The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
szinte esélytelen, csak RUF liszenszük van

talán lesz RUF 991 valamelyik verziója, de Porsche 918 nem valószínû.. 😞

"Nulla tenaci invia est via"

Az a sárga mé nem 911 Turbo S ?Csak bele rakják a 918-al 1üt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem vagyok nagy autósjáték rajongó, de ez egyre jobban kezdi felkelteni az érdeklõdésem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabi
a fejléc alatt van egy Infók Magyarul link.. na abban le van írva amit tudni lehet a játékról 😄

(nem tudni pontos dátumot, árat meg fõleg nem tudni 😊

akyyy
nyáron mikor? mennyibe fog kerülni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Szabi
jé, pénteki kép 😄

De jó lenne <#eljen>
Szabi
elméletileg nyáron jön

Év végén jön akkor? Nyár elõtt vagy nyáron tutira nem?
Akkor már inkább az új NSX

A többi.McLaren P1,Pagani Huayra,LaFerrari,F12berlinetta,Huracan

Nem vagyok telhetetlen mert már én ok vagyok(Aventador,Bentley)

A nitrót ki is vehetik belõle <#idiota>

Kresz krúzra meg egy Fiat 500 Rock 😄 vagy egy Yaris 1.2 😉

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
ha tudnánk róla hogy lesz, akkor már az autólistán lenne.. 😄

Törölt felhasználó
De a classic shit-be el tudnék képzelni ilyeneket is 😊 Lesz ebben ilyen?

Törölt felhasználó
Ohh, a kis szerelmem, hogy csillog villog <3 😊
Szabi
R34-rõl sok kép és videó volt már, GT-R nélkül meg nagyon furcsa dolog lenne kiadni egy utcai versenyzõs játékot 😊

Törölt felhasználó
Súlyban egy egész csapatot verne szerintem XD

#572: Igazából Skyline puzi vagyok, szóval inkább az legyen benne, de mindenképpen legyen teletömve JDM vasakkal! 😊
Coral Springs
Supra egy ilyen tuningolós játékban kötelezõ darab, nem hiszem hogy ki fogják hagyni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

contraste
😄 ez jöhet, nyomatékban tuti leveri az összes izomautót😄

ain't got no history

Törölt felhasználó
"Német aszfaltfaló"<#idiota>
contraste
Moooore BMW😄 na de komolyan jöhetnének jó kis japó és európai márkák, kocsik. Olasz, angol sportkocsik, német aszfaltfalók😊

ain't got no history

Szabi
még az elején, azt ígérték hogy lesz sok japán járgány is... a Skyline-ról és a 370Z-rõl volt is sok kép... viszont tényleg jöhetne még hakosuka, hachiroku, gt86, impreza 22b stb 😄

contraste
Tisztában vagyok vele😊

ain't got no history

Törölt felhasználó
Akkor is teledobálhatnák Suprákkal és Skylineokkal! 😊
Eleve ott fog játszódni.

contraste
Most már jöhetnének non USA ihlette képek is😊 Remélem nem lesz ennyire US központú...

ain't got no history

Szabi
Mustangokat a kezdetek óta használnak rally-ra azzal még nincs gond, de ez így már tényleg túlzás 😄

így még jóféle 😊

Törölt felhasználó
Hát Én biztos nem akarok majd 😄
Coral Springs
Arra mondjuk jó hogy a játékban lévõ lehetõségeket reprezentálja, hogy például egy Mustang -ból ilyet is faraghatsz ha akarsz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Törölt felhasználó
Na jó, de amcsiba az a downsizing, hogy 8 hengerbõl lekapcsolnak 4-et... Az emberek meg finoman szólva is alul mûveltek.
Törölt felhasználó
Na ez nekem se. Elég gáz ez a stíluskeverés
Trágyakaparó on da max! Yeehaw! <#nevetes2>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Coral Springs
Hogy lehet így elcsúfítani egy Mustang-ot ?

LeWyTy
Amcsiba ez nagy divat pedig<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bboyatty
Na ez nem tetszik...hogy egy Raptorból csinálnak offroad autót ok de ez így nem túl szép.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

contraste
HBD!

ain't got no history

Skypack
HBD 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

[HUN]FaTaL
HBD 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Seangaijin
Én Lesz*rom h milyen body kit meg neon kutyafüle... Legyen feelingje mint a tdu-nak volt, legyen jó társaság meg gyors vasak és a kutyát nem érdekli h hogy néz ki a kocsi 😄

Szabi
köszi <#pias>

[HUN]FaTaL
A body kit is ízlés kérdése. 😊

A neon szerintem borzasztó ocsmány, mindegy milyen autón van.

Isten éltessen Hg! <#pias><#wave><#vigyor>
Coral Springs
Hát a képen látható body kit elég ocsmány, de biztos lesz többféle. A neon meg ízlés kérdése, nekem például bejön.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Törölt felhasználó
Hujjúj Én meg ezt szeretem mikor lehet pimpelni az autót. Egyébként ez csak sima pálya autó, nehogy bekeverjétek már a 90-es évek utcai tunning gépeivel. Az egyetlen dolog amit nem szerettem a TDU-kban, hogy csak az a sok luxus sportkocsi volt benne.
Tudom, menjek akkor NFS-ezni, de azokat a Pro street óta le se töltöm....
Ez így mindenkinek kielégítené az igényeit szerintem, lenne benne ez is, az is.
[HUN]FaTaL
Engem ezek még nem zavarnak, jól néznek ki. Csak ilyen neonos faszság ne legyen. Meg ne legyen kötelezõ matricázni.

bboyatty
Ja ez már nekem is kicsit sok így...de gondolom ha nem akarod nem tuningolod agyon az autód.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
na ezt még sokat kell szokni.. 😄

Skypack

Törölt felhasználó
Na TDU2 topikban olvastam, hogy új reménnyel éled a TDU1? 😊 Emlékeszem még pár éve jó leárazás miatt vettem meg az 1-et és kicsit bántam hogy olyan késõn, mert nagyon egyedi volt a multija...
Aztán vártam a 2-õt, hogy mekkora jó lesz, aztán néhány videó meg warez után gyorsan töröltem is.
Remélem lesz olyan jó ez is mint az 1 volt.
Az Arcados hozzászólásokkal egyet értek, de az egyet még így is egész valósra sikerült csinálni, én G25-el imádtam!!! A HC mód meg még jobb volt 😊
contraste
Köszi, lehet upgrade lesz😊

ain't got no history

Fehercsoki
Ha elég akkor is nagyon alacsony grafikán.