13251
thecrew.jpg
  • PeeTeR
    spec en igen. engem nem is a felhasznalt adatforgalom zavar hanem az hogy a kozvetlen linkeles megakasztja a forum motorjat a topic toltesenel. igy spoiler alatt lenyegesebben gordulekenyebb a betoltes. EJK erre egy jo pelda :D
  • MerlinW
    Azt ugye tudjátok, hogy attól hogy spoiler-ben van a kép, még ugyanúgy letöltődik?:)
  • PeeTeR

nem is fuznek tobbet hozza...
  • VJP
    Aki mobilinternettel jön fel, és van havonta 100MB forgalma, annak most megetted az 5%-át! Én találkoztam olyan programozóval aki kilobyte-okat faragott le az adatkapcsolatokból, mert mobilinternetnél ez is számít!
  • Rev Hard
    Nem tudom hogy vagy vele de 2015 -ben ez már nem kéne hogy gondot okozzon, még mobilon se nem hogy asztali gépen. Ha nagyon zavar akkor töröld azt ennyi.
  • Overburner
    Hát igen csak szivatós. :D De ha van haverod aki jól tolja vagy te akkor annyira nem gáz.
  • VJP
    Hát ez nem lesz egyszerű, de köszi az infókat!
  • Overburner
    Las Vegas Descent SinCity és van egy Blitz Brawl ami Vegasban van a neve nem ugrik be elvileg az is adja. 18k-t ad ráadásul a versenyek 12-t.
  • Gabor77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Apró bug

Marci és a kerék nélküli Nissan története...:D

• Szabi #9964
    olyan szép képek, hogy muszáj 2,5 megás png-be feltölteni..
  • Rev Hard

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.12. 14:38:32
  • Szabi #9962
    imádom a GPS-t -.-
  • VJP
    Csak azt a két PVP "pályát" fogadja el ugye?
  • Gabor77
  • koltony
    Ccleaner nem mindenható, de nem gondolom hogy bármi baj lenne vele.
    Akinek meg titkos adatai vannak az meg ne használjon netet
  • Seangaijin
    Mint a játék értékelések megjelenés előtt, 10/10 8/10 stb és egy kalap szar az adott cím.... Pénz beszél kutya ugat, azt kell használni ami szimpatikus.
  • Ratrak
    Böngésző OFF:

Én firefoxolok már jórég óta. Eleinte még foglalkoztam azzal, hogy mit írnak a "szaklapok", hogy melyik böngésző mennyire biztonságos, meg milyen gyors, de aztán rájöttem, hogy ez egy bullsh*t, és csak az számít, hogy melyik tetszik és melyik megbízható. A tűzróka adblockerrel remekül bevált, elmebeteg/veszélyes honlapokra nem járok, húdetitkos információ nincs a gépemen, hacker barátaink meg ha lelopják a gépemről a szakosztályos edzésterveimet, vagy pár tudományos munkámat, akkor hajrá, legalább műveltebbek lesznek
  • Overburner
    CCleaner több bajt okoz mint hasznot hoz
  • Seangaijin
  • Gibor
    Akkor este találkozunk ;) én is ott éjszakázom :)
  • Gab0523
    Sziasztok!

Semmi okoskodás, viszont, amikor anno nálam 520-as hibát dobált a böngésző -nem a króm-, akkor egy Ctrl+F5 után vagy bejött... vagy nem.
    Ha nem, akkor CCleanerrel egy gyors pucolás és elviekben helyre kell állnia.
  • PeeTeR
  • SUNNY84HUN
    persze van sok sufnituningos verda , de van elég sok normális szakszerűen épített gép is hazánkban Szabi is írta de kiegészíteném még a hondákkal is .... most pl lacházán lesz évadnyitó honda tali és gyorsulási verseny is április 11-12én gyere és látsz sok finomságot , én a 2 hondámmal kint leszek kint is alszok ;)
  • npolos
    más fórumoknál is néha szétesik a fejléc :)
    dehogy mitől arra még nem jöttem rá, jelenleg 2-3 napja linux alatt firefox-val minden rendben
  • Overburner
    Kösz kipróbálom hátha.
  • Gabor77
    Nekem is szar a fórum chromeból...IE-ből tökéletesen működik....fakd ap szicsuésön :D
  • Seangaijin
    Akinek AMD kártyán laggolt a környezet, tegye fel a legújabb béta drivert, mintha javult volna a dolog.
  • Szabi #9946
    azért bőven lenne miből válogatni, elég sok lancer, subie, silvia, supra, skyline, stb. van kishazánkban.. izomautó is van bőven.. és sok más egyéb nyalánkság is.. :)
  • Seangaijin
    + sufni tuningolt G astra, Calibra, Lada, szutyok ótvar golf és társai. Legalábbis itt mifelénk ezek mennek :D
  • Overburner
    Elgondolkodtatok már valaha azon hogy milyen lenne ha készülne egy Halálos Iramban film Magyarországon? Hát szerintem ilyen.

• Overburner
    Nekem is nem rég jött elő. De annyira nem gáz hála ritkán csinálja.
  • Seangaijin
    Hát de érdekes, hogy a Chrome nem hozza be az IE meg igen. Akkor csak nem nálam van a baj... Évek alatt ez az első ilyen...
  • Szabi #9941
    több gépről is néztem krómba és mindegyiken jó volt, egyébként az sg-t próbálják/ták másik szerverre költöztetni, de csak bugokat okoz.. :D
  • Overburner
    Nekem is ezt szokta :D Chrome szintén.

Végre kész van ez a tré award. Mellékesként felhúztam a PvP rankomat 2500-ra.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.08. 17:03:44
  • Seangaijin
    Mi a retkes k@rva anyja ez?????

• Overburner
    Várjá Chrome-om van. Csak akkor használok IE-t hogyha le akarom csekkolni hogy van e valami gebasz xD
  • Gabor77
    IE csak arra jó...hogy letölts vele egy másik böngészőt :D
  • VJP
    TS-re is feljöhetsz, vannak fent általában.
    (Adatok a játékoslista alatt)

PeeTeR:
    Állítólag Win8 alatt jól megy! De én sem használom!
    Utoljára szerkesztette: VJP, 2015.04.08. 11:32:16
  • PeeTeR
    "IE"

nem is ismerlek tobbe

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.04.08. 11:29:01
  • Ratrak
    A játékos listában vannak nevek, vedd fel őket, és akkor látod, ha valaki online, onnantól mehet a crew amikor kiadja.

458-at csak a season pass-al szerezhetsz, Huayrát (meg bármit ami érdekel) úgy a legegyszerűbb megvenni, ha a HQ-ban a táblára böksz, és kikeresed a listáról.