13251
-
COL_Bratt_Shaw #12003 Ugyanaz tortent a precision skill 4-en. A rekordot a csavo egy olyan ghostal tartotta, ami meg bronzra se lenne eleg. A video vegebe beleraktam a ghost-jat a sracnak, nehogy eltunjon. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt van meg 2 bonusz video, foleg neked Ratrak, nehogy unatkozz.

meg bonuszba itt egy offtopic videom
[spoiler]Kiprobaltam a wrc5 demojat, 40 perc jatekkal osszehoztam benne egy rekordot. :)
[/spoiler] -
COL_Bratt_Shaw #12002 Probalkoztam ma precision skill 3-ason. Mentem egy egesz jo idot motorral, de a csavo score-ja hihetetlen magassagokba van az enyemhez kepest.
Bokte a csoromet, ugyhogy kijottem a grazsbol a dragsterrel, hatha azzal meg tudom kozeliteni. A srac ghostja nem mukodik, szoval csak a ponthoz lehet viszonyitani. Ebben a videoba a ket lejobb probalkozasom van.
Passz, lehetsegesnek tunik, en meg latok helyeket, ahol mehetnek kicsit gyorsabban, de kiautozni azt, az mar mas kerdes. Ha eles a score akkor nagyot autozott.
Precision skill 1-et is beprobaltam, ott az elso helyezett ghostja mukodott, de nagyon lassan ment, meg a brozot se erhetne el vele, tipikus cheat mellekhatas, valami idobelassitas. lol
Motorral akartam beprobalni, de drag lett a cheat score lattan.
Sajna ez meg a jobb eset volt, sok rekord 10-20ezer vagy tobb pontal vant a masodik hely elott. Sokkal jobban kene ezeket takaritani. Raadasul sokszor ugyanazok az emberek csinaljak, akikre mar a forumon is ezerszer panaszkodtak, megis meg toljak a cheateket.

-
Stockbauer33 #12001 -
Stockbauer33 #12000
-
-
attos1976 #11998 ellaposodott ez a summites hülyeség..nem is tudom miért játszok még vele!!várok v.mi újat de semmi....hát jól lehuzták a népet...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eladó egy uplay-es account crew alapjátékkal. (1000ft) -
HDR
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Eddig semmi baja nem volt frissítéseknél. Tegnap szedtem le a rainbow six siege hez is a frissítést. -
Nem blokkolja az Uplay-t a tűzfavad? (Akár Windows akár Antivirus) -
Emberek csak nekem nem akar frissíteni a játék?
,,Uplay in unable to start download.Check that you have ah active internet connection and sufficient space on your hard drive then try again"
Oké oké, de van netem és van helyem is (500Gb nem elég :O) szval nem igazán értem mi van. Van elvileg szerver is.
Valakinek volt már ilyen gondja? -
köszi szépen -
Hungarykum #11990 Ha a WR edition-t veszed meg, akkor abban benne van az alapjáték és a WR is.
De lehet venni csak WR-t is. -
sziasztok
most, ha megveszem a crew wild run-t, csak egy kulcsot, akkor abban benne van a crew alapjáték is? -
jocking #11988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Remy-D #11987 Sziasztok!
Kocajátékos vagyok (sajnos nem tudok minden nap játszani és nem is vagyok profi), ezért főként a frakció küldetések elvégzéséhez keresek "barátokat". Mivel a fenti játékoslistáról nem akarok senkit zaklatni, ezért kérlek PM-ben jelezzétek, ha felvehetlek titeket :)
Köszönöm! -
Stockbauer33 #11986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lesz ebből is Circ
-
jól sikerült a mai szerver karbantartás...... :DDDDDD
- [PC] Can't finish a race due to map not loading properly.
- [PC] Random infinite loading screens
- [PS4] No daily salary and a summit question.
- [PS4] Problem with February summit !
- [PC] G27 , H Shifter Manual transmission problem.
- [PC] starting pvp races in reverse
- [PC] Out of sync race: crew members disappearing, checkpoints not showing up
- [PC] Last patch broke the main Summit Links -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!uplay-es fiók eladó olcsón , amiben csak a crew van, akit érdekel írjon privátban. -
BMW M4 F82 lesz az új autó -
Ratrak #11982 ez nem egyszerű. A profil-fileokat tudod, hol találod? (C:\users\szgnév\documents\the crew). Én ps3 kontrollert használok motioninjoy-al gépre dugva. Nekem az ehhez tartozó file-t úgy hívják, hogy Bindings_df0fd5b.xml Ezt kell módosítani. A lighcallhorn-hoz kell beírni a Name= után idézőjelek közé a default helyett azt, hogy (ha jól sejtem neked) SLIDER2B. Persze, ha csak ennyit csinálsz, az kevés, kell még, hogy oda, ahol a SLIDER2B volt, meg beírd azt, ami itt volt, különben ezzel a gombbal két dolgot fogsz csinálni egyszerre... :) Természetesen az alap file-t backupold előtte, hogy ha valami nagy hu-hu-hu-hu-huncutság lenne a végén, akkor vissza tudd csinálni! Én kb. másfél órát szenvedtem vele, mire mindent oda raktam, ahol nekem megszokott, de végül jó lett! Sok sikert! -
aztán igazából tökmindegy, mert a hétvégétől már megvehető lesz :D -
Gab0523 #11980 Hát... Rohadt, lusta disznó voltam, egész hónapban maximum bronzokat értem el, szóval baromira nem érdemeltem meg. Ez Q mázli volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sziasztok!
Hogyan lehet megváltoztatni az xbox 360 controller gombjainak a funkcióit a Crew játékban?
Próbáltam a hagyományos módon, a beépített Options menüben, megvan hol lehet átállítani, de nem áll át:
Próbáltam megkeresni azt az .xml file-t is, ami a beállításokat tartalmazza. Na, azt meg nem találom.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok, ami a dudát átteszi a RB-re.
Köszi!
-
Stockbauer33 #11978 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
#11976 akkor már inkább ez circ-ba
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.28. 02:25:39 -
Picsába, rég jártam erre... :( -
jött ma egy circuit SLR :D -
senkinek nem kell crew alapjáték? odaadom 2ezerért, ha kell valakinek -
COL_Bratt_Shaw #11974 Nem a jatekosokat kell szidni, hanem a fejlesztoket. Sok embernek a dragster csak egy auto, aki csak performance vagy street autot szeretik, be kene kostolgatniuk a curcuites meg bikeos playereket? :) Lehetne pl skilleknel kategeroakra osztani, sokkal jobb lenne. A wallrider-rol meg a glitch hasznalatrol no comment en se komazom de a fejlesztok engedik, raadasul teljesen "szabalyos". 
Ezek a jatekosok mint tobbszor olvastam a vitakat ubiforumson, a jatek adta miden "legalis" lehetoseget kihasznalva a leheto legjobb idot akarjak kiautozni, ez van, nem kell versenyzni egy ilyen redszerben ha nem tetszik. Tobb szaz ilyen jatekos van, es tobb szaz wannabe Prowallrider. Mint a videodbol latszik, sok vezetes nincs benne. :D De ezek a jatekosok jol elszorakozgatnak egymassal, hogy ki a nagyobb kimaxolos kiraly. lol Sajna jol behuztak sok "rendes" jatekost, amikor ezek kiderultek, bar mindig is ilyen volt majnem minden community challenge is, a summit csak egy nagyobb kiadas mas, "kidolgozottabb" kontosben. Azert ha summitrol van szo, meg mindig be lehet kerulni platinaba tiszta jatekkal is, en sokszor benne vagyok a top 5 be is, a hc ellenere, bar tartani nem szoktam mert ahoz sok grind is kell.
A time attack-ok a leggazabbak a summitban, full wallride, meg glitch hasznalat, ott nem nagyon lehet elerni jo idot. Volt hogy top 10 be voltam, de foleg inkabb top100-200-ba, inkabb a tobbi challengel hozom a pontokat.
Itt van az a motoros summit time attack amit linkeltel a wallrideolos csavorol, motorral hc-ba nagyon csuszik konnyu leesni az ivekrol, de meg igy is top 50-es idot mentem, amivel viszonylag mar eleg boldog voltam a fent emlitetteket figyelembe veve. Vezetesi segedlettel meg ugy tapad a motor esobe is mint az allat, mar csak azzal is lehetne 5-10mp-el jobbat menni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hc, eso es egyszer sem ertem falhoz, meg 1 doccenesre se
Szoval ha nem is egy platina, de egy Arany tuti jarhato ut barkinek osszesitettbe, csak mindenhova be kell rakni egy idot/scoret, es amit komazol azon esetleg meg extra javitani. Azt azert meg hozzateszem, hogy sok tiszta jatekos hasznal slipstream-et pl, ami egy time attackon, haverokkal, jo csapatmunkavan siman hozhat akar 10-20mp-el jobb idot is. Persze ott vannak azok is akik tenyleg nagyor rarakjak magukat, es sok energiat fektetnek egy jo score eleresehez, ennyi erovel ez a 2 dolog is nagyon op, mivel rengeteg idot hozhat, es ezzel helyezes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem volt idom atolvasni, sry a ha nagyon tortem a nyelvet
Ratrak

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.02.24. 01:44:29 -
attos1976 #11973 ezt a sok unfair köcsögöt!!egyre jobban rühellem ezt a játékot,máshogy nemtud nyerni a paraszt csak ha kilök!!ezzel még nincs baj,de.h. mindig igy nyerjen??!!a tiszta játék már kihalt??
-
Quqa #11972 Ja!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]A legnagyszerűbb az benne, hogy így úgy fel van húzva az az adott esemény pontszáma, hogy már egy közepes képességű játékos sem tudja megfutni és ennek az az eredménye, hogy fogja és nem játszik, ill. eladja, stb.
Az autópályán a sok nagyeszű drag-os miatt már a leggyorsabb C-s kocsival/motorral is csak nagy szerencsével lehet speed ezüstöt, esetleg aranyat futni. [spoiler] A mostani summiton is már ott álltak a drag-okkal a szerencsétlenek, akit láttam jó telibe is vertem, ettől már csak az ilyen faszkalapok mehetnének a jó édes anyjukba. Miért nem tiltják (javítják) az ilyeneket??Jó játék hülye gyerekeknek!
Én megyek mindig az adott kocsival a pályán ezek meg …
Egy ilyen arkad játékban minek kell mindig elsőnek lenne fel nem tudom fogni!?
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.02.23. 20:59:26 -
Ratrak #11971 ezekkel a nyavajás dragos szottyadékokkal így vezetni, ez már pofátlanság! 

Most naon úgy néz ki, hogy pár hétig (inkább hónapig) off leszek játékilag előre láthatólag, szóval ha valaki tud jó videót, ne tartsa meg magának ;) -
COL_Bratt_Shaw #11970 Amikor mar csak par meterrel a vege elott megcsuszol, de nem adod konnyen a borod. 

-
attos1976 #11969 mondjuk ilyennel még nem találkoztam soha!!....
-
Viszont minden sztori-küldetést újrajátszhatsz és az átvezetőket is mind újranézheted. Tudom, nem ugyanaz, meg engem is megdöbbent, hogy nem lehet a kampányt újraindítani, de azért ez is jobb a semminél. -
attos1976 #11967 lehet neked van igazad!és amig élek nem értem.h. miért nem lehet új játékot kezdeni??!! -
attos1976 #11965 ki.hogy van vele nem tudom de nálam kezd nagyon laposodni a játék.szerintem ha kiadnak egy kieget v.nevezzük bárminek pláne ennyi pénzért akkor többet várna az ember-fia!!??van ez a summit ugye..van 4-féle új verseny de se egy kis sztori,se egy kis plusz lóvé,hetek óta ugyanazok a versenyek!számomra mindegy.h.a 2532 v.1654-ik vagyok.a játék élményéért ülnék le nem pont a ranglistáért..konkrétan!szerintem baromi mellényúlás volt wr,és amennyire vártam annyira rakom félre!jó nagy lenyúlás volt a ubitól.maradok az assasin vonalon inkább,abban legalább van v.mi plusz!!
-
FEBRUARY PATCH NOTES -
sziasztok
eladó egy uplay-es fiók, amiben csak a crew található, akit érdekel írjon privátban