13251
-
zmiaszuzpina? fs15? O.o -
VJP #10092 Jaj de csúnyát tudnék erre írni! 
De hagyom más csapja le!
-
-
Hungarykum #10090 Nem rossz a játék, de még az FS15-el is jobban elvagyok néha
-
Go back to Hawaii! :-) -
ha megjelenéskor ílyen lett volna a játék akor jelentősen kevesebbet szidtuk volna őket.. sok apróságot javítottak amivel így már élvezhető és használható a játék, de sajnos hűdenagy érdemleges változás még nem történt :-/
és már sajnos sokan rá is untunk a játékra.. még néha-néha elvagyunk vele, de nehéz rá azt mondani, hogy hűdenagyon élvezzük :D -
HA van rá pénzed vegyed. Évekig biztos nem fogjuk tolni, ha csak nem lesz majd más alternatíva ilyen nagy open world száguldásra. Meg ez az egész elég szubjektív. Gurulgatások most is vannak de 1,5-2 hónap után unalmas a játék. Felfedezel mindent, veszel pár autót aztán nem marad semmi új. Pár pvp verseny és faction mission utána meg maradnak a haverok a mókára, már ha vannak. Az látszik, hogy itt az emberek 98% megjelenés óta nyomja de nem olyan hévvel már mint korábban. Semmi érdemleges plusz nem jött fél év alatt csak az a pár autó amiket beharangoztak. Hogy a jövőben mi lesz, azt nem tudni egyelőre. Potenciál lenne a játékban csak nem használják ki a fejlesztők. Ha TDU1-2-vel játszottál akkor csalódni fogsz, ha nem, akkro vedd meg mert szerezhet jó pár kellemes órát. De még1X mondom, évekig nem igen fogja ezt nyúzni senki. Ahhoz rengeteg újítás plusz extra tartalom kell. -
Haho, na mar par honapja megy a game, tudom, hogy oriasi varakozasok voltak, most erdekelne mik a tapasztalatok, erdemes megvenni? Van benne annyi, hogy sokan evekig fogjak tolni? Koszi elore is! -
azért annyi idő nem kell, főleg ha valaki segít neki a küldikben, a kiütös küldikkel néhány óra alatt el lehet érni az 50-es szintet, az más kérdés hogy rohadt unalmas :D -
-
Rev Hard #10083 Én nem háborodtam fel, én egy felszólítást tettem hogy idézd azt a részt ahol anyáztam.
-
Még Te vagy felháborodva a stílusod után? -
Stockbauer33 #10081 Feleslegesen bántod.Most veszi meg a játékot majd úgy is rájön mi hogy van a játékba -
Rev Hard #10080 Dehogy haragszom, max ha valaki valótlan dolgot állít. Idézd azt a részt ahol anyáztam bazdmeg. -
Én se anyáztalak le már ne haragudj... Azért mert ezeket a terepjáró versenyeket nem vágom, ne legyek már autóverseny analfabéta bmeg.... -
Rev Hard #10078 Te nagyon analfabéta vagy az autósportok világában, én is, de alapvető fogalmakkal azért tisztában vok.
Így néz ki egy raid autó (nem, nem a GTR hanem a másik):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.04.19. 23:30:20 -
Stockbauer33 #10077 Köszi Feco,Dávid.Mivel megy a qva 34? :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #10076 Ahogy megvetted a játékot kb 1 hónap kell mire krúz képes leszel (50. szint , megfelelő circuit autó stb ).Odébb van ;) -
Valóban, bocsi. A curcuit mód ezek szerint az aszfalt verzió, a raid meg a susnya? :D Jöhetne már a következő havi fizu... Meg remélem holnap haverék kocsijába be fog férni a kormány is és fel tudják hozni... :) -
Stockbauer33 #10074 Valamit benéztél te.A raid meg extra nem a kedvencem.Én egy sima krúzra hívtalak(aszfalt,beton úton) circuit autóval(a táv lehet 250-350 km).Ennyi
Sry Feco de a Dávid haverom rábeszélt hogy milyen jó a circuit gallardo és azt vettem meg amikor crew-ba hívtál.Felruháztam maxra és gurultam is vele elég sokat.Kár hogy ilyen hamar leléptél.Igaz közben bejött Marci de jó volt így is a gurulás -
lassan lehet meg kell szoknunk az ilyen dolgokat és elfogadni
-
Mi ez a Raid dolog? Már Stockbauer is akar majd velem Raidelni... -
jöhetne egy ilyen Raid Charger :D
-
Rev Hard #10070 Azt megcsinálhatnák hogy ha veszek valamit a tuning shopban akkor az onnan ne tűnjön el, illetve a már meglévő ám felesleges tuningokat eladhassam. -

-
a drága uborka úgy gondolta, hogy vasárnap reggel 8 és délután 4 között kell besztatni a szervert.. hisz ilyenkor úgyse játszik senki
-
mi van most az uplayel ? :( marhulgat .. -
Rev Hard #10066 -
tutyimutyi2 #10065 :( -
mert majd kedden lesz engedélyezve.. -
tutyimutyi2 #10063 oké akkor jól tudtam csakhogy amit boltból lehet megvenni annál játékban nem engedi a circuit-ot felrakni -
2 fajta Ram van a játékban. 1 ami a Street Edition 1 meg a Ram amit meg lehet venni boltból. Egyébként ugyan azok de külön tárolja a játék....valamiért. Annyi hogy a street edition-os csak Street-es lehet a bolti meg minden lehet.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 11:55:25 -
tutyimutyi2 #10061 a dodge ram srt 10 és a 2004 dodge ram srt 10 két külömböző jármű? -
Volt róla szó hogy minden DLC-ben 2 kocsi a témához fog passzolni 1 pedig egy másik fajta kocsi lesz. -
tutyimutyi2 #10059 annak mi értelme hogy raid dlc-ben olyan kocsi is jön aminek csak perf-je van? -
tutyimutyi2 #10058 véééééégre
"Dodge Ram SRT 10 – CIRCUIT"
-
Rev Hard #10057 Megvolt az első felvonás, ezt odatettük rendesen.
Ma csinálok valami helyet a videóknak azt mehet a folytatás.
-
Stockbauer33 #10056 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi Jamaicai cuccos geci :DDDD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.18. 04:41:02 -
HUN BECSEHELY #10055
Egy kis OFF............... -