13240
thecrew.jpg
  • Ratrak
    köszi!
  • COL_Bratt_Shaw
    Nincsenek checkpointok, szoval marhol lehet menni, en az utra csak a legvegen megyek ra, vegig az erdobe zakatolok jobbra fent az ut mellett. ;) Szoval talanod kell egy belepopontot az erdobe es egy kilepot az utra. :D
    Talatam is hozza egy videot. ;) A csavo top5be volt ezzel az idovel, en top 200ba alig vagyok, de csak parat probaltam rajta.
    Eleg rizikos utvonala van, de az latszik kb merre kell az erdobe felmenni, sok szerencset. ;)
  • Ratrak
    jobbnak tűnik!

Bratt Shaw, hogy a piklibe' jutsz át olyan gyorsan a bányán? Én mindig felkenődök valamire, de még ha minden jól sikerülne is, akkor sem hiszem, hogy 2:20-30-nál gyorsabban odaérnék, neked meg valami 1:4x-ed van, aztígyhogy?! (tudom, hogy te nem csalsz, "csak" rohadt jól vezetsz, de ezt akkor sem vágom)
  • COL_Bratt_Shaw
    Volt egy rovid kruz tegnap es elsimitas nelkul engedett felvenni megint, szoval wr ota eloszor, ujabb Bratt Shaw video :)

Esos, vizes reszek viszont kategorian alul voltak minosegben, szoval azok hasznalhatatlanok lettek. :/
  • Stockbauer33 #11867
  • Balcsix #11866
    Na az én első képeim is elkészültek.

Egyébként jól gondolom, hogy jobb minőségű lesz a kép, ha print screenelem, és Photoshopba kirenderelem (az 1. 2 Photoshoppos, a 3. sima F12-es)?
    Utoljára szerkesztette: Balcsix, 2016.01.23. 02:25:03
  • jocking
  • COL_Bratt_Shaw
    Alfa 8C love :P

• Skypack
    Uhh a Corvette
  • Ratrak
    tök jól kikapcsol ez a fotó mód egy komolyabb agyzúzós nap után... :) Lőttem pár képet a kedvenc verdáimról:
    máig az etalon számomra:

egy kis TDU-s "aranyifjú-feeling":

végül két kedvenc:
  • Szabi #11861
    brutál kormányszöge van a drift rx-7esnek.. :D
  • Stockbauer33 #11860
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon jó képek
  • lybrahu
    Jogos észrevételek! Az álló kerék azért 1 csöppet illúzióromboló. Egyébként tényleg használható a fotó mód!
    (természetesen a szaggatás/stutter, a patch után is maradt. ezt már soha nem oldják meg ahogy elnézem...van akinél jelen van a probléma,de többeknél nincs. jobban élvezném ha a többek közt lehetnék! )
  • Ratrak
    Jó ez a fotó mód! Pár apróság még maradt: ha mozgó járművet fotózok, nem forognak a kerekek, ha bukólámpás autót fotózok és éppen éjszaka van a játékban, akkor hiába állítom a fotó módon belül nappalra, fennmaradnak a lámpák, ilyenek. Apróságok. Összességében király lett nagyon! Pár tesztkép tőlem:

A jó, a rossz és a csúf:

És hogy a motorok is képviselve legyenek (ha már IRL a szívem csücskei :) )

rohadt gyorsan tedd le öcsém, mert baj lesz...

Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.01.21. 13:37:49
  • chase
    Fotó módban exponálni a Uplay képernyőmentéssel (F12) lehet csak, vagy van másik gomb is? XBOX 360 kontrolleren nem találtam.
  • Stockbauer33 #11856
  • Balcsix #11855
    Szerintem egész jó lett a fotó mód, bár ennyi késéssel ez el is várható :D

Egyébként ha van minden zónában az összes skillből platina helyezésem miért nem adja be az Uplay a "Sokoldalú showman" achievementet?
  • Ratrak
    Ez fura, én meg úgy érzem, hogy mindig túlfékezem magam, és hiába veszem sokkal jobb íven és tisztán a kanyarokat, emiatt mégis többnyire elvernek. Vagy lehet, hogy nem emiatt vernek el, nemtom. Rég volt fenn a kormány, és kontrollerrel sport módban nem tudom, mennyire más mostanság a játék, mint HC+kormánnyal (és mint FA+bill-el)

jelenleg az idegesít a legjobban, hogy nem akaródznak fejlődni az új speces kocsijaim, és ilyen 700 környéki szinttel esélytelen vagyok normális eredményt elérni. Ahhoz meg se időm, se kedvem, hogy félnapokig szüttyögjek valami hülye skillel, hogy meglegyen a szint...

Ezt a fotó módot majd én is kipróbálom, nem is csúsztak vele sokat, csak 1 évet és kb. 2 hónapot (jó munkához idő kell, mi? :) )
  • jocking
  • Szabi #11852
  • Hungarykum
    Megvehető lett az Evora GTE is.
  • smog15
    Bent voltam kb 10 percet ki is léptem :D
  • Szabi #11849
    naja, Gabenel ugyanúgy nem tudunk egy layer-be kerülni... de legalább van fotómod
  • Hungarykum
    Az új szlogen: Soha ne fotózkodj egyedül :D
  • Szabi #11847
    nagyon jó lett a fotómod.. sokat javított volna a játék élettartamán, ha hamarabb kiadták volna.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.21. 07:42:59
  • Hungarykum
    Oké hogy máshogy reagál, de olyan nincs hogy van 2 hasonló motor és az egyik gyorsan reagál az irány változtatásra, a másik meg csak megy egyenesen mert most kb így van nálam a mostani beállítással.
    Valóságban se hiszem hogy úgy van hogy ha az egyik kocsinál gyorsan tekerem a kormányt mondjuk balra, akkor ugyanolyan gyorsan fordul a kerék is ahogy kell, a másik kocsinál meg 2-3x annyi idő alatt fordul el ugyanolyan gyors kormány tekeréssel.
    Meg olyan sincs hogy ha 2 különböző kocsinál ugyanannyira elfordítom a kormányt, akkor az egyiknél 1.5-2x vagy csak fele annyit fordul a kocsi kerék.
    WR-os frissítés óta a játékba most kb ezek vannak az én meglátásom szerint, kocsinál és motornál is.
  • Szabi #11845
    341megás a frissítés :D
  • Stockbauer33 #11844
  • COL_Bratt_Shaw
    Igen, sok kocsi mashogy reagal, de en ugyanazt a beallitast hasznalom mindenhez, csak mashogy vezetem oket.
    Amugy wr ota a fo kulcs a fek. Tudom, micsoda ujdonsag! De tenyleg igy van, ha raerzel melyik autonal mennyire kell lelassitanod, ugyanolyan jol fodulnak. Ettol fuggetlenul tudom, van mas karakterisztikaja is egy vasnak, de nalam valahogy eleg a kormanyszoget belonom.
    PvP-be en 2x korabban fekezek mint a tobbiek es csak negyed/fel gazon gyorsitok ki, megis legtobbszor elobb jovok ki a kanyarbol.

Photo mode test. (sajna a grafikai beallitasaim nem a csucson vannak)

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.20. 17:21:18
  • chase
    Csak honnannézés kérdése. Minden kocsi és motor máshogy reagál, ez vonatkozik a kanyarodásra is. A kontroller jó, én próbálok változ(tat)ni.
  • Hungarykum
    Azzal nincs is baj. TDU2-ben sem voltak egyformák. Volt ami könnyebben és volt ami nehezebben vette be a kanyart, de ettől független jól lehetett irányítani. Volt ami hamarabb kifarolt és volt ami nehezen. Ez a tulajdonság megvan a The Crew-ban is, de nekem nem ez a bajom.
    Én a kanyarodás érzékenységére értettem hogy lehetne hasonló.
    Egy helyben állva, ha rángatom a kormányt jobbra-balra, akkor egyformán reagáljanak már, mert most nagyon nem így van.
    Vezetésnél ugyanez jelentkezik. Ugyanannyi kormánymozdulatra a 1.5-2x-ét vagy csak a felét reagálja. TVR is annyira érzékeny volt, hogy a holtjátékot be kellett kapcsolni hozzá, utána váltottam egy másik kocsira, annál meg jobbra-balra kellett rángatni a kart olyan lassú volt.
    Motornál dettó. Az egyik gyorsan reagál a másik meg alig mozog. Menet közben az egyik kanyarodik a másik meg csak próbál.
    Belehet állítani jól az irányítást kocsihoz és motorhoz is csak nem mindkettőhöz egyszerre. Ha kocsinál jó lenne, akkor a motor lassan kanyarodik, ha a motor lenne jó, akkor a kocsi lesz nagyon érzékeny. Ehhez is kéne valami összhang.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.19. 19:09:55
  • chase
    minden kocsi és motor máshogy reagál

Számomra ez a jó autós-játék lényege. Minden kocsi és motor máshogy reagál, amelyik tetszik, azt megveszem, tuningolgatom, megtanulok vele jól menni, ilyesmik… élményautózás.
    Ha mind tökegyforma lenne, akkor 1 hónap alatt megunnám.
  • Hungarykum
    Kormányon több mindent lehet állítani azért :D Nekem csak Xbox controller van. Azért sem lehet jól beállítani, mert a kocsik és a motorok is különböznek irányításilag hála az új frissítésnek és hiába van egy beállítás, ha minden kocsi és motor máshogy reagál.
    Ezt sem értem miért csinálták ilyenre, pedig közel egyformának kéne lennie. Így meg lehetetlen jól beállítani hogy mindennél jó legyen.
    Mociknál is van eltérés. Az S KTM kanyarodik a leggyorsabban, de a P KTM annyira lassú lett az új beállítással, hogy sok kocsit megtalálok vele.
  • COL_Bratt_Shaw
    Nos, ugy tunik, tulsagosan biztam a beallitasaimban. Jatszottam vele egy kicsit es most olyan mintha egy masik jatekot tolnek, majdnem epp olyan mint wr elott. Az erdekes, hogy semmit nem valtoztattam wr utan, megis ekkora kulonbseg volt vegeredmenyben.
    Ezt hasznalom most

Igy van ero, de nem veszes, a centering spring miatt, pedig erezni a tapadast kanyarban (sulya van a kormanynak) amely elkonnyul abban a pillanatban, ahogy a vas megcsuszik. 45-45-60-80 helyett lehett pl: 30-30-50-70 is, ha nem szereted az erohatasokat annyira, ugy nem rangat annyra, de meg kapsz visszajelzeseket a kormanyon keresztul. Palyaautozasra meg nagyon kemeny a 150%! Korrigalni nagyon gaz, kitepi a kezed, szoval ez tenyleg tiszta circuit stilusu vezeteshez ajanlom csak. Ramegyek vele az utpatkara ket kerekkel akkorat dob a kormanyon mint az allat, nagyon durva.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.18. 17:20:50
  • Hungarykum
    Most én levettem a linearitást teljesen, így most jobbak lettek a modern kocsik, de a limbóhintók még mindig rosszak :D
    Így hogy levettem, most a mocik lassabban kanyarodnak, de viszont kocsiknál meg jó lenne :D
  • COL_Bratt_Shaw
    Van meg valami a januari patch notes-ban, ami erdekelhet par embert. Eddig, a honapvegi summitban aki arany ermet szerzett, 50% eselye volt az exclusive jarmu megszerzesere. (ezustnel 10%, bronznal 5%!?) Mostantol viszont minden selejtezon szerzett eremmel (akarmilyen) 5%-al novelheted az eselyed. Magyarul ha 5 selejtezon szerzel ermet, az 25%-ot dob hozza a honapvegi eredmenyedhez, igy ha ezustel vegeznel, akkor ezesetben 10+25% hogy gazdagabb leszel a fodijal. Arany eseteben pedig 50+25=75% :D Platinat tovabbra is garantalt nyeremennyel jutalmazzak.

Nekem se jon be, nagyon arkados lett. El tudok vezeni barmit, de nem olyan elvezetes mint wr elott volt, szoval remelem jofele lesz a patch.
    Most olyan mintha motorcsonakot vezetnek, az auto orra pihekonnyu, jobbra balra csuszkal egyenesbe is sokszor, tapadas pedig csak egy mareknyi autonal erezheto, a tobbivel csak kanyargok erzesre. Wr elott az ffb is nagyon jo volt, kajak atjott a kormanyon, ahogy az auto tapadt a kanyarban.
    En egyedul kormanyszoget allitok, minden mas alapon van, a fek/gaz linearitasat, ffb-t kiveve.

Ha idorol van szo motorok dominalnak, legfokepp ha kormannyal jatszol, mert billentyuzetnel ill. tamogatott kontrollernel a (steering limiter) miatt lehetetlen sebessegvesztes nelkul elesebb kanyarokat venni. Kocsik kozul P-ben a Huayra, ill. Lotus Exige, mig C-ben a Ferrari 458 a tuti. [motornal P(ninja) C(bmw 1000)] Amugy ha nem a masodpercekrol szol a dolog, akkor egesz versenykepes lett a legtobb vas, szoval vezetesi stilustol fuggo lehet az idealis vas kivalsztasa. Egyedul azok a vasak gyengek ahol tulsagosan kiporog a kerek, ami neha csak hc-ben erhezheto erosebben. Sok autonal kanyar kijaratoknal 15-20% folotti gazadasnal mar tapadast, ill. idot vesztesz.
  • Stockbauer33 #11835
  • Hungarykum
    Úgy voltak vele, hogy nem az hajtja a kocsit, hanem az "előre" gomb :D
  • chase
    TDU2-ben én szerettem a Speedtrap-et, órákig elvoltam vele, míg összeraktam egy optimális útvonalat.
  • jocking
    Lehet, hogy csak nekem tűnt fel (bár nem valószínű), de a miurában mi a faxért nincs motor, ha belső nézetben hátranézek?