The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt már rég elmondták hogy valami sim-cad szerûséget akarnak, alapból gémpaddal legyen jó, de azért 900fokos kormánnyal, manuális váltóval és kuplunggal is élvezhetõ legyen a krúzolás... márciusiba kiderül hogy ez mennyire jött össze 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Szép grafika,effekt hegyek.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Legalább változatos a táj, nem egyhangú.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A 'The Crew' térkép több mint 4x akkora lesz mint Hawaii a TDU-ban. 7,000 mérföldnyi út lesz, 15 nagyváros, ebbõl 6 akkora lesz mint Liberty City a GTA IV-ben. A Keleti parttól a Nyugati partra egy gyors autóval másfél óra eljutni.
Project D|Rare Car Collector|
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Thaddeus meglepett ma a hivatalos oldal faq-jának magyar fordításával, így bekerültek azok is minimálisan változtatva. 😊
#243 <#worship>#worship>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Az meg külön vérlázító, hogy õk már jáccódnak vele 😞
A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem
a játék PC-ken futott 😊

napi 2x legalább átnézem a hivatalos és néhány rajongói fórumot, képes autólistát is akarok csinálni, stb.. de elõbb kéne hogy piszkálgathassak a fejlécbe 😄