13251
-
Megy ez kormannyal? Ahhoz kepest hogy a thrustmasterrel reklamozzak, nem igazan tudom mukodesre birni vele.
xbox kontrollerrel megy, azzal is megneztem. -
Üdv mindenkinek!
Nem tudom hogy tudok róla de az Nvidia osztogatja a Beta Key-t.
Akinek kell az látogasson el IDE és kérjen kulcsot.
Remélem tudtam segíteni további szép napot. -
még jó hogy a német oldalról szereztem, mert nekem nem nagyon akarnak küldeni :D -
Nixit #2898 Első kulcsot elkaptam egy ismerősömnek regeltem be köszi srácok! -
Akkor úgy nézem megoldódtak a kulcsproblémák, Ubiék tesztelni szeretnék a szervereket és szórják a kulcsot. -
zritya #2896 BKLB-9LD3-DPP7-PNHD
K9M8-EAW8-FPLG-GPCM
A9GM-MD7C-WFL7-BRK3 -
A masodikat elhappoltam. Koszi!
-
godand #2894 Ha valakit érdekel kulcs szívesen ajándékozok én is kaptam. email: [email protected] -
LOOOOOOOOL , most ,hogy a lelkes fórumtagok segítségével szereztem kulcsot, milyen emailt kapok ?!?!?!! xD
Az első itt író aktív forumozónak dobom a PMet...
Lehet csak 2óra után fogom tudni elküldeni mert még dolgozok és nemsokára jön a váltás, nem fogok tudni gépnél lenni.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.26. 12:39:19 -
Thaddeus #2892 Wow emailben kaptam 3 kulcsot, hogy hívjam meg a barátaimat, de már mind szerzett kulcsot, úgyhogy itt vannak:
PUML-9NAX-DPDD-CPM3
M8T3-GAMV-WUY6-7Y83
AVTL-UMP6-GV3Q-9HV3
-
Nálam biztosan első napos vásárlás lesz ez a játék. Nem tudom ki mit várt, de sztem senki se játszott innen a bf4 bétával. :D Vannak még problémák, de az alapvető dolgok (fizika, grafika, optimalizáció, táj, hangulat, játékélmény, küldetések...stb) el lettek találva, az egyetlen komoly gond az a többi játékossal való krúzolgatás, mert nálam csak néhány mp-re dobja be a játék a játékosokat, aztán eltűnnek. Pontosan ugyan az megy mint az első bétában. -
Ment PM.
-
tothbalu99 #2889 Megvan a megoldas, le kellett venni mediumra a grafikat..... Korszi mindenkinek a segitseget, mostmar megvan minden :) -
Nekem elsőre sikerült aranyra.
Akad a játék vagy nem? Ha folyamatos a kép akkor sikerülnie kéne. -
Rony94 #2887 Na oké, látszik hogy béta fázisban van. Egyszer csak fogta magát a játék és egy küldetés közben elsötétült a kép. A HUD-ot lehetett látni és a hangok is megvoltak, de ezen kívül semmi. Érdekes. Pont sikerült fölvennem. :D -
tothbalu99 #2886 Tenyleg ne haragudjatok hogy ennyire problemas vagyok, de hogy az elso kuldetest ennyiszer nem teszteltek le az tuti -
tothbalu99 #2885 szerintem fix hogy megvan, de hol lehet leellenorizni? Egyebkent ma irtam at 60-ra a configban
Utoljára szerkesztette: tothbalu99, 2014.08.26. 12:10:15 -
nálam teljesen jó az xbox kontollerel -
Megvan a 30+fps? Mert előző bétában volt egy bug, hogy ha kevesebb volt akkor "lassított" volt a játék, de az idő ment rendesen. -
A legrövidebb úton menj, simán teljesíthető. -
tothbalu99 #2881 Arkon-bokron meg az osszes halott katonan keresztul megyek, a max sebessegem olyan 200 korul van, de mostmar haladunk mert az elso checkpointnal nehanapjan atjutok, de a masodikat orokkevalosagnak tunik elerni -
hát ez király....ismét nem jött béta kulcs....:S -
Thaddeus #2879 De keresztül vágsz az egész mindenségen ugye? Nem követed az utat meg ilyenek. Elvileg 210-el is kell tudnod ott menni, mennyi a max sebességed?
Át kell vágni a rekettyésen azt kész. -
tothbalu99 #2878 Mostmar csak billentyuzettel csinalom, tudom hogy a shift a nitro, azt is tovig nyomkodom de akkor se. Mire felugrok a toltesre, vagy mire, ahol a road block all, addigra eltunik a check felirat es vege van -
Thaddeus #2877 Billentyűzettel próbáld meg, mert van egy ilyen bug hogy a kontrollernél nem érzékeli teljesen a gázkart. Elvileg a köv küldinál már jó.
Egyébként shift a nitró. -
Padlógázzal mész tök egyenesen mindenen keresztül, nekem maradt 10mp a végén mikor beértem. -
Nekem egyszer nem fagyott eddig még ki. Ha ledobom a tálcára a játékot és visszamegyek szokott crashelni de magától útközben semmi nem volt eddig. Szerintem valami nálad van. -
tothbalu99 #2874 A #2865-ben irta Aullah, hogy holnap a PCGAMER ujra oszt kulcsokat, egy probat meger :)
Viszont meg mindig szenvedek a legelso kuldivel, szoval most jonnek a kerdesek:
1.: En vagyok ennyire szerencsetlen, hogy mindent tovig nyomok es ekkor se?
2.: Ti atmentetek a buzamezon, vagy kikerultetek?
Bocs de muszaj vagyok ilyeneket kerdezni -
Rony94 #2873 Ööö...csak nálam szokott beakadni a játék néha? Megáll a kép és a hang is beakad, mintha lefagyott volna az egész. Egyszer ki is dobott egy hibaüzenettel emiatt a jelenség miatt. -
Sajnos en meg mindig azok koze tartozom akik az osszes beta kulcsrol lemardtak. Rosz helyen rossz idoben :)
Ha van par ora ra feles accountja valakinek, netan kulcsa, mindegy mikor, akkor szivesen kiprobalnam.
Aullah ez neked is szolt:) -
Nixit #2871 Na közben sikerült, köszönöm mégegyszer! egy Space az elején trollkodott velem :) -
Nixit #2870 Sziasztok! Igen én megkaptam a kulcsot köszönöm mégegyszer, de azt írja invalid key, esetleg nem uplayben kéne beregelni?
-
Már el is kelt! :D -
Rony94 #2868 Na kipróbáltam egy kicsit, jelenleg még nem sokat tudok róla mondani, de nem tűnik rossznak. Kéne majd együtt gurulni, nem tudom ez mennyire üzemképes a játékban. -
Eredeti Játékok topikban valaki panaszkodott ,hogy neki se jutott én itt kaptam kettőt is PMben az egyiket tovább is adtam Nixitnek. -
Nekem van egy kulcsom a bétára akit érdekel írjon pü-t és annak adom aki előbb ír! -
PCGAMER újra oszt majd kulcsokat holnap
"So, we're all out of beta keys today for The Crew PC Beta, but be here on 8/27 at 10 a.m. PST for the second round! #NeverDriveAlone" -
nem indul el,raklikk a jatek-ra tolt egy 20 masodpercet aztan utana semmi ,ujra aktiv a jatek gomb.Tegnap meg semmi baja nem volt.
Valaki? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na asszem nem kell ebben a bétában se kormánnyal játszanom xD De legalább most már elindul a játék ha bevan dugva a kormány. Haladás