13240
thecrew.jpg
  • Overburner

• Hungarykum
    Vettem már onnan pár dolgot köztük ezt a játékot is. Azt kell tudni, hogy PayPal számla kell hozzá, meg egy bankszámla is.
    Mikor utoljára vásároltam onnan, akkor csak így lehetett. Csak kártyával még nem, de nem tudom azóta változott-e.
    Egy ideje már letiltották, hogy MO-ról lehessen vásárolni onnan, de mostanában pont téma volt hogy lehet kijátszani ezt. 1-2 oldallal visszább megtalálod.
  • jocking
    Nálam ugyanez volt. Hiányzik egy windows package, amit igényel a játék. Töltsd le a microsoft oldaláról a KB2670838 kódú frissítést, és menni fog (virágbolti windows-al is jó, win7 alatt ez a kódja a packnak, a többi verziót nem tudom, ha esetleg másod van).
  • Quqa
    Kérdezd a franciákat úgy megkeverték a fájlokat, hogy ez már egy teljesen másik játék, tehát 2 lehetőséged van: felteszed az SP1-et ill. szerzel egy Win8-at vagy hagyod a fenébe ezt a gémet.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.12.01. 07:15:01
  • xilence
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem lehet kérdezték már. Valaki rendelt a Nuuvem-ről season pass-t? Bonyolult dolog nagyon? Meg megéri onnan rendelni? Köszönöm a válaszokat előre is.
  • xilence
    Szia! Nekem is hasonló problémám volt mint neked. Nekem is előfordult, hogy a játék kilépett Win 7 alatt, mérgelődtem is eleget mivel alig van időm játszani a gémmel, aztán most egy ismerősöm tanácsára felraktam a win 10-et és eddig megy, nem volt vele bajom.
  • Gabisan666 #11664
    Ujra letoltottem igy sem megy.Es eddig hogyhogy ment regebben windows 7 en?Mikor utoljara jatszottam vele ment meg.
    Ugyanugy win7 et hasznaltam.
  • Quqa
    Ha Win7-ed van akkor állítólag csak akkor indul el, ha fent van az SP1, ha úgysem akkor Win8-on próbáld ott biztosan megy.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.11.30. 22:05:19
  • Szabi #11662
    hali, én próbálnék egy játékfájlok újraellenörzését
  • Gabisan666 #11661
    Hi All!
    Mar nagyon reg nem jatszottam ,most letoltotte a frissitest es nem indul el a jatek,tolt egy darabig aztan semmi ,ujra aktivva valik a JATEK ikon.
    Alapjatekot vettem meg meg a legelejen,mikor megjelent.Mi lehet a megoldas?
  • Stockbauer33 #11660

• Szabi #11659
    na mára ennyi, remélem megkapom a Lotus-t :D

grat Shaw, látom jól mentek a versenyek
  • [HUN]FaTaL
    Dehogynem, már az alapjátékkal én is megszívtam egyszer ugyanígy.
  • Ratrak
    ez nem volt eddig jellemző rá... :( Pont single player mission közben lehetett otthagyni ESC-el anélkül, hogy kidobott volna. Lehet, hogy csak egyszeri eset, vagy a géped valamelyik alkatrésze rakta "pihenőbe" magát, és attól csinálta... ha nem, akkor most már ezt is tudjuk, hogy "nincs pihenő, b+"...
  • Szabi #11656
    jön valaki summitos bandásversenyeket csinálni ? :D
  • Stockbauer33 #11655

• BBeno2
    sziasztok.

látom leesett a sima The Crew ára 10 euróra. mennyire pörögnek a szerverek? elsősorban multira használnám a játékot. Anno a Grid 2-vel is csak a multit toltuk haverokkal, mennyire hasonlít a multi része ahhoz? nem venném meg ha tudom hogy fél év alatt behal a kedv és senki sem multizik.
  • jocking
    Elmegy ám az ubi a jó qrva anyjába...
    Elindítottam a los angeles-i 160-ezres díjazású SINGLE PLAYER faction mission-t. Kb. a feléig jutottam, amikor el kellett ugranom a géptől egy fél órára, nyomtam egy esc-et, hogy pause módba váltson a cucc. Végül 40 perc múlva értem vissza, és az a kép fogadott, hogy inaktivitás miatt kikúrt a játék a SINGLE PLAYER versenyből....
  • tototto
    Nekem steames a játék, és ott is frissít, uplayt elindítja de a frissítés steamen szokott történni
  • Hungarykum
    Igen. Far Cry 3 nekem Steam-es, de egyből az Uplay-t indítja és onnan lehet a játékot is indítani, a feloldható acsik is mind ott vannak, de a játék frissítés is ott történik. Kb ugyan az mintha "Nem Steam-es játék"-ként lenne hozzáadva. Magyarul semmi értelme :D
  • Szabi #11650
    de elméletileg a steam-es verzió is csak az uplay-t tölti le, aztán utánna uplay-en zajlik minden, max a képeket töltögetheted csak fel, de azt a nem steam-es játéknál is megteheted :D
  • Gab0523
    Ha nem Steam-es verzió, akkor minden frissítés Uplay-en keresztül zajlik, és más, Steam-re jellemző dolgot sem kapsz hozzá. :)
  • Fdm019
    Esetleg frissítések(?), DLC-k.
  • Hungarykum
    Miért olyan fontos hozzáadni a Steamhez?
  • Fdm019
    Köszi. tehát a DLC-k is bukta, ha csak meg nem veszem újra steamen a játékot (ami hülyeség).?
  • Hungarykum
    Kliensben bal alsó sarok -> Nem Stemes játék hozzáadása -> Játékot kiválasztod és berakja a többi közé.
    Ettől többet nem lehet. Ahogy te is írtad csak az ikonját lehet berakni. De ha játszol vele, akkor azt másoknál is kiírja a Steam.
    Semmi más extrát nem ad.
  • gabo91
    Erről lekéstem... :( season pass még van 6,3$
    15Euro Steamen az alap játék most.
    Megéri 15eur+6$-ért a kettő, vagy várató még ilyen áron complete edition?
  • Balcsix #11643
    Oké, köszi!
  • Fdm019
    Az is jó, de Hogyan? Én csak parancsikonként tudtam hozzáadni.
    Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.11.26. 21:39:47
  • Hungarykum
    A kódot csak Uplay-en tudod aktiválni, Steam-en nem lehet. Csak "Nem Steames játék"-ként tudod hozzáadni.
  • Balcsix #11640
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Uplay kódosat hozzá lehet-e adni a Steam-hez, de akkor gondolom ez se oldható meg?
  • mulli1986
    Ez csak Uplayes cucc
  • Fdm019
    Sziasztok! Nemrég vettem meg boltban a Crew+Wild Run-t. Ma kipróbáltam, tetszik. Uplayen aktiváltam, de szeretném Steamhez is hozzáadni. Hogyan? Aktiválni nem tudtam, hozzáadáskor csak parancsikont sikerült.
  • PeeTeR
    de legalabb elvezheted csodas hangunkat ;p
  • N3mus
    Igen ;/
  • Skypack
    Komolyan az járt a legrosszabbul aki annó megvette a játékot meg a season passt :D
  • Szabi #11634
    o.0
  • N3mus
    Ha esetleg valakinek kellene még a teljes játék :

https://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/3uc4t6/amazon_us_the_crew_complete_edition_game_season/

15 $ a teljes csomag alap + season pass + wild run
  • Ratrak
    van valakinek jó tippje azzal kapcsolatban, hogy honnan lehet legolcsóbban megvenni a WR-t? Lassan beruháznék én is... :)
  • Ratrak
    én csak 1 órát voltam fenn, akkor sem volt senki... :) Ez ilyen sajnos. Néha szoktunk itt a fórumon egyeztetni, hogy ki mikor ér rá.