The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crew-nélkül gurulni azért macerás, mert rohadt nehéz a GPS-eket összehangolni (nem lehetetlen, de amikor a chatablakban a kommunikáció olyan, hogy "I no english good", akkor azért eltartana egy darabig elmagyarázni a dolgokat). Ja, a cca. 250 km alatt kétszer volt olyan, hogy csak egymás neveit láttuk, de a kocsit nem (metró-üzemmód), de többnyire pár km alatt helyrejött.
Másik: mostanság allergiás a játék a PVP-re nálam, mindig fagy a fenébe. Pedig ott szokott lenni élet... Csak kérdezem, hogy másnak is ilyen, vagy ez én-specifikus problem?
Trukkot nem tudok megosztani, csak a tapasztalataimat.
Az esetek tobb mint 95 szazalekaban csak kivalasztok egy usert a terkeprol (nem melle! hanem a jatekost) (akkor is ha tobben gurulnak) es raugrok (fast travel). Neha ezt tobbszor meg kell ismetelnem, meg persze mire frissiti a baratok poziciojat a terkepen, mar lehet mashol vannak. Sokszor elsore megy, de ha nagyon tomve van a session volt mar ra pelda, hogy el kellett ugranom a map masik felere, es onnan ujraprobalnom. A crew funkciot csak legveso esetben hasznalom, de csak ha mashogy nem tudok valakivel egy sessionbe kerulni. Azt figyeltem meg, ha valaki crew-ban van, arra sokszor nem lehet raugrani, vagy ha sikerul is, sokszor kidob a sessionbol par perc utan, szoval erdemes hanyagolni, hacsak nem mission-oket akartok csinalni.
Az is megnehezitheti a kapcsolodast, ha van valaki a sessionben gyenge kapcsolattal, esetleg jo nettel, de gyenge nemzetkozi kapcsolattal. Ha jol tudom a jatek automatikusan kivalaszt egy jatekost minden sessionben es "kituteti", host lesz belole, magyarul minden jatekos a sessionon belul azon az emberen keresztul fog kommunikalni a tobbi userrel. Szoval talan erdemes egy probat tenni a terkep masik reszen csoportosan, ha nem megy valahol.
Azt nem tudom szerepet jatszhat e, ha az osszes barat be van tuzfalazva!? En se a routeren se a tuzfalon nem alitottam semmit, szoval defaulton futok. Kb 14-16 jatekosra szoktam csatlakozni, ezek kozul egyedul egynel vannak gondjaim, de csak ha fent van a laggolos haverjuk is, vagy ha epp kruban vannak. A tobbi esetben fokent fast travelt hasznalok, vagy ismetelek csak. Sok sikert, gondoltam megosztom, hatha segit valakinek. 😉 Remelhetoen megy ez majd jobban is idovel, pontosabban mar kene egy ideje hmm!? 😊
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.22. 20:48:42
Close enough!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.19. 17:38:27
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(Crew New York vs GTA4. NY / GTA5 LS)
A többivel egyetértek 😊
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
(Ismétlem azt is hogy GTA5ben képtorzítással érnek el sebességérzetet... nagyon lassan lehet benne haladni, ezáltal nagyobbnak tűnik a távolság. Meg még így is irányíthatatlan az autó, a Crewben nincs ilyen.)
De részemről ne vitázzunk, mert értelmetlen.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha az utcák/utak össz hosszúságát nézzük, akkor a GTA5 jóval nagyobb. Kukákról meg egyebekről nem beszéltem.
Csak New Yorkról van szó, az összterület a Crewban sokkal nagyobb, de sokkal kevésbé részletes. Szerintem viszont egy ilyen játékhoz pont megfelelő, így is lényegesen részletesebb, mint a TDU volt.
Arról nem volt szó hogy a GTA5ben minden kukát egyenként modelleztek-e vagy nem... annak minden métere rendesen meg lett csinálva, míg a Crew 5x akkora alapterülete simán "összedobált vacak" ahhoz képest.
Pont ahogy mondtad... "ne a hosszúságot nézd, hanem területre" így van a józan ész is mutatja hogy a crew területe nagyobb, a sebességérzet is jobb.
(a GTA5ben a sebességérzettel is nem kicsit csalnak ám ha 100-al mész az ott talán 50-60 míg a crewben nem )
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.19. 15:16:52
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha jól rémlik maguk a fejlesztők nyilatkozták még a megjelenés előtt, hogy kb. akkora.
Utoljára szerkesztette:
Szerintem van különbség!
bocsánat ha félreérthető voltam de sztem érthetően írtam <#circling>#circling>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Na jó még egy kis környék, de több nem.
Utoljára szerkesztette: WhiteLies, 2015.08.18. 17:41:50
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2015.08.18. 12:31:55
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"Nulla tenaci invia est via"
Meridius: "Nem, mert minden karakter ugyanúgy néz ki " noés a wild run-ban is minden motoron ugyanúgy fognak kinézni az emberek 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.08.16. 15:37:48
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"Nulla tenaci invia est via"
(Nézzetek hülyének, de a mai napig gyermeki mosoly kíséretében játszom a Colin McRae Rally ELSŐ részével. pedig, annak a mai szememmel nézve, kicsit fura a grafikája.)
Sajnos a kiadók azt hiszik, hogy minden csak és kizárólag a tartalmon múlik, meg, hogy olyasmit adjanak, amit más még nem tudott. Ez az utóbbi akkor lenne igaz, ha valami jót adnának. -nem akarok NFS-ekkel dobálózni, ez nem az a topic. A Ubi, valamilyen elmebajos ötlet alapján az hiszi, ha csontként ejt elénk nagy kegyesen 4-5 hetente 1db, alig használható verdát, akkor Ők a királyok. Persze, én is begyűjtök minden verdát, amit lehet, de meglennék nélkülük. legyen meg a pár, ami tényleg jó is valamire, aztán ne autókat adjanak, hanem új pályákat, szakaszokat, jobb multit meg mondjuk, ha már van lehetőség, bővítsék kicsit az alapjáték küldetéseit. -mondom ezt úgy, hogy azért még a mai napig élvezem, ha felnézek. 😊
Nem tudom mi a téma, nem is érdekel, csak megragadott ez a mondat😊 Mármint igen, az egyenes ember a másik szemébe mondja a problémáit és nem sunyi módon a háta mögött.
[merlinw.org]
Hogy van egy véleményetek a srácról, az egy dolog.
Ha egymás közt kibeszélitek, az is egy dolog...
De így, színen, ahol többek között Ő is olvassa... 😊
Ő ilyen, Te olyan vagy, Te amolyan...
Vagy el lehet fogadni, vagy el lehet kezdeni azon görcsölni, hogy kiutáljunk valakit, mert Ő olyan... Amolyan...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A Crew-ban van annyi pozitívum, hogy odaszegezze az embert, ha az az ember tényleg versenyezni akar.
A NFS... A váltótól függetlenül sem vagyok biztos benne, hogy nem megint valami kikent szart kapunk. Elnézve az utóbbi kb 10 évet, nem igazán bízom benne, hogy valami olyasmivel lepnek meg, amit megemésztek. 😊
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie