13251
thecrew.jpg
  • gduck
    Szerintem nem. Bár nekem nem mosta le, csak a horpadások tűntek el.
  • ratgab
    Még egy kérdés: Az normális, hogy kicsit megzúzom a kocsit, bemegyek a térképre, aztán vissza a vezetéshez és fullra meg van javítva és lemosva a járgány?
  • Shep
    Elvileg így If you're like me and aren't going to settle for 30 fps, simply go to my documents, and find "The Crew" folder and open the PCSCapability file and find the FPS area and just change that to 60, then save and make the file read only.
  • Shep
    Egy baja van ennek a játéknak ,hogy nem tudok a kocsiból kiszállni :) Annyira jól összerakták ,hogy tényleg állandóan azon jár az eszem ,hogy na itt megállok és szétnézek, erre nem lehet :)
  • akyyy
    hogy is kell beállítani ezt a 60 ftps-t mert nem találom sehol, topikba meg nincs kereső -.-"
  • ratgab
    Na megnéztem én is a játékot. Nagyon bejön. Viszont egy kérdésem volna:

Ha új autót vásárolok, akkor ahhoz külön el kell kezdeni gyűjteni az alkatrészeket, vagy a korábban feloldottak arra is kompatibilisek lesznek? Esetleg nullázódnak ilyenkor az úton lévő kihívások is mint a szlalom és az 50 km/h feletti száguldás (ugye ezekből mind lehet alkatrészeket nyitni)?
    Ergó autóhoz kötöttek a challengek vagy játékoshoz?
  • gduck
    Egyetértek és támogatom!
  • wollnerd #3096
    Szeretném, ha vki véleményezné a3050-es HSZ-om. :)
  • BoneDragon
    Én ha átállítom 60 fps-re "beakad" a játék kb 2 percenként ilyen 5-10 mp-re. Visszaállítottam és semmi baja nem volt utána. Érdekes
  • alma2
    ahhh majd kifolyt a szemem, ugralt minden baja volt, most epp tv-n jatszom kozelrol, meg lohasztobb volt a latvany vagyis inkabb a mozgas. Atirtam, 60 fps-re vegre. mintha uj jatekkal jatszanek, eddig miert is halogattam, nem ertem :)
  • Stockbauer33 #3093
    Pontosan.Minimum a G25
  • SweeneyTodd
    Jólvan köszi, úgyis jövőhéten fizu, majd csinálok egy költségvetést ,belefér e :D
  • sztanko15
    Ja értem, így világos. Köszönöm!
  • Fehercsoki
    PH-n olcsóbban is van.
  • Szabi #3089
    mert nem a bétában kell megjelenjenek, majd a teljes játékban fognak..
  • alma2
    Senkni nem az iranyithatosagrol beszel. Persze egy kormanyos barmikor allva hagy a legtobb helyeztben, de ez itt annyira nem szamit.
    A richard burns rallyt is lehet iranyitani billentyuvel, sot egeszen jol, mert jol megcsinaltak. Itt az elvezeti faktorrol van szo. Aki nem probalt normalis kormanyt meg, az nem is tudja mirol marad le. Nekem mondjuk tokmindegy mivel jatszik mas, ha nem menne a kormany, vagy nem lenne ilyen jo az ffb-je, eszem agaban sem lenne mar tolni vele, mert total elvezhetetlen szamomra nelkule. Kb mario kart szintu negy nyilas baromsag maradna.
    De hat kinek mi, nem gyozkodok senkit :)
  • BoneDragon
    Én is erre lennék kíváncsi...
  • Seangaijin
    Nekem évek óta megvan. Rallys játékok, F1 stb mindennel tökéletes és jól bírja a strapát. Pontos és erős motor van benne. Nem nyikorog nem lötyög, teszi a dolgát. Nekem totál bejön és imádom.
  • Szabi #3085
    kormánnyal élvezetesebb ez tény, de lassabb időket megyek kormánnyal mint gémpaddal :D

szóval krúzolásra kormány, versenyre gémpad :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.27. 13:00:14
  • Seangaijin
    Én is billel tolom és nem érzem szükségességét a kormánynak. Pláne a déli pusztákon mikor egyenesen padlógázzal kell menni. Simán irányítható.
  • SweeneyTodd
    Ezt ITT nem is hangzik rosszúl.
  • Fehercsoki
    Ehhez a játékhoz ne vegyetek kormányt szerintem, hardcore + sebességfüggetlen kormányzással is tökéletesen irányítható billentyűzettel.
  • Seangaijin
    Logitech MOMO
  • alma2
    Mondanam g 25 ala ne add, de ez eleg penztarca fuggo. Eggyel lejebb a driving force gt, ezeket lehet hasznaltam kapni. Utobbival egyszintuek ha vannak egyaltalan teljesen jol at tudjak adni azt, amirol lent irtam. Ez ala kb felesleges menni, mert csak parasztvakitas.
    Ha vannak meg kivetelek majd masok megirjak. De az ilyen 10-20 ezres vackok ujonnan csak penzkidobas, persze a billentyunel minden jobb.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.27. 12:55:37
  • SweeneyTodd
    Valami bugol ott a szinkronizációval, ha jól emlékszem régen valami zavar volt...
  • sztanko15
    A bónusz kódokat hogyan lehet aktiválni?
    A Crew oldalán csak FB-vel lehet belépni, viszont a Facebookhoz más mailcímem van mint a Uplay-hez, így a játékban sem jelennek meg a bónusz cuccok...
  • gduck
    Hát ennek a játéknak semmi köze pl. egy NFS sínautózáshoz :) Keményen kell küzdeni, hogy nagy sebességnél irányítható maradjon az autó. A TDU és TDU2 sokkal árkádosabb volt.
    Engem űrdondgó rendesen megizzasztott tegnap, mikor a sűrű forgalomban kellett szlalomozni :)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.27. 12:50:07
  • Norbi1990
    Azért mert élvezetesebb mint gombokat nyomkodni. H váltóval, kuplunggal pedig még gyorsabban is tudsz váltani mint a gép.
    Tehát összegezve, precízebb, élvezetesebb és gyorsabb. Nem is értem miért használunk kormányt ha lehet :D
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.08.27. 12:48:47
  • Meridius
    Engem is meglepett hogy milyen jó az FFB a játékban (Jó, néha csak úgy "elmegy", de egy alt-tab helyrehozza), főleg azután hogy a TDU2-ben mennyire eltolták.
  • gduck
    Szabi, írjál légyszi engem is a listára: gduck -gduck007
  • SweeneyTodd
    Tudnátok esetleg kormányt ajánlani elfogdható árban ?
  • alma2
    Probald ki egy normalis kormannyal, foleg ffb-sel, utana nem beszelsz majd zoldsegeket. Az utobbin van a hangsuly, arkad jatek ide vagy oda, eddig messze a legjobb az ffb-je amivel talalkoztam es nem csak a kategoriajaban. Jo azert nincs egy ac, iracing szintu, nem ad annyi visszajelezest messze, de teljesen jol erezni, ahogy ellen dolgozik a kocsi, ha megcsuszik, ahogy elemelkedik az utrol a gumi, ahogy raz az ut stb.
    Nem is vartam ennyire jot, ezert csillagos otos jar nekik. A grid egy fostalicska ehhez kepest, marmint ffb szintjen.

Gyakorlatilag ezzel a hozzaallassal elertek azt, hogy elvezzem meg en is, hogy megyek benne fel s ala, igy nyertek egy elorendelot.

Aztan ahogy most nezem mint a tdu1-ben is, kemenyen buntetik azt, aki automata kuplungot hasznal, gyakorlatilag var majdnem egy masodpercet ket sebesseg kozott. Mig manualisan, csak ugy dobalhatod a fokozatokat :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.27. 12:47:04
  • SweeneyTodd
    Gumival vagy guminélkül ?

Szép is ez a játék világ ,hogy mindenki azzal játszhat amivel akar, hogy lehet egy fps játékot kontrollerel stb stb.. kár bele menni
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.27. 12:36:39
  • Meridius
    úristen hát hogy képzelik? Ez amúgy legalább annyira "félszimulátor", mint az általad említett GRID.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.27. 12:35:11
  • Rony94
    Én meg azt nem értem mikor az emberek kormányt használnak egy ÁRKÁD játékhoz. Szimulátorhoz, félszimulátorhoz (GRID) megértem, de árkádhoz?
  • alma2
    Tegnap adtem fel hibajegyet is az ubinak, meg gondolom par ezren rajtam kivul, hogy ne vicceljnek mar, hogy nem megy thrustmaster kormannyal, amikor azzal mutyiztak ossze, az update-ban orvosoltak vegre es mukodik vele. Megy a steering controls is meg minden.

Mondjuk sosem ertettem azokat, akik autos jatekot kormany nelkul toljak, kb az elvezet 80 %-a eltunik...
  • Rony94
    Okés, majd akkor este próbálkozok. :)
  • chase
    Nagyon kellene a fotó-mód!

/off
    Épp most ment el a DiGi-s szerelő, jó munkát végzett:
  • SweeneyTodd
    Van fent egy játékos lista a fejlécben, amúgy meg ts-t ha használod felballagsz, tegnap este is 10-15 ember volt. Amúgy meg motkanyHUN néven megtalálsz :)

délután 3óra fele leszek már én is.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.27. 12:24:45
  • BoneDragon
    Ezeket a bónusz tartalom kódokat a hivatalos oldalon kell bepötyögni?

Amúgy engem is fel lehet venni uplayen: BlackBone88