13240
-
#11951 ha gurulgatsz, gyere fel TS-re, Marcival csatlakoztunk volna hozzád :) -
Ratrak #11950 Photo mode: délvidéki motorozgatás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit több volt, biztos úr, nem baj?
a haverok a bánya... izé, dolgoznak...
vázak...
a napkelte már két keréken ért...
az (úszó)edzői lakosztályom...
a játék egyik leghangulatosabb területe szerintem
-
attos1976 #11949 most jönne a feketeleves a ubi-tól??meg kell venni a cadillac-et ahhoz.h.továbbjussak a summitban?? -
COL_Bratt_Shaw #11948 "Ma próbáltam azzal nem nagyon kell figyelni a gumihőmérsékletre, mert ha nem adsz hirtelen gázt nem melegszik fel"
Ez csak egy bizonyos sebessegre igaz, ha nagy sebessegen tul nagy oldaliranyu erot kap, egybol tulmelegszik. Az igaz, hogy eleg konnyen szokhato, en levezettem sok 100+km kruzt autopalyan a dragsterrel, de mas a helyzet ha kimaxolni probalsz vele egy adott szakaszt. Minel agresszivebben vezeted annal nagyobb a hibalehetoseg. Probald meg csak 2-3000 ponttal megkozeliteni a scoret. Minel gyorsabban mesz, annal nehezebb lesz. Nem nagyon szoktam summiton restartolni sokat, de ez bejott, beleraktam talan 20-30 is a ket nap alatt. Majd vissza is megyek meg mert ha jol osszehozom meg ket kaput meg lehetne csipni. :)
Driftet mar uccso videom ota nem toltam, de persze a summitosba mindig berakok azert egy idot. Bejon nagyon, de 1-2 restartnal nem csinalok tobbet, mert az ffb lefaraszt a futam vegere. :D Meg igy a varazsa is megmarad. Ha nagyon raerzek, mar nem lesz olyan mokas.
Makod van epp mutattam valakinek, nem egy nagy durranas, masodik probalkozasom az elozo summitrol. Latszik is, hogy az elejen meg probalom kitalalni hogy rakjam be a kanyarba. :D Nagyon szep iveket lehetne autozni ezzel a vassal, itt csak egy score-t probaltam berakni. Mindig drifter nyitom a summitot. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meg mindig nem javitottak a manualis valto bug-ot a summitban, igy 1 helyett R-be valt, es masodpercek mennek a lecsoba plusz. :/
ui: Ma pont be akartak hivni egy fdc-re, kb 10 mp-el kestelek le, epp nyitottam a baratlistat, erre mar irta, hogy offline vagy.
Hehogy mar lebuktass itt haver
Koszi! Az FFB sokat segit!, az a viszonyitasi alapom. Kanyarba, ahogy tapad a vas, ellentart a kormany, es kb vagom mekkora ero lesz meg ok, ami nem ad tul sokat a gumiknak.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.13. 01:03:25 -
Stockbauer33 #11947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.13. 00:19:19 -
Quqa #11946 Kipróbáltam kormánnyal is a CTR-t úgy sokkal jobban fordul, de az túlzás, hogy az a legjobban irányítható az RT 35 is jobb, de a Dodge olyan hozzá képest mint a Mini (bill.-el is irányítható), inkább csak az a legstabilabb. A Dodge-nak az a gondja, hogy nagyon hamar túlmelegszik a gumija és akkor megforog (pedig a legnagyobb spoiler van rajta) igaz az még nálam közel alap lvl-en van lehet jobb lenne feltuningolva a nyomatéka viszont valami állat 749-en magasabb volt mint a 370z közel 1000lvl-en.
Dobhatnál fel valami driftes videót kíváncsi lennék, hogy mész kormánnyal, mert nekem úgy nem megy, de valami igazán erre való géppel pl. RX7-el a lényeg legyen hátsó kerék hajtású.
A motort is kormánnyal tolod, mert mentem úgy egy keveset szokható is, de nagyon fura volt.
Ratrak #11945
Ma próbáltam azzal nem nagyon kell figyelni a gumihőmérsékletre, mert ha nem adsz hirtelen gázt nem melegszik fel inkább a pontos irányításhoz kell sokat gyakorolni, nekem is majdnem ment 4-5 próba után csak nincs hozzá türelmem. Ami a lényeg egy jó kormánnyal nem olyan vészes ott kacsázni.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.12. 23:40:30 -
Ratrak #11945 most már végleges: te egy vagy! Bazz, le a kalappal! Az igazán durva nem is csak az, hogy végigtoltad gyak. hibátlanul egy nyavajás dragsterrel, hanem hogy közben még a gumihőmérsékletet is figyelted.... Ezen most kicsit fennakadtam, kéremkapcsojjaki... ;) -
#11944 -
COL_Bratt_Shaw #11943 erre mondjak, hogy.. you make it look so easy..
A Ruf crt3-at a legkonnyebb vezetni, de nagyon fontos a gumi homersekletet egy bizonyos szint alatt tartani. Ha betelik a mutato, attol a pontttol kozel lehetetlen kanayrodni vele, marha egyenesbe engedi magat tartani. :D Kanyarodasnal fontos, hogy mennyi oldaliranyu erot kap a gumi. Ezert kell megtalalni a jo ivet ill. a hozza valo sebesseget ill, hogy milyen melyen fekezel es gyorsitasz ki kanyarokbol.
-
Stockbauer33 #11942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Quqa #11941 Neked hogy a túróba fordul ilyen könnyen az a drag-os CTR nekem csak egyenesen megy, ha próbálnék kanyarodni egyszerűen kifarol. Nemrég lett meg valami Dodge na azt már valamivel könnyebb irányítani, de nem sokkal. -
COL_Bratt_Shaw #11940 Jah valami eltoltak, mert uplay se jeletkezik be.
Nagyon kikaptak a sracok ezen a skill challenge-en. Lehetett volna jobb is, de betojtam, hogy lejar az ido es rakinaltam a nitrora, hatha megfogok vele meg1 kaput. Hiba volt!
Pedig olyan jol vigyaztam a gumi homersekletre vegig, ha nem nitrozok ra, siman megfogtam volna meg1 kaput.
-
attos1976 #11939 lefagyott a szerver kartársak,valaki tud valamit??
-
#11938 Bocsáss meg, igazad van. Pontosan úgy hangzana ez a mondat, hogy ennyit már hajlandó voltam fizettetni érte! -
attos1976 #11937 miért??
-
#11936 azért ez így még nem teljesen igaz :DD -
attos1976 #11935 -
attos1976 #11934 egy kis bénázással az elsö videóm -
#11933 Én ennyit már hajlandó voltam fizetni érte. -
attos1976 #11932 köszi srácok,megoldottam.minden fain!! -
smog15 #11931 Nem akkor sem :D -
#11930 ~2000ft a wild run -
Hungarykum #11929 Belső kameraforgást csak akkor lehet állítani, ha belső nézetbe rakod.
Vagy ha tényleg nem tudod, akkor a Dokumentumok / The Crew mappában van egy config.xml fájl. Jegyzettömbbel megnyitod és ezt a sort keresd:
"CockpitCameraSensibility" Az utána lévő számot írd át 0-ra. -
Ratrak #11928 Mindig tudtam, hogy sok van ebben a játékban. Ma nagyon tele volt a t*köm mindennel, volt kb. háromnegyed órám, és nem volt kedvem a "szokásos" summitos dolgokhoz. Gondoltam egyet, és LA külvárosában felültem egy Full Stock "sezererr"-re, és elkezdtem vele úgy közlekedni, mintha valóságban tenném. (óvatos duhaj, ritkán kihúzatva, kanyar előtt sokkal fékezve - többnyire inkább csak motorfékkel, mindig sok tartalékkal, stb.) 2 km-en belül már vigyorogtam, a sivatagban meg már szinte "flow-élmény" volt motorozni, játékban a valós érzéshez ilyen közel sosem éreztem magam, mint itt... jóóóóó ez a játék! :) Persze, a szokásos játékbeli közlekedésemhez képest csiga voltam, mégis nagyon jó élmény volt így használni a játékot, és egyáltalán nem volt unalmas! Így is 2-3x voltam gyorsabb szerintem, mint IRL... az azért mégis más (a motorom is, meg a magyar utak is, traffizó barátainkról nem is beszélve...) -
attos1976 #11927 COL-Bratt-Shaw!köszi de túl sok változás nem történt!!ez van!! -
attos1976 #11926 nagyon boldog vagyok!!nemlehet levenni -
attos1976 #11925 köszönöm ,remélem jólesz!nagyon idegesitő tud lenni!! -
COL_Bratt_Shaw #11924 Udv az oldalon!
Igen, az opciokba kell kikapcsolni.
Itt egy kep segitsegnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.07. 17:58:15 -
Hungarykum #11923 Ha belső kamerán vagy, akkor valahol a beállításokban az egyik menü legalján kilehet kapcsolni a kamera forgását. -
Quqa #11922 Vagy megszokod vagy motorházról mész ott nem fordul el. -
attos1976 #11921 sziasztok!nagy rajongója vagyok az oldalnak.most sikerült csak ideérnem!!üdv mindenkinek!!segitséget szeretnék kérni kormánnyal való játékhoz!a beállitások megvannak csak nem tudom kiküszöbölni a belsö nézet elforgását 10-15 fokos irányba kanyaroknál!jólenne ha stabilan állna a kamera!remélem érthetö voltam és tudtok talán segiteni??elöre is köszönöm! :) -
Stockbauer33 #11920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gabhess #11919 nálam ezt a hatást a win 8.1 csinálta. amikor áttértem win10 rendbe jött
-
#11918 boldogat -
#11917 -
jocking #11916 Nagyságrendekkel bővült a személyre szabhatóság így, hogy kiderült számomra, hogy lehet 2 szín is egyszerre egy autón. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
COL_Bratt_Shaw #11915 -
#11914 Kedvező áron van a CD Galaxisnál! 6000 ft.. -
Stockbauer33 #11913 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11912 Bazz, megint egy francos motor a fődíj :(