13240
thecrew.jpg
  • [HUN]FaTaL
    Te most sikeresen a teljes crew területet hasonlítod. New Yorkról volt szó :)

(Crew New York vs GTA4. NY / GTA5 LS)

A többivel egyetértek :)
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.08.19. 16:52:52
  • LeWyTy
    Hát valamivel "nagyobb" jah. Jah Los Santos kb akkora mint New York. Szerintem ez teljesen reális méretezés.
    (Ismétlem azt is hogy GTA5ben képtorzítással érnek el sebességérzetet... nagyon lassan lehet benne haladni, ezáltal nagyobbnak tűnik a távolság. Meg még így is irányíthatatlan az autó, a Crewben nincs ilyen.)

De részemről ne vitázzunk, mert értelmetlen.
  • [HUN]FaTaL
    Ha egzakt területet nézel, akkor valamivel nagyobb a Crewban, mint a GTA4-ben, de kisebb, mint a GTA5-ben.

Ha az utcák/utak össz hosszúságát nézzük, akkor a GTA5 jóval nagyobb. Kukákról meg egyebekről nem beszéltem.

Csak New Yorkról van szó, az összterület a Crewban sokkal nagyobb, de sokkal kevésbé részletes. Szerintem viszont egy ilyen játékhoz pont megfelelő, így is lényegesen részletesebb, mint a TDU volt.
  • LeWyTy
    A területet mint fogalmat értitek-e?
    Arról nem volt szó hogy a GTA5ben minden kukát egyenként modelleztek-e vagy nem... annak minden métere rendesen meg lett csinálva, míg a Crew 5x akkora alapterülete simán "összedobált vacak" ahhoz képest.
    Pont ahogy mondtad... "ne a hosszúságot nézd, hanem területre" így van a józan ész is mutatja hogy a crew területe nagyobb, a sebességérzet is jobb.
    (a GTA5ben a sebességérzettel is nem kicsit csalnak ám ha 100-al mész az ott talán 50-60 míg a crewben nem )
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.19. 15:16:52
  • Gibor
    Olvasd el még egyszer amit írtam ;) Sikerült azt megértened belőle amit nem írtam
  • [HUN]FaTaL
    a GTA 4-ben jóval több utca van lemodellezve, ne a hosszúságot nézd, hanem területre.

Ha jól rémlik maguk a fejlesztők nyilatkozták még a megjelenés előtt, hogy kb. akkora.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.08.18. 23:27:04
  • WhiteLies
    A GTA V területe 14kmX7km A Crew-é 130-140kmX 70-80km
    Szerintem van különbség!
  • WhiteLies
    A Crew-ban kétszer akkora! 11 km hosszú a GTA IV ben jó ha van 3km :D
  • [HUN]FaTaL
    A Crewban New York akkora, mint a GTA4-ben.
  • SUNNY84HUN
    sikerült megragadni azon amit nem is írtam , a gta5 öt csak annyiban említettem hogy változatos terepviszonyok ott vannak még jól megcsinálva mint a crewben , területről szót sem ejtettem , a 2 játékot sem hasonlítottam egymáshoz sem játékélményt sem mást , amit még említettem hogy annak is ugyebár magas a gépigénye de viszont modern a grafja , crewnek is magas de kicsit idejétmúlt a motorja hiába rakod maxra nem olyan brutális .. és amire lenne a crew multira ugyebár ott a legbugosabb ......
    bocsánat ha félreérthető voltam de sztem érthetően írtam
  • Gibor
    Területről volt szó nem játékmenetről (részemről). Nyilván nem hasonlítható össze a kettő (btw a gta irányítása kontrollerrel teljesen jó) :)
  • Ratrak
    hangulatos mindkettő, csak másról szól. A crew, mivel autós játék, a vezetés élményéről szól főleg (hogy ez most krúz, verseny, drift vagy felfedezés, már másodlagos: az élmény jó része magából a vezetésből származik). A GTA meg nem. Ott a vezetési élmény valahol a "pocsék" és az "elfogadhatóan sz*r" között van félúton. De nem is arra van kihegyezve, és - mondhatjuk - "oda jó ez is". A grafika szerintem szép itt is meg ott is, de a játékélmény teljesen más. Így aztán olyan őket összehasonlítani, mint a körtét meg az almát: mindkettő fán nő, és gyümölcs, van héja, meg apró magjai, és lehet belőle lekvárt meg pálinkát főzni, tehát hasonlóak, ja. Oszt mégsem. :)
  • Gibor
    Azért nem :) A Crew trükkje ugyanaz mint sok játéknak (pl gta sa), nagynak látszó térkép a valóságban sokkal kisebb, tehát hiába látod New Yorkot nagynak térképileg, játékban 1-2 perc alatt keresztül suhansz rajta mert tömörített az egész és a nagy hosszú egyenesek is rövidek. GTA V-ben viszont pont fordítva van, kicsinek látszó térkép valójában nagy (persze nem egy crew méretű félre ne érts), ráadás a város is gyönyörűen van kirajzolva...
  • WhiteLies
    A GTA V területe kb akkora mint a Crew-ba New York :D BOCSESZ :D
    Na jó még egy kis környék, de több nem.
    Utoljára szerkesztette: WhiteLies, 2015.08.18. 17:41:50
  • Ratrak
    Jaja, én is azon morfondíroztam, hogy hóviharban milyen király lenne már kabriózni... :) Ez is nagyon "fontos" feature, már ha szembeállítjuk azzal, hogy pl. valamelyik nap volt 1 órám játszani, gondoltam nyomok pár PVP meccset: 4 próbálkozásból 1-et sikerült végigjátszanom, a vége mindig lefagyás lett, amikor egy-egy új ember csatlakozott a lobbyba.... hopp, eltelt az egy órából háromnegyed, köszi, élvezetes háromnegyed óra volt...
    Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2015.08.18. 12:31:55
  • [HUN]FaTaL
    Esőben nagyon királyul mutatna :D
  • Meridius
    Motoron bukósisak lesz rajtad :D
  • SUNNY84HUN
    nem értem miért kell fényezni ha valami félsz@r , tény ellehet vele lenni meg ennyire változatos terepviszonyok meg tér semmiben sincs ......ja igen de a gta5 ben :) , de annak olyan grafja van hogy besz@runk ugyanezzel a gépigénnyel , nincs mit ezen veszekedni - csatázni ( ezt úgy írom hogy valamennyire minden félnek igaza van ) .... nem kell szépíteni egy csodás jó pár bugot tartalmazó konzol átíratott kaptunk
  • Szabi #10993
    egyébként a saját autónkon kivül mindegyiknek full fekete ablaka van, a wild run-ba már a civil autók belseje is látható lesz
  • tutyimutyi2
    ha nem működne a tető hanem mindig le lenne húzva az is jó lenne

Meridius: "Nem, mert minden karakter ugyanúgy néz ki " noés a wild run-ban is minden motoron ugyanúgy fognak kinézni az emberek :D
  • jocking
    Pedig működhetne, az Ivory-s csapat az Eden games-ből alakult, ott meg ott volt a TDU2, abban is voltak kabriók és működött a tető...
  • Meridius
    Nem, mert minden karakter ugyanúgy néz ki
  • tutyimutyi2
    mellesleg a játékba nem akarnak cabriokat betenni?
  • Rev Hard
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott én vagyok a moderátor. LOL
  • Stockbauer33 #10986
    Fejezdbe mert még az uccáról is bannolnak b+ :) Azt hogy mész a rózsásdombra? :D
  • Rev Hard
    El vagyok tévedve efelől nincs kétségem, de attól hogy itt a fórumon tolod az istencsászár műmájer stílust még te se leszel képben. Maximum a kamu haverjaid a ts-en megkönnyeznek. A legjobb ha nem írsz semmit, de már napok óta megy az agyalás a semmire úgyhogy részemről a témát offolom. Persze óvakodom attól hogy vérig sértselek, bár amióta moderátor vagy már sose lehet tudni.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.08.16. 15:37:48
  • Szabi #10984
    lol.. erre nehéz mit írni, egy biztos, rohadtul el vagy tévedve.... :DDD
  • Gab0523
    Nálad a pont. :)
    (Nézzetek hülyének, de a mai napig gyermeki mosoly kíséretében játszom a Colin McRae Rally ELSŐ részével. pedig, annak a mai szememmel nézve, kicsit fura a grafikája.)
    Sajnos a kiadók azt hiszik, hogy minden csak és kizárólag a tartalmon múlik, meg, hogy olyasmit adjanak, amit más még nem tudott. Ez az utóbbi akkor lenne igaz, ha valami jót adnának. -nem akarok NFS-ekkel dobálózni, ez nem az a topic. A Ubi, valamilyen elmebajos ötlet alapján az hiszi, ha csontként ejt elénk nagy kegyesen 4-5 hetente 1db, alig használható verdát, akkor Ők a királyok. Persze, én is begyűjtök minden verdát, amit lehet, de meglennék nélkülük. legyen meg a pár, ami tényleg jó is valamire, aztán ne autókat adjanak, hanem új pályákat, szakaszokat, jobb multit meg mondjuk, ha már van lehetőség, bővítsék kicsit az alapjáték küldetéseit. -mondom ezt úgy, hogy azért még a mai napig élvezem, ha felnézek. :)
  • Rev Hard
    A sunnyogásról annyit hogy én sem tudtam hogy mi a téma, sőt nem is olvastam az sg -t amíg a haverom nem szólt hogy nézzek rá a chat -re a főoldalon mert rólam megy az agyalás. Addigra már megszüntették a Házigazda jogomat az Autó Mániában, illetve kibanolással lettem megfenyegetve, mindezt a #10957 -ért mert elvileg vérig sértettem a moderátor urat. Mindegy, csak mosolygok ezen.
  • Ratrak
    Hát, nem azonos mindenki prioritás-sorrendje az tuti :D Én pl. letojom a jobb grafikát, a szárnyak (nem) működését, vagy hogy reálisan mozog-e a dugattyú a robbantott ábrán, viszont nekem fontos (lenne) a használható multiplayer, a checkpoint-rendszer, és a lehető legjobb fizika (most nem csak az autók viselkedéséről beszélek, hanem arról, amikor pl. eltrafálok egy fát, és random történik valami a full stoptól a lassulok 10km/h-t-ig bezárólag). Nekem számít(ana) a lehető legjobb belső nézet, mert szeretek abban menni, akkor is, ha számottevően lassabb, mint a többi, de nem halok bele, ha a tükör nem százas (bár tényleg ciki 2015-ben). Fontos lenne a motorhangok lehető legélethűbb reprodukálása, de nagyjából hidegen hagy a tuningolás, mint olyan (mondhatom úgy is, hogy minél kevesebb, annál jobb). Verseny üzemmódban elengedhetetlen lenne a komolyabb szintű esélyegyenlőség biztosítása, vagy legalábbis annak beállíthatósága, de nem igazán tartom fontosnak a dinamikus időjárást, mint olyat (jó, ha van, de tudok élni nélküle). Most jöhet pár arc, aki meg pont fordítva gondolja, vagy totál más a fontossági sorrendje és vitázhatunk róla napestig. A kérdés az, hogy a fejlesztők hogy' gondolják, és mit képesek/akarnak megcsinálni, és hogy ez kinek mennyire fedi az igényeit... Az én szememben a program jelen állapotában minden olyan munkaóra, amit nem a multiplayer használhatóságának javításával töltenek a programozók az erőforrások elfecsérlésének és részben vagy egészben kidobott időnek számít... Majd ha azt helyre tették, akkor jöhet a visszapillantó tükör, meg hogy többféle karakter üljön az autókban...
  • Gab0523
    E/2-ban, igen, és nem E/3-ban. :)
  • MerlinW
    "De így, színen, ahol többek között Ő is olvassa... :)"

Nem tudom mi a téma, nem is érdekel, csak megragadott ez a mondat:) Mármint igen, az egyenes ember a másik szemébe mondja a problémáit és nem sunyi módon a háta mögött.
  • Rev Hard
    Nem foglalkozok én mások véleményével, főleg egy fórumon nem. Vannak itt emberek akiket még a TDU -s időkből ismerek a fórum viszonylatában, van aki azóta se bírja a pofám és "próbál kiutálni", van akivel jól kijövök és irl is összehaverkodtunk. Szerintem ennek pont így kell működnie, vannak néha látványosabb összezördülések de ez nem annyira súlyos mint amennyire egy-egy új tag látja.
  • Gab0523
    Ne értsétek félre, senki mellé nem állok, de...
    Hogy van egy véleményetek a srácról, az egy dolog.
    Ha egymás közt kibeszélitek, az is egy dolog...
    De így, színen, ahol többek között Ő is olvassa... :)

Ő ilyen, Te olyan vagy, Te amolyan...
    Vagy el lehet fogadni, vagy el lehet kezdeni azon görcsölni, hogy kiutáljunk valakit, mert Ő olyan... Amolyan...
  • Szabi #10975
    régebben is ilyen volt
  • mulli1986
    Neked amúgy mi bajod van? TDU- fórumban tök normális voltál, kihagytam a TDU 2- így az kimaradt, de mióta betévedtem ide, nekem is többször beugattál és úgy látom ez nem egyedi. Uborkaföld probléma, vagy 1-2 év ennyire el tudja baszni az embereket?
  • Gab0523
    Tény, ezzel nem vitázom:
    A Crew-ban van annyi pozitívum, hogy odaszegezze az embert, ha az az ember tényleg versenyezni akar.

A NFS... A váltótól függetlenül sem vagyok biztos benne, hogy nem megint valami kikent szart kapunk. Elnézve az utóbbi kb 10 évet, nem igazán bízom benne, hogy valami olyasmivel lepnek meg, amit megemésztek. :)
  • Overburner
    Oh istenem mi folyik itt már megint.
  • Rev Hard
    ;)
  • Szabi #10969
    oké, sok szerencsét