13251
-
minden raid és circuit autónak versenyautós belseje van :) -
jocking #10809 Mert abba külön kell csinálni? Nem ugyanolyan a belseje (vagy legalább a műszerei), mint a sima mininek? Azért az már egyféle szint, ha valaki már a ctrl+c - ctrl+v-hez is lusta. -
smog15 #10808
-
raid minibe már működő műszereket se csináltak.. nem lesz itt soha visszapillantó.. :-/ -
Rev Hard #10806 6:00 -
Stockbauer33 #10805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A második videóban, 2:02-től a két könig jól otthagyja 440-nél a saleen-t.
Jó kis gurulások voltak!
-
Jól emlékszel, a tutorialt játszhatod de utána meg kell várni hogy befejezze a letöltést
-
Cortinaar #10802 Sziasztok!
Kihagytam kb. 1,5 hónapot. Gondoltam versenyzek kicsit, beléptem és szomorúan tapasztaltam, hogy az FPS 20 körül mozog verseny alatt és városban is. A gépemet újrahúztam (nem emiatt), de utána sem változott semmi, jelenleg win 8.1 van fent, legfrissebb AMD driverrel. (HD 5850). Van valami trükk (gondolok itt a felbontás, árnyék, motion blur), amivel visszaállítható az 50 körüli FPS, mely korábban volt, vagy elcseszték? Próbáltam állítgatni a grafikán, de elég sok mindent lecsavartam és semmit nem segített. -
A tutorialt végignyomhatod. Ha jól emlékszem mikor kijött és telepítettem nekem engedte. Amint elértem azt a pontot kiírta ezt. -
Játszható mi?
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.07.24. 18:57:04 -
Rev Hard #10798
-
Stockbauer33 #10797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kb igy megyünk mi is.Hát a f..se tudja mindegy h milyen a festésed :) v a felnid
-
Stockbauer33 #10796 
-
Stockbauer33 #10794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sry Szabi :).Remélem belefér egy kis nosztalgia ;) -
Stockbauer33 #10793 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!opelos winter módja :D
-
Stockbauer33 #10792 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #10791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.23. 21:19:03 -
Stockbauer33 #10790 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!opelos dzsungel módja :D
-
Rev Hard #10788 Nem vagyunk egyformák. Neked nem fontos hogy személyre szabjad a dolgokat, nekem igen. Ezen nem veszünk össze.
-
Stockbauer33 #10787 Itt nem úgy működik mint a TDU1ben hogy változtatás nélkül rárepültek az Umod Saleen-jére a trade-en mert ő volt a hc király.Ha egyedit szeretnél akkor mennyire egyedit?430nál mindegy.Vagy állsz egy helybe és mutogatnád h mennyire frankó a vasad?Talán ilyen lesz az új NFS de remélem h mégse.Nemkell ez a majomparádé.Elég volt az underground2-ben. Egy vassal gurul mindenki 
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.23. 20:37:50 -
VJP #10786 GeForce 660M, 2GB, 1920*1080, minden minimumon, de élvezhető.
Utoljára szerkesztette: VJP, 2015.07.23. 20:25:24 -
Gab0523 #10785 820M-en low és medium, beállításokkal, 1280*720-ban, egész értelmes sebességgel fut.
A városban néha kicsit necces, de még elviselhető. -
Quqa #10784 Esetleg valaki nVida-ban nem tudna közelebbit. Egy ilyenhez mit szólna a játék? Nvidia NVS 3100M -
nekem egy 2és fél éves laptopon eldöcögött minimum környékén
AMD A10-4600m VGA: AMD Radeon HD 7660G + HD 7600M -
Quqa #10782 Valaki nem tudja laptopon milyen VGA-n fut el a játék. Minimum és egy középszint érdekelne!
Más: Az a robbantott rajz szerű autó tuning szerintem is felesleges (csak jól néz ki ezzel adták el), de nem hinném hogy különösen terhelne valamit is az csak egy animáció, hacsak nem úgy működik mint pl. a Crysis 2-ben ahol a város alatti (láthatatlan) tengert is számolja a játék és ezért kell hozá legkeményebb VGA, ha full felbontásban akar valaki játszani. → (nVidia összebeszélés, VGA eladás felfuttatás??)
Én azt nem értem, hogy hogy nem lehetett beletenni a TDU 2-ből (azzal sem játszottam) a matricázást. Nem tudom benne volt minden alapból vagy külön kellett megvenni valamit hozzá és hány réteget lehetett feltenni, de az azért odabasz. Amit ebben a játékba beletettek matrica néven az finoman fogalmazva is hányinger. Nagyon kevés számomra használható matrica van, így aztán a legtöbb kocsimra csak 1-2 alapszín kerül még a World-ben is komolyabb festés volt igaz ott csak 31 réteget lehetett feltenni, de volt jó pár aki azt is művészi szinten használta ki.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.07.23. 11:08:50 -
Rev Hard #10781 Stockbauer33 -nak a válasz: Nem mutogatnám senkinek, aki akarja úgyis látja. Arról van szó hogy ha van arra lehetőség hogy egyedivé tegyed az autódat, akkor ez miért ne meríthetne ki még több lehetőséget. Jelenleg csinálhatsz egyedit, de leginkább kompromisszumokkal.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.07.22. 21:25:52 -
Rev Hard #10780 Szerintem az autók mechanikus részeinek a láthatóvá tétele rengeteg erőforrást vesz el a fejlesztésből, ráadásul feleslegesen. Nem egy autóban nem is az a motor van ami benne kéne legyen, illetve ha motorikusan tuningolsz ugye megpróbálja a játék megmutatni hogy mit is tuningolsz, de kb. ennyi. Ehelyett az erőforrást felhasználhatták volna további optikai tuningok elkészítésére, illetve még részletesebbé alakítására, hogy akár még a lámpákat is kicserélhesd. Van átlag 3-4 lökhárító, spoiler, stb egy autóra, miért nem 50-60-70 ?
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.07.22. 20:54:58 -
jocking #10779 Ez az ugratáskor/ütközéskor HUD-on előjövő recsegő effektet nem lehet valahogy kikapcsolni? Egyre jobban irritál. -
Quqa #10778 Én mindenek előtt a szervereket tenném felelősé, ha laggol valamilyen játék. Össze kéne tudnia szinkronizálni az akár 1 megás netet is. A World-ben is jó volt a szinkron még nem csökkentették a szerverparkot (mint lejjebb írtam lelépett a főnök). Ott a sok lagg annak is betudható az előzőeken kívül, hogy ingyenes volt, így boldog boldogtalan letöltötte, akár az indiai kisgyerek is a sivatag közepén 64 k nettel. És egy konzerves dobozon is elfutott ellenben a GTA 5 brutál gépigény + nem is ocsó, ergo gazdagabb vásárlóközönség és valószínű komolyabb infrastruktúra → NET.
Ennek a játéknak szerintem a legnagyobb gondja, hogy túl sokat akartak egyszerre. Látványos és részletes táj, törésmodell, kidolgozott autó (pl. mozgó rugós tag). Ezek nagyban nehezítik, hogy több játékos legyen egy világban. Ehhez hozzájön hogy optimalizálásnak a nyomát sem látom, mivel nem sokkal simább low-on mintha felhúzom full-ra a grafikát. Még jó hogy nem került bele a visszapillantó + ilyen marhaságok hogy index vagy lehúzható ablak. Tény, hogy ha jobban meg lett volna írva (nem tudom mi) akkor mennie kéne 10-20 főnek is lásd szimulátorok ahol van tükör, ablaktörlő és nem csak 8-an mehetnek egy versenyen és akkor még mennyit kell számolgatni a fizika miatt. Igaz, hogy ott nincs annyi látvány mint itt (táj, épületek).
Az ilyen játékok (autós) másik nehézsége a sebesség (300-400km/ó) így sokkal több infót kell egy időben feldolgozni mint pl. BF-ben a futkározó embereket.
Megnyugtatásként tegnap olvastam az új NFS is csak 8 player egy világban lesz, úgy látszik ez a trend a látványért feláldozzák a közösséget.
Megj.: nem ártana, ha mind többen írnátok a Crew fórumba, hogy jó lenne, ha többen tudnánk egyszerre látszódni a térképen, ha már bizgerálják a grafikai csomagot. Be lehetne linkelni a promo videó végét mikor felemelkedik a kamera egy ilyen kérdéssel: és ez hun van?
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.07.22. 12:42:57 -
Stockbauer33 #10777
-
Gab0523 #10776 Programozó én sem -szerencsére-, így én is csak arra hagyatkozhatom, amit máshol olvastam:
Amikor 2012-ben megjelent az akkori Most Wanted, nem tudom pontosan, mi volt a kérdés, de a válaszból az jött le, hogy autós játékoknál a játékosok száma azért neccesebb, mert a grafika a sebesség miatt gyakrabban változik, sokkal gyorsabban kell betöltődnie, etc.
Hallás alapján lehet benne valami, de, hogy tényleg így van-e...
-
Gab0523 #10774 Sziasztok.
A GTA V. az megint egy érdekes dolog.
Nem tudom, igaz-e, de állítják, hogy a GTA V. serverei sokkal komolyabbak, mint más játékoké. Sem bólogatni nem tudnék rá, sem cáfolni.
A World az... Én anno, az autók darabos mozgását betudtam annak, hogy egy olyan motoron fut, amit 2002-03 óta foltozgatnak.
Persze, nem lehet minden hibát annak a számlájára írni, de ezt annak tudtam be. :)
Én a TDU első részét nem is merem volna egy lapon emlegetni egyik NFS-sel sem. Egészen más világ. (Most tekintsünk el attól, hogy sokak szerint szar a fizikája.) Sajnos én elég későn kaptam a kezeim közé, de azért volt szerencsém egy keveset multizni vele. Tényleg baromi nagy élmény volt. Az egészet csak az 2. rész kissé... Fura menete árnyékolja be.
(Bocsi hosszas offért. :))
"Ez semmit nem bizonyít, ugyanis többnyire 6 tűzfalon meg proxyn mennek át a szerverek... "
Hmmm... Én azt hittem, hogy menet közben az az IP ténylegesen a serveré. Akkor tévedésben leledzem, elnézéseket kérek. :)
-
Rev Hard #10773 Sok minden függ attól hogy van megírva a netkód, a GTA V pl. 20-30 emberrel is atom stabil, beülök a haverjaim mellé a kocsiba és olyan mintha a sajátomat vezetném, nincs lag vagy egy akadás max ritkán. Persze az teljesen más kategóriájú játék. Viszont ha egy nyílt világú autósjátékban gurulsz jó ha minél többen vagyunk, én magam is azt szeretem, ám nagyobb hangsúlyt kap a minőség, az hogy ki hogy tolja. Hiába vagytok sokan ha van egy-egy lassabb ember akit valamiért be kell várni az nem feltétlenül jó, persze cruise-ból is van sokféle, ez már az én prioritásom, én mindig is a "kemény" maggal toltam a TDU1-től kezdve, ők már H módban is olyan iramot produkáltak hogy alig lehetett tartani a tempót. Közösséget pedig akkor is lehet építeni ha nem fér be mindenki egy session-ba. És ha már minőség az NFS World-ben az autók mozgása darabos volt és valóságtalan, illetve mindenki ghost volt a versenyeket leszámítva, illetve erre még rájött az említett lag, így nem lehet élvezni egy autósjátékot. -
"Ez bizonyítható; nem véletlen, hogy a Fifa IE-je ugyanazt az IP-t dobta be konzolos bejelentkezéskor, mint a NFS-é, vagy a Bf-é."
Ez semmit nem bizonyít, ugyanis többnyire 6 tűzfalon meg proxyn mennek át a szerverek... -
Gab0523 #10771 A technikai részébe nem akartam beleugatni, de azért...
A NFS:W szar szinkronja és erős lag-ja annak volt köszönhető, hogy egyazon serveren több játék is futott. Ez bizonyítható; nem véletlen, hogy a Fifa IE-je ugyanazt az IP-t dobta be konzolos bejelentkezéskor, mint a NFS-é, vagy a Bf-é.
Az, hogy egyszerre hány játékost látunk...
Ne vicceljetek már, hogy 2015-ben gondot okoz, ha nem 8, hanem 80 embert jelenít meg.
A server teljesítménye elvileg elég kellene, hogy legyen. Ha ezt nem merik bevállalni, akkor esélyesebb, hogy az optimalizálatlan játék van a hátterében, aminek a futtatásához kisebb erőmű kellene abban az esetben, ha túl sok játékost szeretnénk egyszerre látni.
Nem akarom szidni, mert alapjában véve szeretem ezt a játékot, de el kell ismerni, hogy a Ubi erre is magas ívben tett és nem erőltették meg magukat akkor, amikor a gamma optimalizálása volt a kérdés.
Maga a szinkronizáció részben parasztvakítás, mert lehet bármilyen jól szerelt, felkészített szervergép, ha az egyik fél van olyan hülye, hogy menet közben torrentezik, vagy éppen a közepes netjét 20 felé osztja, akkor ez máris bukta. És itt azért meg kell jegyezni, hogy a játékosok hárdveres felszereltsége sem mindegy.
Ha mindent összegzek, akkor csak a "fizikai" állapotnál vannak gondok, mert PVP-re azért talál játékosokat elég szépen.
Szóval, valahol jár a piros pont a jelenlegi Crew-nak, még akkor is, ha nem tökéletes.
(Mondom ezt úgy, hogy magamban szidom azt a sok marhát, akik nem mernek jobban ráfeküdni, és kiaknázni azt az erősen nagy potenciált, ami egyébként volna a játékban.)
Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.07.20. 18:09:48 -
Quqa #10770 És miért, pedig találtam egy tök jó gyülekező helyet (lehet ebben olyat) olyan Dirt 3 kicsiben kár, hogy a közösségi rész teljes egészében hiányzik a játékból. Most elkezdem újrafutni a sztorit és csak lestem milyen könnyű a felhúzott kocsikkal (ahol nem a játék adja), sőt pár helyen csodálkozva néztem, hogy 1-2 próbálkozásból a barátlista élére ugrottam nem piti pontkülönbséggel. Ez még jobban meglepett.
Tehát hajrá nehogy már lemaradj! 
Abban szerintem egyetérthetünk, hogy sokkal könnyebb összeszinkronizálni 4-8 játékost mint 20-30-at. Különben teljesen más véleményen vagyok az ilyen játékoknak közösségépítő szerepe is lehet (ez lenne a lényege), ha van benne lehetőség, ebben nincs. Nem véletlenül hagyja abba mindenki pár hónap alatt. A másikban abban a szar szinkronos, lagg-olóban sokan 5 évet lehúztunk, úgy hogy a 2. évtől mikor elment a nagyfőnök mindent tönkre vágtak: szerver csökkentés, -free chat, később -hang chat, hacker támadások, bugg-ok, még voltak repkedő autók is! Különben nem volt jellemző ez a színkorhiba csak, ha támadták a szerveket ill. ha valaki egy hulladék NET-el próbált játszani, sőt sokkal jobb volt mint itt kb. 1-2 hónappal ezelőtt a PvP-ben. -
Köszönöm, legközelebb megpróbálom -
Quqa #10768 Google → The Crew friend Faction Mission (pl. 2.) → lejjebb leírás! -
jocking #10767 Ez az a "metódus", amikor a barátlistádról állítasz be embereket a csapatmissziókra? Abból hogy jön be ennyi pénz? Próbáltam párat, de azok teljesítés után csak ilyen 500-600 pénzeket adtak.