13240
thecrew.jpg
  • koltony
    Emberek csak nekem nem akar frissíteni a játék?
    ,,Uplay in unable to start download.Check that you have ah active internet connection and sufficient space on your hard drive then try again"
    Oké oké, de van netem és van helyem is (500Gb nem elég :O) szval nem igazán értem mi van. Van elvileg szerver is.
    Valakinek volt már ilyen gondja?
  • Krisztiam #11991
    köszi szépen
  • Hungarykum
    Ha a WR edition-t veszed meg, akkor abban benne van az alapjáték és a WR is.
    De lehet venni csak WR-t is.
  • Krisztiam #11989
    sziasztok
    most, ha megveszem a crew wild run-t, csak egy kulcsot, akkor abban benne van a crew alapjáték is?
  • jocking
  • Remy-D
    Sziasztok!
    Kocajátékos vagyok (sajnos nem tudok minden nap játszani és nem is vagyok profi), ezért főként a frakció küldetések elvégzéséhez keresek "barátokat". Mivel a fenti játékoslistáról nem akarok senkit zaklatni, ezért kérlek PM-ben jelezzétek, ha felvehetlek titeket :)

Köszönöm!
  • Stockbauer33 #11986
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Lesz ebből is Circ

• Szabi #11985
    jól sikerült a mai szerver karbantartás...... :DDDDDD

- [PC] Can't finish a race due to map not loading properly.
    - [PC] Random infinite loading screens
    - [PS4] No daily salary and a summit question.
    - [PS4] Problem with February summit !
    - [PC] G27 , H Shifter Manual transmission problem.
    - [PC] starting pvp races in reverse
    - [PC] Out of sync race: crew members disappearing, checkpoints not showing up
    - [PC] Last patch broke the main Summit Links
  • Krisztiam #11984
    uplay-es fiók eladó olcsón , amiben csak a crew van, akit érdekel írjon privátban.
  • Szabi #11983
    BMW M4 F82 lesz az új autó
  • Ratrak
    ez nem egyszerű. A profil-fileokat tudod, hol találod? (C:\users\szgnév\documents\the crew). Én ps3 kontrollert használok motioninjoy-al gépre dugva. Nekem az ehhez tartozó file-t úgy hívják, hogy Bindings_df0fd5b.xml Ezt kell módosítani. A lighcallhorn-hoz kell beírni a Name= után idézőjelek közé a default helyett azt, hogy (ha jól sejtem neked) SLIDER2B. Persze, ha csak ennyit csinálsz, az kevés, kell még, hogy oda, ahol a SLIDER2B volt, meg beírd azt, ami itt volt, különben ezzel a gombbal két dolgot fogsz csinálni egyszerre... :) Természetesen az alap file-t backupold előtte, hogy ha valami nagy hu-hu-hu-hu-huncutság lenne a végén, akkor vissza tudd csinálni! Én kb. másfél órát szenvedtem vele, mire mindent oda raktam, ahol nekem megszokott, de végül jó lett! Sok sikert!
  • Szabi #11981
    aztán igazából tökmindegy, mert a hétvégétől már megvehető lesz :D
  • Gab0523
    Hát... Rohadt, lusta disznó voltam, egész hónapban maximum bronzokat értem el, szóval baromira nem érdemeltem meg. Ez Q mázli volt:
  • chase
    Sziasztok!
    Hogyan lehet megváltoztatni az xbox 360 controller gombjainak a funkcióit a Crew játékban?
    Próbáltam a hagyományos módon, a beépített Options menüben, megvan hol lehet átállítani, de nem áll át:

Próbáltam megkeresni azt az .xml file-t is, ami a beállításokat tartalmazza. Na, azt meg nem találom.
    Bármilyen megoldásra nyitott vagyok, ami a dudát átteszi a RB-re.
    Köszi!
  • Stockbauer33 #11978

#11976 akkor már inkább ez circ-ba
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.28. 02:25:39
  • mulli1986
    Picsába, rég jártam erre... :(
  • Szabi #11976
    jött ma egy circuit SLR :D
  • Krisztiam #11975
    senkinek nem kell crew alapjáték? odaadom 2ezerért, ha kell valakinek
  • COL_Bratt_Shaw
    Nem a jatekosokat kell szidni, hanem a fejlesztoket. Sok embernek a dragster csak egy auto, aki csak performance vagy street autot szeretik, be kene kostolgatniuk a curcuites meg bikeos playereket? :) Lehetne pl skilleknel kategeroakra osztani, sokkal jobb lenne. A wallrider-rol meg a glitch hasznalatrol no comment en se komazom de a fejlesztok engedik, raadasul teljesen "szabalyos".
    Ezek a jatekosok mint tobbszor olvastam a vitakat ubiforumson, a jatek adta miden "legalis" lehetoseget kihasznalva a leheto legjobb idot akarjak kiautozni, ez van, nem kell versenyzni egy ilyen redszerben ha nem tetszik. Tobb szaz ilyen jatekos van, es tobb szaz wannabe Prowallrider. Mint a videodbol latszik, sok vezetes nincs benne. :D De ezek a jatekosok jol elszorakozgatnak egymassal, hogy ki a nagyobb kimaxolos kiraly. lol Sajna jol behuztak sok "rendes" jatekost, amikor ezek kiderultek, bar mindig is ilyen volt majnem minden community challenge is, a summit csak egy nagyobb kiadas mas, "kidolgozottabb" kontosben. Azert ha summitrol van szo, meg mindig be lehet kerulni platinaba tiszta jatekkal is, en sokszor benne vagyok a top 5 be is, a hc ellenere, bar tartani nem szoktam mert ahoz sok grind is kell.
    A time attack-ok a leggazabbak a summitban, full wallride, meg glitch hasznalat, ott nem nagyon lehet elerni jo idot. Volt hogy top 10 be voltam, de foleg inkabb top100-200-ba, inkabb a tobbi challengel hozom a pontokat.
    Itt van az a motoros summit time attack amit linkeltel a wallrideolos csavorol, motorral hc-ba nagyon csuszik konnyu leesni az ivekrol, de meg igy is top 50-es idot mentem, amivel viszonylag mar eleg boldog voltam a fent emlitetteket figyelembe veve. Vezetesi segedlettel meg ugy tapad a motor esobe is mint az allat, mar csak azzal is lehetne 5-10mp-el jobbat menni.
    hc, eso es egyszer sem ertem falhoz, meg 1 doccenesre se

Szoval ha nem is egy platina, de egy Arany tuti jarhato ut barkinek osszesitettbe, csak mindenhova be kell rakni egy idot/scoret, es amit komazol azon esetleg meg extra javitani. Azt azert meg hozzateszem, hogy sok tiszta jatekos hasznal slipstream-et pl, ami egy time attackon, haverokkal, jo csapatmunkavan siman hozhat akar 10-20mp-el jobb idot is. Persze ott vannak azok is akik tenyleg nagyor rarakjak magukat, es sok energiat fektetnek egy jo score eleresehez, ennyi erovel ez a 2 dolog is nagyon op, mivel rengeteg idot hozhat, es ezzel helyezes.
    nem volt idom atolvasni, sry a ha nagyon tortem a nyelvet

Ratrak

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.24. 01:44:29
  • attos1976
    ezt a sok unfair köcsögöt!!egyre jobban rühellem ezt a játékot,máshogy nemtud nyerni a paraszt csak ha kilök!!ezzel még nincs baj,de.h. mindig igy nyerjen??!!a tiszta játék már kihalt??
  • Quqa
    Ja!
    A legnagyszerűbb az benne, hogy így úgy fel van húzva az az adott esemény pontszáma, hogy már egy közepes képességű játékos sem tudja megfutni és ennek az az eredménye, hogy fogja és nem játszik, ill. eladja, stb.
    Az autópályán a sok nagyeszű drag-os miatt már a leggyorsabb C-s kocsival/motorral is csak nagy szerencsével lehet speed ezüstöt, esetleg aranyat futni. [spoiler] A mostani summiton is már ott álltak a drag-okkal a szerencsétlenek, akit láttam jó telibe is vertem, ettől már csak az ilyen faszkalapok mehetnének a jó édes anyjukba. Miért nem tiltják (javítják) az ilyeneket??Jó játék hülye gyerekeknek!
    Én megyek mindig az adott kocsival a pályán ezek meg …
    Egy ilyen arkad játékban minek kell mindig elsőnek lenne fel nem tudom fogni!?
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.23. 20:59:26
  • Ratrak
    ezekkel a nyavajás dragos szottyadékokkal így vezetni, ez már pofátlanság!

Most naon úgy néz ki, hogy pár hétig (inkább hónapig) off leszek játékilag előre láthatólag, szóval ha valaki tud jó videót, ne tartsa meg magának ;)
  • COL_Bratt_Shaw
    Amikor mar csak par meterrel a vege elott megcsuszol, de nem adod konnyen a borod.
  • attos1976
    mondjuk ilyennel még nem találkoztam soha!!....
  • Amiga
    Viszont minden sztori-küldetést újrajátszhatsz és az átvezetőket is mind újranézheted. Tudom, nem ugyanaz, meg engem is megdöbbent, hogy nem lehet a kampányt újraindítani, de azért ez is jobb a semminél.
  • attos1976
    lehet neked van igazad!és amig élek nem értem.h. miért nem lehet új játékot kezdeni??!!
  • attos1976
    ki.hogy van vele nem tudom de nálam kezd nagyon laposodni a játék.szerintem ha kiadnak egy kieget v.nevezzük bárminek pláne ennyi pénzért akkor többet várna az ember-fia!!??van ez a summit ugye..van 4-féle új verseny de se egy kis sztori,se egy kis plusz lóvé,hetek óta ugyanazok a versenyek!számomra mindegy.h.a 2532 v.1654-ik vagyok.a játék élményéért ülnék le nem pont a ranglistáért..konkrétan!szerintem baromi mellényúlás volt wr,és amennyire vártam annyira rakom félre!jó nagy lenyúlás volt a ubitól.maradok az assasin vonalon inkább,abban legalább van v.mi plusz!!
  • Szabi #11964
    FEBRUARY PATCH NOTES
  • Krisztiam #11963
    sziasztok
    eladó egy uplay-es fiók, amiben csak a crew található, akit érdekel írjon privátban
  • COL_Bratt_Shaw
    Jovo honaptol jon a Gyakorlo mod, Wild run es Crew tulajoknak is.

A summiton kivul elerhetove valik a kovetkezo 3 summit monster drift es drag versenye gyakorlasra, mig azoknak akiknek nincs wr csak a kovetkezo summit lesz hozaferheto. No comment, ez eddig az egyik leghulyebb huzas, ezeken pont nincs mit gyakorolni, a 3 nap meg amit amugy is adnak summit alatt boven eleg. Ez csak azoknak jo akiknek nincs wr, hatha megveszeik, ha igy rakapnak. Hat jo promonak se neveznem, mivel pont a monster meg a drag eleg bugos. lol

forras: Link
  • attos1976
    az érettségin nem lehetett hát itt élem ki magam!!
  • Ratrak
    ööö... jó. ezen ne múljék a lelki békéd a "valóságban"! ;) Értem ám, én is nagy nyelvtannáci vagyok titokban, csak igyekszem beépülni, és néha gyengébb az álcám! :D
  • attos1976
    kösz.aszthittem az egész köll...??!!jóhir ez nekem...!!
  • Quqa
    Tegnap nem tudom mi folytán, de mindenhol (ugrás, sebesség) dobálta az alkatrészeket a drag-osba így sikerült felrántani 1299-re, viszont így meg lassabb lett, az hogy van. Olyan 1180 körül 580 fölé ment a sivatagban és nitro nélkül is nyaldosta az 550-560-at erre most 534 a vége rontsam le vagy mi legyen. A nagyszerű az az egészben, hogy alacsonyabb lvl-en csak 1 gyorsulás és 4 fék alkatrész volt benne most ez 3, ill. 2 lett (a többi ugyanaz) és így lassabban gyorsul.

attos1976 #11949
    Annyi a lényeg, hogy elég, ha bronzra teljesíted a kis summit-okat és elég három hogy részt vegyél a hó végin az év végihez megy 20 kell. Még több infó itt.
    Ha el fogadsz néhány tanácsot az ilyen nagy billegő amcsi vasakat érdemesebb motorházról vezetni, tudom nem sokat látni úgy, de sokkal könnyebb irányítani, különben minden stabilabb nem csúszik annyira nem mondom, hogy könnyeben is fordul, mert pont a mostani Ford GT hátulról sokkal jobb majdnem derékszögben fordítható.
    A másik, ha ilyen cél – végpont event van nem muszáj a kék csík alatt menni pl. az előző ilyenen az Y elágazásnál simán átmehetsz a sárga hordókon nagyon nem lassít le, mert nincs bennük víz viszont a parkban nincs forgalom.

Ratrak #11956
    Amit írsz a motorosokról az rendben van, ezt az IRL-t nem lehetne lecserélni a valóság szóra?
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.14. 15:47:56
  • attos1976
    kösz.megnyugodtam!!
  • Ratrak
    miért, mi a gond a fékekkel? Full stock-ban is kicsit túl erősek (a tuning-specekben meg nyilvánvalóan überbrutáltúlerősek) de egy árkád jellegű játékban pont elmennek, az élménnyel nincs gond szerintem. A videóról meg spoilerben
    az ilyen macskajancsiktól venném el a jogsit ASAP és for life. Neki adrenalin pumping mindenki másnak életveszély, ha neki épp nem adja ki - ne legyen senkinek illúziója afelől, hogy mi történik, ha egy ilyen barom 150+ sebességkülönbséggel beköszön a csomagtartóba... És a leállósávon haladás 250+-al egy szép kitárt kezű meghívó a defekt számára, az meg csak néhány másodperccel előzi meg a becsapódást. Pont az ilyen jellegű vezetés miatt ég a pofámon a bőr, amikor jogosan szidják a motorosokat. Látványos? Igen. Játékban, nem IRL! Inkább menjen el a majom egy pályanapra, és tolja neki ott biztonságosan. Aztán ha tényleg igazán nagyok a golyói, irány a Man szigeteki TT, és ott mutassa meg! Jaaaaaa, hogy az már túl adrenalin pumping, mert ott már motorozni is kell tudni, nem elég a gázt húzni? Én kérek bocsánatot...

#11955: a summitban vannak olyan versenyek, amiket egy adott jármű egy adott spec-ével kell megcsinálni. Ha nincs olyanod, nem csinálod meg. Ettől még lehetsz platina (nekem pl. szinte sosincs FD challenge-em és Crew time attackom, mégis van több arany-platina summitom....)
  • attos1976
    sajnos érdemi választ nemkaptam!!
  • Stockbauer33 #11954
    Kár h elkurták a féket a crew-ba.Pedig az a motoros őrület a Dog-ékkal de hiányzik :((

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.14. 01:39:33
  • Quqa
    Nálad van középre húzás? Én azt lövöm ki először zavar, mert kitekeri a kezem, na majd alkalom adtán megint előszedem a kormányt.
    Nekem ezekkel az „adott” kocsikkal nem megy a drift az RX7 az etalon az már annyira erős, hogy mindig csak keresztben akar menni egyenesen még bill.-el is művészet vele.

Én is szinte csak motorozok, ill. driftelek valahol esetleg csapatok San Francisco utcáin hihetetlen sebességgel a Minivel.

Ez + nem semmi.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.13. 19:51:30
  • Ratrak
    a képek már régebben készültek, még délelőtt mentem valamikor másfél hete kb. Ma délután kb. 10 perce voltam fenn, jött Bratt Shaw, elindultunk egy kis motorozásra, és kb. 5 perc múlva kelt az egyik lányom, mehettem is... amikor ennyi időm van csak, be se dugom a fülest, tekintve, hogy ált. kb. csak az fél óra, mire sikerül egy crew-ba kerülnünk... ;) De amikor nincsenek otthon a csajok, akkor mindenképpen TS az első! :)