13251
-
jani1208 #9933 Hello!
Most maxolom ki az autóimat 50-es vagyok egy ideje, nyomom én is a PVP eventeket :D
Keresek CREW-t! mind a 3 hely szabad, szeretnék magyarokhoz csatlakozni. Nevem a játékban is: jani1208.
Még valami: Gyerekek! hogy lehet Ferrari 458-at meg Pagani-t beszerezni a játékban? ellenfeleknél láttam, de sehol máshol :(
Jani
Utoljára szerkesztette: jani1208, 2015.04.08. 10:37:19 -
Nekem is olyan mint a mesékben....hol van hol nem. Bár IE-vel bejött eddig mindig nekem is néha meghal. -
passz, mert most is chrome-ból vagyok :D -
Nem tudja valaki, hogy Chrome-ból miért nem elérhető az sg???? -
Na hála annak a nyamvadt Las Vegasi awardnak most PvP-zek mint bolond 71%-nál tartok de rankba is egész jól haladok ahhoz képest. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ToMM23 #9928 Jaja, a középső az 
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2015.04.07. 03:24:34 -
Stockbauer33 #9927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezeket találtam :DDD
Ez az? :)))
-
Stockbauer33 #9926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt csináltad meg a Corvette mintának Tomi?
1971 Chevrolet Corvette Stingray C3
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.07. 03:14:14 -
smog15 #9925 Jó képek
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-

-
VJP #9922 Már nálam is szól a Crew Rádió! Megoldottam 2 kliens nélkül! 
De dalt itt sem lehet kérni!
-
Ratrak #9921 néddamán', Marci sport-módban?!
-
VJP #9920 Ja durva volt!
És volt közben zene!
-
csak 10 órát krúzoltunk :D
szokásos jó képek
-
tudom sok kep, de sok "km" volt ma... :D
-
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az a sajátja volt :D
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.04.05. 19:12:05 -
megalakult a the crew rádió is, ahol nem lehet dalt kérni
-
csak így a fehér suprával volt értelme, hisz az első részre volt utalás ahogy a narancs suprával ment :) -
Hm miket találtam.
Escalade
F1
Touareg -
ezt honnan?linket kérek:) -
Össze kellene már röffennünk ezer éve nem toltam veletek :D -
-
Na ja Brian és az import kocsik :D de én egy r34-el jobban eltudtam volna képzelni, de a supra sem volt rossz választás főleg így fehér színnel! :) -
szerintem meglepően jó lett, az előző részekhez képest ez egy korrekt film, és végre sok-sok igazi autós jelenet van benne :D
viszont sok-sok jelenet van ahol nagyon más értelmet nyer amit mondanak brájennek, a végén meg szép búcsút vesznek tőle, remélhetőleg azóta is a fehér suprával csúszkálgat odafent.. :( -
Én is voltam megnézni, hát kegyetlen jók voltak azok a felfüggesztések és voltak jó jelenetek :D
Pault jól megoldották, a tesója k.rva jól eltudta játszani, és szerintem bőven elviselné a folytatást :3 -
Rev Hard #9904 Holnap (ma) elmegyek én is megnézni. Összességében jó lett ? Kíváncsi vagyok hogy oldották meg Paul Walker hiányát, nyugodjon békében. -
-
kár volt megnézni a Fast7-et.. most fehér Suprát meg raid Chargert akarok.. :) -
Dafuq :D -
eközben néhány tizenéves srác hobbimódjában..
itt nem csak 8-an lehetnek egy layerben.. :D -
VJP #9899 Ez a The Crew! Bármi megeshet!
-
LasVegas attól függetlenül. Szerintem kellene. -
VJP #9897 De a vége a reptéren van (ha jól emlékszem), azt már lehet nem számolva a város részének. -
Gambling Addiction-ra a Faction Mission sem számolódik bele. Nyomtam vagy 8db Score-t amit LasVegasban van 4800-at ad darabja és ugyanúgy 26%-on vagyok. PvP-n csak az a 2 adja LasVegas Descent meg a SinCity és szerintem ezzel jön a leggyorsabban. -
Én úgy szoktam megoldani hogy azokat a kocsikat amiket nem használok csak gurulni vagy díszelegni azokba csak 40-es platinákat rakok ez 1101 lesz a szintjük így nem rakja őket előre a listán és amúgy sem használnám őket arra amire használni kellene ott. xD Ráadás teljesitményben sem maradnak le annyira az 1299-esektől. Sell Spec meg Sell Car simán bejöhetne. A lista meg tiszta káosz most régebben jobban mutogatta a dolgokat, asszem ha perfet választottam abban is marad következő megnyitáskor is most meg az all cars ba ugrik bele állandóan. Tiszta diliség. -
Ratrak #9894 nekem az speciel tetszik! :) Mázlim volt, mert pont a rabszolgázás jövedelemcsökkentése előtt sikerült az összes verdához megvenni az 1980+os tuningot, így most már nem nagyon kell költenem, max. csinosítgatom még a verdákat. Jó végignézni így a garázson, hogy tele van... Azt mondjuk már nem szeretem annyira, hogy nem lehet az autókat sehogy logikus sorrendbe tenni vagy szűrni (ABC, használat gyakorisága, megtett km, gyártó, gyártó nemzet, soroljam még a kihagyott ziccereket?) Így mindig fél év, mire megtalálom azt, amivel épp mennék. Ez főleg PVP-ben idegesítő.
Ma olyat csináltam, amit ritkán szoktam: Vegasból a Salt Flats fele indultam az autópályán egy F Agera-val 350+al. Látom, hogy egy másik random ember is ott küldi valami P ócskasággal, úgy kerültem ki, mintha állna :) Próbált jönni utánam, de nem volt esélye... ;) Fent megfordultam, megvártam, átültem egy F Saleen-ba, oszt nyomás vissza. Bár ez a nyélgázon csapatós dolog nem az én műfajom, néha jól el lehet vele lenni... ;)