The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
https://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/3uc4t6/amazon_us_the_crew_complete_edition_game_season/
15 $ a teljes csomag alap + season pass + wild run
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.26. 07:43:40
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
70FT egy csomag pörkölt szotyi.
Ha egy csomag szotyi árán lesz akkor elég olcsó?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
patch után win8.1-el a gáz és a fék tengelyek inverzben müködnek? lehet ezt valahol állítani?
...ha kiválasztom a "set highest positiont" akkor sem csinál semmit, más játékkal jók a pedál beállítások.
Utoljára szerkesztette: fixyfixy, 2015.11.25. 20:03:51

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kicsit mintha könnyebb lenne a játék, sokat nem játszottam még vele, az is igaz, de a terhelésváltásoknál kevésbé könnyű megfogni a kocsikat (ez az új drift rendszer miatt van így gondolom), viszont összességében mintha könnyebb lenne kontrolláltan menni velük (oszt' lehet, hogy csak lassú vagyok 😊 )
Akinek az jön be, hogy játék közben dumál másik 3-4-5-sok emberrel, az játsszon úgy, akinek meg más jön be, az játsszon máshogy. Viszont az online játékot nem kell feltétlen ahhoz kötni, hogy hány emberrel kommunikálsz menet közben.
Szerintem egyik tábor sem jobb, vagy rosszabb, mint a másik.
Én mások ellen, vagy másokkal csapatban is szívesen játszom, de ha játszom, akkor nem a többiekre akarok figyelni. 😊
Az általad vázolt felállás a komolyabb kockáknak való. 😄
Így pár nap próbálgatás után alapjában véve tetszik, de, hogy ez részemről bukta, mert általában sosem találok senkit sem, akivel crew-ban lehetnék, ha meg azt várom, hogy a rendszer bedob valahová, akkor az laza 2-3 óra. :/

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.24. 15:07:23

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
HC módban nem olyan könnyű a platina 😄 100x meg biztos nem fogom újrakezdeni mindegyiket.
2-3x nekifutok aztán le van ejtve. Most az ezüst megvan megint aztán lesz ami lesz.
A mostani drag verseny kitalálójának is Nobel díj járna. 450-nel még kanyarodj is. 2-3x elszállt a kocsi rendesen 😄
Akik a való életben rakétaautóval versenyeznek a Bonneville-en azoknak is kéne mondani hogy bocs, de itt egy kanyar, be kéne venni 😄
Ha mind a 11 alkatrésznél "grip" bónuszt rakok, akkor is 100-al lesz több ami kb = 0-val. Az is jó, hogy levették a bónusz értékét is.
Eddig adott 24-25 pontot alkatrészenként, most meg 3-at max meg 11-et. A másik hogy kocsifüggő is, mert egyik kocsinál ad bónuszként 3-at a másiknál 9-et.
Jó lett ez a frissítés 😄
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Azt tudja valaki, hogy hol van a game exe file-ja? Nem emlékszem, hova installáltam, és nem találom. 😊 Eddig mindig parancsikonnal indítottam, az meg ennyit ír, hogy "uplay://launch/413/0" Ez azért gond csak, mert gondoltam, hogy lejjebb veszem a 900 fokról a kormányt, és ehhez a logitech profiler-ben szeretnék külön profilt beállítani a Crew-nak. Ehhez viszont kell az executable, nem fogadja el az idézőjelek közti részt a parancsikonból...
az event amúgy jó móka, pvp-re azonnal megvolt a 7 versenyző és jókat csatáztunk, nekem az új "fizika" is tetszik, az eső és az éjszaka nagyon szép és hangulatos, de továbbra is bosszantó hogy mennyire jó játék lenne ha nem vennék ennyire félválról.. :-/
kormánynál viszont nem enged jobra-balra-hátra nézegetni, mert oda beállította a gyorsverseny és az ugribugri mód gombjait :-/
Szoktam csinálni biztonsági mentést a "dokumentumokról" és abban megvolt az alap The Crew irányitás konfigja, így ezt kicsit módosítottam és visszaraktam.
Ha neked nincs mentett konfig, akkor a fájlban át tudod állítani a gombokat. A játékban csinálhatsz képet a gombokról, hogy tudd melyiknek mi a neve a konfigban és az alapján át lehet rakni. Kicsit macerás, de megoldható.
Kontrolleren tényleg nem lehet állítani az irányítást? Az röhejes.
http://goo.gl/gd6Zi5
A kormányt először nekem sem érzékelte normálisan, de kilép-belép megoldotta a dolgot.
Az új minimap sokkal jobb, mint a régi volt, de a bal oldali kombóműszer (ford. szám-sebesség-nitro-stb) sokkal kevésbé kontrasztos, ergo kevésbé jól látható. Reméltem, hogy nem marad így a béta után, vagy legalább a lehetőségét biztosítják, hogy meg/visszaváltoztathassuk (kb. NFS UG1 óta alap?!) Újabb kihagyott ziccer...
De vezetni még mindig jó, a P 69-es Camaroval akkorát drifteltem a havasokban, hogy a fülem is kettéállt.... 😊
Várj...
Skillezni nem tudok, ugyanis semmit nem kapok.
Ugrálok, mint egy elmebajos, ki is írja, hogy platina, meg egyebek, de semmit nem ad.
Illetve, driftre és dragre semmit nem dobott, ez biztos.
Mondom, hogy utál engem ez a játék. 😊
Az uj specekhez, ha garantalt alakatreszt szeretnel, akkor kuldit, ill. pvp-t kell csinalni. PvP-nel arra kapsz tuningot, amivel a lobbyba belepsz! 900-1000-es szintig eleg lassacskan megy.
Skill-ek is adnak tuningot, de csak vegyesen, ennek ellenere a leggyorsabb, ha skillekkel, osszeszeded 1000-1100ig, es onnantol pedig kuldiket/pvp-t csinalsz, ahol mar csak a platina alkatreszek jonnek majd. <#papakacsint>#papakacsint>
Jo modszer pl. az escape skill, ahol megcsinalod bronzig, leparkolsz es par masodperc mulva dobja a motorhaztetot, vagy a partot. (1000-ig)
És tényleg, bármit csinálok, csak a régi, alapokhoz ad partokat. De azokhoz csak és kizárólag 50-est.
(Mezei faction-ökkel is...)