13251
thecrew.jpg
  • Overburner
    Fele kocsit nem venném meg ami megvan......mert nem lehet eladni a verdákat nem értem miért. Utálom hogy tele van kocsival a garázs xD
  • Ratrak
    Ez a lehetőség nekem is hiányzik. Oké, hogy nem egy nagy truváj a sztori, de azért csak végiglépkednék a küldiken megfelelő sorrendben, meg mittomén :)
  • hotwheels
  • Lacika1992
    Csak mert én már egyáltalán nem játszok, de így eladni se tudom...
    Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.04.03. 21:09:18
  • Overburner
    Nem hiszem. Max ha supportal beszélsz de eléggé nehéz menet lenne szerintem.
  • Lacika1992
    Új játékot lehet kezdeni benne?
  • Overburner
    Pár kép.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    H.Gabe-el az elmúlt 2 napban jól elvoltunk.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez pedig a nagy szenvedősen összehozott 200 kör a Little Eagle-ben. Komolyan egyik másik ember akkora pöcs hogy direkt elém álltak meg jöttek velem szembe hogy eltrafáljanak (ráadásul kettő pont magyar volt.....). De volt pár rendes emberke akikkel jól el lehetett szél árnyékozgatva kocsikázni. Egész fun volt.

Szép kerek lett ez muszáj volt tolni egy képet.

A Saleen-es kollega jól toltam fullstock-al.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.03. 20:11:59
  • Overburner
    Okés :D
  • VJP
    Hát van olyan Award, hogy Crewben kell teljesíteni a Landmark Tourt!
    Egyet mehetünk majd valamikor!
  • Overburner
    Hát amúgy elég szenvedős még ígyis 7-8 landmark vagy mennyi.... :D

Ja LasVegasban van vége.

PvP-n meg csak a SinCity-s meg a LasVegas Descent számít.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.03. 17:31:03
  • VJP
    Én úgy emlékszem ott van vége ahol kezdődik.
    Igen a napi/heti/havi jutalmak is lehet oda számolódnának, de a leírás alapján csak a skill, PVP, küldetések számítanak.
    (Lehet a frakciós küldik is ide tartoznak.)
  • Overburner
    Nem tudom most azon filózok hogy amikor kilépek LV-ben teszem és amikor bejelntkezek a Dialy income-t hátha oda számolja. Ha a Landmark tour nem Las Vegasban végződik akkor az se adja.
  • VJP
    Nekem adott 2 kör PVP-re 2%-ot.
    Landmark Tour?

(Lehet onnan van nekem 16%? )
    Szerk.: Ja nem akkor még csak 80-at fizetett!
    Utoljára szerkesztette: VJP, 2015.04.03. 15:59:21
  • Overburner
    Cseszik adni az oda. Hiába Las Vegasban mentem el a PvP szobába nem adott oda 1 dollárt se:D MAx azokat adja meg amiket LasVegasban fejezel be tehát ott a cél.
  • VJP
    Nekem nem működik már!

Amúgy akkor a PVP-vel a leggyorsabb szerintem!
  • VJP
    SZABI!
    Ilyen apró, de annál lényegesen fontosabb infókat igazán megoszthatnál velük előbb is!
  • Overburner
    Vágesz kösz.
  • Szabi #9876
    ha vegasba van az autód és úgy veszed fel a fakció küldis pénzt, már az is jó szerintem, nekem legalábbis úgy adta meg :D
  • Overburner
    Las Vegasba kellene zsét szereznem ez az jelenti hogy Las Vegasba fogadom el a faction mission-ök rewardját akkor azt oda kapom? Húha akkor el leszek.
  • Szabi #9874
    eddig a fakcó küldikkel elég könnyű volt, most már picivel tovább tart :)
  • koltony
    Ez nem igaz, hogy minden autó ugyanolyan, persze mint előttem mondták az MMO stílus miatt kellett a balansz. De ha egy H1 hummerrel nekimész egy mininek, az elszáll a francba, de fordítva már nem teljesül ez.
  • Overburner
    Van egy Award hogy Las Vegasban szedjek össze asszem 1millát. Valaki megcsinálta már? Tippek esetleg? Gambling Addiction a neve ha jól emlékszem.
  • Rev Hard
  • Gibor
    Igen nehezebb meg kell gépészkedni, de én pl pont ezt élvezem benne. Van karakterisztikája és valóságos féktávja meg nem veszel be egy kanyart 350-el :) btw én is S7 el szoktam gurulni :D
  • Overburner
    Többi spec megvan grip nélkül köszönik szépen.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.02. 20:38:51
  • PeeTeR
    jo moka az. johet a tobbi
  • Overburner
    Nagyon király lett így sőt a Bentley se semmi FullGripben. Egyébként ja elindul annyira nem tapad
  • Rev Hard
    Nem jobb, nehezebb is. Pár napja gurultam egy fullosat a kis kedvencemmel (Saleen S7) azt 300 felett nekem már kellett gépészkedni, a többiek meg úgy vették a kanyarokat még HC -ban is mint ha sínen mennének, extra még büntettek az irreális gyorsulásokkal is, pedig az S7 1000LE default.
  • Seangaijin
    Aztán kanyarodik e a gép vagy totál oda van ragadva az úthoz?
  • Overburner
    Ahhoz képest hogy rákészültem hogy megfogok halni a gép előtt mire összejön a fullgrip kb 1 délelőtt volt megszakításokkal meg 1-2 óra ma. Persze 2db már megvolt random skillezésből 3-4 db-ot bemákoltam mert harmadjára dobta. De volt egy szivatós Miamiban azt nagyon sokáig csináltam egyszerűen nem akarta kidobni :D
  • npolos
    meddig tartott míg ilyen szép lett? :)
  • Quqa
    Szerintem ahogy van úgy szarták el az egész játékot egy kiabxot Burnout Paradise 2-öt csináltak, ami csak az eszeveszett száguldásról szól vezetési tudás nem kell hozzá. És valóban ez az egyetlen játék ahol egyszerűen nem tudok rájönni, hogy kéne irányítani annyira fos az egész, pedig amint lejjebb is írtam talán vonat/villamos szimulátor kivételével szinte minden ilyen jellegű játékot végigtoltam. Párat többször is.
    A másik gond + az, hogy full Stock-al nem lehet versenyezni (PvP) pedig jó lenne, mert ott nincs nitro és kijönne ki mennyire uralja a kocsiját. Ott csak az a gond, ha neked mennek elszálsz és tök mindegy mivel egy Mini is simán kiüti a legnagyobb tepsi tehert, akár egy Hummer H1 is és itt a (súly)probléma! Az esztelen gurulás meg egyszerűen nem érdekel. Az ilyen 1-2-3 órás akármilyen küldetések meg pláne nem.
    És ha már ubisoft pl. a Driver sorozat ehhez képest egy szimulátor.

Ja és valaki írta a kérdésemre, hogy ha kiveszek egy alkatrészt akkor az ott lesz a garázsban, jelentem elveszik és ennek van is értelme, mert így újból meg kell szenvedni érte.
  • Overburner
    Végre kész.

• Overburner
    Vannak vidik ahol tényleg elég szarul tolják. Steering sensitivity-t mindenképp lekell venni valamennyivel még gamepaddal is mert elég hülyén néz ki az egész ha nem. Ez a pici módositás nagyon sokat dob az egész élményen. Súlyát pedig lehet én vagyok a hülye de én érzem a kocsiknak. Főleg ha Abarthról mondjuk Silverado-ra váltok vagy Raptorra. Abarth olyan mintha mindjárt felkapná a menetszél 280-300 körül :D

Viszont igen igazából Stockokon látszik meg a kocsik igazi személyisége. MMO mivoltjából muszáj volt balanszolni a dolgokat. Csak ha annyi időt bele ötöltek a Full stock dolgok kiépítésébe nem tudom miért nem használják fel sehol. Elég sok ötlet felmerült itt már a múltban erről. Kocsi leszállítások stb.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.02. 10:22:55
  • Gibor
    Adott spec-be 2 autó között annyi a különbség hogy valamelyik hamarabb túlkormányzott lesz :) De a stock verdával baromi jó gurulni.
  • Szabi #9858
    a stock autókba jó a fizika, a többibe tényleg kb. egyenfizika van
  • Amiga
    Én a TDU-t még élveztem, de ez... kipróbáltam PS4-en az ingyenes 2 órás időkorlátú verziót. Nekem nagyon nem jött be a fizika, valahogy az autóknak nem éreztem a súlyát, és ez nagyon elvette a kedvemet. Lomhán is reagáltak, valahogy az egész kormányzás idegen volt, nem éreztem, hogy ura lennék az autónak. Még sport-ra állítva se.
  • Rev Hard
    Azzal nem lenne semmi gond hogy vannak fizetős tartalmak, de igazából nincsenek azok se. A már játékban lévő dolgokat oldják fel szép sorjában, semmi újat nem csinálnak, bug fix is ritkán jön. Persze részemről jelenleg még ez a kisebbik gond, az jobban zavar hogy el van baszva a játék grafikus motorja, azt olyan fps droppok meg laggolás van hogy időnként csak lesek mint valami bamba gyökér. Nem vagyok programozó de laikus ésszel ennek a játéknak kellett volna még egy fél év minimum, legalább hogy a grafikus motort rendbe szedjék. A TDU1 a kategóriájában valóban egy etalon, azóta már a második játékot kapjuk ám mindkettő totál bugos illetve a rengeteg lehetőség amit beléjük lehetett volna tenni nincs kihasználva. Hiába a nagy terület meg hogy itt már élvezhetőbb a fizika, ha nem lesz valami változás ez lehet hogy még addig se húzza mint a TDU2, akár ezen topik aktivitásából kiindulva.
  • Gibor
    Elvégre MMO, így még a mostani pénz szerzéssel is túl könnyű "fullos" verdát szerezni szerintem. Általában egy MMO-t úgy építenek meg hogy rengeteg órát bele kell tolni hogy eredményes lehess, persze ahhoz hozzájön hogy a játékot is úgy építsék fel hogy beszippantson.

A mondani valód másik felével szóról szóra egyetértek :) De nézzük pozitívan, ez még jó lehet csak le kellene már győzniük a sok gyerekbetegséget és új tartalmat tolni nem csak esetleges autókat meg fakció küldetést.
  • Norby646
    Kezdtem örülni, hogy végre tényleg könnyen össze lehet szedni a mannát a játékban, miután a hosszabb faction küldetések egy részére 16000 helyett 32000-et adott 3 óra után. Hát sok idő nem telt el, erre levitték a 32000-et 16-ra, a 16-ot meg 8-ra és mindezt az eddigi 3 helyett 12 óra várakozással... Nem lepődök meg, félreértés ne essék idáig is tudtam, hogy ha megveszek valamit 9000ft-ért akkor logikus, hogy még több pénzt kell fizetnem ha nem akarok egy komolyabb autóra 2 hétig gyűjtögetni ezzekkel a nyamvadt faction küldetésekkel (akár barátküldözgetés, akár versenyzés), csak fura mert régen azért amit megvettél egy teljes értékű játékot kaptál. Persze egy olyan játékért nyilván megéri ennyit fizetni, amiben a megjelenés óta sem tudtam igazán semmilyen barátommal együtt menni. Aztán ott a számtalan bug (a legutóbbi frissítés még hozott is pár újat a meglévők mellé), illetve teljesen idétlen alkatrészfeloldás a skill küldetések után, ami ügye abszolút random. Az ai forgalom katasztrofális, ha versenyzel, akkor direkt úgy áll meg az ai, hogy esélyed se legyen kikerülni normálisan. Az már csak mellékes, hogy a magunk mögött hagyott civilek pár 10m után újra hátra tekintve már sehol sincsenek, mert elpárologtak. Aztán ott vannak a versenyeknél lévő pontlisták, melyek tetejénél az eslő helyen szinte kivétel nélkül ugyanazok a cheaterek vannak. Nyilván nem elég egyértelmű bizonyíték egy játékos bannolásához egy enyhén szólva is lehetetlen eredmény, de gondolom ez sem prioritás, vagy csak nincs idejük ezzel foglalkozni a sok fizetős tartalom létrehozása mellett.

Mindemellett szerethető a játék, rengeteg pozitívummal, de sajnos nem az, amit vártam, számomra csalódás de erről leginkább az tehet, hogy én még mindig a tdu 1 folytatását várom/vártam és már megint nem azt kaptam. Nem zavarnának a bugok, nem zavarna ez a **** fizetős rendszer, semmi sem zavarna, ha visszaadná azt a feelinget, amit a tdu adott. Nem tudom megmondani, ehhez mi kéne, de ebben nincs meg. A tdu 2-ben ez megvan, de ott meg az élvezhetetlen fizika hazavágja az egészet. Mindennek ellenére egyáltalán nem rossz játék, de úgy érzem nem én voltam a "célközönség" egyik alkotó tagja. Na mind1 senki se vegye a szívére, nekem ezek a tapasztalataim, a véleményem, és gondoltam elrinyálom itt.
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.04.01. 22:47:07