The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Pfff. szar lehet nekik 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
elkezdtem nézegetni a játékon dolgozók fb és twitter oldalait, az egyik fejlesztõ pl. francia iRacing bajnok 😄

de van aki volt az Infogrames-nél, az Eden Games-nél és most az Ivory Tower-nél is vezetõ fejlesztõ, nemrégiben körbejárta és fotózta Amerikát bérelt Mustangokkal 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
biztos van, csak még nekünk nem mondták el 😄

mint ahogy már írtam, elméletileg ezen a héten beindul az infózuhatag, aztán majd meglátjuk.. 😊

van most valami megjelenési terv? vagy jön amikor jön?
Fehercsoki
Igen ezt is mondták neki erre azt mondta hogy E3on akik játszottak bénák voltak meg gamepaddal tolták és akkor minden assist be van kapcsolva.

Szabi
naja, bõ fél éve.. és nem véletlenül csúszik a játék (legalább) fél évet.. 😄

azóta sokminden változhatott 😉 rég volt friss ingame videó, nem?
[HUN]FaTaL
Reméljük igaza van, de a videók alapján nem így tûnt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
néhányan voltak az Ivory Tower-nél tesztelni a játékot, de sajnos még nem adhatnak ki arról anyagot.. elméletileg majd a hét végefelé jöhet az infóáradat

úgyhogy addig is pár elõzetes kép 😄

Creative Director Julian Gerighty és az Ivory Tower Boss Stéphane Beley

néhány díj amit eddig kaptak 😊

Facebook oldalukon azt írják, hogy PS4, Xbox One meg PC-re adják ki. Remélem belecsempészik a régi 66-s utat vagy legalább egy részét király lenne 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

királyság, csak jöjjön már 😄
Szabi
többször elmondták, hogy pc-re csinálják, majd utánna azt portolják át konzolra.. 😄

Coral Springs
Ez ám egy jó hír. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fehercsoki
Hmm ugyanaz dolgozik a fizikán aki a TDU 1 fizikáját is készítette és twitterre azt írta ki hogy kevésbé árkád mint a TDU 1, hát remélem ez igaz.

Coral Springs
A hivatalos oldalon, és a hivatalos trailer végén is feltüntették hogy PC -re is jön. Meg nem egy elõzetesben is elmondták.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fehercsoki
Amúgy ez biztos jön PCre? Csak mert a hivatalos honlapon még mindig konzol exkluzívnak írják...

Seangaijin
Már tavaly elõrendeltem 576-nál<#whatever>

Fehercsoki
Még közel fél év mire megjelenik.

LeWyTy
Az 576nál már van valami elõrendelés... nem korai még?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szabi
valamire készülnek.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gduck
Lóf**zt! Bazz, tuti hogy TUD2 fejlesztõket is beleszólhattak <#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szabi
szóval tényleg zajlik szép csendben a médiahadjárat a háttérben, úgy tûnik végre megérkeznek majd a tesztek és videók.. 😊

bboyatty
Így van, mindenre van megoldás, nekem is tetszene ha tankolni is lehetne.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

[HUN]FaTaL
Versenyen nincs üzemanyagfogyasztás aztán kész, nagy kaland. Plusz, ha valakit idegesít kikapcsolhatóvá lehet tenni krúz alatt is és kész.

LeWyTy
Versenyek elõtt lobyban vagy valahol egyszerûen gombnyomással vagy akár autómatikusan valamit kipipálva tankolhatsz.. ha meg élvezni akarod és csak kocsikázol akkor megállhatsz a benzinkúton tankolni. Elvileg úgy is csekély összegek a versenyekhez képest. Ezt olyan nehéz lenne okosan megoldani? vagy inkább csak lusták?

Norbi1990
Versenyek elõtt elmennél a kútra és tele tankolnád 😄
Szabi
így is lehet majd bandázni, TDU 1-2ben is lehetett 😄

hátha megcsinálták, hogy legalább a civilek beállnak tankolni 😊

NagyiBMX
Szabi mondanivalóját kiegészítve, az is milyen gáz lenne, ha úgy mennél versenyezni, hogy a felénél, vagy a cél elõtt kifogy a benzin. <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Norbi1990
Hülyeség baszki 😄
Pedig jó lenne csoportba. Lehetne bandázni a kúton amíg mások tankolnak 😄
Szabi
nem, mert szerintük idegesítené a legtöbb játékost ha néha ki kéne állni tankolni 😄

Norbi1990
Üzemanyag fogyasztást terveznek a játékba?
Csak a pontosság kedvéért infó a térképrõl

Szummázva az angolul kevésbé értõknek:
- 1000 valódi jellegzetes úti helyszín/épület
- 5000 km2 a bejárható játékterület (9 826 630 km2 USA valódi területe), ami azért önmagában baromira hatalmas, amihez vegyük számításba, hogy ezt offroad is be tudjuk majd járni teljes egészében.
- 10000 kilóméterni út lesz a játékban
- Egy gyors autóban az út pl. San Francisco-tól New Yorkig 1,5 óra lesz. Ez az útakon megtett utazóidõ. Offroad ez 2 óra vagy annál is több lehet.

Nem, nem teljes Amerika, de 10000 kilóméter minden csak nem apró térképet feltételez. Az a 1,5 óra a térkép egyik végétõl meg a másikig (hangsúlyozva, hogy gyors autóban) szintén elég kecsegtetõ szám. Persze hiszem, ha látom alapon majd meglátjuk a véglegesben hogyan alakulnak a számok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem kell felkapni a cukrot. Én meg azt írtam le mit láttam a te hsz-eddel kapcsolatban.

Többivel kapcsolatban meg értelmezõ kéziszótárt ajánlok (súgok részben egyetértettem, részben meg számonkértem az objektivításod hiányát... tényektõl mentesen ítélsz: ergó találgatsz).

Kifakadásodra meg nyugtatót javaslok, ebben nem az SG a hibás. Részemrõl egy másodperc vita nem volt.

Ui.: Köszönöm az olvasás és értelmezéssel nincs probléma, csak én gondolkodom is nem csak ezt a kettõt mûvelem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

LeWyTy
Mi a francért nem vagy képes megérteni amit írok? Mi bajod van? direkt csinálod?

Mi a "találgatás" azon hogy elmondom amit "láttam" ahogyan én "láttam".
Fõleg hogy arra reagáltam amit egy másik mondott elõttem.. kicsit indokolva azt hogy miért is mondhatta azt.

EBBEN MI VOLT TALÁLGATÁS MESÉLJED MÁR EL KÉRLEK.

Ezért imádom az SG-t. Mikor olvasni tud az ember de értelmezni már nem.
Ne vitázzunk leszarom elmentem aludni.

Láttad egyben? Láttad játék közben egyben? Láttad arányaiban? Szerintem nem (mert hogy még senki sem, mivel nem jött ki), egyszóval találgatsz.

Nyilván részleteket láthattunk, de nincs fogalmunk sem az arányokról. Abban nyilván igazad lesz amúgy, hogy nem lesz Amerika méretû a játékterület, de ezt balgaság bárkinek is elvárni.

Városok valóban nagyok, de ez még lehet eltúlzott mûvészi ábrázolású térkép is a nagyobb helyszínekrõl. Szummázva: Gyakorlatilag semmit nem tudunk, ez alapján kár bármit is spekulálni és kijelenteni. Vannak számadataink és ennyi.

Annyi biztos, hogy nem amerika úthálózata lesz lemodellezve.

[HUN]FaTaL
Nem hiszem el, hogy van ember, aki azt gondolta, hogy a komplett USA, valós úthálózattal benne lesz a játékban 😄

LeWyTy
Mi találgattam? és milyen megfigyelés??...

Énszerintem a gameplay videókban a "végleges map"ból láthatunk részleteket. Azokon a városok az országhoz képest NAGYOK! ebbõl jön hogy kicsinek tûnhet.

Coral Springs
Alaposan el van tévedve itt egy-két ember agyilag. <#nevetes1>

Találgatsz és készpénznek veszed a megfigyelésed... Zseniális... Nem kéne megvárni inkább a végleges verziót és utána ítélkezni?

Második bekezdés indoklása meg no comment... Már ne is haragudj.

LeWyTy
#646 Miért nem lesz benne az egész USA? Ki beszélt itt a részletekrõl és a méretekrõl? Szerintem a játékot is ezzel reklámozzák nem? De köszönöm hogy hülyének néztél ahelyett hogy értenéd mit írtam.

#645 Attól hogy ez egy fanmade vagdosott térkép a topik háttere is egy térkép... és amelyik térképen város is van azon látszódik az aránytalanság és az úthálózat egyszerûsége. Az volt a szándékom hogy ezzel indokoljam miért lehet kicsinek látni a térképet.

[HUN]FaTaL
Komolyan azt gondoltad, hogy benne lesz az egész USA? 😄

NagyiBMX
Azt se felejtsük el, hogy ez egy fanmade összevágott nem is teljesen precíz/pontos térkép.

LeWyTy
Szerintem is kicsi(-nek tûnik)!
Nyilván látott már mindenki USA térképet..
Az igazihoz képest az is. Ezt a városok mérete is jól mutatja, és leginkább az érezteti hogy kicsi az egész.

VÁRJUK!! csak legyenek még autók.

contraste
VAD😄 Alig várom!

ain't got no history

bboyatty

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
azt mondták az elején, hogy a keleti parttól a nyugatira bõ másfél óra autópályán padlógázzal egy Murcielago-val.. akkor a "szigetkör" legalább 6-7óra 😊

nyugisabb tempóban simán lehet 10 😄

#639: 7000 mérföld, tehát 11000 km 😄

és ez csak az út, ezenkívül a teljes térkép bejárható offroad

akyyy
Tehát a tdu1-ben volt a küldetés amikor körbe kellet menni a szigeten. Az volt egy óra körülbelül. TDU2-ben nem tudom, de tippelve másfél óra. A kettõ összsen 2 és fél óra. Négyszerezve 10 óra. Tehát lesz egy küldetés minimum, ami 10 órás lesz, és körbe kell autózni az egész térképet <#eljen><#vigyor>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
Csak New York akkora mint a GTA 4-ben Liberty City.

A térkép 8000km utat fog tartalmazni (ha jól emlékszem), ez kb négyszer akkora mint a TDU2-ben a két sziget együttvéve.

Fehercsoki
Így ránézésre nem nagyobb mint TDU2-ben bármelyik sziget.