13251
-
spec en igen. engem nem is a felhasznalt adatforgalom zavar hanem az hogy a kozvetlen linkeles megakasztja a forum motorjat a topic toltesenel. igy spoiler alatt lenyegesebben gordulekenyebb a betoltes. EJK erre egy jo pelda :D -
Azt ugye tudjátok, hogy attól hogy spoiler-ben van a kép, még ugyanúgy letöltődik?:) -
nem is fuznek tobbet hozza...
-
VJP #9970 Aki mobilinternettel jön fel, és van havonta 100MB forgalma, annak most megetted az 5%-át! Én találkoztam olyan programozóval aki kilobyte-okat faragott le az adatkapcsolatokból, mert mobilinternetnél ez is számít! -
Rev Hard #9969 Nem tudom hogy vagy vele de 2015 -ben ez már nem kéne hogy gondot okozzon, még mobilon se nem hogy asztali gépen. Ha nagyon zavar akkor töröld azt ennyi.
-
Hát igen csak szivatós. :D De ha van haverod aki jól tolja vagy te akkor annyira nem gáz. -
VJP #9967 Hát ez nem lesz egyszerű, de köszi az infókat! -
Las Vegas Descent SinCity és van egy Blitz Brawl ami Vegasban van a neve nem ugrik be elvileg az is adja. 18k-t ad ráadásul a versenyek 12-t. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Apró bug
Marci és a kerék nélküli Nissan története...:D
-
olyan szép képek, hogy muszáj 2,5 megás png-be feltölteni.. -
Rev Hard #9963 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.12. 14:38:32 -
imádom a GPS-t -.-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
VJP #9961 Csak azt a két PVP "pályát" fogadja el ugye? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ccleaner nem mindenható, de nem gondolom hogy bármi baj lenne vele.
Akinek meg titkos adatai vannak az meg ne használjon netet
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mint a játék értékelések megjelenés előtt, 10/10 8/10 stb és egy kalap szar az adott cím.... Pénz beszél kutya ugat, azt kell használni ami szimpatikus. -
Ratrak #9957 Böngésző OFF:
Én firefoxolok már jórég óta. Eleinte még foglalkoztam azzal, hogy mit írnak a "szaklapok", hogy melyik böngésző mennyire biztonságos, meg milyen gyors, de aztán rájöttem, hogy ez egy bullsh*t, és csak az számít, hogy melyik tetszik és melyik megbízható. A tűzróka adblockerrel remekül bevált, elmebeteg/veszélyes honlapokra nem járok, húdetitkos információ nincs a gépemen, hacker barátaink meg ha lelopják a gépemről a szakosztályos edzésterveimet, vagy pár tudományos munkámat, akkor hajrá, legalább műveltebbek lesznek
-
CCleaner több bajt okoz mint hasznot hoz
-
-
Gibor #9954 Akkor este találkozunk ;) én is ott éjszakázom :) -
Gab0523 #9953 Sziasztok!
Semmi okoskodás, viszont, amikor anno nálam 520-as hibát dobált a böngésző -nem a króm-, akkor egy Ctrl+F5 után vagy bejött... vagy nem.
Ha nem, akkor CCleanerrel egy gyors pucolás és elviekben helyre kell állnia. -
-
persze van sok sufnituningos verda , de van elég sok normális szakszerűen épített gép is hazánkban Szabi is írta de kiegészíteném még a hondákkal is .... most pl lacházán lesz évadnyitó honda tali és gyorsulási verseny is április 11-12én gyere és látsz sok finomságot , én a 2 hondámmal kint leszek kint is alszok ;) -
npolos #9950 más fórumoknál is néha szétesik a fejléc :)
dehogy mitől arra még nem jöttem rá, jelenleg 2-3 napja linux alatt firefox-val minden rendben -
Kösz kipróbálom hátha. -
Nekem is szar a fórum chromeból...IE-ből tökéletesen működik....fakd ap szicsuésön :D -
Akinek AMD kártyán laggolt a környezet, tegye fel a legújabb béta drivert, mintha javult volna a dolog. -
azért bőven lenne miből válogatni, elég sok lancer, subie, silvia, supra, skyline, stb. van kishazánkban.. izomautó is van bőven.. és sok más egyéb nyalánkság is.. :) -
+ sufni tuningolt G astra, Calibra, Lada, szutyok ótvar golf és társai. Legalábbis itt mifelénk ezek mennek :D -
Elgondolkodtatok már valaha azon hogy milyen lenne ha készülne egy Halálos Iramban film Magyarországon? Hát szerintem ilyen. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem is nem rég jött elő. De annyira nem gáz hála ritkán csinálja. -
Hát de érdekes, hogy a Chrome nem hozza be az IE meg igen. Akkor csak nem nálam van a baj... Évek alatt ez az első ilyen... -
több gépről is néztem krómba és mindegyiken jó volt, egyébként az sg-t próbálják/ták másik szerverre költöztetni, de csak bugokat okoz.. :D -
Nekem is ezt szokta :D Chrome szintén.
Végre kész van ez a tré award. Mellékesként felhúztam a PvP rankomat 2500-ra.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.08. 17:03:44 -
Mi a retkes k@rva anyja ez?????
-
Várjá Chrome-om van. Csak akkor használok IE-t hogyha le akarom csekkolni hogy van e valami gebasz xD -
IE csak arra jó...hogy letölts vele egy másik böngészőt :D -
VJP #9936 TS-re is feljöhetsz, vannak fent általában.
(Adatok a játékoslista alatt)
PeeTeR:
Állítólag Win8 alatt jól megy!
De én sem használom!
Utoljára szerkesztette: VJP, 2015.04.08. 11:32:16 -
"IE" 
nem is ismerlek tobbe
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.04.08. 11:29:01 -
Ratrak #9934 A játékos listában vannak nevek, vedd fel őket, és akkor látod, ha valaki online, onnantól mehet a crew amikor kiadja.
458-at csak a season pass-al szerezhetsz, Huayrát (meg bármit ami érdekel) úgy a legegyszerűbb megvenni, ha a HQ-ban a táblára böksz, és kikeresed a listáról.