13251
thecrew.jpg
  • alma2
    Megy ez kormannyal? Ahhoz kepest hogy a thrustmasterrel reklamozzak, nem igazan tudom mukodesre birni vele.
    xbox kontrollerrel megy, azzal is megneztem.
  • holecsko10
    Üdv mindenkinek!

Nem tudom hogy tudok róla de az Nvidia osztogatja a Beta Key-t.
    Akinek kell az látogasson el IDE és kérjen kulcsot.

Remélem tudtam segíteni további szép napot.
  • akyyy
    még jó hogy a német oldalról szereztem, mert nekem nem nagyon akarnak küldeni :D
  • Nixit
    Első kulcsot elkaptam egy ismerősömnek regeltem be köszi srácok!
  • SweeneyTodd
    Akkor úgy nézem megoldódtak a kulcsproblémák, Ubiék tesztelni szeretnék a szervereket és szórják a kulcsot.
  • zritya
    BKLB-9LD3-DPP7-PNHD

K9M8-EAW8-FPLG-GPCM

A9GM-MD7C-WFL7-BRK3
  • alma2
    A masodikat elhappoltam. Koszi!
  • godand
    Ha valakit érdekel kulcs szívesen ajándékozok én is kaptam. email: [email protected]
  • SweeneyTodd
    LOOOOOOOOL , most ,hogy a lelkes fórumtagok segítségével szereztem kulcsot, milyen emailt kapok ?!?!?!! xD

Az első itt író aktív forumozónak dobom a PMet...

Lehet csak 2óra után fogom tudni elküldeni mert még dolgozok és nemsokára jön a váltás, nem fogok tudni gépnél lenni.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.26. 12:39:19
  • Thaddeus
    Wow emailben kaptam 3 kulcsot, hogy hívjam meg a barátaimat, de már mind szerzett kulcsot, úgyhogy itt vannak:

PUML-9NAX-DPDD-CPM3

M8T3-GAMV-WUY6-7Y83

AVTL-UMP6-GV3Q-9HV3
  • Norby646
    Nálam biztosan első napos vásárlás lesz ez a játék. Nem tudom ki mit várt, de sztem senki se játszott innen a bf4 bétával. :D Vannak még problémák, de az alapvető dolgok (fizika, grafika, optimalizáció, táj, hangulat, játékélmény, küldetések...stb) el lettek találva, az egyetlen komoly gond az a többi játékossal való krúzolgatás, mert nálam csak néhány mp-re dobja be a játék a játékosokat, aztán eltűnnek. Pontosan ugyan az megy mint az első bétában.
  • games4ever
    Ment PM.
  • tothbalu99
    Megvan a megoldas, le kellett venni mediumra a grafikat..... Korszi mindenkinek a segitseget, mostmar megvan minden :)
  • Norbi1990
    Nekem elsőre sikerült aranyra.
    Akad a játék vagy nem? Ha folyamatos a kép akkor sikerülnie kéne.
  • Rony94
    Na oké, látszik hogy béta fázisban van. Egyszer csak fogta magát a játék és egy küldetés közben elsötétült a kép. A HUD-ot lehetett látni és a hangok is megvoltak, de ezen kívül semmi. Érdekes. Pont sikerült fölvennem. :D
  • tothbalu99
    Tenyleg ne haragudjatok hogy ennyire problemas vagyok, de hogy az elso kuldetest ennyiszer nem teszteltek le az tuti
  • tothbalu99
    szerintem fix hogy megvan, de hol lehet leellenorizni? Egyebkent ma irtam at 60-ra a configban
    Utoljára szerkesztette: tothbalu99, 2014.08.26. 12:10:15
  • akyyy
    nálam teljesen jó az xbox kontollerel
  • Panzeradler #2883
    Megvan a 30+fps? Mert előző bétában volt egy bug, hogy ha kevesebb volt akkor "lassított" volt a játék, de az idő ment rendesen.
  • [HUN]FaTaL
    A legrövidebb úton menj, simán teljesíthető.
  • tothbalu99
    Arkon-bokron meg az osszes halott katonan keresztul megyek, a max sebessegem olyan 200 korul van, de mostmar haladunk mert az elso checkpointnal nehanapjan atjutok, de a masodikat orokkevalosagnak tunik elerni
  • oneal1
    hát ez király....ismét nem jött béta kulcs....:S
  • Thaddeus
    De keresztül vágsz az egész mindenségen ugye? Nem követed az utat meg ilyenek. Elvileg 210-el is kell tudnod ott menni, mennyi a max sebességed?
    Át kell vágni a rekettyésen azt kész.
  • tothbalu99
    Mostmar csak billentyuzettel csinalom, tudom hogy a shift a nitro, azt is tovig nyomkodom de akkor se. Mire felugrok a toltesre, vagy mire, ahol a road block all, addigra eltunik a check felirat es vege van
  • Thaddeus
    Billentyűzettel próbáld meg, mert van egy ilyen bug hogy a kontrollernél nem érzékeli teljesen a gázkart. Elvileg a köv küldinál már jó.
    Egyébként shift a nitró.
  • Seangaijin
    Padlógázzal mész tök egyenesen mindenen keresztül, nekem maradt 10mp a végén mikor beértem.
  • Seangaijin
    Nekem egyszer nem fagyott eddig még ki. Ha ledobom a tálcára a játékot és visszamegyek szokott crashelni de magától útközben semmi nem volt eddig. Szerintem valami nálad van.
  • tothbalu99
    A #2865-ben irta Aullah, hogy holnap a PCGAMER ujra oszt kulcsokat, egy probat meger :)

Viszont meg mindig szenvedek a legelso kuldivel, szoval most jonnek a kerdesek:
    1.: En vagyok ennyire szerencsetlen, hogy mindent tovig nyomok es ekkor se?
    2.: Ti atmentetek a buzamezon, vagy kikerultetek?

Bocs de muszaj vagyok ilyeneket kerdezni
  • Rony94
    Ööö...csak nálam szokott beakadni a játék néha? Megáll a kép és a hang is beakad, mintha lefagyott volna az egész. Egyszer ki is dobott egy hibaüzenettel emiatt a jelenség miatt.
  • alma2
    Sajnos en meg mindig azok koze tartozom akik az osszes beta kulcsrol lemardtak. Rosz helyen rossz idoben :)
    Ha van par ora ra feles accountja valakinek, netan kulcsa, mindegy mikor, akkor szivesen kiprobalnam.
    Aullah ez neked is szolt:)
  • Nixit
    Na közben sikerült, köszönöm mégegyszer! egy Space az elején trollkodott velem :)
  • Nixit
    Sziasztok! Igen én megkaptam a kulcsot köszönöm mégegyszer, de azt írja invalid key, esetleg nem uplayben kéne beregelni?
  • JSbyMSI8800
    Már el is kelt! :D
  • Rony94
    Na kipróbáltam egy kicsit, jelenleg még nem sokat tudok róla mondani, de nem tűnik rossznak. Kéne majd együtt gurulni, nem tudom ez mennyire üzemképes a játékban.
  • SweeneyTodd
    Eredeti Játékok topikban valaki panaszkodott ,hogy neki se jutott én itt kaptam kettőt is PMben az egyiket tovább is adtam Nixitnek.
  • JSbyMSI8800
    Nekem van egy kulcsom a bétára akit érdekel írjon pü-t és annak adom aki előbb ír!
  • Fpocok
    PCGAMER újra oszt majd kulcsokat holnap

"So, we're all out of beta keys today for The Crew PC Beta, but be here on 8/27 at 10 a.m. PST for the second round! ‪#‎NeverDriveAlone‬"
  • Gabisan666 #2864
    nem indul el,raklikk a jatek-ra tolt egy 20 masodpercet aztan utana semmi ,ujra aktiv a jatek gomb.Tegnap meg semmi baja nem volt.
    Valaki?
  • SweeneyTodd
  • Overburner
    Na asszem nem kell ebben a bétában se kormánnyal játszanom xD De legalább most már elindul a játék ha bevan dugva a kormány. Haladás