13251
-
Végre nem csak hóban lehet driftelni.
-
Rem még nem volt.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.06. 15:29:57 -
Szerintem külön is meg tudjuk majd venni mint pl a Season Pass-t. Az elején is volt Gold edition ahhoz pl volt Season pass még is lehet kapni külön. Valszeg a kettő olcsóbb lesz együtt mint külön külön. De hát akinek meg van az alap b*szhatja ezt a kedvezményt. -
Stockbauer33 #10855 egy 722 -
ez vajon drift, drag vagy monster truck kategóriában lesz ? :DDDDD
-
o.0 -
Azért remélem, hogy akinek megvan az alapjáték az kap valami kedvezményt... -
smog15 #10850 Egyre szarabbul működik nálam a Crew most már ott tartok, hogy 2-3 perc játék után összeomlik és kilép -.- Nem baj majd játszok NFS-el :D -
Gab0523 #10849 Akkor most, ezek után:
Mennyi is lesz az ára..? :D -
A Crew WR edition tartalmazza a Crew-t legalábbis ebben a vidiben a végén látszik a doboza és oda van írva hogy includes the crew game és a the crew wild run. Szerintem ha szétválasztanák a játékosokat ami igy sem sok nem érné meg nekik. Csak még kevesebben játszanának = roszabb matchmaking kevesebb ember utakon stb stb.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.05. 21:36:10 -
Gab0523 #10846 Az addig oké, de, akkor is adott a kérdés:
Ha lesz The Crew WR Edition, az mit fog tartalmazni?
Csak mert, ha úgy értelmezed, hogy a The Crew c. játék WR verziója, akkor az úgy is lejöhet, hogy lesz a sima, eredeti Crew, ami marad így, ahogy van, és lesz a Crew WR, ami megkapja a friss, szép, jajdebaba motort. -meg a többi, a WR-ra jellemző ezt-azt-amazt.
A GTA5-bél is elsütötték -igaz, az nem a Ubi-, hogy van egy GTA5, meg aztán még egy, ami Next-Gen. -
gondolom csak dlc digitálisan lesz majd, tokosat nem csinálnak -
Gab0523 #10844 Bennem felmerült az általatok leírtakon kívül még egy.. Kérdésféleség:
ha lehet kapni külön a Crew-t, és külön a Crew: WR Edition-t, akkor ez kvázi, azt jelenti, hogy a WR Edition megvásárlásával megkapja a delikvens az alapjátékot is?
Ugyanis, a shopokban sehol nem írnak egy kuma szót sem arról, hogy kellene hozzá az alapjáték.
Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.08.05. 20:38:30 -
Ratrak #10843 mélységesen egyetértek!
Bármi "új" feature sz*rt sem ér, ha nem tudunk normálisan együtt gurulni...
Én kifejezetten utáltam a Monster Truckokat, amíg ki nem jött egy játék velük még talán win95-re amivel olyan jól szórakoztam, hogy azóta nincs velük bajom. A motorok nekem a szívem csücskei IRL is, szóval azzal kilóra megvettek, a drift... nos, az lehet csücskös. Játszottam egyszer egy NFS epizóddal (talán a Shi(f)t2 volt, nemtudommá', nem is lényeges), ahol volt külön drift mód, amiben totálisan kezelhetetlenné "varázsolták" az autókat. De pl. a driver SF-ban hosszú-hosszú órákat el tudtam tölteni céltalan driftelgetéssel, mert annyira "adta" az engine, szóval ez egyelőre
nálam.
A dinamikus időjárás jól hangzik, szép is volt a videóban, persze osztani kell 3-al és aztán köbgyököt vonni, majd meglátjuk. Mondjuk nekem a grafikával eddig sem volt bajom, szóval ez nem szempont nálam, de ha jobb lesz, nem sírok. :)
Gépigény: ezt rohadt egyszerű megoldani: low-n marad minden a régiben, tehát nem mondhatod, hogy gépet kell fejlesztened. High-on és ultrán meg megkapod az új feature-öket. (esetleg: az új tartalomnál választhatsz, hogy DX hányon akarod indítani, az újon megkapod az új dolgokat, a régin meg nem)
Amin viszont besírtam a röhögéstől a videóban: hogyaszonnya: "mi nagyon tökjól odafigyelünk a community visszajelzéseire, blablabla..." Hát, ez azért eeeeeeerrrrőőőőssss túlzás.... Mondjuk úgy, hogy a LEHETŐSÉGÜK megvolna rá...
-
VJP #10841 Felvetődött bennem egy érdekes kérdés:
Aki nem veszik meg a Wild Run kiegészítőt, az is megkapja az új grafikát?
Ha igen, akkor változni fog a gépigény?
Ha igen milyen alapon változtatják meg a gépigényt menet közben? Ha onnantól nem bírja a gépem akkor mi van? Mikor megvettem nem szóltak, hogy 1 év múlva változni fog!
Ebben az esetben ezt tekinthetjük egyoldalú szerződés módosításnak?!
Remélem érthető mire akarok kilyukadni!
-
Gab0523 #10840 Hmm...
Az új játékmódok, meg verdák és a hozzájuk passzoló cuccok jöhettek volna DLC-ként -ha már az ember kifizetett érte egy elég szép összeget-, az alant látható időjárás és grafika meg azért manapság már alap lehetne egy játékban, szóval... lehet, velem van a baj, de úgy érzem, hogy kicsit át vagyunk b... verve.
(Mondom ezt úgy, hogy azért van rá esély, hogy megveszem... -.-)
Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.08.05. 13:46:28 -
Stockbauer33 #10838
-
az új tuningok és a motorok jól hangzanak, az eső brutál, az új hud is szép, de amíg pl. Gaben-nel egy lobbyba nem tudunk bekerülni, meg nem lehet pvp-versenybe belépni, egy forintot se ér az egész.. na meg persze, hol a visszapillantó, a műküdő műszerfal, a belső gps.. a választható karakterek.. :D
jópofa lesz a motoros krúz ahogy mindegyik motoron ugyanaz a karakter ül, vagy itt se látni majd a többi karaktert, csak a sajátodat ? :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.05. 12:35:12 -
Meridius #10836
A dlc még mindig nem érdekel, de a grafika update szimpatikus, remélem még sok apróságot átdolgoznak. -
egy próbát megér most is :D -
smog15 #10834 De jövőre júli 4-én vagy aug 4-én kell belépni? Esetleg más hónap?
-
majd jovore
-
tutyimutyi2 #10832 dejó hogy tegnap nem voltam fent
-
tegnap megadta júli 4-es acsit, valószínű lesznek új tuningboltok, de pl. a gt86 új autó lesz, szóval új autókat is kapunk :) -
tutyimutyi2 #10830 mien acsi?
am a wild runban külön kapjuk majd a drift kocsikat meg a monstereket vagy már meglévő kocsikat lehet olyanra átalakítani?
:)
-
VJP #10829 Nekem is!
-
jujjmeg vanaz acsiiiiiiii
-
Meridius #10827 Dx12, lol. -
VJP #10826 Basszus, csak én feledkeztem meg arról, hogy July 4-e van a Crew világában?
-
ez már vagy dx12, vagy fotosopp :DD -
valószínű a héten kapunk egy újabb előzetest
-
Rev Hard #10820 Mert maga a Wild Run lesz a játék javítása ? -
"Right now, the team is fully dedicated to the The Crew Wild Run expansion which releases November 17. We will of course keep tuning the game and applying required fixes, and all of these will be deployed after the launch of The Crew Wild Run."
az szép... olyan fontos újra eladni a játékot, hogy inkább nem is foglalkoznak a játék javításával.. így kell ezt csinálni
-
Szép eredmény, grat. Bár az autóknak nincs tehetségük
-
Stockbauer33 #10816 
-
Ratrak #10815 Apropó verseny, bár OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönöm, hogy drukkoltatok a múlt héten és azelőtt! Jól sikerültek az OB-k a versenyzőimnek, mindenki sokat javult, és jövünk fel a ranglétrán is! A legeredményesebb úszóm önmagát és engem is meglepve 6. helyen kvalifikálta magát a döntőbe és ott talált még valahogy 0.7 másodpercet, így végül az 5. helyen zárt! Ez nagyon nagy szó, mert az edzéslehetőségeink olyanok, hogy kb. a felét tudjuk edzeni a nagy klubok edzésmennyiségének... Ez olyan, mintha úgy lennél 5. egy autósportban, hogy kb. fele (jó, legyen kétharmad) olyan erős a kocsid, mint a konkurenciának... :) Szóval még egyszer köszönöm, hogy gondoltatok ránk! -
Pedig be szokott hívni max 10 perc alatt, de általában 2-3. Tegnap volt egyedül olyan, hogy két óra kellett ahhoz, hogy 10 percet tudjak versenyezni. -
Nekem az a kedvencem ;) -
én hónapok óta nem tudtam belépni pvp versenybe -
Azt a nyomorultat amelyik kitalálta, hogy PVP-be ez a Crown játékmód jó ötlet lesz, remélem soha nem engedik többet játékfejlesztői munkakör közelébe.