The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi lett a UPlay-el? Volt 50 pontom, megvolt a reward Viper is, erre se Viper, se pont. Elnézést, pont az van. Csak épp mínusz egy...
Miért haragszik rám az Ubi? 😊
Xbox360, Xbox Classic, PS3, PS2, PSP és egy 'olyan-amilyen' PC...
"Nulla tenaci invia est via"
Tegnap az SL 63 AMG-t próbáltam a hegyekben és egész stabil sportban (HC-ban meg sem próbálom). Egy baja van a kis sugarú íveken vagy átesik vagy nagyon betapad és nem csúszik szépen. A ZR1 jól sodródik ott viszont művészet 150 fölé vinni a sebességet, mert már sportban is elkezd keresztbe fordulni az egyenesben, de talán ez megy a legszebben aszfalton kilincsel előre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Quqa: Ennyi erovel azt is lehetne mondani, hogy billentyuvel nem drift, ha mar az autokba kotunk bele. <#crazya>#crazya><#awink>#awink>
En azt mondom azzal erdemes menni, amivel elvezetes, bar pontosan ertem mire gondolsz, skyline-al tul egyszeru, ez teny, bar ott tobb idod jut az ivekre ill. egyebekre fokuszalni, szoval "fun" vezetni. Vipert sose komaztam, de a zr1 valoszinuleg driftelheto, a 370z pedig tutira. AMG-ket elvezetes vezetni, szerintem driftre se lehetnek rosszak, bar talan azzal inkabb rausztathatod a kanyarra, szep iven lehet megadna magat. En mindig azzal megyek ami jon, vintage autokat komazom meg, trukkosek itt-ott, de kezelhetoek. Amugy a Nissan GTR-nek eleg nagy neve van drift teren, a japan filmek legalabb feleben gtr-t, vagy evo-t lathatsz, mondjuk altalaban ők (a gazdag fiuk) szoktak kikapni, mondjuk egy Toyota AE86-tol. <#vigyor>#vigyor>
Dehogy is volt tartalekom, az csak azert tunt ugy, mert te voltal elol es behuztal. Mentem mult heten a 7-800-as Ford Raptorommal egy 1299-es ellen, ott pl annyi a trukk, hogy nem hagyhatod megszokni 100-150m-nel jobban, ha megis megesne, akkor meg csont nitro, es visszabujni a vas moge. Kanyarokban, meg nem szamit annyira a kulonbseg.
Multkor az rossz helyen rossz idoben volt. Probaltam felfedezgetni, es tobb mint egy oran keresztul folyamatosan megtalalgattak, tiszta ideg voltam, erre lattalak teged, lelassitottam/felrehuzodtam, hogy radkoszonjek, erre csontra belem jottel, ugyhogy onnan csak toltam neki mint az okor. lol
Memorizaltam a hegyekben a fobb utkeresztezodeseket, igy ott mar nem kell tobbszor gpst hasznalnom, eppen a tudasom teszteltem. 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A múltkor pont ezt próbáltam sport módban aszfalton és jobban csúsztatható mint a Viper igaz az íveket még gyakorolni kell vele. Rád is írtam, neked is mentem, de nem reagáltál. Érdekes különben, mert sportban jégen is egész jól kezelhető.
Hétvégén bejártam pár murvás utat és van pár jó a keleti és a nyugati parton is volt olyan csiki csukis rész, hogy nem nagyon volt benne 100 m egyenes szakasz se.
A videón meg csak lestem, hogy az egyenes szakaszon ahol én a belét is kitoltam az LP–640-nek neked még volt tartalékod a Miura-val. <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.09.01. 11:16:48
szoval.. season pass-nak is hivhatod... es megveheto autok, nem pedig megveto lmaof
Eleg regi, de lehet valaki meg nem latta. (crew trailer remake) <#buck>#buck>
Nyertem egy 2014 Chevrolet Corvette Stingray-t, sajna a 45k cc nem volt eleg a Mercedes Benz 300 SLR-re, azt meghagyom legkozelebbre. 😊

Egeszen egyedi iranyitast kapott, max sebessegen eleg trukkos vezetni.
Meg egy napig 75% learazas van a cc-ert megveto autoknal, ha esetleg lenne itt valaki folos extra crew credittel.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.01. 00:08:43
Mindegy, mit játszol, hol, milyen szerveren, ha valaki nem tud veszíteni, akkor TE hacker vagy.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
If you give a little love you can get a little love of your own
Ha van, akkor privátban keress. (megoldottam, hogy a ZTE csak a telefont kezeli és a netet átpasszolja egy TP-Link-nek)
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
If you give a little love you can get a little love of your own
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Vegyes tartalommal, 4 rovidebb klipp, majd 2:30-tol, 2 hosszabb uncut.
Jahh, eleg gaz a lila szin a chat ablakban, irhattunk volna F5-re, mondjuk az meg piros, <#vigyor>#vigyor> de talan jobban olvashato. <#buck>#buck>
Jahh, örülünk! <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: chase, 2015.08.27. 23:43:58
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Néha én is összefutok MP-be HC királlyal nem is kell mondanom csak a rajtnál, ill. a célnál látom mikor beér elsőként. Azt viszont nem tudom (nem figyeltem meg) mit jelent, ha egy csillag →* van a spec. jelölés mellett?
Ja akkor lépek én is 40-50p ráérek ma is.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.27. 19:37:41
Quqa: Most megyek majd fel kicsit, ha akarnal menni arra a murvas cruise-ra. Sok jo offroad ut is van, eddig nem nagyon jottek be, de a Canyonero utan elegge megtetszettek, hetvegen lehet elkezdem felfedezni oket. 😊
GT-R-t nem tudom mihez viszonyitani, eleg egyszerunek tunik, ha figyelek a kanyarokra, de masnak lehet mas fekszik. Kb 2 hete hasznalom, elotte a lambo-t preferaltam, de igazabol mindig azzal mentunk hoban, amivel eppen a tarsasag kruzolt. Nincs nagy viszonyitasi alapom, majd kiprobalok tobb autot, ami beugrik az a perf. 69 gt500 meg a 69 Dodge Charger. Azok egesz tuti kis vasak, de ott vannak pl a street-es vasak, ill. a terepjarok. Sokaknak azok jonnek be. Streetnel, gondolom kevesebb a nyomatek es igy nehezebb kiporgetni a vasat, de ugyanolyan elvezetes vezetni. Az a trukk, hogy hasonlo vasakkal kell gurulni, mert akkor egy gyengebb fullstock cruise is kihivas lehet. 😊
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.27. 19:20:00
[merlinw.org]
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Nuuvem-en már nem lehet olcsón season pass-t szerezni?
Hol érdemes megvenni ?
Odafele bepróbálok egy HC módot csak utálok sokáig belülről menni, mert kifolyik a szemem annyira kell figyelni.
Végigpróbáltam az autóparkomat és nem nagyon lehet egyikkel sem normálisan menni jégen HC-ban a hátsó kerekesekkel vagy csak nagyon óvatosan, de akkor sem lehet olyan szép ívet menni vele mint full ass-ban. A GT-R-t is néztem és az kb. úgy megy HC-ban mint a Viper full segítséggel.
Igaz bill-el nyomom lehet kormánnyal más a szitu csak azt lusta vagyok előkaparni.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.26. 13:49:26
En jol elvagyok akar alacsonyabb kategorias vassal is, ill. kulonbozo tempokban. Persze, ha tenyleg hiba nelkuli autozasrol beszelunk, ahoz kepest toltam neki ezekben a videokban, kiveve a legalsot. Talan ott meg tul ovatosak is voltunk itt-ott, egyenesbe lehet neki tolni mindig. Ha nem akarsz meglepetest, termeszetesen sosem gyorsulhatsz bele full gazon egy kanyarba/emelkedobe amin nem latsz at. lol
Persze, osszehozhatunk egy gurulast valamikor. Hoban meg eleg "uj" vagyok, a Canyonero Challenge, miatt keztem el manualba vezetni, elotte csak neha kapcsoltam be 1-2 kruz alatt a feeling miatt. Richard Burnsben mindig azzal toltam, de ebben a jatekban a feelingen kivul nem olyan sok haszna van, ha jol valtasz, kb ott vagy vele mint az automataval alapbol. Persze hoban, es offroadon ugy tunik mar kicsit mas a helyzet, foleg hoban. Nagyon bejon, az utobbi ket hetben mar vissza se raktam autoba. Az egyeduli hatranya, hogy mindket kezem hasznalnom kell. 😄
Talatam fent a hegyekben egy eleg jo utvonalat, kb 20-35 perc alatt lehet korbemenni. 5-10 kor utan mar biztos eleg szepet lehetne menni rajta. Van egy kisebb karika is ott, az kb 5-10perc max, az pl nonstop tele van emberekkel, akik oda visszajarnak, azok kozott lehet jo drifteseket talani. Par arcal dumaltam, azok azota toljak ott amiota a game kijott. 😄
Hetvege fele osszehozhatunk valamit, tutira meg nem tudom melyik nap.
Quqa
Ahh, semmi gond, mentem volna en is a viperrel, csak a sracok ugy elkedtek tolni, hogy nem kiserleteztem, beraktam a skyline-t. Azert probalkozok majd meg betorni a bestiat. 😊 Az volt a gond, hogy nem dumaltuk le az utvonalat a tobbiekkel, igy mindig az kanyarodott aki legelol volt es elszalasztottuk az eszaki "drift palyat", nomeg az autok szintje sem volt szinkronban, igy nagyon szetszakadoztunk. Rovid volt ez az ido, nem tudtuk felvenni egymas ritmusat, en meg tortem zuztam itt-ott pl. 😄
Majd legkozelebb jobban szinkronizalunk, koszi a gurulast sracok 😉
Különben, ha a Viper nehéz volt HC-ben a 911-hez képest az egy villamos, nem is tudok úgy menni, billentyűn csak van gáz nincs miatt.
Különben most lépek fel kb. 30 percet biztos leszek.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.24. 19:15:20
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.24. 18:40:56
"Tűzfal, antivírus kikapcsolva, router-en a gép ip-címe DMZ-re állítva. Háttérben nem fut semmi program. Ping: 5 ms, letöltés: 400-800 Mbps, feltöltés: 200 Mbps. Más multiplayer programokban semmi gond nincs, látszom és látok másokat, lag nincs. "
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Quqa:
Jo otlet, kiprobalom majd a Vipert en is. 😉 ..es igen, az EVO johet ide is. 😊
Nem sokat pvp-zek, de en is lattam mar eros laggogkat ott. Sokan vannak nagyon gyer nettel. Annyit lehet tenni, hogy lepsz a lobbybol es remenykedsz a kovetkezoben nem lesz egy se.
Felvettelek, egy driftet osszehozhatunk valamikor 😉
Esetleg csapatok valahol a salakon kacskaringóson vagy egyenesen az mindegy csak ne aszfalt legyen ott viszont Fokus az egyedüli, amíg nem jön egy EVO 6, vagy egy WRX.
MP-znék is csak néha olyat laggol a játék, hogy mérgemben kilépek, van hogy 4x kellet megelőznöm az elsőt erre a cél előtt leáll a játék 2 sec-re persze hogy beért a második.
Alkalomadtán bejelöllek sokat nem vagyok fent, de hátha …
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.08.24. 15:21:35
A barátlistámon kb. 50-60 ember van, a kezdeti 100+-t le kellett ritkítani, mert ha túl sok a barát, akkor el sem indul a játék.
Ez az állapot azóta a patch óta van, amióta a kezdő-menüben megjelent a NAT Type állapot. Ezért is küzdöttem, hogy open (zöld) legyen, ahogy azt a 10883-as posztban írtam, hátha az megoldja. De nem. Korábban nem volt ennyire radikális a helyzet, voltak játékosok a térképen, na nem annyi, mint a trailer-ben, de azért voltak.
PvP-ben ezzel szemben hamar összejön mindig a társaság, jókat tudok versenyezni, nincs szakadás, sem lag, és ha kilépünk ebből a módból akkor pár percig együtt is marad a társaság, mind a térképen, mind a játékban, aztán hopp, mindenki eltűnik és visszaáll alapra: azaz sehol senki.
A játék összes hibáját könnyedén el tudom fogadni, nem érdekel, hogy nincs tükör, béna az autók egyedivé tétele, nincs saját pályaszerkesztő, stb..., de az, hogy „élő” játékossal szökőévente egyszer-kétszer lehet csak találkozni, az pont a lényeget öli ki belőle.
Never drive alone vs. Ever drive alone? Nálam az utóbbi van már csak.
Utoljára szerkesztette: chase, 2015.08.24. 14:37:40
Nalam is elofordult mar tobbszor. Olyan nincs, hogy nem jatszik senki, talan ha atugrasz mashova a terkepen, elokerul valaki, de ne egy eldugott erdei utra teleportalj. Mondjuk volt hogy ujrainditottam a game-et is, mert arra gyanakodtam, hogy befagyott a session management, mert neha szerintem az is kozrejatszik.
En altalaban a baratlistasokat nezem csak, freeride-ba nem keves mak kell, hogy hasonlo beallitottsagu jatekossal talalkozz, foleg, hogy attol is fugg eppen mihez van kedve, ill. mit csinal, de osszejohet. Igy ismerkedtem meg mult heten 3-4 drift kedvelovel.
Ez a módszer ok, én is így csinálnám. Abban az esetben – nálam az esetek 100%-a kb. 2-3 hónapja – azonban mit tehetsz, ha a térkép töküres?
Tűzfal, antivírus kikapcsolva, router-en a gép ip-címe DMZ-re állítva. Háttérben nem fut semmi program. Ping: 5 ms, letöltés: 400-800 Mbps, feltöltés: 200 Mbps. Más multiplayer programokban semmi gond nincs, látszom és látok másokat, lag nincs.

Mult heten, eleg sok random jatekossal gurulgattam en is. Van egy-ket pont a terkepen, ahova sok player surubben visszajar, mint pl a hegyekben a drift "palya", vagy az official versenypalyak. Ha en kedvet kapok, van hogy lecsekkolom oket a terkepen fel percre, onnan altalaban kiderul, milyen beallitottsaggal vezetnek aznap, 😊 es ha minden ok, akkor odagurulok. 😊
Itt van egy kis havas kruz veluk, ketto csaj, de lehet a harmadik is.
meg itt van egy bonusz kruz haverokkal. Veluk mindig tisztan vezetunk, szoval nem szaguldoldozunk csak itt-ott. Amugy itt is csaj vezet elol. 😊
Nagyon ritkan pvp-zek, de velem is megesett mar tobbszor. Ami a gyanus benne, hogy mindig akkor tortenik amikor nyero sorozatban vagyok, szoval nagyon hekk gyanus. lol
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.23. 16:31:39