13240
thecrew.jpg
  • NagyiBMX
    Hol érdekel engem ha nincs manuális váltó, ha cserébe van normális autó felhozatal és tuningolás. Nem ez a gyerekes hülyeség: "platina fékrendszert nyertél mert 200 métert ugrattál az m5-tel." A tükör dolog téged biztos nem érdekel, nekem igenis bántja a szemem, hogy egy autós játékban, ahol egy alap dolog a tükör, egy sima szürke paca az összes tükör. Olyan érzésem van mintha egy modder által készített autót tettem volna be a játékba, aztán valahol valami fájlt elkúrtam, és akkor a tükrök szürkék lettek. Aztán megyek sírni a fórumra hogy srácok mit basztam el? De ez egy Ubisoft, egy kurva nagy cég, ahol állítólag ezt évekig fejlesztették ezt a játékot, és akkor senkinek nem fordult meg a fejében hogy azért gyerekek egy visszapillantót igazán nyomathatnánk? Amikor egy Euro Truck Simulator 2-ben tökéletesen működik full HD-ben a tükör... és nehogy azzal gyere, hogy "de hát az egy szimulátor, ez meg egy arcade fos." És akkor a digitális kijelzőkről még egy szó sem esett...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdekes itt sikerült a visszapillantó, 1994-ben (!!!)

• Rev Hard
    Már a megjelenés előtt egyértelmű volt hogy valami gond van a grafikus motorral, azóta téma a tükör. Persze ez is amolyan felesleges szőrszálhasogatás, volt aki korábban pl. azt írta hogy neki már az elég lenne ha valami tükröződés lenne. Megy a nyavalygás, de ha már hályogos lesz a szeme a homálytól amiben lát pár kivehetetlen tereptárgyat megnyugszik a lelkivilága. LOL A játék szerintem rendelkezik annyi pozitívummal hogy a normálisabbja egy ilyen piti szaron nem akad fenn, és letudnak attól még tolni több száz kilométert valami társaságban anélkül hogy a szürke tükör helyett valami homályos szart látna.

Az új NFS -ben egyelőre úgy tűnik nem lesz manuális váltó, csak hogy érzékeltessem a két dolog súlyának a különbségét.
  • Gab0523
    Sziasztok. :)

Ebbe megint nem akartam beleugatni, de szerintem mégis a technika az, ami miatt szarnak bele a visszapillantóba...
    A GTA5 volt a legutóbbi példa, ahol, ha totál letiltottad a visszapillantót, nyertél vele 12-15FPS-t.
    (A Crew -véleményem szerint- erősen felül van skálázva. Még mindig amondó vagyok, hogy a tavaly kiírt gépigényt baromira nem indokolta az a látvány, amit kaptunk, viszont az "új" megjelenéshez nagyjából passzolna. ha pedig ezeken kezdek agyalni, akkor megeshet, hogy valami nagyon nagy blama van a háttérben, amiért kénytelenek ezzel-azzal spórolni, csak azért, hogy a játékosok több FPS-t kapjanak.)
  • Rev Hard
    Ne panaszkodj, itt az esgén te vagy a király. Persze erről majd megkérdezzük Nyerges Tibor véleményét is, illetve hogy visszafizeti-e a VIP -em árát. Nem nagy pénz de én se vagyok szeretetszolgálat.
  • VJP
    Ezért írtam, hogy állítólag!
    Az is baj, hogy belementek, hogy konzolon ugyanaz lesz mint PC-n, így mi kénytelenek vagyunk egy lebutított konzolos verzióval játszani.
    De ha az indexet vagy a motor indítását nézzük, ezek olyan dolgok amik léteznek, csak nem tudjuk őket irányítani. Néhány sor lenne a kódba kb, de nem!
    (Remélem jól emlékszem, hogy az NPC-k tudnak indexelni. De önindító hang biztos van benne!)
  • Szabi #10963
    nincs itt semmi technikai akadály.. trehány szrok, a fejlesztők és a játékosok is... amíg a játékosok 90%-a nem használja a belsőnézetett, sajnos várható volt hogy nem fognak ők se sokat szrakodni vele... bár ez se magyarázza azt meg, hogy miért ilyen gagyi látványba a felfüggesztés, miért nem nyílik sok-sok autó szárnya, miért van egy méterrel előrébb az autó keréknyoma mint az autó kereke.. stb-stb..... :D
  • VJP
    Akkor 8-an nektek is nehéz összekerülni.
    Pofon egyszerű a megoldás amúgy: kézzel lehessen létrehozni sessiont és probléma megoldva. Szerintem 3 nap alatt le lehetne programozni, de nem... vagy legalábbis nem írnak semmit ilyesmiről. És rengeteg ilyen apró dolog van amit pár nap lenne megcsinálni, de szarnak bele, mert nekünk olyan monster truckra van szükségünk ami képtelen felborulni a hegyen!
    Nem mondom, hogy szar a játék, de hogy vegyek meg valamit ami valószínűleg ugyanúgy tele lesz hibával. Ha először kijavítanának mindent (nem a tükröt, annak technikai akadálya van[állítólag]), és utána jönne ez akkor nem lenne bajom, de így...
  • Szabi #10961
    taníts mester, sajnos nem lehet mindenki olyan profi.. nekünk földi halandóknak nem sikerül egy layerbe kerülni..
  • PeeTeR
    nagyon orulunk neki hidd el.

• Rev Hard
    Néha szarakodik a szerver de bárkire ráugrok általában be is adja, ha nem akkor másodszorra, kivéve ha fullon van a session.
  • VJP
    Itt nem a visszapillantó a lényeg hanem a hozzáállás. Ha mindenki a visszapillantó miatt sír és szarnak bele, akkor valószínűleg abba is szarnak, hogy 8-an egy layerbe kerülni közel lehetetlen. Ha neked nincs ilyen problémád akkor szerencsés vagy! Itt van hogy 2 ember nem tud egy helyre kerülni nem hogy 8! (Basszus már fen sem akadok a 8-as korláton...)
    De ha nem lesz igazam, és működni fog, akkor valószínűleg többen meg fogják venni. Köztük én is!
  • Rev Hard
    Nem tudom elképzelni hogy tud ez egyeseknél annyira lesújtó lenni a játékélményre nézve, hogy meg sem veszik a játékot. Aki ezen fennakad annak amúgy is pár hónapos sztori ez a játék, ugye kedves Szabi ? Ökörködni lehet visszapillantó nélkül is, aki meg több évig nonstop tolja a cruiseokat a haverjaival annak nem ez a prioritás.
  • Stockbauer33 #10956
    Mehet is a banner alá (aki nemtuggyafeldolgozni h nincs visszapillantó annak egy kis relax) gomb
  • smog15
    Dettó és ha NFS-be nem lesz manuális váltó akkor még spóroltam 15-t Majd ATS-ben a 16 sebességet pakolgatom :D
  • VJP
  • Szabi #10953
    ééés hivatalos, hogy nem lesz visszapillantó

spóroltak nekem egy tizest..
  • VJP
    Csak siess nehogy megint elkapkodják előled!
    Akkor holnap este megpróbálok felmenni, de hétvégén leszek biztosan!
  • Szabi #10951
    ott csücsül steam-en, ha hazaérek elkezdem tölteni, reggelig le is ér... :DD
  • VJP
    Ubinál? Találkoztatok ti már?
    Persze a remény hal meg utoljára, de kutyából nem lesz szalonna!

Utoljára szerkesztette: VJP, 2015.08.12. 11:53:18
  • Szabi #10949
    ez még továbbra is egy talán félkész demó... de az tény hogy ez így ultragagyi.. remélhetőleg novemberig még sokat javul majd.. :D
  • VJP
    Nem úgy volt, hogy jobb fizikát is kapunk?
    Eddig nem győzött meg, és a félig földbe elsüllyedő kerék nem segít ebben!
  • Szabi #10947
    olyan cukin mozog a felfüggesztés :DDD
  • NagyiBMX
    Teljesen újraértelmezett grafika meg minden szar, de a visszapillantót még mindig nem sikerült megcsinálni... :D
  • mulli1986
    Azt hittem hogy a gagyi tükör azt jelenti, hogy van valami benne, csak szar. De még mindig csak szürke pacás :(
  • Szabi #10944
    jé, offroad motorozás plusz gagyi tükrös belsőnézet.. :D
  • Meridius
    Az egyik stream alatt 25-30€-t említettek, ha pedig lesz dobozos kiadás és a magyar boltok polcaira is eljut akkor kb 6000 forintra tippelek
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.08.09. 23:21:15
  • Rev Hard
    Majd ha az Ubisoft shopban IS előrendelhető lesz akkor lesz értelme agyalni, addig felesleges. Már évek óta ezt csinálják a nagy online boltok hogy kiraknak valami kamu árat, és ezt megcsinálják akár olyan játékokkal is aminek még megjelenési dátuma sincs pl. GTA V. Miről beszélünk ?
  • Szabi #10941
    "The engine sound has been reworked to be more precise and more present. This isn’t just for the new cars and motorbikes that are coming with The Crew Wild Run, but for all of the cars that have been released already as well!

The UI is getting a tweak as well to be brighter. All of the elements have been reworked which should make for an improved and clear on-screen display. You’ll also notice the 3D is more present and visible.

In terms of dynamics and handling, some changes are being made as well! We’ve enhanced the aerodynamics for all cars, and we’re tuning the Tire Models as well which should combine for an improved driving experience.

In closing, the close follow cam that was replaced in the March Patch will return as an additional camera to allow for everyone to pick their preference."

okké, nem hangzik rosszul.. de majd meglátjuk... :D
  • Rev Hard
    Húszezer lesz. Már beszéltem az Ubisoftos haverjaimmal hogy annyi legyen. Én meg kapok egy tiszteletpéldányt.
  • kripton90
    Itt anyi az egesz tavaly is bedobtak a nagy trailert az emberek meg huu de milyen jo lesz a jatek megjelent rengetegen megvetek a jatekot utana meg nem volt jo semmire egy jot jatszani nem tudtal mindig volt valami.Most kezdodik az egesz az elejetol vedd meg megint a jatekot nem eleg egyszer megveted alitanak egy kicsit a szineken+eso+2 uj event ezert vedd meg egyszer de ara nem gondolnak hogy latthatnal tobb embert a jatekba ahh aszt mire a ubisoft nem ara megy az embereket visza hoza itt csak a penzrol szol a dolog vedd meg meg1x utana szarnak az egeszre
  • jocking
    Hurrá, csak az a gond, hogy most sem minimumon játszom, hanem erős mediumon, és nem örülnék neki túlságosan, ha a grafikai csesztetésük miatt minimumra kéne tenni...
  • Gab0523
    Itt-ott már előrendelhető. Eddig a legdrágább, amit találtam, az 11.400 volt.
    De az átlag ára az 10.300 körül mozog.
    Az viszont fura, hogy az amazon milyen gyorsan levette a listájáról, pedig ott volt a legolcsóbb, "csak" 29.90$.
  • Szabi #10936
    továbbra se tudunk árat
  • Stockbauer33 #10935
    Nemkötelező megvenni.Már most megy a nyifinyafi megint.Miért ide irkálja a sok okoska a búját baját?Ha nem jó egyből lehet törölni aztán ott a többi másik.Nem muszály ám szenvedni szimulátor bajnokok
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.09. 12:35:09
  • Skypack
    Azért 10ezerért, ami többe kerül, mint annó a játék ez nagyon kevés.
  • Szabi #10933
    #10864 , #10901
  • PeeTeR
    akkor hajra, nem neked valo a W/R
  • Hungarykum
    Ez a drift? Ezt megcsinálom HC-ban is, drift kocsi nélkül :D
  • Hungarykum
    Lehet azért nincs belső nézet, mert még most csinálják :D
    Videókat nézve elég jól állnak, de van még 3 hónap a megjelenésig, Biztos még van mit csinálni vagy elrontani :D
  • PeeTeR
    nincs vesz Wild Run nem kap eso