The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán lesz RUF 991 valamelyik verziója, de Porsche 918 nem valószínû.. 😞
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(nem tudni pontos dátumot, árat meg fõleg nem tudni 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A többi.McLaren P1,Pagani Huayra,LaFerrari,F12berlinetta,Huracan
Nem vagyok telhetetlen mert már én ok vagyok(Aventador,Bentley)
A nitrót ki is vehetik belõle <#idiota>#idiota>
Kresz krúzra meg egy Fiat 500 Rock 😄 vagy egy Yaris 1.2 😉
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

#572: Igazából Skyline puzi vagyok, szóval inkább az legyen benne, de mindenképpen legyen teletömve JDM vasakkal! 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ain't got no history
ain't got no history
így még jóféle 😊

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
A neon szerintem borzasztó ocsmány, mindegy milyen autón van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudom, menjek akkor NFS-ezni, de azokat a Pro street óta le se töltöm....
Ez így mindenkinek kielégítené az igényeit szerintem, lenne benne ez is, az is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Aztán vártam a 2-õt, hogy mekkora jó lesz, aztán néhány videó meg warez után gyorsan töröltem is.
Remélem lesz olyan jó ez is mint az 1 volt.
Az Arcados hozzászólásokkal egyet értek, de az egyet még így is egész valósra sikerült csinálni, én G25-el imádtam!!! A HC mód meg még jobb volt 😊