13251
thecrew.jpg
  • Szabi #3235
    így van, egy évig ingyen kapja majd a dlc-ket aki gold-ot vesz
  • mcclanen
    Ha jól értem aki Goldot vesz annak nem fog kelleni a dlc-ket meg venni hanem autómata meg kapja (diszgráfiás vagyok sry)
  • Seangaijin
    Szabi te már valamit sumákoltál :P
  • Szabi #3232
    a gold tartalmazza majd a DLC-ket egy évig (várhatóan kb. 2évig készülnek majd dlc-k)
  • mcclanen
    Sziasztok a The CREW limeted és a Gold közöt mi a külömség ?
  • Shep
    Hogyhogy neked mutat képet a tükörben?
  • Szabi #3229
    és visszapillantód van ? :D
  • Seangaijin
    Nekem nem mutatja a gear-t a Chrysler, vagy nem vettem volna észre? Vagy ez egy Charger? De abban meg nincs óra középen...
    Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2014.08.28. 16:38:46
  • tutituti
    nos ne módosítsuk a kit kocsikat mert kidob vagy bennragad a tuning shopba és se előre se hátra
  • Szabi #3226

valahogy így kéne kinézzen a játék :(

és nem így...

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.28. 16:50:37
  • tutituti
    na tessék Szabinak hála meglett a hotrod.el is csesztem rá 14ezret hogy igazi pokoljárgány legyen erre szétdobott és be se enged hogy vagánykodjak vele egyet :)
  • Norby646
    Egy haverommal próbáltunk összecsatlakozni de képtelenség mert nem rakott minket egy session-be, illletve ha láttuk is egymást max 1-2mp-ig, ellenben sok idegennel meg simán összedob a játék. Hát jó lene ezen javítanának valamit.

A másik, hogy 50km/h alatt automatikusan fékez az autó, ami szintén rohadt zavaró tud lenni, ráadásul értelmetlen. Hát van még min csiszolni, amivel nincs is baj mivel ez egy béta, a kérdés csak az, hogy mennyire foglalkoznak majd a játékosok problémáival.
  • tutituti
    találtam redditen is de már nincsenek ott,bár furcsamód tegnap a radarokat se jelezte nekem úgy este 9 felé.lehet nálam volt akkor a hiba.Mindenesetre köszönöm.
  • Szabi #3222
  • Nekrofil
    a játékban azt írták 20 perc, és 2 kor állt le.
  • tutituti
    istennek se találok egy térképet ahol jelölik az összes kit kar part-ot.tudomtudom csalás de túl kevés az idő :)
  • Kenchill
    Valaki tudja mikor megy újra a szerver?
  • Rony94
    Na még egy utolsó selfie SweeneyTodd-al. :)

• Norby646
    Én még az első bétában mentem a challenger dirt változatával, ott érezhető volt a különbség. Street-el nem próbáltam felmenni, de ezek szerint lehet az is bírná. :D De azért így jobban adja. :P
  • Seangaijin
    Nekem a Chrysler sima street packkal felment. Mondjuk én a Challengernél nem éreztem h a dirt és a street változat között terepen lenne különbség. Vagy lehet h csak bug?
  • Norby646
    :DDD Amúgy a challenger dirt változatával már voltam fent.

Ati, ami késik nem múllik. :P

Mulli: nem árt! :)

Jó ez az f150, kanyarban elég gyenge, de nagyon jól gyorsul, 280 körül van a vége, ráadásul a gyerek a challengerrel nem tudott követni, amikor átmentem a tavon.
  • Seangaijin
    Ha ez a vulkán északon van akkor nem nehéz rá feljutni. Baromi szép a kilátás a tetejéről.
  • Seangaijin
    Norbynak most nagy a szája az F150-nel
  • Rev Hard
    Ja ezt a vulkánt már figyelgetem egy ideje a távolból, amikor a nyugati részen járok mindig szemet szúr de még nem néztem meg közelebbről.
  • mulli1986
    Azt hiszem időszerű lesz gépparkot cserélnem
  • Norby646
    Azt hiszem ez a játék bőven alkalmas lesz, hogy folytathassuk azt amit elkezdtünk a tdu 1-ben... :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.28. 10:01:06
  • Rev Hard
    Megpróbáltunk végigmenni a Grand Canyon alján, de néhány km után feladtuk a kb 50km -es kihívást. A méretek azt hiszem beszélnek a játékról.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.28. 08:59:00
  • BoneDragon
    Igen ez számomra is elég fura, hogy van több ezer játékos és alig van 1-2 a mapon.

XenHai #3206 : Ezen jót nevettem így reggel, sry. :D
  • SweeneyTodd
    Üdv a bétában, az a legnagyobb szint.
  • XenHai
    Valaki el árulná ,hogyan tudok lvl 10 főlé fejlődni ? Bármit csinálok nem ad xpt a sztorihoz meg 11 kell .
  • gduck
    NP!

Már felvett ;) Amikor meg délután karbantartás előtt odajöttél, épp egy speed challangeben voltam, láttalak. Vége lett, nem írta ki az eredményét és fék/gáz/balra/jobbra kívül SEMMI nem működött. Elkezdtek üldözni a zsaruk, utána meg kidobott szerver XD

Amúgy beüzemeltem a kormányt is (Logitech MOMO), ég és föld a különbség ;) Sajnos a FF mező ki van szürkítve, nem tud esetleg valaki megoldást a bekapcsolására? A kormány tudná...
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.28. 07:58:51
  • chase
    Miért raktak egy űrsiklót Santa Barbara közelébe?
  • Ztech
    néztem közben gyorsan egy statisztikát mai napról, még mindig többet tölt fel mint le de a helyzet sokat javult 15-20mbites tüskék helyett 3-4mbitesek vannak és abból is jóval kevesebb szóval dolgoznak legalább a háttérben de ez még mindig irreális
  • Ztech
    láttam persze de betudtam a városnak, azt már tegnap is megállapítottuk hogy városba eldobál miután kiértünk utána azért aránylag helyreállt, hát van még mit javítani na
  • Rony94
    Jelentem, Chase-nek végre összejött a Crew dolog. Egyszerre csatlakoztunk a játékba és lássatok csodát, sikerült meghívnom a Crew-ba. :)

Bizonyíték:
  • Stockbauer33 #3200
    De láttad te is hogy percenként dobott szét.Igaz vissza rakott de vmi nem stimmelt.

#3187 Sajnálom Ducki majd következőre összedobunk egy jó hosszú gurulást .Vedd fel megint a MrFord-ot a barátlistádra
  • gduck
    Már kiléptetek? :((( New Yorkban voltam, láttam a Nyugati parton vagytok. Elkezdtem menni felétek, most értem Las Vegasba, ott láttalak utoljára.
  • Ztech
    hmm nemtudom 2,5órát mentem előtte opelossal lagg fagyás meg minden hiba nélkül, nálam te rendben voltál nekem selbi laggolt nagyon durván
  • Stockbauer33 #3185
    Kegyetlenül lagoltál végig Zero.A Sean is de az még tűrhető volt de vagy a szerver szarakodott de melletted nagyon elkezdtek sétálni a civilek.

• Shep
    Jó kis cucc ez, csak számomra az autókázáson kívül nem sok érdekes van, ugyanis nem vagyok nagy rajongója a stílusnak, Asszem a még hátralévő 2 napban meglátogatom azokat a helyszíneket amik érdekelnek aztán elég is lesz belőle ennyi nekem. Az viszont biztos ,hogy az egyik legjobb autós játék ami eddig készült, természetesen csak az árkád kategóriáról beszélek, mert billel ugyebár ... :)