13240
-
#11630 aljas rágalom, tegnapi is 2órát versenyezgettem egyedül, mert nem voltál akkor még fent
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.26. 07:43:40 -
#11629 Hát én szoktam online lenni a TS-en, mégis egyedül játszom mindig, mert onnan a kutya nem tolja a játékot. :D -
#11628 tudom, hogy már így is bőven ár alatt van, csak kérdeztem hogy hátha :D de a 2. kérdésemre is kaphatnék választ, véleményeket? :) -
Stockbauer33 #11627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"most le van árazva a játék Steamen 50%-kal, és hogy esetleg lehet-e még olcsóbb "
70FT egy csomag pörkölt szotyi.
Ha egy csomag szotyi árán lesz akkor elég olcsó? -
#11626 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy most le van árazva a játék Steamen 50%-kal, és hogy esetleg lehet-e még olcsóbb, vagy már ettől nem? Illetve a másik, hogy szerintetek megéri megvenni a WR-t, vagy csak fölösleges pénz kidobás? -
#11625 Mert ha nem lenne vizes az aszfalt rusnya lenne az egész nappal. :D -
jocking #11624 Értem én, hogy iwory-ék most nagyon meg vannak elégedve magukkal és az eső effektjükkel, de nincs valami mód ennek a lejjebb kapcsolására? Mióta kijött a patch, a sivatagon kívül száraz utat még nem láttam (szó szerint értendő, nincs semmi csúsztatás), mivel a kikúrt eső 5 percenként esik, így esély sincs a felszáradásra... Ok, hogy megy most náluk ez a büszke pincsikutya effekt, de szerintem ez így rohadtul illúzióromboló... Mintha nem is az usa-ban, hanem egy brazil esőerdőben játszódna a játék. -
fixyfixy #11623 Sziasztok!
patch után win8.1-el a gáz és a fék tengelyek inverzben müködnek? lehet ezt valahol állítani?
...ha kiválasztom a "set highest positiont" akkor sem csinál semmit, más játékkal jók a pedál beállítások.
Utoljára szerkesztette: fixyfixy, 2015.11.25. 20:03:51 -
Stockbauer33 #11622
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ratrak #11621 Köszi! :) Kicsit el kellett szüttyögnöm vele, de most mind a kormány, mind a kontroller jó... :)
Kicsit mintha könnyebb lenne a játék, sokat nem játszottam még vele, az is igaz, de a terhelésváltásoknál kevésbé könnyű megfogni a kocsikat (ez az új drift rendszer miatt van így gondolom), viszont összességében mintha könnyebb lenne kontrolláltan menni velük (oszt' lehet, hogy csak lassú vagyok :) ) -
#11620 ennek oromere gyere TSre :D -
Gab0523 #11619 Szerintem ez teljesen szubjektív.
Akinek az jön be, hogy játék közben dumál másik 3-4-5-sok emberrel, az játsszon úgy, akinek meg más jön be, az játsszon máshogy. Viszont az online játékot nem kell feltétlen ahhoz kötni, hogy hány emberrel kommunikálsz menet közben.
Szerintem egyik tábor sem jobb, vagy rosszabb, mint a másik. -
#11618 naja, online játékot játszhatsz 2-3 órán át egyedül is, úgy biztos izgalmasabb :D -
Gab0523 #11617 Ezt embere válogatja.
Én mások ellen, vagy másokkal csapatban is szívesen játszom, de ha játszom, akkor nem a többiekre akarok figyelni. :)
Az általad vázolt felállás a komolyabb kockáknak való. :D -
#11616 online játékot csoportosan Teamspeak nélkül szerintem nem érdemes játszani :D -
Gab0523 #11615 Hátez...
Így pár nap próbálgatás után alapjában véve tetszik, de, hogy ez részemről bukta, mert általában sosem találok senkit sem, akivel crew-ban lehetnék, ha meg azt várom, hogy a rendszer bedob valahová, akkor az laza 2-3 óra. :/ -
#11614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11613 reggel, délelőtt, délután, estefelé, este brutálszép, délkörül viszont ronda a megvilágítás, remélhetőleg majd kezdenek vele valamit -
smog15 #11612 Elég beszédes azaz 1 kép is szerintem :) -
#11611 ennyi erővel akár már linkelhetted volna a videót is :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.24. 15:07:23 -
smog15 #11610
-
Gabhess #11609 Sziasztok. Nekem olyan gondom van, amióta kijött a patch, szabálytalan időközönként nem tölti be a pályát. Mész mész mész majd egyszer csak megáll az autó, a hely ahol megállt onnantól előtte egy nagy homályos folt a pálya mögötte ahonnan jöttél ugyanolyan éles. csak a térképre ki és belépéssel lehet orvosolni a hibát. Valami ötlet? esetleg újra telepítés? Bár hozzáteszem a patch előtt semmi ilyen gondom nem volt. -
Hungarykum #11608 A mostani Qualifier ezüst lett, de szerencsére kaptam ingyen egy másik monstert :D
HC módban nem olyan könnyű a platina :D 100x meg biztos nem fogom újrakezdeni mindegyiket.
2-3x nekifutok aztán le van ejtve. Most az ezüst megvan megint aztán lesz ami lesz.
A mostani drag verseny kitalálójának is Nobel díj járna. 450-nel még kanyarodj is. 2-3x elszállt a kocsi rendesen :D
Akik a való életben rakétaautóval versenyeznek a Bonneville-en azoknak is kéne mondani hogy bocs, de itt egy kanyar, be kéne venni :D -
#11607 érdemes mindegyiket megcsinálni, mert összetettbe ha platina leszel csak akkor kapod meg tutira az autót, aranynál csak 50% az esélyed, ezüstnél már csak 10.. :-/ -
Hungarykum #11606 Erre a Summit-ra a belépő 3 medál. Ennek platinának kell lennie? A 12 választható versenyből 3-on platinát kell szerezni? Jól értelmezem? -
Hungarykum #11605 Rendesen lehúzták a kocsik tapadását. Mindegyik spec-nél levették kb a felére. Az alkatrészeknél a bónuszokra meg alig ad valamit.
Ha mind a 11 alkatrésznél "grip" bónuszt rakok, akkor is 100-al lesz több ami kb = 0-val. Az is jó, hogy levették a bónusz értékét is.
Eddig adott 24-25 pontot alkatrészenként, most meg 3-at max meg 11-et. A másik hogy kocsifüggő is, mert egyik kocsinál ad bónuszként 3-at a másiknál 9-et.
Jó lett ez a frissítés :D -
Hungarykum #11604 Uplay kliensbe belépsz, játékot kiválasztod és ott lesz bal oldalt a listában a "Tulajdonságok" Erre klikk és kiírja, hogy hova telepítetted. -
#11603 Process Explorer, jobb klikk az .exe-n, Properties -
Ratrak #11602 ööö... én is ezt a megoldást találtam... vicc ez az egész, de köszi a tippet!
Azt tudja valaki, hogy hol van a game exe file-ja? Nem emlékszem, hova installáltam, és nem találom. :) Eddig mindig parancsikonnal indítottam, az meg ennyit ír, hogy "uplay://launch/413/0" Ez azért gond csak, mert gondoltam, hogy lejjebb veszem a 900 fokról a kormányt, és ehhez a logitech profiler-ben szeretnék külön profilt beállítani a Crew-nak. Ehhez viszont kell az executable, nem fogadja el az idézőjelek közti részt a parancsikonból... -
#11601 ja egyébként még reggel gyorsan ránéztem az event végére, platina lettem 700körüli helyen, kaptam egy drift spec feloldókártyát, meg is "vettem" az r34-est.. most már kimondhatom, hogy a drift autók, elállított kormányos performance autók, a monster autók új alvázas dirt autók, a drag autók pedig kitámasztós performace autók, semmi új tuning lehetőséget nem találtam, de legalább ugyanazok a gagyi szélesítések, motorháztetők és szárnyak vannak kötelezően az autókon.. :-/
az event amúgy jó móka, pvp-re azonnal megvolt a 7 versenyző és jókat csatáztunk, nekem az új "fizika" is tetszik, az eső és az éjszaka nagyon szép és hangulatos, de továbbra is bosszantó hogy mennyire jó játék lenne ha nem vennék ennyire félválról.. :-/ -
#11600 passz, még nem próbáltam, jól elvagyok az alap gémpad beállítással :D
kormánynál viszont nem enged jobra-balra-hátra nézegetni, mert oda beállította a gyorsverseny és az ugribugri mód gombjait :-/ -
smog15 #11599 WR bétában a kontroller beállítás nem változott, akkor lehet aki megveszi az állítgathatja? Aki megvette a WR-t annak engedi? -
#11598 Ez színtiszta röhej, hogy a működő configot szétbarmolták. -
Hungarykum #11597 Nekem is kontroller van és nekem is visszarakta alapra, de én meghekkeltem :D
Szoktam csinálni biztonsági mentést a "dokumentumokról" és abban megvolt az alap The Crew irányitás konfigja, így ezt kicsit módosítottam és visszaraktam.
Ha neked nincs mentett konfig, akkor a fájlban át tudod állítani a gombokat. A játékban csinálhatsz képet a gombokról, hogy tudd melyiknek mi a neve a konfigban és az alapján át lehet rakni. Kicsit macerás, de megoldható. -
#11596 Nekem a kilép-belép sem oldotta meg, de még a kormány driver és a játék újratelepítése sem, és ahogy elnéztem a fórumot másnak is problémás.
Kontrolleren tényleg nem lehet állítani az irányítást? Az röhejes. -
Ratrak #11595 Hínnye. Ma végre felmentem kicsit kipróbálni a játékot, és mérhetetlen csalódásomra az irányítást megváltoztatták, kapott "fixen rögzített" dolgokat a kontroller pl., szóval most "tanulhatok újra" vezetni kontrollerrel... (én Gran Turismo 3 óta úgy vezetek (vezettem), hogy bal analóggal kanyar, jobb analóggal gáz-fék, ravaszokkal sebességváltás. Tök megszoktam már. Most meg kénytelen vagyok a ravaszokkal gáz-fékezni, és a jobb analógon sebességet váltani, amit én nem szeretnék - de kötelez rá a játék. Menjen a sistergős istennyilába!!!) Ezt miért kellett?!? Volt egy jó rendszerük, amit elrontottak, gratulálok... Miért nem tehetem oda az irányítást, ahova én akarom? Ivory Tower, ez epic fail!
A kormányt először nekem sem érzékelte normálisan, de kilép-belép megoldotta a dolgot.
Az új minimap sokkal jobb, mint a régi volt, de a bal oldali kombóműszer (ford. szám-sebesség-nitro-stb) sokkal kevésbé kontrasztos, ergo kevésbé jól látható. Reméltem, hogy nem marad így a béta után, vagy legalább a lehetőségét biztosítják, hogy meg/visszaváltoztathassuk (kb. NFS UG1 óta alap?!) Újabb kihagyott ziccer...
De vezetni még mindig jó, a P 69-es Camaroval akkorát drifteltem a havasokban, hogy a fülem is kettéállt.... :) -
Gab0523 #11594 Namost...
Várj...
Skillezni nem tudok, ugyanis semmit nem kapok.
Ugrálok, mint egy elmebajos, ki is írja, hogy platina, meg egyebek, de semmit nem ad.
Illetve, driftre és dragre semmit nem dobott, ez biztos.
Mondom, hogy utál engem ez a játék. :) -
COL_Bratt_Shaw #11593 Motorokhoz meg lehet venni az alkatreszeket az adott tuning shopban (perf, C, street, stb)
Az uj specekhez, ha garantalt alakatreszt szeretnel, akkor kuldit, ill. pvp-t kell csinalni. PvP-nel arra kapsz tuningot, amivel a lobbyba belepsz! 900-1000-es szintig eleg lassacskan megy.
Skill-ek is adnak tuningot, de csak vegyesen, ennek ellenere a leggyorsabb, ha skillekkel, osszeszeded 1000-1100ig, es onnantol pedig kuldiket/pvp-t csinalsz, ahol mar csak a platina alkatreszek jonnek majd.
Jo modszer pl. az escape skill, ahol megcsinalod bronzig, leparkolsz es par masodperc mulva dobja a motorhaztetot, vagy a partot. (1000-ig) -
Gab0523 #11592 Nem, semmi.
És tényleg, bármit csinálok, csak a régi, alapokhoz ad partokat. De azokhoz csak és kizárólag 50-est.
(Mezei faction-ökkel is...) -
TKrisz36 #11591 Azt nem tudom, még nem vettem meg a WR-t, demiután megvetted a startert, utána rámész külön a partokra ugyanott a tunernél akkor ott sincsenek?