13251
thecrew.jpg
  • Rony94
    Egyébként kérhetek Uplay neveket azoktól akik szívesen gurulnának velem?
  • Rony94
    Tehát mikor elindítod, nincs kép, de hang az van?

Keresd meg ezt a mappát: "C:\Users\'A Te neved'\Documents\The Crew"

És itt találni fogsz egy olyat, hogy: "PCScalability.xml"

Ezt megnyitod egy szövegszerkesztővel és beírod a neked megfelelő felbontást. Nekem is ez volt a probléma, eleve rossz felbontásra volt állítva, valami sokkal nagyobbra (2560x1440).
  • mulli1986
    ;)
  • MarkBlade
    Szia, QCYD-WHUA-HJVN-LWBL vittem ezt a kódot hálám üldözni fog! Köszönöm!
  • mulli1986
    Videóbeállításokat valahol nem lehet átírni manuálisan? I3-as laptopon simán engedi levenni a felbontást 1024-re, a csóri core 2 duo-n meg erőlteti folyamatosan az 1280-as felbontást.. Ez mi a rákért van??
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.08.27. 10:37:05
  • BoneDragon
    Összefoglalva ez a játék: Kellemes csalódás, főleg amilyen autós játékok voltak az elmúlt években. Rengeteg bug van benne, de ezek ugye javíthatóak. A legjobb benne, hogy hihetetlen nagy potenciál van benne és iszonyat hangulatos crew-be menni, üldözni haverokkal hegyen völgyön patakon át egy autót.. Megvettek kilóra. :)
  • Fpocok
    Kaptam még egy kulcsot ubitól. Van oylan, akinek nem lett sehonnan?
  • SweeneyTodd
    Nekem is van routerem , de én nem tapasztaltam ilyet UPC -nél vagyok.
  • Rev Hard
    Én írtam pár napja hogy erős a netem, ám a router -t basztatja valamiért a játék.
  • mulli1986
    Nem tudom megye a béta. Mindenkitől elnézést, hogy tegnap még nem voltam gép közelben, de most nézem az e-mailokat:
    Ajándék Beta kulcsok:
    AAAG-DKVE-3AMM-WF63
    QCYD-WHUA-HJVN-LWBL
    FHAJ-6RJA-ADMR-A993

Úgy látom 29.-éig tart a mostani Béta.
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.08.27. 09:46:55
  • Szabi #3053
    Zeronak fél, nekem egy megás feltöltésem van és felváltva fagytunk ki, vagy szakadozott a hangunk ts-en, akiknek nagyobb feltöltési sebességük van azok meg aránylag stabilak voltak, viszont azt megfigyeltük, hogy a városokba érve elkezdet szétdobálni minket, majd a városok kívül újra egyberakott minket :DD
  • SweeneyTodd
    Péntekig talán, de lehet mint a multkor kitolják szombatig.
  • mulli1986
    Meddig tart a mostani béta? Mondanom sem kell hogy hétfőn 2-ő óta, most kerültem először gép közelbe. Megy még?
  • wollnerd #3050
    Lesz egyáltalán chat a véglegesben?! Én szemétségnek tartom ha nem lesz!!! A hallássérült/halláskárosult játékosok hogy kommunikáljanak a más játékosokkal a játékban?!
  • Rev Hard
    Tegnap én gurulgattam 5-6 órát és semmi gondom nem volt, azt egyszercsak elkezdett szakadozni a netem, elment vagy 5x fél óra alatt és 2x a router -t is újra kellett indítanom. Elindítok valami más játékot is hogy azzal is csinálja-e, mindenesetre érdekes...
  • SweeneyTodd
    2éves a vasam ,de meglepően jól pörögnek rajta a mai játékok, TitanFall-t kipróbáltam Highon 45fps mellet elfutott, amúgy AMD 7770 HD 1gb videókártya van benne, nagyon meg vagyok vele elégedve. Azt a multkori bibit leszámítva.
  • chase
    Mert mázlista vagy? :D Nekem mindig lenullázza.
  • sztanko15
    Sziasztok!
    Az miért van hogy ha kilépek, és utána be, akkor több kilométer van a kocsimban mint amikor kiléptem?
  • smog15
    Én sajnos amd-s vagyok :( de mire megjelenik a játék remélem meglesz a 660Ti
  • Nixit
    Pedig az amd ccc az amd driver sajnos:P De már nvidias vagyok hála a jóistennek :D
  • chase
    "Összeszedegettem" a 20 roncsot a keleti parton is, de nem kaptam újabb Hot Rod-ot. :( Gondolom ez a beta sajátossága, 10-esnél magasabb szint kellene hozzá.

A kérdésem az, hogy érdemes-e megkeresni a buggy darabokat, azt megkapnám-e így 10-es szinten?

Az okostelefonon (ESC) még az elején kikapcsoltam a rádiót, azóta nem lehet visszakapcsoni, olyan mintha letöröltem volna a rádió app-ot. Hogyan lehet visszaszerezni/bekapcsolni?
  • SweeneyTodd
    Azt esetleg megnéztétek tegnap , ha csak party nélkül ráteleportálsz a barátlistán lévők közül valakire ,azt látod -e ,mert ugye látni a térképen ki hol van a listáról, mert akkor össze lehet hozni egy nagyobb találkozót is , csak vegyük fel egymást aztán mehet a csoportos móka.

#3041 Nekem az sose jött be , lehet velem volt a baj , ugye AMDnél ott van a catalysm controllel izé bizé...a monitoromat se volt hajlandó felismerni
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.27. 09:03:39
  • Nixit
    Én még sosem frissítettem steamről de maximum google: nvidia driver, ati driver kiválasztod a krátyád az eredeti oldalon oprendszert és download sztem tuti driver lesz a gond érdemes havonta frissíteni általában jön minden hónapban valami rá! :)
  • smog15
    Királyság köszi remélem délután már nekem is működni fog
  • SweeneyTodd
    Bal felső sarkoban ahonnan a beállításokat kijelentkezést egyéb opciók érhetők el, ott van közötte elbújva a lehetőség, én is nemrég fedeztem fel...
  • smog15
    Most nézem van frissítés a videókártyához meló után le is töltöm. Steamet is használok ott, hogy lehet frissíteni a videókártyát?
  • SweeneyTodd
    Próbáld meg steamen kersztül firssíteni a videókártyád majd, nekem az oldotta meg, feltéve ha használsz steamet :D

Szabi , majd szerintem csinálj a térképről képeket a roncsok végett, majd novemberben ne keljen újra fél napig keresgélni.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.27. 08:49:33
  • Nixit
    Vga drivert frissítettél? Amúgy elég sokat kell várni első indításnál legalábbis pár ismerősömnek.
  • smog15
    Hétfőn raktam bele az i5 4590-t meg egy ASRock H97 performance fatal1ty-t csak nem azokkal van a baj én is videókártyára gyanakszom csak mondom hátha valakivel volt már ilyen.
  • gduck
    Jaja, hallotam :D Bent voltam a TeamSpek szerón, de a textchatba nem írt senki, csak a mikrofonos dumcsi ment :D Nekem meg nem volt mikrofon beüzemelve.

Amúgy ezen a bugon kívül, elég stabilan futott a játék!
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.27. 08:11:06
  • SweeneyTodd
    Ez a probléma nálunk is fellépet, úgy mutatta mintha partyban lennék ,de mégse volt.

A megoldás pedig kilépsz a partyból majd újra meghívjátok egymást, ez a le-fel csatlakozás okozza, Szabit folyton ledobálta és akkor vettük észre, nyomsz egy F -betüt amivel előhívod a körülötted lévő autósokat , ott ha a saját kártyád kikeresve ott az opció ,hogy ki tudj lépni belőle.

Csatlakozással nem volt szerintem gond, olyan 8.10kor jött vissza szerver, még vettem fel barátokat és nem igazán szinkronizálta ki be lépkedtem és cirka 1perc alatt már játékban voltam.

#3031 Videókártya driver, vagy egyéb kiegészítők firssitését próbáld meg ha nem oldódott meg.

Én amikor újra tettem a vasat a videókárty driver túlpörgette a kártyát ,annyira ,hogy ugrált a kép játékok alatt, egy frissités megoldott minden problémát.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.27. 08:00:53
  • gduck
    Amikor visszajöttél a CREW tagja voltál. Legalábbis én úgy láttam. Próbáltál csatlakozni, de azt írta már eleve tag vagy. Ez egy BUG lesz, nekem is ugyan ez volt, ki kellett lépnek a CREW-ból, majd miután Stock invitált beléptem és jó lett.
    Az esti frissítés után iszonyúúúú lassú lett a belépés és nem hiszem hogy egy óra alatt annyira megnőtt volna a játékosok száma, inkább valamit elnéztek a fiúk. Remélem helyrehozzák ;)
    Nekem még barát voltál 1-kor, szóval lehet hogy helyrejön, ha nem akkor újra barátkozunk :DD
  • smog15
    Lejött 100% a játék meg valami frissítés is jött az is lent van de ugyan úgy csak fekete képet látok indulásnál meg hangokat hallok. Mi lehet a baja? Most lett újra rakva a gép pár napja és reggel meló előtt amikor kikapcsoltam elkezdett 113 dolgot frissíteni a gép lehet ezzel meg is lesz oldva a problémám majd meló után kiderül.
  • Nixit
    A kódot a uplay progiba amit letöltöttél Activate Product ilyesmit keress.

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=554&val=1&uh=FB80F9C49CDB2C02FC8A84FFD17650A8

Itt még mindig van 25k Kulcs szóval GL srácok akinek nem jutott!
  • Meridius
    10-15 perc
  • csiles
    Szevasztok, a kódokat hova kell beírni?
  • Szabi #3027
  • Lacika1992
    Az mitől van, hogy amikor este van akkor az egész kép full szemcsés?
    Tehát olyan mintha porfelhő szálna, nagyon irritáló.
    Ezt ki lehet kapcsolni? vagy esetleg a monitorom rossz? vagy alapból ilyen a játék?...
  • Rev Hard
    Az történt hogy elment a netem, majd utána a játék produkált pár bug -ot. Először is nem akart elindulni, majd utána szar volt a szerver és szétdobálta a crew -t és a session -t is. Sajnálom ha ezzel elbasztam a cruise -t, ezeket magamnak rendeltem meg mert szeretek ilyenekkel "szopni" gurulás helyett. Mellesleg nem vagy már a barátlistámban, de az is lehet hogy én töröltelek ki valami párhuzamos dimenzióban.
  • Stockbauer33 #3024
    Ment privát