13251
thecrew.jpg
  • smog15
    Most próbáltam elindítani de csak fekete kép van meg valami autó hangok 53%-nál tart a letöltés. Valaki találkozott már ilyennel?
  • Stockbauer33 #2982
    Bent vagyok.Megy.Na akkor egy közös krúz HG? :DD
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.26. 20:23:39
  • Szabi #2981
    terv szerint 20perce mennie kéne :D
  • PeeTeR
    uhm menni fog meg ma a szerver vagy ezt igy elore nem lehet tudni?
  • Szabi #2979
    360 security szerint vírusos a frissítés :DD
  • Seangaijin
    Patchet már lelehet szedni de szerverhez nem kapcsolódik....
  • Szabi #2977
    mármint mit többet ? brutál hdr-t ? :D
  • Rev Hard
  • Shep
    Ja, az sem szép azért egy autós játékban, de legalább stabil :)
  • Shep
    A grafika :) Persze nyilván nem úgy csúnya, csak én többet vártam, igaz itt marha nagy a bejárható terület.
  • PeeTeR
    a 30fps :p
  • Stockbauer33 #2972
    " Csúnya de legalább maxon is stabil 30fps :) "

Mi a csúnya?
  • Szabi #2970
    ja, mindjárt indul a szerver.. :D
  • Shep
    Belenéztem még a leállás előtt. Csúnya de legalább maxon is stabil 30fps :) Egyelőre többet nem tudok mondani, mert eljutottam a pajtáig és pont jött a leállás.
  • samsung123
    Ezer hála! Avast a felelős tényleg. CSa ugy latom épp karbantartják, mikor lenne kis időm és végre megy is:D
  • LeWyTy
    Pont ezt terveztem
  • Skypack
    A perk pontokat nem tudom figyeltétek-e, de pl egy autó megvásárlása előtt érdemes az egyiket maxra tolni (lvl10en 9 pont) amelyik egy 27% kedvezményt jelent minden autónál, van egy másik ami 5 pontal maxolható ez 10% xp-t és pénzt jelent. (A detroiti HQból érhetőek el)
  • Szabi #2964
    a 300C nagyon jó lett
  • PeeTeR
    kiprobaltam, ej nagyon tetszos - de most valami leallas lesz par percen belul
  • Norbi1990
    Avast berakja karanténba mert vírusként érzékeli. Megnyitod a karantént és Javítani kell az exét.
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.08.26. 19:45:28
  • akyyy
    jól látom? most lesz leállás, akkor javitva lesz ez a fos? az jó lenne :D
  • samsung123
    Hali, segítségre lenne szükségem, azt írja béta, hogy nem megfelően lett telepítve, javításra rányomok, letölt még pár megát, azt mondja játékra kész, de ugynúgy azt írja ki. Újra is raktam már, más játék megy. köszi előre is
  • gduck
    Azért van TeamSpeak szerver hogy tudjunk chatelni? Mert úgy látom a játékban nincs chat.
    A BUCKS vagy mifene, az mire jó?
  • Skypack

August 26th - Can't see other players - Sessionning issues

Our team is aware and still working on the sessionning issues that are affecting the game.

We will be releasing a Patch in the coming hours that should improve this feature for all the players.

We thank you for your patience and understanding.

The Crew Team

• Szabi #2957
    19:45-kor leáll a szeró és várhatóan 20:00-tól újraindul
  • Norby646
    esc, mobile garage, street-et kiválasztod.
  • akyyy
    teszt vezettem new yorkba, és azuta nincs nitro a kocsiba, meg semmi fejlesztés, maga a menü is eltünt, és csak annyti ir ki hogy fullstock. hogy mi????
  • Csabesz001
    Kipróbáltam én is, ugyan az előző bétában nem vettem részt, így nem tudom milyen változások/(vissza)fejlődések történtek, de hihetetlen a játék. A nagy térkép miatt hosszútávon sem unalmas. Mikor Miamiból mentem Vegasba és láttam milyen hosszú lesz az út, már reflexből csak nyomtam a gázt... Aztán beértem a kanyargós hegyi terepre és hirtelen nem akartam sietni, csak kényelmesen 120-130-al csapatni. Remélem a belső nézetben a tükör meglesz és a kormány rángatását is javítják... Videón nem tűnt idegesítőnek, de így játékban kifejezetten zavaró.
  • PeeTeR
    igen probaltam is, de egyik sem mukodott :\
    Dj Tommy #2951 - koszi szepen, regeltem, megkaptam, toltom :)
  • tutituti
    ide dobtam hármat #2940
  • Dj Tommy
    Ha valakinek nem jutott volna kulcs :)
  • PeeTeR
    van meg esetleg valakinek egy mukodo kulcsa?
    elore is koszonom ;)
  • Szabi #2949
    nekem is teljesen kinyírja netemet a játék, most még a routert is újrakellet indítani :D
  • Quqa
    Nekem sem akar fellépni csak tölt és tölt (így legalább nem fagy) aztán semmi, mondjuk még le se szedte az egész játékot.
    Valaki segítsen már azok a bónusz tartalmak ott fent élnek még és ha igen hova kell beírni őket?
  • Seangaijin
    Igen, látok playereket. Van aki 70km-re van és olyan is aki 20 stb. Az tény, hogy tegnap óta kevesebb playert tesz be.
  • Ztech
    nemtudom megy a bugreport majd, a kép is nekik készült csak miután megírtam visszadobta hogy most éppen az a rendszerük sem működik...micsoda meglepetés szóval majd később
  • akyyy
    és te látsz mindenkit? mert én senkit se látok csak nagy ritkán. coopba se tudok küldetést csinálni már :S
  • Seangaijin
    Nekem T-home van de nálam nincs baj a nettel
  • gduck
    Nem kell átírni semmit!!! A felbontás alatti sorban: BORDERLESS értéket válasszál
  • oneal1
    Egy kedves fórumtárs jóvoltából én is ki tudtam végre próbálni a bétát:)

nagyon tetszik a dolog bár az elején így még kicsit el vagyok veszve a rengetegben, meg kell szokni kicsit:)