The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, hogy egyutt inditjak arra ertik, amit mar fejtegettunk, de mar hivatalos. WR es sima crew jatekos ugyanugy jatszat majd egymasal kiveve a summit-ban. Meg esetleg lehet, hogy az uj grafikara is ertette.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.11.13. 17:27:26
Azok, akik birtokolják a The Crew játékot, kapnak majd a megjelenés napján egy 2 órás trialt a Wild Runhoz. Másik: Nem pontosan fogalmazott de az vehető ki, hogy majd a Wild Run-t, a sima Crew játékkal fogjuk elindítani, szóval nem lesz külön játék. (Mint egy sima dlc)
Kérdeztem az árazásról is, hogy miért drágább az EU-ban a játék mint pl Amerikában, de erre sajnos nem tudott válaszolni, mert nincs rálátása ilyen dolgokra.
majd a monsztertrák kruzra leszek kiváncsi :D meg a motorokra.De tuti szar lesz meg qva drága a WR

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.13. 12:21:57
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
En pedig felvettem belole egy kicsit. <#papakacsint>#papakacsint>
Csak úgy hét közbe.Lazán :) Mer szar a játék :D meg tök szar a grafika.Meg az izé is tök szar :DD

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.12. 02:36:39
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
3 verzio letezik, ha csak a wr kell, az csak digitalis formaban lesz elerheto, (de nem ingyen <#buck>#buck> ) a masik ketto lemezen is megvasarlolhato lesz, de mint orc88 is irta, csak kod formajaban tartalmazza majd a wr-t.
- The Crew Wild Run - Digital (Expansion only)
- The Crew Wild Run Edition - Digital or retail bundle including the base game + the expansion
- The Crew Wild Run Complete Edition - Base game + Expansion + Season Pass (the same Season Pass you already
Vegetert a verseny, sajna nem tudtam behuzni, mert a civilek durvabbak voltak mint valaha, 1 tiszta kort se tudtam osszehozni. A legmakosabb koromben is 5-7x lekoccoltam oket. Mindig olyan belathatatlan kanyarokba rakta oket ahol vagy eselytelen volt kerulni, vagy 4-5mp-be kerult volna meguszni az utkozest. Majd egy masik alkalommal raprobalok, mert tuti van ott meg 5-6mp. :)
Ubiforums
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.11.10. 18:28:32
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: orc88, 2015.11.10. 15:22:20
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.10. 07:43:01
Ingyenes lesz csak le kell tölteni :D
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.11.09. 19:38:03
Tehát ubishopban 2 verzió létezik a Wild runból: Van a Wild Run Expansion 30 euróért ez gondolom csak a kiegészítőt tartalmazza
illetve van a Wild Run Edition, melyért 50 euórót kérnek és ebben benne van az alapjáték is.
Namármost Cd galaxisban a Wild Run Edition dobozos kiadása 10 000 Ft....
Létezik az, hogy dobozos verzióban 5000 Ft-al olcsóbb a teljes kiadás és nem lesz külön Wild Run csak kiegészítőt tartalmazó verzió?
Még csak logikailag se tudok rá indokot találni miért tud egy digitális termékkód drágább lenni szemben egy dobozos kiadással (még ha puritán is az a dobozos kiadás). Emellett miért nem 6000-7500-ért adják a Wild Run kiegészítőt az alapjáték tulajoknak? Ne már, hogy egy teljes játék árát gombolják le rólunk újra néhány mociért, a monstertruckért, a drift packért meg néhány plusz versenyért (teljesség igénye nélkül csak random példák)...Ezt nem akarom elhinni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.09. 18:58:30
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
remélem megkapjuk majd végre a fotómódot is..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.09. 18:11:41
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.08. 17:20:17
Hogy mikor s hol lenne a tali :)
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.11.07. 16:50:38
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.11.05. 22:09:31
Utoljára szerkesztette:
Ahogy néztem az orosz WR-on is régiózár van.
A lokalizációs infó a kulcsok felhasználhatóságára (is) utal. Sok Global-ban vannak európai nyelvek, mégsem aktiválhatóak pl, Németországban, Lengyelországban...
Ha csak a nyelv volna a kérdéses bennük, akkor bármelyik játékból vehetnék egy orosz verziót, sokszor féláron, aztán belőnéd a nyelvi fájlokat és annyi. A gond az, hogy -most már- ezen orosz játékok nagy részét nem is lehet Oroszországon kívül aktiválni.
Adózni akkor is kell, akár milyen.
Ott van a vásárolt verziónál, hogy Global, ha EU-ra lokalizáltat vennél, akkor necces volna, de így tulajdonképpen nincs vele gond. :)
Illetve, az a vicces, hogy van olyan háték, amiből, ha EU-ra lokalizáltat akarsz venni, akkor nem is enged tovább lépni a tényleges vásárláshoz, csak akkor, ha átlövöd Magyarországra.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.11.05. 18:32:28
Nem egészen 1 héttel ezelőtt vásároltam utoljára és nem volt +27%, mivel az oldal is Uniós államban van és mi is.
Valamikor március környékén még megvolt a 927%, ez igaz, de utána már nem.
A PayPal miatt felszámolnak egy 137Ft-os kezelési költséget, meg 310-envalamennyi Ft a Shield, de ez az utóbbi ugye nem kötelező.
(Szerk.: Jaigen, manuálisan ne állítsd át Magyarországra, mert akkor felszámolja az adót.)
Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.11.05. 18:28:22
Így már 14300 :D
-.-