13251
-
több növény van :D -
Ez de nagyon rossz:) Fogjuk az alapverziót, tekerjük feljebb a szaturációt és a megfelelő napszakban, esős időben hasonlítsuk egy deszaturált, felhős, száraz játékmenethez. Majd tekerjük fel a kontrasztot és hasonlítsuk össze az alapbeállításokkal.
Búúúúúlsit!:) Nincs itt semmilyen graf update, max 2-3 értéket átírtak az effektekben (amit bárki elérhet az enb vagy sweet tool-okkal). -
-
vagy csak a Corvette-s használta a fotó módot :D
(remélem mostmár megkapjuk majd mi is..) -
Rev Hard #10894 Nekem is piros de mindig mindenkire rátudok csatlakozni a barátlistámból, kivéve ha éppen teli a session. A térkép akkor lenne az igazi ha a barátlistától függetlenül mindenkit látnék rajta aki éppen a játékkal játszik.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.08.08. 00:19:47 -
Hungarykum #10893 Alex saját maga ellen versenyzik vagy az az ikertestvére? 
Most már láthatjuk egymást is a kocsiban úgy néz ki. -
Nemsoká (OFF)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ja! Jó lenne kamionnal is veretni. -
Ratrak #10891 Jók az új tartalmak, csak tényleg a lényeg hiányzik: a csoportos gurulás lehetősége. Tegnap sem sikerült 3 nyamvadt emberrel egy közös crew-t összehozni, ez konkrétan szánalmas... de legalább jókat dumáltunk :) -
Stockbauer33 #10890 Most látom h circuit moci?Na azzal aztán lehet gépészkedni majd 400al :))
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.07. 21:40:28 -
en a kamiont kerem ;> -
Stockbauer33 #10888 -
Hungarykum #10887 Igen, de ha úgy nézzük, akkor a moci is WL tartalom mégis a "hagyományos" módon van jelölve :D
Mindenki a monsterrel fog szembe jönni, akkor az jó lesz xD
A gyorsulási kocsi érdekes lenne közúton, mert egy kanyart se tudna bevenni :D -
Stockbauer33 #10886
-
nem lehetetlen
mert ezzel akarják jelezni gondolom, hogy wildrun tartalom :D
lehet őket mindenhol használni -
Hungarykum #10884 Car LVL 2775? Úgy látszik változtattak a kocsi tulajdonságok kiírásán is. Lehet hogy változni fog valami a megszerezhető alkatrészeken?
A Df gondolom az új Drift kategória lehet, de miért narancssárga? Az új kategóriás járműveket csak az adott versenyen lehet majd használni, de szabadon vezetni nem lehet?
November 11-ig + áfa még kiderülhet :D -
Zavart engem, hogy a net-kapcsolatnál állandóan STRICT (piros) állapotot mutat,
és ilyenkor a térkép is töküres:
Ezért meghekkeltem a szolgáltató által adott ZTE routert, kinyertem belőle az admin jelszót, alapból csak user-ként engedett be, és úgy hiába állítottam be a port forwardot, nem lett változás. Így már a PPPoE Passthru-val a saját TP-Link routerem csatlakozik, ott beállítva rendesen a port forwardot egyből MODERATE-re (narancssárga) változott az állapot,
és a térképen is jól megfigyelhető a változás:
OPEN (zöld) állapotot csak a DMZ bekapcsolása hozott, azonban ez erősen nem javasolt,
viszont a térképen ekkor már igazi crew-osodás volt megfigyelhető:
Ennek tükrében bátran kijelenthetem, hogy ez a játék EGY KALAP SZAR. A legfőbb dolog a közösségi élmény lenne benne, na azt pont nem tudja. Tökegyedül kószálni USA-ban egy darabig jó, de azért néha nagyritkán csak jó lenne találkozni, együtt gurulni. 100 indításból max. 1-2-szer látok egy-egy humán sofőrt, még open NAT-type mellett is. -
közbe cserélték a legérdekesebb képet...
még szerencse hogy előzményekből még letudtam most menteni... :DDD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.07. 18:48:04 -
hiányzott valakinek, hogy verseny közbe is lehessen járművet cserélni ? :D
FreeDrive Challenges -
egyre inkább úgy érzem, hogy nincs is belső nézet :DDD
-
Elég gáz lenne, ha menne az ablaktörlő a visszapillantó meg maradna a szürke paca :D -
jelenleg még az a szépsége az egésznek, hogy ebből az új bétából még nem volt belsőnézetes jelenet.. pedig ha már mozogna az ablaktörlő, akkor lehetne tükör is :D -
tutyimutyi2 #10877 juhúúú ablaktörlőőőőőő de minek??? inkább raknák már be a béta óta ígért MŰKÖDŐ visszapillantótükröket.
igaz ha kivülről nézem a kocsit akkor ott működik annyira hogy látom a tárgyakat de az emberek és a járműveket nem. -
Na az tényleg jó lenne :)
Kezdésnek pl. a landmarkok bejárásához. -
Stockbauer33 #10875 -
Rev Hard #10874 Remélem azt cruise készítéshez is fellehet majd használni.
-
Czobi #10873 Nem néz ki egy kicsit bénán az a felszáradó út? Olyan, mintha az út két szélén végig egy összefüggő pocsolya lenne. :/ Meg a hajtűkanyar emelkedőjében is áll a víz - oké, hogy nem folyik, nem olyan fontos ez, de akkor egyszerűbb lett volna, ha oda nem is tesznek ilyesmit.
Am ez a grafikai felújítás jól néz ki, sztem az alapjáték se volt csúnya, de így már a grafikai részébe nem nagyon lehet majd belekötni. -
Hungarykum #10872 Most látom, hogy már írtad :D -
Hungarykum #10871 Az ígéret szerint a Wild Run-nal egy időben érkezik a várva várt dinamikus időjárás. Extra ként még az ablaktörlő is működni fog.
Akkor várjuk :D -
-
VJP #10869 Megveszed nekem?
-
-
megyek nemsokára én is :) -
Ratrak #10866 akkó' gyere, kb. 8-ig leszek valszeg (merlin TS) :) -
megvesszuk, birkapowa - leszarva jatszani akarok a csipetcsapattal :D
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.08.06. 18:25:51 -
"A grafikai felújítás és a változó időjárás ingyenes lesz mindenkinek a Wild Run megjelenésekor.
Lesz váltózó időjárás szabad kóborláskor, küldetéseken és persze a pvp versenyeken is.
Az eső megjelenik a száraz úton, majd eső után idővel felszárad... természetesen az autók viselkedésére is kihatással lesz a vizes út.. ;)
Illetve ami még fontos, hogy működő ablaktörlő is lesz."
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.06. 18:21:23 -
tutyimutyi2 #10863 noés mivan akkor hogyha az egyik ember megveszi a kieget a másik pedig nem akkor aki nem vette meg ahhoz tud majd csatlakozni az aki megvette de így a kieg által kapott dolgokat ottan nemtudja majd használni vagy egyáltalán nem is tudnak majd így együtt játszani? -
Szerintem vedd meg a Wild Run-t aztán még ehhez is lesz egy Season Pass..... Ubilogika de ne legyen igazam. -
azért ezt így kiadhatnák most is második season pass-ként.. aztán majd az újabb pályák és autók jöhetnének később is.. -
Ratrak #10860 2. videó, 4 percnél: CHECKPOINTOK!!!! Oké, én már biztos, hogy befizetek rá, rohadjanak meg... :) -
Amúgy kíváncsi vagyok hogy eső nélkül is szép a játék vagy ugyan olyan lesz? :D Mert esőben szép és jó de csak tán nem fog állandóan esni.