The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Esetleg érdemben is tudtok javasolni valamit?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
lenne egy kis gondom a játékkal. Win10-en elindítom és fekete képernyő van... hangok vannak de kép nincs. Volt valakinek ilyen, mit javasoltok?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

2-kor(14.00) indul az új
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.03. 13:06:34
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Másik: engem ugye nem engedett be erre a summitos izére, mert összesen egy drift futamot volt időm menni vele. Innentől én már kalap-kabát vagyok, vagy a következővel megint tehetek majd próbát kb. egy hónap múlva? (Még jó, hogy nem teljes áron vettem meg a WR-t, ha már nem használhatom a "fő funkcióját"...)
nekem nem volt túl sok türelmem most hozzá, valahol arany és ezüst között vagyok 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.02. 15:02:51
Én általában délután 5-től ráérek, és szeretném kérni, ha lehet, hogy, akinek esetleg van kedve segíteni, vagy esetleg Neki kellene segítség, azt megkérném, akár itt -ha nem vagyok játékban-, akár uplay-en, vagy ahol tud keressen fel és megbeszéljük, kinek, mikor, hogyan lenne megfelelő az időpont arra, hogy a Summit-os, csapatos kihívásokat megoldjuk.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki hajlandó besegíteni. 😊
1920*1080-ban megeshet, sajnos, de ez nem feltétlen a kártya hibája. Sajnos az AMD driverei el vannak 'szve, viszont, ha kicsit állítgatod, akko megeshet, hogy megszabadulsz ettől a jelenségtől.

Mikor utoljára vásároltam onnan, akkor csak így lehetett. Csak kártyával még nem, de nem tudom azóta változott-e.
Egy ideje már letiltották, hogy MO-ról lehessen vásárolni onnan, de mostanában pont téma volt hogy lehet kijátszani ezt. 1-2 oldallal visszább megtalálod.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.12.01. 07:15:01
Lenne egy kérdésem lehet kérdezték már. Valaki rendelt a Nuuvem-ről season pass-t? Bonyolult dolog nagyon? Meg megéri onnan rendelni? Köszönöm a válaszokat előre is.
Ugyanugy win7 et hasznaltam.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.11.30. 22:05:19
Mar nagyon reg nem jatszottam ,most letoltotte a frissitest es nem indul el a jatek,tolt egy darabig aztan semmi ,ujra aktivva valik a JATEK ikon.
Alapjatekot vettem meg meg a legelejen,mikor megjelent.Mi lehet a megoldas?
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

látom leesett a sima The Crew ára 10 euróra. mennyire pörögnek a szerverek? elsősorban multira használnám a játékot. Anno a Grid 2-vel is csak a multit toltuk haverokkal, mennyire hasonlít a multi része ahhoz? nem venném meg ha tudom hogy fél év alatt behal a kedv és senki sem multizik.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Elindítottam a los angeles-i 160-ezres díjazású SINGLE PLAYER faction mission-t. Kb. a feléig jutottam, amikor el kellett ugranom a géptől egy fél órára, nyomtam egy esc-et, hogy pause módba váltson a cucc. Végül 40 perc múlva értem vissza, és az a kép fogadott, hogy inaktivitás miatt kikúrt a játék a SINGLE PLAYER versenyből.... <#falbav>#falbav>
Ettől többet nem lehet. Ahogy te is írtad csak az ikonját lehet berakni. De ha játszol vele, akkor azt másoknál is kiírja a Steam.
Semmi más extrát nem ad.
15Euro Steamen az alap játék most.
Megéri 15eur+6$-ért a kettő, vagy várató még ilyen áron complete edition?
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.11.26. 21:39:47