13240
thecrew.jpg
  • Hungarykum
    A moci a januári Summit nyeremény lesz :D Vagy nem? :D
    A Summit finálé az utolsó lesz az év végén majd :D
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.15. 19:19:12
  • Szabi #11830
    a bmw motor.. :D
  • Hungarykum
    Summit finálén vajon mi lesz a fődíj? Szerver leállítás? :D
  • Szabi #11828
  • Szabi #11827
    elméletileg majd 25.én jön a frissités
  • jocking
    Ez már él? Csak mert nekem nincs gomb a fotó módra, és a steam se töltött le egy bitet se a játékhoz...
  • WinT
    Újabb zseniális feature ami már a megjelenés másnapjának délutánján nem fogja érdekelni a kutyát sem. Pedig annyi mindent lehetne kezdeni ezzel a játékkal. :(
  • Hungarykum
    Traffipaxos játékmód részletezésénél az van írva, hogy csak S, P és C kategóriák vehetnek részt.
    3 perc áll rendelkezésre, hogy az összes ponton (5-6) a lehető leggyorsabb sebességgel tudj átmenni.

Ez az új játékmód hasonlítani fog a TDU2-es traffipaxos küldire :D Vajon honnan származhat az ötlet? :D
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.14. 18:36:48
  • Hungarykum
    "Tönkretették néhány újabb autó vezetési modelljét" ? Nem igaz, mert javították :D Vagy hazudtak?
    WR előtti irányítás nekem jobb volt. Most meg nem lehet normálisan beállítani, hogy jó legyen mindegyik kocsinál és motornál.
    Egyik kocsi jó kezes, a másik már olyan érzékeny hogy alig lehet hozzáérni az analóg karhoz. Nagyobb sebességnél szinte vezethetetlen.
    Ha meg kocsinál jó, akkor már motornál rossz.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.14. 18:26:38
  • Szabi #11822
    ugyan már... nincs semmilyen kapcsolódási probléma, már sokan megmondták.. :D
  • WinT
    Kapcsolódási problémák javítása egy kicsit legalább így egy év meg pár hónappal megjelenés után? Nem? Nem...
  • Stockbauer33 #11820
  • Szabi #11819
    patchlist

- fotómód
    - trafipaxos játékmód.. egy újabb dragsteres játékmód.... :DD
    - monster arénában jobban fog pontozni, crew time attackra elég két vagy három játékos is.. illetve a drift pontoknál végre a csúszást is normálisabban fogja pontozni, nem csak a kombókat..
    - tönkretették néhány újabb autó vezetési modeljét :D
    - éééés ááálllítólag javítottak a kormányos, h-váltós, kuplungozos vezetésen is.. maaajd meglátjuk.. :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.14. 12:52:03
  • jocking
  • Stockbauer33 #11817
  • Quqa
    A Huayra az egyik legjobb nemrég nézegettem a gyári billegős szárnyal jobban fordul a naggyal stabilabb viszont a Zonda F tapad a legjobban szerintem (minden grip). Speciel most csak Mini-vel megyek olyan kanyarsebessége van HC-ben is, hogy csak és úgy gyorsul mintha picsán rúgták volna. Mentem pár speed skill-t vele és igencsak belekaristoltam néhol az első 20-50-100-ba, néha 2-3 próbálkozás után is.
  • Ratrak
    hm... a fórummotor kinyírta a hsz-emet. Szóval. Köszi, bejelöltelek, Croc-Ratrak néven futok fenn (emlékszik még valaki, miért lett ez a nevünk? :) )

Másik kérdés, hogy ki hogy látja most az "erősorrendet" az autóknál? Tegnap volt kis időm tesztelgetni (asszony+gyerekek elmentek otthonról, szóval kockultam kicsit a régi idők emlékére :) ) és a P-s time attacknál a Huayrával voltam a leggyorsabb, de majdnem annyit mentem Agera-val is. Ami érdekes, hogy inkább a supercar-ok jók most P-ben, C-ben viszont a Camaroval pl. nagyon jókat lehet menni. P-s S1000RR-el még nem próbáltam (nem volt meg :) ) mondjuk. Ki hogy látja ezt pro-kontra?
  • Stockbauer33 #11814
  • Hungarykum
    Ok köszi. Jobban majd csak az új moci megnyeréséhez kellesz ezt is csinálni, hogy meglegyen a platina. A köztes Qualifier-en elég egy ezüst is vagy akármi csak legyen valami.
  • COL_Bratt_Shaw
    Neked kerdezned sem kell, te VIP vagy, nem is tudom, hogy nem vettuk meg egymast fel. ;) A nickem ott van kepen, hozzaadnalak, de nem vagom a tied.
    Summiton visszavettem, mar csak platinaert fogok menni, hagyom a top5-ot. Sajna egyre tobb a tukkozes. En az uccso 1 honapban 1-3 restartot rakok max a time attackokba, driftbe, monsterbe, stb. Skilleket komazom, ha epp pecizios vagy salom. Mindenesetre valahogy mindig berangat a game a sztoriba, megcsinalom a dolgaimat, berak top15-be, utanna meg mar kisert a top5.

Hungarykum: Attol fugg, mi a celod vele. Ha summit rang miatt kell, akkor csak az ossztav szamit. Ugy allits ossze, hogy minel tobbet minel gyorsabban ossze tudj hozni. Vannak akik ujrainditgatnak, egy 10km-es szakaszt Vegas mellett, mivel dragsterrel eleg konnyu ott menni, ha nem kell sok az se rosz. En Usakort szoktam menni, sok autopalyaval. (260-300km) :D Ha pedig mar az is unalmas bele lehet szoni azt azt, amennyit a 10 checkpoint engend.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.10. 17:46:58
  • Hungarykum
    Freedrive challenge-re rövidebb utakat többször vagy hosszabb utakat érdemesebb csinálni? Vagy teljesen mindegy?
  • Stockbauer33 #11810
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem te a barátlistán vagy.Colonel Bratt Shaw-ak meg ott a nickje a képen.Biztos felvesz barátnak.
  • Ratrak
    Bratt Shaw, lehetek a barátod? :) Mármint "komolyan": bejelölnélek a játékban, akkor legalább látnám, hogy az egyes eventeknél mi a kb. elérhető maximum :D
  • Ratrak
    cserébe ha ütközöl, akkor sokszor jobban megszívod, mintha kocsival tenné, mert a kocsi csak "lepattan", a motor meg megáll.
  • Stockbauer33 #11807
  • chase
    Határeset!
  • Stockbauer33 #11805
  • chase
    /offtopic
    Free videovágó programot tud valaki ajánlani? Olyant keresek, ami tudja kezelni a 60 fps AVC 1920×1080 mp4 videokat is. Semmi nagy elvárás, az bőségesen elegendő, ha adott ponton ketté tudja vágni videot és a felesleget kidobva összevágható az elképzelés, és nem parancssoros, hanem van fejlett UI. A Wondershare Video Editor-t találtam, de az max. 30 fps-sel tud csak renderelni, de amúgy a tudása az pont jó és elegendő lenne.
    /ontopic
  • Hungarykum
    Ja és még városban is jó ha nagy a forgalom :D
  • Szabi #11802
    plusz a motor rengeteg olyan helyre befér a fák közé ahova az autók nem :D
  • Hungarykum
    A S-es KTM-el mindegyik S-es kocsit elverem, de P és C kategban már nem annyira könnyű, mert a kanyarokat nem veszik könnyen.
    Kicsit kanyargósabb utakon az S-es KTM-el még a P-es mocikat is el lehet verni annyira jól veszi a kanyarokat.
    Valamelyik nap a P-es Indian mocival mentem terepen, de majdnem olyan volt, mintha aszfalton mentem volna. Kanyarokban kellett kicsit vigyázni, de amúgy elég jól lehetett nyomni neki. Egyenesebb részeken 350-et is tud menni. D-es kocsikat is elverném vele :D
    D és R kategban kb hasonlóak, de az R moci jobban kezeli a földre érkezést ugratás után és nem fordul néha keresztbe mint az R-es kocsik.
  • WinT
    Ezek a motorok ha kicsit is rátermettebb sofőrök kezébe kerülnek tönkreverik az összes autót PvP-ben mindenféle erőlködés nélkül... nem tudom jó ötlet volt-e összeengedni őket. :(
  • chase
    Végigjártam az összes kereskedést és sehon nem találtam eladó Evora-t. Hol lehet megvenni?
  • Ratrak
    úgy emlékszem simán megvehető volt az Evora, szóval a többi is az lesz valszeg.
  • Hungarykum
    Ha valaki lemarad a Summitról vagy később veszi meg a WR-t, akkor a korábban megnyerhető járműveket hogy tudja megszerezni? Sehogy?
    Vagy egyszer megvehetőek lesznek?
  • chase
    2016-01-08 10:00 The Crew services are unavailable.
  • Szabi #11795
  • COL_Bratt_Shaw
    A januari megszerezheto summit reward egy BMW R1200GS lesz. :)

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.08. 08:19:25
  • Hungarykum
    A WR-al jött újítás miatt van. Frissítés óta kacatokat dobál javarészt, de a Summit-os skilleken csak alkatrészt adott nekem az új spec-ekre.
    Meg annyi változott, hogy mindegyik skill ad mindenféle alkatrészt.
  • Gabhess
    Valaki tudja mostanában miért nem mükszik a skillek "végig ugrálása"...ma próbáltam és csak zsét ad fejlesztés helyett. Ötlet?