13240
thecrew.jpg
  • Hungarykum
    Mikor a garázsban vagy, akkor a festésnél lehet választani, hogy 2 színű. Jobb alsó sarokban van kiírva mivel lehet átváltani.
  • jocking
    Ezt a két színű fényezést hogy sikerült a datsunra tenni? Feltúrtam a perf tuner matrica részlegét, de nekem még csak hasonló sincs a kínálatban.
  • COL_Bratt_Shaw
    Jahh, hat nagy kar hogy nincs P meg C belole :/ Raadasul kovetkezo nagysummiton is ez lesz a nyeremeny.

Uj NoHUD Bratt Shaw cruise vid:
    A video alatt, a leirasban szereplo linkkel nezzetek, a youtube levagta a zenemet!
    Link
    Veletlenszeruen talaltam egy zenet youtubeon, ami a szerkesztes utan kiderult, hogy majdhogynem csak Kanadabol hallgathato es 137 masik orszagban blokkolt.

Grat ismet a csapatnak Ratrak!

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.01. 08:41:30
  • Szabi #11908
    S, D és R az új motor
  • Stockbauer33 #11907
  • Szabi #11906

• Stockbauer33 #11905
  • Ratrak
    ok, hazaestem, tolok egy pizzát és megyek :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a verseny nem lett rossz, két nap alatt szereztek a lurkók (10 úszóm összesen) 1 aranyat, 6 ezüstöt és 16 bronzot, és a csapat összetettben 6-ak lettünk a 22-ből úgy, hogy kb. fele annyit tudunk edzeni, mint a konkurencia...
  • Szabi #11903
    Ha valakinek van kedve sumitozni akkor Merlin TS-én és a játékban megtalál. :D
  • chase
    Ha hangkártyád van, akkor az alaplapit tiltsd le BIOS-ban, szerintem. Nekem is SB X-Fi Gamer van, egyszer beállítottam a windows-os Volume Mixerben a Crew hangerejét külön, és azt meg is jegyezte, többet nem kellett vele foglalkozni.
  • don Fülig Jimmy
    IMHO ez egy fícsör a játékban. Nekem SB X-Fi van. Ezt csinálja. Rég kezdte, valamelyik patch hatásaként :( .
  • COL_Bratt_Shaw
    Uj MrFordShelby video
    Betekintes a ma esti kruzba

Sok sikert Ratrak and team! Hajra! ;)
  • Ratrak
    Ezt fordítani? Oszt minek? A driftet lefordítják pörgésre, mint a F&F 3-ban, és elsírom magam... ;) Ok, van sztori, de azért azon sem kell nagyon agyalni, hogy "jaj, mit mondhatott a csávó", mehetne kínaiul is, akkor is vágod, hogy miről van szó kb. Amúgy pont az online volta miatt nem túl valószínű, hogy fordítanák szerintem.

Más. Holnap 2 fele végzünk a kölkökkel előre láthatólag Kecskeméten (rem. szereznek még érmet, ma lőttünk pár ezüstöt meg bronzot :) ), Asszony meg a "saját gyártmány"-okkal apóséknál fog dekkolni, szóval 3 fele elvileg ráérek egy kis Crew-zolásra, szívesen tolnék FDC-t... biztos csak a halál, de gondoltam szólok, hátha valakinek lesz kedve gurulni egyet velem úgy, ahogy azt a játék írói eltervezték ;)
  • karikusz
    Magyarítás még nem készült a játékhoz? ...csak mert már több mint egy éve kijött és nem találok sehol. :(
    Itt meg lett említve:
    https://sg.hu/forum/uzenet/950654595/42975
    Utoljára szerkesztette: karikusz, 2016.01.30. 20:27:20
  • karikusz
    Nem az volt. Valamiért az alaplapi hangkártya is alapértelmezett volt (nem tudom ez hogyan lehet). Abból kivettem a pipát és jó lett. ;)
    Utoljára szerkesztette: karikusz, 2016.01.30. 20:27:40
  • COL_Bratt_Shaw
    Udv!
    Alt+tab-olj ki a gamebol es nyisd meg a hangeroszabalyzot, majd a mixert, ahol az osszes progi latszik. Valoszinuleg a jatek inditas utan (amikor a map-ra kerulsz) veszi le automatikusan, szoval nem fo hangero, hanem the crew. Ha jol emlekszem a Logitech profiler szokta ezt okozni, de lehet hogy a game.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.30. 18:35:57
  • karikusz
    Sziasztok!

Valaki használ SB hangkártyát, és járt úgy, hogy amikor a játék elindul akkor lehalkul minden sztereóban? 5.1-re állítva felhangosodik valamennyire, de fülessel játszom. Már mindent felhangosítottam. A játékon belül nem lehet állítani, hogy milyen hangot adjon ki? (sztereo, 5.1)
  • Hungarykum
    Speedtrap csak Summit-on van, így nem.
  • tutyimutyi2
    speedtrap-et WR nélkül is lehet csinálni?
  • COL_Bratt_Shaw
    En is igy vagyok vele, sima pvp-t nem is tolom, ott csak a nagysztarok szerepelnek, akik mar tobb min egy eve ugyanazon a par palyan kemenykednek. :D A summit pvp sokkal tisztabb az azonos vasakkal, raadasul a versenyek alacsony szamabol kiindulva a palyak se lesznek annyra nehezek par verseny utan. Alap pvpbe meg lehet egy egesz napi jatek utan nem mennel ugyanazon a palyan. Igy legalabb megismerem az osszeset idovel. :)

Dragsterrel nincs gondom, mar nem egyszer levezettem 50-100+ km-t vele autopalyan, sokszor csak 1-2 hibaval, ami azert vicces hogy lehetseges, csak ugy mint hogy kanyart raknak egy drag versenybe. Haha
    A kulcs veluk a gumihomerseklet, ha nagyobb tavra indulsz veluk.

A summit meg egesz jo, de csak ha nem mesz top helyezesert, sajna tul sok a glitch hasznalat es cheat jelenleg. Ezzel a summittal asszem meg is van az osszes medalom az ev vegi nagysummitra, szoval nem kell miatta nagyon aggodnom. Mindenesetre meg gitch-ek nelkul is be lehet keruni a top 5-be, de szamomra nem eri meg tartani is. Viszont nagyon elvezem az elso 1-3ora jatekot minden summiton, megha csak masnap kezedem is el, siman nagyon jo poziciokat lehet elerni. Csak a masodik, harmadik napra megy el vicc iranyba. Megy a pvp, stunt meg fdc grindeles, meg a megjobb roviditesek/glitchek ideje. Ezert jo az eleje, az tiszta, mindenki csak vezet 1et 2ot a versenyeken, meg nincs szetgrindelve. En azt se bannam ha minden versenyen csak 2-5x lehetne menni. :)

Motorok szerintem is jora sikerultek, en komazok kruzolni veluk nagyon. Autopalyan nagyon arkadosnak tunhetnek, de probald ki a legkanyargosabb utakon. Azert nemolyan egyszeru, dinamikusan, hiba neluk, tiszta iveken, doccogos fekezgetes nelkul hasitani. Mi altalaban 250+km-es fdcket csinaluk a motorokkal es meg autopalyan is kihivas lehet, ha az a celod, hogy letold 37-8 perc alatt hibamentesen pl.

Drift is bejon, a score-jaim is jok, de soha nem megyek tobbet 1-3 restartnal, mert az ffb kicsirja a karom/vallam. :D De igy hogy nem tanulom be teljesen mindig elvezetes es egy kihivas. Altalaban driftet csinjalom eloszor a summitokban. :)

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.30. 00:39:56
  • Ratrak
    ez tök érdekes, egy csomó dolog, amit írsz, számomra pont nem negatív, hanem poz... :)
    A drag-drift-monsterrel mondjuk tök egyetértek, bár tény, hogy a drift az aszfaltra lett kitalálva, de ezt sokkal jobban megoldották a Driver SF-ban pl.
    A motor megfektetést mondjuk nem nagyon értem, IRL ha megfekszik a motor, akkor azt már nem hozod vissza (ill. kb. hatszázmilliárd esetből egyszer egy Rossi vagy egy Marquez féle zseni igen, de érted). Én motorozok IRL, és belső nézetből vezetve egész jól adják a motorok. Persze nevetséges sebességre képesek, meg nagyon árkád az egész - de az autók is azok, és egy ilyen játékban ez bőven elmegy. Motorra kicsit is megfelelő fizikát programozni pedig még senkinek nem sikerült, az autós játéko... izé, szimulátoroknál is megy a szájtépés, hogy az "én szimulátorom sokkal szimulátorabb szimulátor, mint a tied, mert ezt-meg-ezt jobban szimulálja, cserébe a tied meg azt-meg-azt" - ettől függetlenül akik vezettek már olyan autókat, mindegyiket kicsit lesajnálóan mosolyogják meg, és közlik, hogy olyan az egész, mint egy régi, sz*rul bevilágított softp*rnófilm egy valós ágygimnasztikához képest....
    Kicsit elkanyarodtam. Szóval élményre azért jók a motorok is, meg a drift verdák is, én mondjuk tudnék aludni a monsterek meg a dragok nélkül, de lehet, hogy valakinek meg pont azok jönnek be...
    A summitot én pont kedvelem, és a summit pvp-je meg nagy kedvencem. Végre nem azért vernek bucira, mert sokkal jobb kocsival állnak rajthoz, hanem adott a gép, adott a szint, cserébe ha nekem is megvan, akkor az én festésemet viseli, win-win. Aki így lenyom, az jobb, és kész. Mondjuk többnyire "csak" jobban ismeri az adott pályát, de ez megint kicsit mellékvágány, lényeg, hogy szerintem a summit pvp-je pont jó :) Csak azt az idióta crown módot felejtenék már el, na AZON be szoktam pöccenni, úgyhogy mostanság mindig spectate-elem őket.
    Az is jó, hogy igyekeznek a crew-ban ténykedésre ösztökélni a népet. (FD challenge, crew-s time trial, egyszerűbb FD stunts előrehaladás) Más kérdés, hogy ezt szerver oldalról illene sokkal jobban megtámogatni (rettenetesen kevés a 8 player egy layerben), de én értékelem az erőfeszítést, és tetszik a summit. Egy dolog zavar csak: azóta nincs időm krúzolgatni "csak úgy", hanem mindig valamelyik summitos kihívást csinálom ha van kis időm játszani. Na, ennél nagyobb bajom ne legyen...

Összességében szerintem jó a WR, itt-ott idegesítő, de megújította kicsit a játékot, és egyértelműen jót tett neki. Az már más kérdés, hogy ordas alap-hibák maradtak így is, de ez már a félig tele pohár esete nálam... :)
  • Quqa
    Én teljesen más véleményen vagyok nemrég lett meg a WR, de ha tudom, hogy csak ennyi nem is kellett volna.
    Erősen szubjektív.
    A drag egy borzalom pláne, ha fordul az út (de miért is fordul? ), a drift irányíthatatlan (sokkal szebb íveket megyek a hegyekben egy P-s RX7-el, mind a drift-essel HC-ben, igaz száraz aszfalton jobb a drift-es, de nagyon furcsa ilyennel még nem volt dolgom), a monster meg úgy pattog, hogy nem fogod meg.

Na igen ott vannak a motorok azok jól sikerültek. Lehet velük egy kerekezni, első kerékre állóra fékezve megállni, gumit égetni, a levegőben figurázni, mondjuk nekem hiányzik, hogy miért nem lehet megfektetni őket. Jópofa lenne az oldalával átcsúszni egy nyerges alatt. Nem is értem ezt az ellentétet a motorok nevetségesen arkad irányításához nem passzol a többi néha megfoghatatlan csúszóssága.

Ez a summit meg egy vicc, van ez a 3 új spec-es verseny (1-1 pályával?? ), van hozzá 2 időfutam, van pár skill kihívás (3), van még 3 crew-ban teljesítendő küldetés, ja igen és van egy summit PvP ahol a játék adja a kocsikat, de valami fostalicskákat persze mindenki 1299-es, miért nem választhatok én mivel akarok indulni röhej az egész.
    Sima PvP szerintem ezerszer jobb.

Nem lehúzni akarom, csak lásd miért akarsz kifizetni egy új Crew árat!

Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.01.29. 15:49:06
  • Szabi #11889
    ha akarsz játszani a játékkal, akkor megéri.. :D
  • chase
    Megéri.
  • UnkNoown
    Srácok, ránéztem mennyiért vesztegetik most a WR-t. Tapasztalatotok érdekelne, hogy megéri-e beruházni rá.
  • WhiteLies
    Kezdettől fogva :D Sőt még Unicornis is van benne.
  • Stockbauer33 #11885
  • jocking
    Bazz, van a játékban jeti?

HÁ DEHÁT ÉN VAGYOK A JETI
  • chase
    A logo megjelenítés egy opció a Photo Mode-ban, csak be kell kapcsolni.

Speedtrap-nél gondoltam, hogy van valami trükk, naná, hogy csak slipstream-mel lehet valamirevaló eredményt elérni, ami egyedül elég nehézkes, így megnyugszom a 314.9 km/h-val, nem olyan rossz az. Lehetne kicsivel jobb is, de ahhoz nagyon be kell mákolni, hogy az 5-ös előtti sikán és az azt követő balos, ami a 2-eshez vezet forgalommentes legyen. Én az 1-est "hátúlról" csinálom, nem onnan, ahol indít, mert az a szakasz nagyon bukkanós.

FD.Challenge-hez is ultranagy mák kell, hogy miután megrajzoltad a pályát és random bead melléd valakit crew-ba, akkor az illető hajlandó legyen veled menni. Ha visszautasít, akkor elvész a pálya is, lehet kezdeni előlről. Én arról már letettem, hogy az ismerősök, fórumosok közül menjek valakivel, nagyon kevesen aktívak és szinte sosem reagálnak a crew invitálásra, mert épp mással vannak elfoglalva.
    Utoljára szerkesztette: chase, 2016.01.28. 11:15:24
  • Ratrak
    Igen, az nekem is nagyon emlékezetes gurulás volt, emlegettem is többeknek! :) Meg tényleg nagyon durva, hogy mennyit számít a slipstream! 411 a P Huayrával a hosszú egyenes végén jól megdobja az átlagsebességet

Az első 100 speedtrapes, vagy összetettben számít? Most már platina vagyok összetettben, de még kell pvp-znem, meg FD challenge-t nyomnom. Na pl. azt is szívesen tolnék veled, vagy többekkel, biztos nagy fun lesz! :)

A ráérési együtthatómmal vannak gondok, de ha egyszer összejött, összejön megint! :)

Chase, tök jók a fotóid! A logót hogyan rakod rá a képekre?

Speedtrapnél mindig az a lényeg, hogy minél hosszabb egyenesből, ill. ha kanyar van, minél messzebb/gyengébb ívű kanyarból közelítsd meg a pontot, valamint érdemes megvárni minden pont megpályázása előtt, míg teljesen feltöltődik a nitró, és nyilván lehetőleg maxra kihasználni. Ha ez megy, akkor 320-330 körüli értékeket lehet hozni átlagra. Afölé szerintem csak csapatban, slipstreammel lehet felküldeni, de lehet, hogy tévedek.
  • chase
    Photo Mode még
  • chase
    Photo Mode
  • COL_Bratt_Shaw
    Passz, egyenesen, balra, majd korbe. :P

Amugy vagy beneztem nagyon, vagy valtozott. Csak 50.000CC jar, az meg nem olyan sok. Meg a 100 is lite-os volt. :/
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.27. 19:07:25
  • chase
    1-5-2-4-3 a helyes sorrend?
  • COL_Bratt_Shaw
    Hey Ratrak

Profin toltuk a speedtrapet! Kitalaltak hogy az elso 100 ember kap 100.000CC-t, ami jol johet egy jovobeli fizetos auto kivaltasara. Haverommal megprobaltam, de ossze vissza benazott, nem tudott visszaelozgetni, ugyhogy meglatjuk hogy lesz idod, veled 1 probalkozasra nagyon jot osszehoztunk.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.01.27. 14:10:52
  • LeWyTy
    Akkor ez most a Track Mania?!?!?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.26. 07:24:29
  • lybrahu

Utoljára szerkesztette: lybrahu, 2016.01.25. 13:28:30
  • Szabi #11874
    délután végül beszenvedtük magunkat aztán mentünk egy ~100 km-es krúzt, a fotómód egy bughalmaz, a többiek autójából kiesik a fék... :DD
  • Ratrak
    ja, Marcival akartunk gurulni délelőtt, de ő már nem tudott belépni :(
  • Szabi #11872
    valamit megint ügyeskedtek, mert a főmenü után lefagy a játék..