13251
-
Stockbauer33 #10766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hogy kell elküldeni az embereket, melyik menüpont, hova kell kattintani, régóta olvasom, írjátok, de ennyire nem ismerem, emiatt csóró vagyok és csak season passos stock járgányaim vannak szinte ;) -
najó, de fél évig 3óránként lehetett elküldeni őket 168ezerért.. az napi 1,3 milla :D
azért az eddigi 450 órámba volt egynéhány verseny is.. ;-)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.19. 14:29:10 -
Gab0523 #10763 Nem igazán van elba**va.
Ha naponta csak egyszer küldöm el az embereket gályázni, akkor az 107.000/nap.
(4*16k, 5*8k és 1*3k.)
Ugye a 3k-sra 2 óránként is lehetne, a hóhér, aki ennyiszer bemászik.
Ha ténylegesen 12 óránként küldözgetjük, akkor ez alapból napi 214k.
Ha a faction-ökkel megfelelően feltoltuk magunkat, akkor a napi bónusz, amit kapunk belépéskor, eléri a 360.000-et.
PVP-ben dől a lé, mert az utolsó helyezett is ugyanazt a zsetont kapja, mint az 1. helyen befutó egyed.
Szal, ha ténylegesen versenyezni járunk fel és nem csak lötyögni, meg átgondoljuk, mit, hogyan, akkor könnyen lehet gazdagodni. :) -
én is mindent anno megvettem , azt most meg nem tudom mire elkölteni a több mint 7 misit :D , mondjuk mostanában nem sokat játszottam (-:
Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2015.07.19. 14:22:45 -
ezt sajnos csúnyán elbszták.. megjelenés körül szinte dölt a pénz, most meg alig ad valamit.. áldom az eszem hogy még időben megvettem mindent :D -
jocking #10760 Lenne egy kérdésem a játék gazdaságával kapcsolatban. Jelenleg lvl31 vagyok és 280 ezer pénzem van. Azt furcsállom, hogy az eddigi misszióknál (most megyek miamiból vegasba) nem igazán volt a játék nagylelkű, ami a pénznyereményt illeti. A kérdés az, hogy ez a későbbiekben is így marad? Mert akkor hogy a tökömbe lehet ebben a játékban pénzt szerezni? Kinéztem már több autót is, de hogyha csak 1500-akat kapok a missziókra, akkor esélytelen lesz bármelyiket is megvenni... :S
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.07.19. 12:36:09 -
a kereskedésekben cserélődnek a kiállított autók, érdemes inkább a táblát nézegetni :) -
Már nem emlékszem, de ha nincs Season Passod akkor csak egy ferrari lesz a játékban (La Ferrari), a Season Passban van még a 458. -
jocking #10757 Megvan a cucc. Kicsit körbejártam a nagyvárosokat, és főleg az autókereskedéseket. Az lenne a kérdésem, hogy Ferrari van a játékban? A képekből ítélve kéne, hogy legyen, de én egyik kereskedésben sem találtam semmilyet. Jelenleg lvl18 vagyok, lehet, hogy az a baj? Az autók csak bizonyos szint után jelennek meg a kereskedésekben? -
Abrams124 #10756 Jaja már 50-es lettem -
gyorsan haladsz :D -
Abrams124 #10754 Sziasztok végre megkaptam a játékot tegnapelőtt 49-es szintű vagyok(nem sok kell az 50-hez)uplay nevem Abrams124
-
ricsa008 #10753 Gyűlölöm a Steamet... :( Ezt vártam Summer Sale-en PlayIT -en mindenhol erre most jön mikor nincs a kártyámon pénz ... -
Rev Hard #10752 Akik Steam-en vesznek játékot azok vagy az akciók miatt vesznek ott játékot, (vagy) de leginkább azért mert ott gyűjtik a játékaikat. Ezt maximum te tudhatod hogy mire használod a Steam-et. Én például csak dobozos játékokat veszek mert a digitális tartalommal ellentétben a dobozt ki tudom rakni a polcra, de a dobozoshoz is kell az Uplay mert az a launcher. Ám ha már magadtól is rájöttél az előnyökre és a hátrányokra nem értem mi értelme van a kérdésnek, illetve miért lényeges az hogy nekünk hogy van meg ? -
jocking #10751 Az ám a nagy előny.... :D Nekem csak az az egy gondom van a sztímessel, hogy így is úgy is elindítja a uplayt, és így 2 drm-fos fut egyszerre 1 helyett. -
én jobban örültem volna egy Steam-esnek, jól nézett volna ki a listába a többi között.. de azért mégegyszer nem fogom megvenni, a Steam-es annyival tud többet, hogy a Steam felhőbe tolhatod a képeidet :D -
jocking #10749 Pont ezért kérdeztem, hogy van egyáltalán értelme megvenni steamen? Hisz amúgy is uplay-t indít a steam, ha játszani akarsz.
Viszont az is érdekes, hogy épp most töltöm lefele a trial verziót, hogy kipróbáljam, és amikor uplayben rányomtam, hogy töltse le, akkor felugrott a steam és ott kezdte el tölteni...
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.07.18. 09:34:47 -
a steam-eshez is kell uplay :D -
jocking #10747 Steamen nézegettem a cuccot, de miután ubisoftos, ezért gondoltam, megnézem az ubi shopban is. Persze ott is ott volt, ugyanannyiért mint steamen. A kérdés az, hogy hol érdemesebb megvenni? Uplayen vagy steamen? Nektek hol/hogy van meg? -
Rev Hard #10746 Na pont a NFS World a legjobb példa arra miért felesleges a 20-30 ember egy autós játékban. Az a lag ami ott volt játszhatatlanná tette az egészet, részben ezért is hagytam abba, arról nem is beszélve hogy a kőkemény grindelésről szólt az egész játék (kb. LVL30 -ig vittem el).
Össze sem hasonlítható ezzel, ezek saját videók:
-
Quqa #10745 Szerintem egy ekkora területű játékban kevés a 8 driver még kisebben is. Példaként nézd meg ezt mennyivel jobb lenne, ha 1-2 másodpercenként húznának el melledet a játékosok, megtelne élettel a térkép. Nem vagyok nagy híve a krúznak (évi max. 1-2) ott sem, itt sem, sehol sem, de alkalom ad-tán nem lenne jobb így menni. Ezt csak a zene miatt sajnos a gyereknek elég szar a szinkronja.
És itt már a szerverek egy része le lett kapcsolva 2012-ig akár 30 embert is láthattál egyszerre.
Nem saját videók.
Nekem hiányzik ez a látvány (ugye ez lenne a lényege az egésznek már ha csak a játék nevét nézzük) és szerintem sokaknak, nem tudom mit hogy fognak átalakítani, de ha meg tudnák oldani a másik játékban látottakat ezrével jönnének vissza + rengeteg új játékos is. Emlékszem a magyarok gyülekező helyénél ott álltunk vagy 20-30-an és írogattunk a free chat-be. Na az a chat ebben a játékban egy szégyen nem is lehet látni meg azok a borzalmas színek. Biztos nehéz lett volna megoldani, hogy ha rákattintunk a chat ablakra akkor kap egy félig áttetsző szürke hátteret amitől látható lenne az írás.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.07.17. 20:55:47 -
Meridius #10744 Talán 10, talán 90, tökmindegy, az Ubifos semmilyen adatot nem tett közzé az uplayes eladásokból. A trend viszont nyilvánvaló, és az is hogy lassan müzlisdoboz mellé is csomagolják a játékot.
-
Rev Hard #10742 A TDU1 is max 8 player-es volt, mégis fullon jártak a szerverek évekig. Nem a 8 player a gond mert 8 player-el is lehet jókat gurulni, nem kell ahhoz több tucatnyian lenni, és akkor a nagy ping-es embereket még nem is említettem az ellenérvek között. A legfőbb problémája a játéknak hogy a grafikus motor egy hulladék, a játék szép ugyan de a motor szarul működik és ezáltal indokolatlanul gépigényes illetve laggol a játék (Nem véletlenül kapunk újat a Wild Run-al). Sokaknak ez már bőven elég hogy abba hagyják. Másrészt a fizika erősen tűrhető kategória, lehet élvezni, ám nagyon sokan vannak akik vissza várják a H módot a TDU1 -ből, az akkori barátlistámból kiindulva minimum 100 -an, és ez csak az én barátlistám. Mivel egy autós játékról beszélünk a fizika meghatároz mindent. Ezeken kívül ez a játék is ott hibázik mint a TDU2, jött pár új tartalom ám alapvetően visszafejlődés a TDU1 -hez képest, oké jó nagy a terület de kb ennyi. Nagyon sok lehetőség van egy ilyen játékban, és ha ráadásul van egy akkora tőke mögötted mint az Ubisoft illik is őket megcsinálni / kihasználni. Talán majd a Wild Run hozza el a változást.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.07.17. 18:32:21 -
Stockbauer33 #10741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek az időlefaragós erőlködések nem a mi pályánk.Tudod!Kötetlen krúzolás mindenfelé ;) Jól mész de nagyon gáz h befékezed magad a kanyarba ott majdnem nullára lelassúlsz és onnan próbálsz felgyorsulni.Lazán benne hagysz így időt.Párszor mikor jöttél utánnam akkor mutattam is de mindig bénáztál és lemaradtál.Namindegy.Majd egyszer megtanulsz igazán frankón menni.És innen egy rally városból származol (fészpalm) itt van egy kis látványos oktatás ez se jo de látványos :D -
azért azt még érdemes hozzátenni, hogy talán a pc-s játékosok 10%ának lehet meg steam-en :D -
Meridius #10739 Van, ez:
-
Quqa #10738 Valószínű azért, mert egyrészről kicsit unalmasra sikerült az egész, ennek talán a legfőbb oka, hogy sikerült 8 emberre szűkíteni az egy világban látható játékosok számát. Érted egész USA 8 játékos az azért komoly úgy hogy a beharangozó videó végén több ezer driver látható a map-on. Sok minden hiba van benne, de azért javult több minden is pl. a PvP (multi) előnyére fordult, mert már nem csak az első választ versenyt.
A másik és szerintem a legfőbb ok, hogy jön a NFS 2015 (gondolom becsúszott a barna maci) erre ők is bedobták a Jolly-t és jön a Wild Rud motorral, nagykerekűvel, drag-al, drift-el. Érdekes módon pont egy napon jött ki a hivatalos trailer minkét részről.
Ennek ellenére érdemes megvenni, mert ekkora területű játékot nem találsz a piacon a táj szép és részletes van pár élvezetes pálya. Az irányítás/fizika, hát hogy fogalmazzak nagy jóindulattal is, de furcsa, de azért szokható, terepen (D) azért elég jól eltalálták az egész rally-s érzetű. -
COL_Bratt_Shaw #10737 Pedig jegyzeteltem szorgalmasan, de eleg nehez az egeszet gyakorlatba atvinni. 

Ebben az uj videoban volt egy hatalmas mentesem, ha azt nem hozom ossze, nem is lenne uj video, negyed masodpercen mulott az egesz
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.07.17. 10:11:09 -
Stockbauer33 #10736 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így hogy foglalkoztunk veled látszik h javulsz de még mindig a piti kategóriába vagy :))
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.17. 09:01:17 -
COL_Bratt_Shaw #10735 
Mentem rajta egy mas megkozelitesben, szelesebben hasznaltam az utat, meg kisebbeket vagtam itt-ott. Megdontotte egy srac az idomet 4mp-el, de o levag mindent, pl a nagy lassito U kanyart telibe, a dombon at, :D az meg mar tul sok szerintem.
Javitottam az idomon 5.5 mp-et igy, pedig a forgalommal se voltam tul szerencses, meg azert hibak is akadtak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.07.17. 08:06:51 -

-
novemberben jön majd teljes árú játék dlc.. :D -
jocking #10732 Van valami konkrét oka annak, hogy steamen féláron van a game? Leállnak a szerverek, vagy van valami játékot negatívan érintő hír? Gondolkodom a beszerzésen, de nekem gyanús ez a leárazás... -
Ha megkérhetlek, ne a fórumon vezesd le a feszültségedet. Köszönöm. -
Rev Hard #10730 Neked még úgy se tartana pár hónapnál tovább. -
naja, sok-sok hülye hibája van a játéknak, viszont szerencsére néhánytól már megszabadultunk, ha végre megoldanák, hogy a barátokkal egy layerbe tudjunk lenni (pl. Gaben meg én, Marci és Gaben stb..) akkor nem lenne rossz játék, főleg ha még tényleg lesz új tartalom :)
drukkolok! :) -
COL_Bratt_Shaw #10728 Eleg jol elkaptam, erre nem beszoptam a civilt az utolso par szaz meteren!?
Az ido igy is eleg jo lett, majd megyek rajta meg1et, ha kihevertem a traumat. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ott a pont Ratrak-nal! Sok sikert a megmeretteteshez! ;) -
Gab0523 #10727 Nem Uplay árakat említettem. :) -
uszas