The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-Hát öhm?! Nem sok minden van bent 😄 am a kormányt nem lehet át állítani, hogy látszódjon a műszerfal, mert a kormány kerék nagyon kitakar mindent! xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 14:13:09
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
- Alfa 4C: reménykedtem benne, hogy végre lesz, ami letaszítja a trónról a Kókuszt, de nem, kb. 5 másodpercet kap tőle szegény. Ettől még ő is ad 2-3-at a legjobb hátsókerekesnek is, szóval nem rossz. És szép:

- C63 Merci: ugyanolyan a hangja, mint mindegyik AMG Mercinek a játékban, irányításra az SL-nél szerintem kicsit "hubogósabb", nem olyan stabil, nem olyan pontos. Ettől még csecse gép ez is:

- Saleen S7: sosem volt egy szép jármű szerintem, de ilyen orrtolós viselkedést akkor várnék csak tőle, ha legalább másfél tonna lenne a motorháztető. Tragédia... Ettől még jó időt lehet vele menni, de hogy nem MR-ként viselkedik, az hótziher. Nagy csalódás nekem, ezért megbüntettem szegényt egy ilyen szín-felni kombóval:

Amúgy lehet tudni valamit arról, hogy változott-e már a Mini viselkedése hivatalosan? Mert gyakorlatilag nem, még mindig 3 autóval megyek 4:00 alatti időt, és ez továbbra is a Kókusz-Mini-Gallardo. A többi 4 fölött van, a hátsókerekesek 4:03-04 körülnél kezdenek (Z4) a többség 4:10-13 magasságában tud nálam. Az meg - ha verseny van - nagyon nem mindegy, hogy egy 4 perc körüli távot valami 15 másodperccel gyorsabban vagy lassabban teljesíti... Ennyit az egyensúlyról.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 12:50:42
"Nulla tenaci invia est via"
"don't get your hopes up guys, this was faulty graphic which was not approved and has been taken down. Our team is on it.
As far as the car appearing some time in the future, we can't comment at this time, sorry."
-.-
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 12:04:26
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

(viszont azért gyanús egy kicsit a kép, akár egy jobbfajta fake is lehet 😄)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 10:38:19
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.12. 09:51:57

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Aventadorral: Idő: 1:48:876, 1 helyezetti % 95%. -18699 -322km/h volt a max -aztán satu fék 😄
Focussal: Idő: 1:44:680, 1 helyezetti % 97%.-18859 -310km/h volt a max -aztán satu fék 😄
Mind kettőben ugyan az a part van, de szerintem a focus jobb a kanyargós pályára 😄 meg valahogy gyorsabban gyorsul 😄
(Megjegyzem, lehet hogy össze jött volna 1x a rekord, de közbe szólt a Traffic és felkenyődtem egy pénz szállító kocsira, kicsit se ment az idegszintem fel <#banplz>#banplz>.)
Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.02.12. 01:38:35

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Szent háromság : Aventador-M5-Bentley <#vigyor1>#vigyor1> Több nemkőőő
Ne értsetek félre, a több az jobb. Csak szerintem azon kívül, hogy nincs elég japán vas a játékban, semmi gond nincs az autókínálattal. Bárki bármikor tud olyat mondani, ami nincs benne, pedig de jó lenne...
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"