The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
WR bétában hogy lehetne normálisan lóvét szerezni? Sajna elherdáltam mindenfélére ami volt és néhány dolog rettenetesen drága ahhoz képest ami jutalmak bejönnek, pedig kipróbálnék még pár cuccot.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rányomok hogy Play és Telepítés.. (1/2) feliratnál pörög folyamatosan.
Win 10 64bit van fent.
Ötlet? <#miaz>#miaz>
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Max egy awardot vagy festést hogy részt vettél a Bétán mint anno az alaphoz.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.16. 15:35:50
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Más
A wild run ideje alatt ha megszerzem a Lotus Evora-t akkor azt a wild run kijövetelekor megkapom akkor is ha nem veszem meg a wild run-t?
Illetve olyat mutat a summit a rewardnál hogyha plat medálban vagy már akkor 100% az esély hogy megkapod a Lotus-t de a lotust akkor kaphatom meg ha csinálok valami skill-t avagy a béta végén kapom csak meg?
Befejezésnek pedig egy szép kép és egy idézet.
"Kifogy az út a lábam alól." Teszem hozzá a sebességem megmaradt de egy helyben álltam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.16. 13:50:24
Most ez direktben engem nem enged 50-es szintig, vagy alapból így van kitalálva?
49. szint, majdnem a felénél vagyok, de bármit teszek, nem ad XP-t.
Ki késéssel, de én is megkaptam a kulcsot:
TZJBCLW139DI
Thx, GSO. 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Multi checkpoint versenyek is WR exc.-ok lesznek szerintem, de csak letrehozas szempontjabol, valoszinuleg ha behivnak, ugyanugy lehet majd tolni.
Itt egy rovid vid, igy kell menteni a Drag vasat, ha megcsuszik. 😊
wollnerd:
Nem kell hozza az alap, az a 18GB, az a komplett "crew+wr", de meg nem teljes, ugyhogy nohet a merete a vegleges verzioig.
http://goo.gl/gd6Zi5
DE:
Tényleg komoly az a 18 giga???!!! Atyaég..... Az oringinal 20 giga körül volt, asszem... és ez még csak a béta....
Kell, hogy az oringinal the crew telepítve legyen gépen???
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Összességében nekem bejön a végeredmény, bugok nem nagyon keserítették az életemet... ugyanakkor.... a kérdésem még mindig az, amivel kezdtem ezt a hsz-t: mi "jön át" az alapjátékba, és mi marad WR-exkluzív, valamint mennyiért lehet majd megvenni... Mert ez így azért eléggé crew 1.1 (jó, legyen crew 1.3! 😊 ), nem kimondottan crew 2.0...
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Ugye az egy rossz és groteszk vicc, hogy PVP-ben úgy kell versenyezni, mintha jégen futnánk?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hosszan kell nyomni az Esc-et, akkor egy idő után eltűnik a cucc.
A V-Sync fura, nVidia-val nincs vele gond.
Amatőr kérdés, srácok, de a kanyon fölötti reptetésnek van valami nagyon titkos megoldása, vagy szimplán csak nekem nem sikerül?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.15. 16:25:41
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez egy "nagyobb" DLC-nek tűnik, kíváncsi vagyok rá, hogy el fognak-e kérni érte 10-11 ezret...
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
A grafikával nekem eddig sem volt bajom, most még szebb, akiknek erre áll fel, örülhetnek. A fizika előnyére változott első blikkre, élvezetes. Sosem gondoltam volna, hogy ilyet írok, de jót tett neki az enyhe árkádosítás (ill. átfésülés inkább). Persze, ez kb. 1 óra játék érzete nálam, de hátha érdekel valakit... 😊
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
mert nekem ne kérte sehol 😄
Utoljára szerkesztette: lybrahu, 2015.10.15. 13:04:19
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Hát.. így elsőre elég fura.
Az autók kezelhetőségén/fizikáján kicsit változtattak. Szerintem butítottak rajta. A gvorsulás -vagy annak az érzete- javult valamennyit, de nem túl sokat. A kézifék alig fog, farolni próbáltam free-ben, de cseszett működni.
A drift kicsit olyan, mintha a Grid: Autosport-ból szedték volna ki, és picit kalibráltak rajta, de nem mondanám rossznak. -billentyűvel pocsék. 😄
Az esc megnyomása után, ha el akarom rakni a telefont és ismét esc-et nyomok, nem tűnik el, hanem el- és vissza... Apró bug.
A gépigény kicsit emelkedett.
Gépfüggő, de a 60FPS-t stabilan tartja, viszont a kártya kicsivel jobban melegszik, mint az alapjátéknál. AMD-seknél nem tudom, de nVidia esetén érdemes frissíteni a driver-t -ha valaki hó elején nem tette meg-, mert az előző driverrel itt-ott FPS-droppal kell számolni. Memóriából csak kb 1GB-tal használ többet, de nem mindig. Kicsit olyan, mintha elfelejtené felszabadítani, ami már nem kell, de ez lehet, hogy a béta hülyesége.
A kifejezetten poénos, hogy motor esetében, vízbe ugrásnál a faszi úgy kapaszkodik a mociba, mintha attól remélné, hogy majd az tartja a felszínen. 😄
ha esik, beindulnak az ablaktörlölk... a garázsban is xD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.15. 12:25:25
"Nulla tenaci invia est via"
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
20.000 CC könnyen a bétán

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Sajnáljuk, hiba történt:
All the games in this guest pass redemption request are already owned by the user
spam?
viszont most van jó erős gép, kíváncsi vagyok, hogy fogja vinni 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
dejó hogy aznap kezdődik amikor 14:30-ig vagyok csak gépnél