13251
thecrew.jpg
  • jani1208
    Hello!

Most maxolom ki az autóimat 50-es vagyok egy ideje, nyomom én is a PVP eventeket :D
    Keresek CREW-t! mind a 3 hely szabad, szeretnék magyarokhoz csatlakozni. Nevem a játékban is: jani1208.

Még valami: Gyerekek! hogy lehet Ferrari 458-at meg Pagani-t beszerezni a játékban? ellenfeleknél láttam, de sehol máshol :(

Jani

Utoljára szerkesztette: jani1208, 2015.04.08. 10:37:19
  • Overburner
    Nekem is olyan mint a mesékben....hol van hol nem. Bár IE-vel bejött eddig mindig nekem is néha meghal.
  • Szabi #9931
    passz, mert most is chrome-ból vagyok :D
  • Seangaijin
    Nem tudja valaki, hogy Chrome-ból miért nem elérhető az sg????
  • Overburner
    Na hála annak a nyamvadt Las Vegasi awardnak most PvP-zek mint bolond 71%-nál tartok de rankba is egész jól haladok ahhoz képest.

• ToMM23
    Jaja, a középső az
    Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2015.04.07. 03:24:34
  • Stockbauer33 #9927
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezeket találtam :DDD

Ez az? :)))

• Stockbauer33 #9926
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt csináltad meg a Corvette mintának Tomi?

1971 Chevrolet Corvette Stingray C3

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.07. 03:14:14
  • smog15
    Jó képek
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • VJP
    Már nálam is szól a Crew Rádió! Megoldottam 2 kliens nélkül!
    De dalt itt sem lehet kérni!
  • Ratrak
    néddamán', Marci sport-módban?!
  • VJP
    Ja durva volt!
    És volt közben zene!
  • Szabi #9919
    csak 10 órát krúzoltunk :D

szokásos jó képek
  • PeeTeR
    tudom sok kep, de sok "km" volt ma... :D

• PeeTeR
  • PeeTeR
  • Szabi #9915
  • Skypack
    Az a sajátja volt :D
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.04.05. 19:12:05
  • Szabi #9913
    megalakult a the crew rádió is, ahol nem lehet dalt kérni
  • Szabi #9912
    csak így a fehér suprával volt értelme, hisz az első részre volt utalás ahogy a narancs suprával ment :)
  • Overburner
    Hm miket találtam.

Escalade

F1

Touareg
  • tutituti
    ezt honnan?linket kérek:)
  • Overburner
    Össze kellene már röffennünk ezer éve nem toltam veletek :D
  • PeeTeR
  • Krszti1160
    Na ja Brian és az import kocsik :D de én egy r34-el jobban eltudtam volna képzelni, de a supra sem volt rossz választás főleg így fehér színnel! :)
  • Szabi #9906
    szerintem meglepően jó lett, az előző részekhez képest ez egy korrekt film, és végre sok-sok igazi autós jelenet van benne :D

viszont sok-sok jelenet van ahol nagyon más értelmet nyer amit mondanak brájennek, a végén meg szép búcsút vesznek tőle, remélhetőleg azóta is a fehér suprával csúszkálgat odafent.. :(
  • Krszti1160
    Én is voltam megnézni, hát kegyetlen jók voltak azok a felfüggesztések és voltak jó jelenetek :D
    Pault jól megoldották, a tesója k.rva jól eltudta játszani, és szerintem bőven elviselné a folytatást :3
  • Rev Hard
    Holnap (ma) elmegyek én is megnézni. Összességében jó lett ? Kíváncsi vagyok hogy oldották meg Paul Walker hiányát, nyugodjon békében.
  • PeeTeR
  • Szabi #9902
    kár volt megnézni a Fast7-et.. most fehér Suprát meg raid Chargert akarok.. :)
  • Overburner
    Dafuq :D
  • Szabi #9900
    eközben néhány tizenéves srác hobbimódjában..

itt nem csak 8-an lehetnek egy layerben.. :D
  • VJP
    Ez a The Crew! Bármi megeshet!
  • Overburner
    LasVegas attól függetlenül. Szerintem kellene.
  • VJP
    De a vége a reptéren van (ha jól emlékszem), azt már lehet nem számolva a város részének.
  • Overburner
    Gambling Addiction-ra a Faction Mission sem számolódik bele. Nyomtam vagy 8db Score-t amit LasVegasban van 4800-at ad darabja és ugyanúgy 26%-on vagyok. PvP-n csak az a 2 adja LasVegas Descent meg a SinCity és szerintem ezzel jön a leggyorsabban.
  • Overburner
    Én úgy szoktam megoldani hogy azokat a kocsikat amiket nem használok csak gurulni vagy díszelegni azokba csak 40-es platinákat rakok ez 1101 lesz a szintjük így nem rakja őket előre a listán és amúgy sem használnám őket arra amire használni kellene ott. xD Ráadás teljesitményben sem maradnak le annyira az 1299-esektől. Sell Spec meg Sell Car simán bejöhetne. A lista meg tiszta káosz most régebben jobban mutogatta a dolgokat, asszem ha perfet választottam abban is marad következő megnyitáskor is most meg az all cars ba ugrik bele állandóan. Tiszta diliség.
  • Ratrak
    nekem az speciel tetszik! :) Mázlim volt, mert pont a rabszolgázás jövedelemcsökkentése előtt sikerült az összes verdához megvenni az 1980+os tuningot, így most már nem nagyon kell költenem, max. csinosítgatom még a verdákat. Jó végignézni így a garázson, hogy tele van... Azt mondjuk már nem szeretem annyira, hogy nem lehet az autókat sehogy logikus sorrendbe tenni vagy szűrni (ABC, használat gyakorisága, megtett km, gyártó, gyártó nemzet, soroljam még a kihagyott ziccereket?) Így mindig fél év, mire megtalálom azt, amivel épp mennék. Ez főleg PVP-ben idegesítő.

Ma olyat csináltam, amit ritkán szoktam: Vegasból a Salt Flats fele indultam az autópályán egy F Agera-val 350+al. Látom, hogy egy másik random ember is ott küldi valami P ócskasággal, úgy kerültem ki, mintha állna :) Próbált jönni utánam, de nem volt esélye... ;) Fent megfordultam, megvártam, átültem egy F Saleen-ba, oszt nyomás vissza. Bár ez a nyélgázon csapatós dolog nem az én műfajom, néha jól el lehet vele lenni... ;)