13251
-
uhm ja igaz. wallride meg mindig mukodik egy-egy kocsival de olyan extreme modon, ahogy anno, mar sajnos nem :\ -
VJP #9852 De úgy tudom már nincs falon futkosás!
Úgy nem fun!
-
most fekudjel ra. ma/holnap 4-5 ora alatt meg van annyi, hogy egesz honapra eleg lesz. en ugyan ezt csinaltam marcius elejen 128000 -el nyitottam a belepesi osszeget :p -
VJP #9850 Tudtam, hogy van valami nagyobb összeg, csak kicsit nagyobbra emlékeztem! 
De szólhattak volna előre, ráfeküdtem volna akkor a hétvégén!
-
36000 van "daily income" -
VJP #9848 Az tudom, hogy van, de nincs egy 100.000 is?
-
Össze, igen, pont ezért örültem mikor megemelték a bónuszokat... nem tudom ez miért rossz dolog. Node mindegy is, hát akkor majd tovább tart. -
10.000 De nem gáz PvP-zz. -
VJP #9845 Akkor most nehezebb összeszedni a 100.000 napi bónuszt?
(Van ilyen Award nem?) -
Mondjuk ha belegondolsz akkor kb 2-3 hét alatt ezzel összeszedhetted az összes kocsit minden cuccal együtt. Kicsit sok pénz folyt be belőle az biztos. Emellett igen van más dolog is amivel haladhatnának.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.01. 19:21:09 -
A többi balfaszságot orvosolnák ilyen gyorsan, ne azt ami teljesen jó volt. -
Gyanus is volt mindig nem?:D -
megyek megkeresem a poloskat a szobamban
-
Patch note:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!During our maintenance on April 1st we will be applying the following changes:
• Sending friends “in faction missions” will now give players 3 times the amount of reputation.
• Sending friends in “Long faction missions (Duration = over an hour)” will now last 12 hours, instead of 3.
• The amount of Bucks received after sending friends “in faction missions” will be halved.
The reasons behind these changes are as follow:
We always wanted to give deeper meaning to the faction war and the reputation of each faction. The “Send Friends” feature was designed to give players a bonus in their Bucks income, but not as large as it is today.
While the upcoming changes will reduce the amount of Bucks acquired from sending friends on missions, it will also reward you with more reputation and thus a higher daily salary.
All these changes, as well as the modifications applied in our latest major patch (March 18), are aimed at better balancing the faction war and bringing you all a better overall experience.
As always, don’t hesitate to share your feedback with us.
The Crew Team
Szerintem jogos a dolog mindenki ebből szedte össze a pénzt. xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.01. 17:22:58 -
Az most mi a túró, hogy megint a régi összegeket adja (8, meg 16k) a rabszolgák által teljesített Faction Missionökre? Meg a napi belépéskori repu jutalom is csak hétezer volt.
Ha a tisztelt fejlesztők ezt szánták április 1-ei tréfának akkor jelezném, hogy nem vicces. -
Rev Hard #9838 Úgy néz ki működik az egymásra ugrálás, beadja a haverokat egyből. Az első (majdnem) full session gurulásom a játékban, 4 hónap kellett hozzá. 
-
Felvettelek, mostanában szoktam játszani ha kellene valami kérdezz irj invelj nyugodtan. -
Gab0523 #9836 Sziasztok. :)
Hát... PM-ben alapos felvilágosítást kaptam a játékról -eléggé eltávolodtak az elképzeléseim a valós tényektől-, amiért hatalmas köszönet. (Tényleg köszönöm. :))
Ciki vagy sem, de öregszem, egyre bénább vagyok a játékokhoz, meg eleve nem is vagyok túl profi, ehhez hozzájárul még, hogy nehezen ismerkedem....
Szóval elnézést, de néhányan már felkerültetek a barátlistámra Uplay-en -engedélyt nem kértem :$-, de szeretnék megkérni mindenkit, akinek esetleg van kedve, meg kapacitása, az kapjon el engem. :)
Uplay-en H.Gabe vagyok.
Előre is köszöntem szépen. -
Kérek egyet a visszajárót megtarthatod
-
C-s Viper valakinek ? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.30. 18:07:34 -
zritya #9833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zritya, 2015.03.30. 13:37:47 -
A PVP ben a 70% ilyen "hagyományos" egyszerre elrajtolós sima versenyzés, a story-s versenyeknek kb 60% a frakció mission-oknak a 100%-a ilyen.
Vagy hagyományos versenynek a versenypályás versenyt érted? Ha ilyet akarsz menj AssettoCorsa-zni, F1 ezni stb, itt főleg utcai versenyek vannak. -
Mindegyik story mission-t lehet coop-ba tolni, úgyhogy ott tudsz igazi playerek ellen menni. AKkor ott a PVP ahol tucatnyi verseny van régiónként megint csak igazi playerekkel. Vagy nem látod át vagy nem értjük a problémádat. -
Gab0523 #9830 Őszintén szólva, én olyan normál, hagyományos versenyre gondolok, ahol X-Y számú versenyző elrajtol, aztán....
Ezekből olyan.... Nem tudom, de nekem elég gyengének tűnik a felhozatal.
De, jelzem: megeshet, hogy én vagyok béna és nem igazán látom át az egészet. :) -
Ratrak #9829 mi számít normális versenynek nálad? A sztori mission-ök között van rengeteg jó (Escape Velocity, Whiteout, Tsu, stb.), és a faction missionök között is van pár nagy kedvencem (Colorado Crawl, Observatory Dash, Route66), de lehet, hogy neked pont ezek nem tetszenének...
Aztán ott a PVP: a legtöbb verseny útvonala fantáziadús és klassz, ott mondjuk a társaság bekavarhat, ha nem olyan hozzáállásúak, mint amilyen te is vagy... -
Gab0523 #9828 Sziasztok!
Mondjátok, a Crew-ban tényleg csak pár normális verseny van -a 2-2.5 órásokat most nem számolom bele-, vagy csak én vagyok nagyon béna és nem találom őket?
(Azokat sem nagyon számítom bele, amikhez bedob valami olyan verdát, amihez semmi közöm...)
Tudom, amatőr kérdés, de napok óta foglalkoztat. :)
-
Rev Hard #9827 Ok -
Rev Hard #9826 Úgy néz ki ha kiléptet inaktivitás miatt előbb be kell zárni a játékot majd újraindítani. Az előbb egyből visszapróbáltam lépni azt benyaltam egy kékhalált. -
Egy filmet megnézel(mondjuk akciófilmet) az gyakorlatilag 1-1,5 óra klasszikus zene és még se mondja senki se rá hogy rossz, önmagában se.
-
Ratrak #9824 hagyd csak, tini. Vagy csak tini stílusban "kommunikál".... -
WAT
-
Servant35 #9822 Cs fel vetelek uplayen a nevem :Servant28HUN -
Tehát a klasszikus zene szerinted attól klasszikus, hogy meghúznak benne 2 hegedűt? Oké:) A videóban semmi klasszikus elem nincs, de még a hegedű is elektronikus minta.
Továbbá, lehet hogy te nem tudsz mit kezdeni vele - semmi gond ezzel -, hidd el a műfaj tök jól van köszöni szépen:) El kék járni színházba, operába és máris más lesz a leányzó fekvése. De vehetjük akár a filmipart is. Vagy goth rock stílust. Vagy... rengeteg mást:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.28. 20:16:51 -
egyelore nadzson keves, hogy megmentsche a jatekkott zsajnozs
-
Amúgy az elmosódás és a kamera is egész fasza lett. Mik vannak :O -
Jumpscare? -

-

-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lesz ma valami összeröffenés? Halott a barátlistám :D