár mást az ember... Szarnak mindenre rá, Assasin is egy okádék lett szal nem meglepő, hogy a Crew se No. 1.
Remélni tudom én is mint a többiek, hogy javítva lesznek ezek a gondok és igen, ha nem kettesbe gurul valaki hanem mondjuk 6-an 8-an akar, akkor pain in the ass összehozni a közös a layert vagy a pvp küldiket mert szar a játék ezen része. Marcival mi is mentünk valamelyik nap vagy 500km-t együtt, nem is volt semmi gond. De amikor 2 teli crew menne együtt akkor ott már gondolkodik a technika.
Nekem is unalmas olvasni a rinyát, de ez van. Én is fizettem a játékért teljes árat, úgyhogy valahol jogos a sírásom. Béta ideje alatt tele írtam a hivatalos fórumot, azokból lettek is dolgok, de most hiába írogatom ,annyi ötlet meg minden van hogy elveszik. Az meg, hogy egy multira kihegyezett játéknak pont a multis részével vannnak gondok ultra gáz. A kutyát nem érdekli az, hogy be lehet menni a víz alá vagy hogy össze-visza dobálja az acsikat... de ha nincs performance meg normális kapcsolat a szerverrel akkor semmit nem ér az egész. -
Stockbauer33 #9372 Mentem ma kb 190-200 km-t fénysebességgel(circuit) és semmi gondom nem volt.Olvasva a hibákat amiket írtok lassan fel se mentek gurulni.Már vizalatti videók vannak :D Jön a szikláról ugrás meg a háztetőre ugrálás mint a TDU2-be.
Na még 1 honap és jön a nagyágyú gétéaöt ez helyett a szarkupac helyett és tuti lesz minden
-
par sorban ennyi faszsagot ritkan olvas az ember. 4-5 spoiler is keves lenne
-
-
Stockbauer33 #9369 -
A többiek anyázását mikor nem kerülnek egy layerbe vagy amikor a pvp-s meghívót elfogadva nem csinál semmit a játék
Vagy fraction mission közepette egy crashed és megy visza 2km-t az útra.
-
Stockbauer33 #9367 A polcfelöli mithallgat? :DD -
Mi, hogy képesek játszani a sz*rjukkal vagy hogy akár optimalizálhatnak még a kormányokon? 
Ám krúzolás helyett lehetne szépen javítani a hibákat mert ez a belassulós 30fps korlát felett játszhatatlan élmény még mindig megvan.... -
na így kell Crew-ban vezetni :DD
-
Jaja, tegnapi k.rva jó volt, ma meg pff
De lehet, hogy azért is nem dobott minket úgy össze, mint tegnap, mert ma még többen lehettek fent a szervereken? o.O
-
Ha én ott vagyok, már a hangulat legalább jó
Jah, hát most is bebizonyosodott hogy 8 ember egy layerbe kevés, ilyen akciókhoz, pedig milyen jó is lett volna 12 emberrel krúzolni.
Tegnap amint ráportoltam a területre, abban a pillanatban egybe is dobott minket, most meg, ha be is kerültünk 8 an egy layerbe, elindultunk éés ki is dobott valakit... -
Rev Hard #9362 Nem game crash-ról volt szó. -
Nézzük a jó oldalát...velünk volt Tony. -
Amilyen jól működött tegnap, annyira sz*r volt ma a helyzet! Se a pvp, se a free roam. Ma valahogy semmi nem úgy ment mint ahogy azt szerettük volna. Kár érte, pedig ennyien egyszerre talán még sosem voltunk. Ez van.
-
neha meg egy kepmentesnyi idore se tudtunk egy layer -be kerulni nem hogy egyutt gurulni...
tobb ido ment el annak a csesztetesevel, hogy osszekaparjunk mindenkit mint amit arra tudtunk forditani, hogy boklasszunk.
zézézé....
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.02.22. 20:50:26 -
ma meglepően sokan voltunk fent, de valahogy a csoportkép ismét elmaradt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
persze-persze.. :D -
Szabi nem baj hogy te löktél ki? :D Ott fotózok szépen a kanyarba, nem lökök ki épp senkit, erre nem belém jön vki? -
kilöksz, majd még le is fotózol ? :D -
A parkoló őre :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hétvégi pár darab :D
Utoljára szerkesztette: koltony, 2015.02.22. 20:34:26 -
-
-
WhiteLies #9351 Na sikerült a "buvárkodás" mókás eléggé :D
Ja amúgy gondolom észrevettétek hogy most már nem nullázódik akm állás? Legalábbis nekem már nem. -
ez nagyon komoly :D
---------------------------------
más :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát ez epic!!! 

-
Hungarykum #9348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem az app crashre gondol hanem ha akocsival nagyobat ugratsz vagy valaminek erősebben mész neki, beakadsz stb akkor kiírja h összetörted a verdát és vissza rak az útra. -
Hungarykum #9346 Egy korábbi frissítés előtt nekem is többször csinálta, de azóta egyhuzamban 8-9 órát is tudtam játszani vele.
Az utolsó javítás óta még teszteltem ilyen sokáig, de ma is 13:30-tól játszottam 18:00-ig, de nem lett baja csak kiléptem. -
jaja, hívtam is 1-et, van 15euért, holnap megyek érte :D -
szerencse ;) , árban biztosan , bontóban tonna számra van fényszóróbúra erre a típusra -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor krúzolás közben anyád bejön, hogy gyere ki mert betörtem az üveged, akkor kap el a szívbaj... Milyen üveg? Melyik üveg? Szélvédő, oldalsó, hátsó? Amikor ki megyek az udvarra, és látom, hogy a kocsi a sussnyásba, a bal első lámpa pedig szét törve, hát had ne mondjam milyen megkönnyebbülés (árban gondolkodva, legalább olcsóbban megúszom...). íme pár kép....
-Igen, ahol világosabb a homok, ott állt a kocsi... :D
-
WhiteLies #9342 Melyik tónál? Érdekelne komolyan. -
TheCrew #9341
-
ne is mond.. végigszenvedtem egy két órás versenyt, gps azt jelezte hogy vágjak át a mezőn.. najó, legyen.. levágtam vagy 15km-t, erre amikor visszamennék az útra egy kis sziklán megpattantam, majd visszadobott 20 kilométert.. ááá nem voltam idegeees..
-
Rev Hard #9339 Kezd tele lenni a tököm ezzel a crashed marhasággal, a TDU -ban jól megvoltunk nélküle, ide nem értem minek kellett. Főleg hegymászás, offroad közben zavaró. -
CC-t csak pénzért lehet venni. -
van egy textura bug az egyik tonal, ott lemesz, es vegigvezethetsz mindenhol a viz alatt. zennyi
-
WhiteLies #9336 Ezt hogy a gyászba?????Vmi bug vagy trükk vagy csak árapály? :D -
tothbalu99 #9335 Miből lehet cc-et kapni? -
Rev Hard #9334 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!