13251
thecrew.jpg
  • chase
    Csak honnannézés kérdése. Minden kocsi és motor máshogy reagál, ez vonatkozik a kanyarodásra is. A kontroller jó, én próbálok változ(tat)ni.
  • Hungarykum
    Azzal nincs is baj. TDU2-ben sem voltak egyformák. Volt ami könnyebben és volt ami nehezebben vette be a kanyart, de ettől független jól lehetett irányítani. Volt ami hamarabb kifarolt és volt ami nehezen. Ez a tulajdonság megvan a The Crew-ban is, de nekem nem ez a bajom.
    Én a kanyarodás érzékenységére értettem hogy lehetne hasonló.
    Egy helyben állva, ha rángatom a kormányt jobbra-balra, akkor egyformán reagáljanak már, mert most nagyon nem így van.
    Vezetésnél ugyanez jelentkezik. Ugyanannyi kormánymozdulatra a 1.5-2x-ét vagy csak a felét reagálja. TVR is annyira érzékeny volt, hogy a holtjátékot be kellett kapcsolni hozzá, utána váltottam egy másik kocsira, annál meg jobbra-balra kellett rángatni a kart olyan lassú volt.
    Motornál dettó. Az egyik gyorsan reagál a másik meg alig mozog. Menet közben az egyik kanyarodik a másik meg csak próbál.
    Belehet állítani jól az irányítást kocsihoz és motorhoz is csak nem mindkettőhöz egyszerre. Ha kocsinál jó lenne, akkor a motor lassan kanyarodik, ha a motor lenne jó, akkor a kocsi lesz nagyon érzékeny. Ehhez is kéne valami összhang.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.19. 19:09:55
  • chase
    minden kocsi és motor máshogy reagál

Számomra ez a jó autós-játék lényege. Minden kocsi és motor máshogy reagál, amelyik tetszik, azt megveszem, tuningolgatom, megtanulok vele jól menni, ilyesmik… élményautózás.
    Ha mind tökegyforma lenne, akkor 1 hónap alatt megunnám.
  • Hungarykum
    Kormányon több mindent lehet állítani azért :D Nekem csak Xbox controller van. Azért sem lehet jól beállítani, mert a kocsik és a motorok is különböznek irányításilag hála az új frissítésnek és hiába van egy beállítás, ha minden kocsi és motor máshogy reagál.
    Ezt sem értem miért csinálták ilyenre, pedig közel egyformának kéne lennie. Így meg lehetetlen jól beállítani hogy mindennél jó legyen.
    Mociknál is van eltérés. Az S KTM kanyarodik a leggyorsabban, de a P KTM annyira lassú lett az új beállítással, hogy sok kocsit megtalálok vele.
  • COL_Bratt_Shaw
    Nos, ugy tunik, tulsagosan biztam a beallitasaimban. Jatszottam vele egy kicsit es most olyan mintha egy masik jatekot tolnek, majdnem epp olyan mint wr elott. Az erdekes, hogy semmit nem valtoztattam wr utan, megis ekkora kulonbseg volt vegeredmenyben.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt hasznalom most

Igy van ero, de nem veszes, a centering spring miatt, pedig erezni a tapadast kanyarban (sulya van a kormanynak) amely elkonnyul abban a pillanatban, ahogy a vas megcsuszik. 45-45-60-80 helyett lehett pl: 30-30-50-70 is, ha nem szereted az erohatasokat annyira, ugy nem rangat annyra, de meg kapsz visszajelzeseket a kormanyon keresztul. Palyaautozasra meg nagyon kemeny a 150%! Korrigalni nagyon gaz, kitepi a kezed, szoval ez tenyleg tiszta circuit stilusu vezeteshez ajanlom csak. Ramegyek vele az utpatkara ket kerekkel akkorat dob a kormanyon mint az allat, nagyon durva.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.18. 17:20:50
  • Hungarykum
    Most én levettem a linearitást teljesen, így most jobbak lettek a modern kocsik, de a limbóhintók még mindig rosszak :D
    Így hogy levettem, most a mocik lassabban kanyarodnak, de viszont kocsiknál meg jó lenne :D
  • COL_Bratt_Shaw
    Van meg valami a januari patch notes-ban, ami erdekelhet par embert. Eddig, a honapvegi summitban aki arany ermet szerzett, 50% eselye volt az exclusive jarmu megszerzesere. (ezustnel 10%, bronznal 5%!?) Mostantol viszont minden selejtezon szerzett eremmel (akarmilyen) 5%-al novelheted az eselyed. Magyarul ha 5 selejtezon szerzel ermet, az 25%-ot dob hozza a honapvegi eredmenyedhez, igy ha ezustel vegeznel, akkor ezesetben 10+25% hogy gazdagabb leszel a fodijal. Arany eseteben pedig 50+25=75% :D Platinat tovabbra is garantalt nyeremennyel jutalmazzak.

Nekem se jon be, nagyon arkados lett. El tudok vezeni barmit, de nem olyan elvezetes mint wr elott volt, szoval remelem jofele lesz a patch.
    Most olyan mintha motorcsonakot vezetnek, az auto orra pihekonnyu, jobbra balra csuszkal egyenesbe is sokszor, tapadas pedig csak egy mareknyi autonal erezheto, a tobbivel csak kanyargok erzesre. Wr elott az ffb is nagyon jo volt, kajak atjott a kormanyon, ahogy az auto tapadt a kanyarban.
    En egyedul kormanyszoget allitok, minden mas alapon van, a fek/gaz linearitasat, ffb-t kiveve.

Ha idorol van szo motorok dominalnak, legfokepp ha kormannyal jatszol, mert billentyuzetnel ill. tamogatott kontrollernel a (steering limiter) miatt lehetetlen sebessegvesztes nelkul elesebb kanyarokat venni. Kocsik kozul P-ben a Huayra, ill. Lotus Exige, mig C-ben a Ferrari 458 a tuti. [motornal P(ninja) C(bmw 1000)] Amugy ha nem a masodpercekrol szol a dolog, akkor egesz versenykepes lett a legtobb vas, szoval vezetesi stilustol fuggo lehet az idealis vas kivalsztasa. Egyedul azok a vasak gyengek ahol tulsagosan kiporog a kerek, ami neha csak hc-ben erhezheto erosebben. Sok autonal kanyar kijaratoknal 15-20% folotti gazadasnal mar tapadast, ill. idot vesztesz.
  • Stockbauer33 #11835
  • Hungarykum
    Úgy voltak vele, hogy nem az hajtja a kocsit, hanem az "előre" gomb :D
  • chase
    TDU2-ben én szerettem a Speedtrap-et, órákig elvoltam vele, míg összeraktam egy optimális útvonalat.
  • jocking
    Lehet, hogy csak nekem tűnt fel (bár nem valószínű), de a miurában mi a faxért nincs motor, ha belső nézetben hátranézek?
  • Hungarykum
    A moci a januári Summit nyeremény lesz :D Vagy nem? :D
    A Summit finálé az utolsó lesz az év végén majd :D
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.15. 19:19:12
  • Szabi #11830
    a bmw motor.. :D
  • Hungarykum
    Summit finálén vajon mi lesz a fődíj? Szerver leállítás? :D
  • Szabi #11828
  • Szabi #11827
    elméletileg majd 25.én jön a frissités
  • jocking
    Ez már él? Csak mert nekem nincs gomb a fotó módra, és a steam se töltött le egy bitet se a játékhoz...
  • WinT
    Újabb zseniális feature ami már a megjelenés másnapjának délutánján nem fogja érdekelni a kutyát sem. Pedig annyi mindent lehetne kezdeni ezzel a játékkal. :(
  • Hungarykum
    Traffipaxos játékmód részletezésénél az van írva, hogy csak S, P és C kategóriák vehetnek részt.
    3 perc áll rendelkezésre, hogy az összes ponton (5-6) a lehető leggyorsabb sebességgel tudj átmenni.

Ez az új játékmód hasonlítani fog a TDU2-es traffipaxos küldire :D Vajon honnan származhat az ötlet? :D
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.14. 18:36:48
  • Hungarykum
    "Tönkretették néhány újabb autó vezetési modelljét" ? Nem igaz, mert javították :D Vagy hazudtak?
    WR előtti irányítás nekem jobb volt. Most meg nem lehet normálisan beállítani, hogy jó legyen mindegyik kocsinál és motornál.
    Egyik kocsi jó kezes, a másik már olyan érzékeny hogy alig lehet hozzáérni az analóg karhoz. Nagyobb sebességnél szinte vezethetetlen.
    Ha meg kocsinál jó, akkor már motornál rossz.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2016.01.14. 18:26:38
  • Szabi #11822
    ugyan már... nincs semmilyen kapcsolódási probléma, már sokan megmondták.. :D
  • WinT
    Kapcsolódási problémák javítása egy kicsit legalább így egy év meg pár hónappal megjelenés után? Nem? Nem...
  • Stockbauer33 #11820
  • Szabi #11819
    patchlist

- fotómód
    - trafipaxos játékmód.. egy újabb dragsteres játékmód.... :DD
    - monster arénában jobban fog pontozni, crew time attackra elég két vagy három játékos is.. illetve a drift pontoknál végre a csúszást is normálisabban fogja pontozni, nem csak a kombókat..
    - tönkretették néhány újabb autó vezetési modeljét :D
    - éééés ááálllítólag javítottak a kormányos, h-váltós, kuplungozos vezetésen is.. maaajd meglátjuk.. :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.14. 12:52:03
  • jocking
  • Stockbauer33 #11817
  • Quqa
    A Huayra az egyik legjobb nemrég nézegettem a gyári billegős szárnyal jobban fordul a naggyal stabilabb viszont a Zonda F tapad a legjobban szerintem (minden grip). Speciel most csak Mini-vel megyek olyan kanyarsebessége van HC-ben is, hogy csak és úgy gyorsul mintha picsán rúgták volna. Mentem pár speed skill-t vele és igencsak belekaristoltam néhol az első 20-50-100-ba, néha 2-3 próbálkozás után is.
  • Ratrak
    hm... a fórummotor kinyírta a hsz-emet. Szóval. Köszi, bejelöltelek, Croc-Ratrak néven futok fenn (emlékszik még valaki, miért lett ez a nevünk? :) )

Másik kérdés, hogy ki hogy látja most az "erősorrendet" az autóknál? Tegnap volt kis időm tesztelgetni (asszony+gyerekek elmentek otthonról, szóval kockultam kicsit a régi idők emlékére :) ) és a P-s time attacknál a Huayrával voltam a leggyorsabb, de majdnem annyit mentem Agera-val is. Ami érdekes, hogy inkább a supercar-ok jók most P-ben, C-ben viszont a Camaroval pl. nagyon jókat lehet menni. P-s S1000RR-el még nem próbáltam (nem volt meg :) ) mondjuk. Ki hogy látja ezt pro-kontra?
  • Stockbauer33 #11814
  • Hungarykum
    Ok köszi. Jobban majd csak az új moci megnyeréséhez kellesz ezt is csinálni, hogy meglegyen a platina. A köztes Qualifier-en elég egy ezüst is vagy akármi csak legyen valami.
  • COL_Bratt_Shaw
    Neked kerdezned sem kell, te VIP vagy, nem is tudom, hogy nem vettuk meg egymast fel. ;) A nickem ott van kepen, hozzaadnalak, de nem vagom a tied.
    Summiton visszavettem, mar csak platinaert fogok menni, hagyom a top5-ot. Sajna egyre tobb a tukkozes. En az uccso 1 honapban 1-3 restartot rakok max a time attackokba, driftbe, monsterbe, stb. Skilleket komazom, ha epp pecizios vagy salom. Mindenesetre valahogy mindig berangat a game a sztoriba, megcsinalom a dolgaimat, berak top15-be, utanna meg mar kisert a top5.

Hungarykum: Attol fugg, mi a celod vele. Ha summit rang miatt kell, akkor csak az ossztav szamit. Ugy allits ossze, hogy minel tobbet minel gyorsabban ossze tudj hozni. Vannak akik ujrainditgatnak, egy 10km-es szakaszt Vegas mellett, mivel dragsterrel eleg konnyu ott menni, ha nem kell sok az se rosz. En Usakort szoktam menni, sok autopalyaval. (260-300km) :D Ha pedig mar az is unalmas bele lehet szoni azt azt, amennyit a 10 checkpoint engend.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.10. 17:46:58
  • Hungarykum
    Freedrive challenge-re rövidebb utakat többször vagy hosszabb utakat érdemesebb csinálni? Vagy teljesen mindegy?
  • Stockbauer33 #11810
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem te a barátlistán vagy.Colonel Bratt Shaw-ak meg ott a nickje a képen.Biztos felvesz barátnak.
  • Ratrak
    Bratt Shaw, lehetek a barátod? :) Mármint "komolyan": bejelölnélek a játékban, akkor legalább látnám, hogy az egyes eventeknél mi a kb. elérhető maximum :D
  • Ratrak
    cserébe ha ütközöl, akkor sokszor jobban megszívod, mintha kocsival tenné, mert a kocsi csak "lepattan", a motor meg megáll.
  • Stockbauer33 #11807
  • chase
    Határeset!
  • Stockbauer33 #11805
  • chase
    /offtopic
    Free videovágó programot tud valaki ajánlani? Olyant keresek, ami tudja kezelni a 60 fps AVC 1920×1080 mp4 videokat is. Semmi nagy elvárás, az bőségesen elegendő, ha adott ponton ketté tudja vágni videot és a felesleget kidobva összevágható az elképzelés, és nem parancssoros, hanem van fejlett UI. A Wondershare Video Editor-t találtam, de az max. 30 fps-sel tud csak renderelni, de amúgy a tudása az pont jó és elegendő lenne.
    /ontopic
  • Hungarykum
    Ja és még városban is jó ha nagy a forgalom :D