13251
thecrew.jpg
  • kripton90
    Itt anyi az egesz tavaly is bedobtak a nagy trailert az emberek meg huu de milyen jo lesz a jatek megjelent rengetegen megvetek a jatekot utana meg nem volt jo semmire egy jot jatszani nem tudtal mindig volt valami.Most kezdodik az egesz az elejetol vedd meg megint a jatekot nem eleg egyszer megveted alitanak egy kicsit a szineken+eso+2 uj event ezert vedd meg egyszer de ara nem gondolnak hogy latthatnal tobb embert a jatekba ahh aszt mire a ubisoft nem ara megy az embereket visza hoza itt csak a penzrol szol a dolog vedd meg meg1x utana szarnak az egeszre
  • jocking
    Hurrá, csak az a gond, hogy most sem minimumon játszom, hanem erős mediumon, és nem örülnék neki túlságosan, ha a grafikai csesztetésük miatt minimumra kéne tenni...
  • Gab0523
    Itt-ott már előrendelhető. Eddig a legdrágább, amit találtam, az 11.400 volt.
    De az átlag ára az 10.300 körül mozog.
    Az viszont fura, hogy az amazon milyen gyorsan levette a listájáról, pedig ott volt a legolcsóbb, "csak" 29.90$.
  • Szabi #10936
    továbbra se tudunk árat
  • Stockbauer33 #10935
    Nemkötelező megvenni.Már most megy a nyifinyafi megint.Miért ide irkálja a sok okoska a búját baját?Ha nem jó egyből lehet törölni aztán ott a többi másik.Nem muszály ám szenvedni szimulátor bajnokok
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.09. 12:35:09
  • Skypack
    Azért 10ezerért, ami többe kerül, mint annó a játék ez nagyon kevés.
  • Szabi #10933
    #10864 , #10901
  • PeeTeR
    akkor hajra, nem neked valo a W/R
  • Hungarykum
    Ez a drift? Ezt megcsinálom HC-ban is, drift kocsi nélkül :D
  • Hungarykum
    Lehet azért nincs belső nézet, mert még most csinálják :D
    Videókat nézve elég jól állnak, de van még 3 hónap a megjelenésig, Biztos még van mit csinálni vagy elrontani :D
  • PeeTeR
    nincs vesz Wild Run nem kap eso
  • manacz
    Srácok!
    Ez az eső jön patch-ként akkor is ha nem veszem meg a Wild Run-t? És ha igen akkor valami komolyabb nagy javítás jön? Lehet tudni a részleteit?
  • Szabi #10927
    a minimális remélhetőleg semmit
  • LeWyTy
    Valaminek maradnia kell a DLC-hez is ubi.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.09. 02:09:42
  • Gibor
    Valami még csak lesz, mikor bemutatták a videót azt mondta az ubi-s vagy ivory-s srác hogy hallgatnak a népre és sokat panaszkodtak a japán autók miatt, ezért ők tesznek most bele.... Vicces lenne ha erre kapnánk egyet vagy kettőt :D Bár nem lepődnék meg.
  • jocking
    Ez mind szép és jó, de azt nem lehet esetleg már tudni, hogy miben változik a gépigény a grafikai módosítások miatt?
  • Panzeradler #10923
    Hol az evo, mazda.....
  • Stockbauer33 #10922
  • Szabi #10921
    inkább csak a hud :D

az eddig ismert új járművek:
    Aston Martin 2012 Vanquish - Perf
    BMW X6 M
    Ducatti Monster - Street/Dirt/Perf
    Kawasaki NInja - Street/Perf/Circ
    KTM 450 EXC
    Lotus Evora - Perf
    Lotus Exige
    Mercedes-Benz SLR McLaren 722 - Circ
    Ruf rt35 - Drag/Perf/Dirt
    Subaru BRZ - Drift/Street

az új tuningok:
    Cheverlot Corvette C7 - Drag
    Cheverlot Impala - Drag
    Dodge Viper - Drag
    Ferrari 458 - Circ (GT2)
    Ford Raptor - Monster
    Nissan Skyline - Drift
    Nissan 370z - Drift
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.08. 22:53:24
  • LeWyTy
    Teljesen új lesz az UI is? Minden?
  • Szabi #10919
    "New Content Includes:
    - 4 New Vehicle Types: Motorcycles, Monster Trucks, Dragsters, Drift Cars
    - 15+ Additional Licensed Vehicles
    - 60 New Tuning Kits"

dat impala :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.08. 22:19:21
  • Overburner
    Én még mindig nem tudom eldönteni hogy ez legyen majd vagy az NFS de az biztos hogy várok majd jó pár napot megjelenésük után aztán eldöntöm a véleményekből. :D
  • Szabi #10917
    köszi sherlock.. én meg azt hittem, hogy kiszedték a belsőnézeteket...... not.. -.-

örülök ennek a kis méregzsáknak :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.08. 20:47:08
  • PeeTeR
    igen/gamepad
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.08.08. 19:54:12
  • Quqa
    Nézem ezt a videót most vagy egy béna vezeti azt a BRZ-t (ha jól olvasom) vagy ennyire szar a drift mód.
    Jelenleg jobban megyek egy 911-el sport módban (szárazon nem jégen).
    Valaki érti mit szövegel németül? Mivel megy kormánnyal, gémpaddal vagy mivel?
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.08. 19:43:24
  • [HUN]FaTaL
    Mert még nem csinálták meg minden autóhoz. Nem hinném hogy featuret fognak kivenni, elég nagy blama lenne. :D

Kiváncsi lennék hogy a szembőljövő forgalom még mindig eltűnik ha hátranézel miután már elment melletted? :D
  • PeeTeR
    azt mondja hogy "meg nincs" - (noch nicht)
  • Quqa
    Még jó hogy 500-nál te mit látnál a forgalomból közúton?!

Engem az érdekelne, hogy néznek ki a terep motorok kíváncsian várom milyen lesz a Ninja enduroban.

Szerintem azért nincs belső nézet, mert vagy nem csinálják meg a tükröket (nekem nem is kell) vagy nem akarják előre lelőni a poént!
  • Szabi #10911
    2:50..... tényleg nincs belsőnézet
  • Szabi #10910
    jé, bájalex cross ruhában.. :D
  • Rev Hard
    Jó lesz ez, végre lehet majd crossmotorozni is. Ez de hiányzott a TDU2 -ből. Ja amúgy szar a grafika, fel is vágom az ereimet mingyá LOOL
  • Stockbauer33 #10908
  • PeeTeR
    jo de miert nincs egy tetvesnyuvesretkes belsonezet sem btw?
  • Skypack
    Úgy néz ki lehet majd free roamba is használni őket

• iWOLF
    Esőben nincs szükség külső visszapillantóra ? :D
    (majd tükröződik annyit a pocsolya)
  • Hungarykum
    Ez a le az útról meg fel az útra milyen verseny akart lenni?
  • Gabor77
    Én is pont ezen gondolkoztam...játszottak picit a színekkel, és kaptunk egy esőnek nevezett valamit...gg ubifos :D
  • Szabi #10901
    "The graphics engine has been totally reworked to shift to real-time rendering with a Physically Based Rendering system (the same system used in many of our new-gen games). The main benefit is an improved immersion into a more photorealistic world: lighting seems much more lifelike by day and at night, the perceived depth of field is enhanced (also by improving assets' density,) and textures are more detailed (specifically noticeable on buildings, pedestrians, traffic cars). Reworked shaders improve the reflection on car liveries to bring a whole new level of authenticity. Last but not least, new weather effects - like thunderstorms, lightning and rain, with surface changes and vegetation behaviour modifications add a level of difficulty when driving through inclement weather, and bring even more liveliness to the world."

remélem végre a keréknyomok nem az autó elejétől 1 méterre kezdődnek majd... :DD
  • Szabi #10900
    ejj de gagyi az-az oldalsó elem :-/

na meg a sofőrünk is nagyon profi :DD
  • alma2
    nagyjabol igaz, a latotav valtozott ahogy neztem, meg lett kod talan, bar az lehet az eredetiben is volt, amugy semmi objektumot nem modositottak eretelemszeruen. De ha alatta mondjuk sokat optimalizaltak, ezert tobb novenyt lehet kipakoltatni + latotav, minden helyzetben gond nelkul hozza a fix 60-at, amit regen nem, mar nyugodtan raaggadhatjak az uj engine szot az en ertelmezesemben.
    Aztan majd a crew2-ben lathatsz mas, tobb, reszleteesbb objektumot.