The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krszti1160
Rá fekszem 1-2 napig a skillre, Performance kategóriát kell előbb kilőnöm, a 44partból már 12 megvan! <#idiota>
Norby646
Kipróbáltam az új autókat teszvezetésben. A merci meg a saleen nagyon nagyon bejön, a kis alfa már kevésbé, olyan nyomott az egész, ha kicsit nyújtottab lenne, akkor egész jó lenne, bár én általában nem szeretem a kis autókat. Ízlések és pofonok.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Az AI-n állítottak valamit? Haverommal akartunk coop küldetést csinálni de egyszerűen borzalom és inkább ki is léptünk, az ai ugrál balra jobbra előre hátra ha épp megtudod előzni akkor akár az egyenes szakaszon körülbelül 500-al seggberak aztán repülhetsz 😊 Úgy viselkedtek mintha ott se lettünk volna, keresztül gázoltak rajtunk a szokásos catchup sebességükkel...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Krszti1160
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-Hát öhm?! Nem sok minden van bent 😄 am a kormányt nem lehet át állítani, hogy látszódjon a műszerfal, mert a kormány kerék nagyon kitakar mindent! xD
Seangaijin
Nah hogy .... <#duhos2> Nincs buzi platinám felcuccolni, minnyá megyek megvenni, jó kis dög. <#worship><#taps>

Overburner
Legszebb ez a Merci most szerintem a játékban nagyon eltalálták a németek. Holnap már otthon leszek akkor végre én is kipróbálhatom az új vasakat <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 14:13:09

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

<#eljen>

VRS

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tesztelgettem kicsit az új verdákat az Observatory Dash-n.

- Alfa 4C: reménykedtem benne, hogy végre lesz, ami letaszítja a trónról a Kókuszt, de nem, kb. 5 másodpercet kap tőle szegény. Ettől még ő is ad 2-3-at a legjobb hátsókerekesnek is, szóval nem rossz. És szép:

- C63 Merci: ugyanolyan a hangja, mint mindegyik AMG Mercinek a játékban, irányításra az SL-nél szerintem kicsit "hubogósabb", nem olyan stabil, nem olyan pontos. Ettől még csecse gép ez is:

- Saleen S7: sosem volt egy szép jármű szerintem, de ilyen orrtolós viselkedést akkor várnék csak tőle, ha legalább másfél tonna lenne a motorháztető. Tragédia... Ettől még jó időt lehet vele menni, de hogy nem MR-ként viselkedik, az hótziher. Nagy csalódás nekem, ezért megbüntettem szegényt egy ilyen szín-felni kombóval:

Amúgy lehet tudni valamit arról, hogy változott-e már a Mini viselkedése hivatalosan? Mert gyakorlatilag nem, még mindig 3 autóval megyek 4:00 alatti időt, és ez továbbra is a Kókusz-Mini-Gallardo. A többi 4 fölött van, a hátsókerekesek 4:03-04 körülnél kezdenek (Z4) a többség 4:10-13 magasságában tud nálam. Az meg - ha verseny van - nagyon nem mindegy, hogy egy 4 perc körüli távot valami 15 másodperccel gyorsabban vagy lassabban teljesíti... Ennyit az egyensúlyról.
Overburner
Ja a P-n is észre lehet venni ezeket a vonalakat. De nagyon jól áll a kocsiknak az hogy szélesebb ad neki valami varázst 😄

Szabi
a P is a C koppintása 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Havon ez a második kedvenc az M5 után.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
C-ben mocsok szép a Z4

Megkergettem a havon is.Hibátlan kis vas ez Fecokám 😊 ( simán 388 a vége + nitro )A rendőrök mintha változtak volna 😄D

Harapós kis dög lett 😄D

Krszti1160
Szuper, csak nálam vacakol ez a vacak? Lejött az 500mb-os frissítés, és el sem indul a játék, hanem bedob egy fekete képernyőt, majd the crew.exe működése leállt... <#falbav>
Overburner
Legalább volt frissités <#idiota>

Szabi
elkezdtem átnézni a frissités texturáit, bekerültek a márciusi és áprilisi autók textúrái is, illetve az Ubisoft-os és valentin napi matricák is megjöttek
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 12:50:42

Overburner
Kár. Tehát fail, igazad lehet a licencel.

Szabi
közbe az uborkások is válaszoltak

"don't get your hopes up guys, this was faulty graphic which was not approved and has been taken down. Our team is on it.
As far as the car appearing some time in the future, we can't comment at this time, sorry."

-.-

Overburner
Nos ez szóba jöhet simán. Eh Alfa helyett jobb lett volna szerintem. No offense 😄

Szabi
valószínű eredetileg az alfa helyet a mazdát akarták kiadni, de lehet végül nem kapták (még) meg a liszenszt, a PS meg még a régi adatot írta most ki 😄

Overburner
De annyit bakiznak hogy lehetnek ennyire balf*szok? 😄 Vagy direkt csinálják? Azért ilyet elcseszni nem kis bénázás 😄 Lehet PS4-esek ekszkluzivan megkapják a problémáik miatt a DLC mellé <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 12:04:26

Krszti1160
nuuvem-en csak 3-4 eu... 😄 áhh le kellene szednem steamről valahogy paypal-ra az 5-eumat, hogy megvegyem 😄
Szabi
és tényleg ott van az playstation oldalán a kép, de a szövegben már alfának írják 😄

marcihusi
Pedig tényleg jó lenne, ha jönne pár ilyen autó is.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Overburner
Ez igen. Nem bánnám jó kis verda 😄

Szabi
ja és tölthető a frissítés, 507 mega

Szabi
ps4-en 4c helyet rx7 van a promo képen <#finom>

(viszont azért gyanús egy kicsit a kép, akár egy jobbfajta fake is lehet 😄)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 10:38:19

Overburner
Attol függ. Perfeseket Bentley, Dirtet Ford Raptor, Street-et Abarth. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 09:51:57

Rev Hard
Megépítettem a Mustangot raidbe, még csak platina alkatrészei sincsenek de már így is olyan mint egy bivaly. Keményebb terepen pl. a Grand Canyonba szinte függőleges sziklákon felmásztam vele, a legtöbb raid és dirt vas csak elakadt. A Ramot akartam eredetileg megépíteni de ezt nagyon beválasztottam. A Colorado folyótól fent a havasokig oda-vissza fel lett teljesen fedezve, a Hummer meg most a Mustang büntet nagyon, az előbbi még default is elvisz akár egy egész házat, kemény terepre lett tervezve nem utcai versenyzős bohóckodásra.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Krszti1160
Öcsém, nem tudom mivel csináltad meg Miamiban a story missiont, de 18859 pontot csináltam Focussal és csak 100pont körül kellene, hogy megdöntsem a rekordod. <#idiota>

Aventadorral: Idő: 1:48:876, 1 helyezetti % 95%. -18699 -322km/h volt a max -aztán satu fék 😄
Focussal: Idő: 1:44:680, 1 helyezetti % 97%.-18859 -310km/h volt a max -aztán satu fék 😄
Mind kettőben ugyan az a part van, de szerintem a focus jobb a kanyargós pályára 😄 meg valahogy gyorsabban gyorsul 😄
(Megjegyzem, lehet hogy össze jött volna 1x a rekord, de közbe szólt a Traffic és felkenyődtem egy pénz szállító kocsira, kicsit se ment az idegszintem fel <#banplz>.)

Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.02.12. 01:38:35

Krszti1160
Én egy drift részleget elfogadnék a játék menüjében :3
wollnerd
Nekem meg egy Subaru Impreza WRC (2005) hiányzik. 😄 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Nekem egy Aston DBS hiányzik a boldogságomhoz 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Rev Hard
Én szerencsés vagyok mert a Mustangtól az SL63 AMG -n át az S7 -ig minden nagy kedvencem bekerült a játékba, én már ennyi autóval elvagyok a többire meg szinte rá se néztem.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Rev Hard
A TDU1 -ben 40 ezer km -t mentem az egyik S7 -el, 40 ezer km -t a másikkal, és még 30 ezret a Ford Gt -vel. A TDU2 -ben sem változott sokat a helyzet, 35 ezer km a CCR -el, kb még ennyit a Bugatti Veyronal. És most itt van ez a játék, igaz nem tágas az autólista de nem is szűk, cserébe az említett két játékkal ellentétben itt bármelyik autót a halál faszáig tuningolhatod, ergo a használható autók száma nem hogy kevesebb hanem több. Van a játéknak nem egy hibája, de egyik sem itt kezdődik.

Overburner
Nekem elég a Bentley <#idiota>

<#eljen>

Szent háromság : Aventador-M5-Bentley <#vigyor1> Több nemkőőő

Csak kár hogy belsőnézetben lyukas a tető <#idiota>

Overburner
Ja mindenki Aventadorral van meg az aktuális OP kocsikkal mint egy tipikus mmo-ban. Pár Asian kocsi tényleg nem ártana még de azért nem rossz a felhozatal.

Szabi
én örültem a Miurának.. és használom is 😊

Szerintem meg túl sok a rinya arról, hogy kevés az autó, oszt' igazából nem is használ senki annyit, amennyi van. Emlékszem még, mindenki milyen nagy hangon örült, hogy jaj de jó, lesz miura a játékban. Találkoztam azóta egyel is? Nem. Azért mert sz*r? Nem. Egyszerűen van kedvenc autója mindenkinek, amivel általában megy. Hogy azon kívül 50 vagy 500 másikat nem használsz, nem tök mindegy?

Ne értsetek félre, a több az jobb. Csak szerintem azon kívül, hogy nincs elég japán vas a játékban, semmi gond nincs az autókínálattal. Bárki bármikor tud olyat mondani, ami nincs benne, pedig de jó lenne...
Skypack
Persze ez így teljesen jó megoldás, csak nem ártott volna, hogy már az alapjáték tartalmazza a 12-14 kivágott "dlc" autót és akkor az 50-60ra duzzadt kínálatot (ami még mindig nem túl sok) bővítik, nem az a baj hogy nem találok jó autók rengeteg jó van csak ez ilyen open world játékhoz szerintem kevés.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Overburner
Szívunk mi is eleget azért. Sok kicsi sokra megy. 😄 Állandó crash-ek szerintem pl konzolokon nincsenek de javitsatok ki ha igen. A ledobás az más de az már ritkább.

Igen, de mi 3 autóra várunk pár napot ők meg játszani sem tudtak 😊 A két szitu között azért óriási a különbség 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

marcihusi
A Lamborghini Gallardo is igencsak jól tartja az iramot a Focus-ékkal. De a lambók közül mindenképp az a legjobb.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Overburner
Szerintem Perfen van a legnagyobb balance a kocsik között. Shelby GT 500 ami persze hátsókrekes nagyon jól megy. Őt próbáltam még csak Perfen a Bentley-en kívűl amit szintén imádok 😄

Kicsit tesztelgettem a P-s kocsijaimat az Observatory Dash-on. Az FF autók nagyon OP-k, de ezt leszámítva elég jó az egyensúly, mert a legtöbb hátsókerekessel kb. azonos időket megyek. Amik kilógnak a sorból az az SLS és főleg a Z4! Utóbbi már-már megfogja időben a Kókusz-Mini-KisFityó "szentháromságot" 😊 Persze, még nem teszteltem mindennel, de egyelőre ez a tapasztalat. Valaki tud megerősíteni/cáfolni?