13251
thecrew.jpg
  • Ztech
    nem nem egyedi sajnos irtam hogy ha valaki nem digi/upc vagy egyéb nagy feltöltéssel rendelkező szolgáltatónál van akkor annak annyi kicsinálja 10mbit körül tölt fel ill próbál, csak nemtudom mit meg hova tölt 10mbittel a 0.5ös netemmel

így néz ki konkrétan pár perc ingame
  • tutituti
    az anyahajóra akartunk felmenni,persze le volt zárva.Rátolattam erre feldobott a levegőbe jó pár méter magasra.Persze nem estem bele.Mexikó határ mellett van a parton.Aki bejut és dob képet annak
  • Skypack
    Hoztam egy pár képet, ha nem gond :)
  • Seangaijin
    Sztem egyedi problémád van, én mellette seedelek és semmi baj nincs a nettel.
  • Quqa
    Nem tudom másnak hogy fut a játék, de nálam be-be szaggat akár percekre is a röhej az, hogy ezen a gépen a Crysis 1-2-3 is közel fullon elment.
  • LeWyTy
    Csak nálam nyírja ki a netet a játék? semmi mást nem lehet csinálni miközben megy.. másik gépen is.... (tesztelve!!)
    És nektek nincs ilyen menő színváltós út textúrátok :P
  • tutituti
    bár gondolom már mindenkinek van kód,de hátha kell a barátoknak is.
    WRMJ-J8MH-MU3K-GAB3

FPDQ-8YLC-3GD9-DFUX

UCTK-QCHV-K43L-6XU3
  • Seangaijin
    Salt Lake City felett jobbra van egy Skyjump nevű hely egy hatalmas sísánccal és kocsival rálehet hajtani. Térképről kjónak tűnik, bróbáljátok ki :D
  • FEARka
    Ha visszaírtam az xml-be az eredeti értéket akkor egyből továbblép és bejön a continue, options, exit. Ha viszont átírom a nyomj egy gombot után csak loading van.
  • SweeneyTodd
    Tsen van fent valaki ? a HRC szobába mi a jelszó ?
  • [HUN]FaTaL
    Mennyit vártál? Van hogy kurva lassan tölt be, nekem az első indításnál vagy 5 percig töltött (i5 3570k).
  • Seangaijin
    Elfogytak a kódjaim
  • FEARka
    A dokumentumokban The Crew mappában találtam egy PCScalability.xml-t ebben átírva 1280x1024-re alulra és felülre dobott egy vastagabb fekete csíkot, és úgy nézett ki már nem nyomott, de a menüben csak LOADING van folyamat és nem csinál semmit.

Marad az ablakos mód.
  • Skypack
    Lotus megerősítve!

• Seangaijin
    1db kód még kiadó
  • [HUN]FaTaL
    Valószínűleg nem támogat 5:4-es képarányt a cucc. Ha digitális a monitorod, akkor be lehet állítani, hogy ne húzza szét a képet, hanem tegyen fekete csíkot alulra. Bár elképzelhető, hogy van gomb a 16:9 váltáshoz analóg monitor esetében is.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2014.08.26. 15:13:17
  • Panzeradler #2925
    Ablakos mód akkor nem nyújtja szét, én is ebben a szituban vagyok, már előző bétában is írtam fórumra.
  • FEARka
    Másnak is csak 3 felbontás közül lehet választani ? A monitorom max 1280x1024-re képes, de ilyet nem enged választani, csak az 1280x720, 768, 800. De mindegyiket nyomott a kép.
  • chase
    Elkapott a Chicago-i maffia!

Kit Car - Midwest <> elölnézet <> hátulnézet
  • Seangaijin
    !!!!Kaptam 3 béta kódot!!!!

Valakinek kell még az jelentkezzen
  • Quqa
    Ja kösz ezt nem tudtam, akkor furcsa nevem lesz!
    A játszható letöltés az mit jelent, miben kevesebb a teljesnél.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.08.26. 14:51:51
  • Ztech
    jó szarul megy :D beta1 be összeszedtem van hozzá térkép keressrá
  • Szabi #2919
    összeszedtem a roncsokat a kezdő területen, a dirt-esből csak néhányat találtam még csak meg, pedig az sokkal jobban néz ki :(
  • Seangaijin
    hát ez honnan?
  • Szabi #2917
  • Ztech
    tekintve hogy a uplay neved az ingame neved és nem lehet változtatni így nemvalószinű hogy bárki használja rajtad kivül
  • Quqa
    … szóval senki se használja!!
  • Quqa
    Köszi az alsót lenyúltam, töltöget. Jó lassan! Remélem a nevem még senki használja!!
  • Ztech
    igen sajnos ez a helyzet, nekem is be kell ruházzak egy új gépre pedig várni akartam még vele egy évet, és igen emiatt lesz 30/60fps korlát pc-n is csak max a véglegesbe majd nem lehet kapcsolgatni vagy nem tudom mit terveznek
  • Panzeradler #2912
    Hm, értem. Azért ez vicces így(értem én őket, vegyek új gépet)
  • Ztech
    fps függő az autó teljesítménye (wtf egyébként) óra szerint mehetsz ugyan annyival vagy akár gyorsabban is ha a másiknak több fps e van vagy stabilabb akkor lehagy
  • Skyline
    Az Omars Challange misszió másnál is cseszik betölteni és csak LOADING van vagy csak én vagyok megtisztelve?:)
  • Skypack
    - az irányítás testre szabhatósága (több helyen lockolvan kontrollernél)
    - 30 fps korlát
    - küldetés ezüst-aranyra teljesítésénél adhatna több pénzt
    - lassú a váltás az autóknál
    - gyakran beakad a hang és sokszor úgyis marad hosszú időre
    - eltűnő játékosok
    - néhány grafikai bug
    - AI forgalom és játékosok viselkedése
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2014.08.26. 14:11:07
  • Panzeradler #2908
    Ez, hogy lehetne az én hibám?(Akármelyikünk volt a leader előjött ez a hiba), Fejtsd már ki kérlek.
  • Stockbauer33 #2907
    Megkaptam és köszönöm Tomi
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.26. 13:59:53
  • Szabi #2906
    a szinkronizálás a crew leaderen múlik, nem játék hiba.. max tervezési :)
  • Panzeradler #2905
    +Szinkronizációs hibák, tegnap gurultam ismerőssel, gyorsabb voltam nála(+20km/h) és lehagyott. Teljesen egyenes szakaszon, csak úgy ugrált és beelőzött.
  • chase
    UL6L-TVQR-WWT8-LAUH
    3A3J-VWLB-JVAL-Y663
    YCC9-YFDF-A4WD-G6W3
  • Szabi #2903
    a játék legnagyobb hibái szerintem fontossági sorrendben

- nehéz a barátokra rácsatlakozni, hiába vagyunk mind üres layerben
    - ha sikerül is valakivel véletlenül együtt gurulgatni, akkor se tudunk egymásnak írni.. a voice chat meg semmit nem ér ha folyamatosan zúg.. ha gombra lehetne tenni még használhatóvá is válna..
    - nem mindig sikerül egy crew-ba összeszedni a négy játékost, van hogy nem küld meghívást, van hogy automatán elutasít, stb :-/
    - ha nem is akarnak alapból visszapillantókat, akkor legalább a menüből bekapcsolhatós visszapillantók kellenének
    - a játékmenet és az irányítás is nagymértékben változik az fps ingadozás hatására
  • Dj Tommy
    Tegnap amit küldtem pü-t, azt megkaptad?
    Utoljára szerkesztette: Dj Tommy, 2014.08.26. 13:43:38