13251
thecrew.jpg
  • Rony94
    Nem nagyon akarom elvenni a kedved, de ez a béta szerintem már csak délig fog tartani. Nem érdemes vele vacakolnod, mert ennyi idő alatt nem tudnád kiélvezni a játékot. :-\
  • XxXcsabi1987XxX
    csak az a baj,hogy nekem elvileg nincs fent a gépemen "vírusirtóm" még se tudom elindítani -.-"
    igaz a letöltés közben 2-3 percenként elment a netem is
    szóval nem tudom mit csináljak már tanácstalan vagyok
  • Rony94
    Hát olvastam már olyat hogy akinek van fent a gépén vírusírtó, annak a The Crew-t be kell rakni a kivételek közé.
  • XxXcsabi1987XxX
    srácok
    tudnátok segíteni nekem?
    már másodjára telepítettem Uplay-ből ezt a játékot és még mindig nem indul el hiába kattoltam a JÁTÉK-ra
    mit csináljak? ugyan ez volt a legelső telepítés után,nem tudok valaki valami ötlet?
    ha tudtok segítsetek én nem tudok bejutni a játékba
    köszönöm előre is a segítséget...
  • gduck
    Ez az online rész elég gáz. Stockékat üldöztem sokáig, hívtam volna Crewba, na nem azért hogy jöjjenek, hanem hogy ők hívjanak engem. Na ja, de később vettem észre, hogy 4/4, tehát tele a Crew. A JOIN xart se ér, SEHOGY se lehet csatlakozni a 8-as sessionbe, amiből 4 a Crew ugye. Egyszóval ez jelenleg 4 játékos online :(
    Map gyönyörű, helyszínek kidolgozottak, játék élvezetes, de az online része elég kaki. Ez így ebben az állapotban kiábrándító, ha egyszerűn képtelenség a haverokkal összejönni. :(
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.29. 00:20:09
  • wollnerd #3270
    Remek lesz! :D
  • Szabi #3269
    TDU2-nél fényévekkel, TDU-nál jobb mint a sima és több gravitáció van mint HC-ban :D
  • wollnerd #3268
    Van egy kérdésem felétek: (én [még] nem bétázok, vszeg én megvárom a véglegest) A The Crew autófizikája mennyivel jobb lett a TDU2-höz v. a TDU1-hez képest?
  • Quqa
    Nem tudom ki járt arra, de találtam egy iszonyat jó hegyi „drift” utat a hegyekbe, földes is, jeges is, üres is, kanyargós is tele szakadékkal korlát az nincs.
    Holnap felkeresem 1 órácskára oda-vissza, aki akar csatlakozik. Amcsi autósok előnyben. Pontos időpont holnap, de inkább estefele, remélhetőleg kitolják szombatra a végét!
    Pár kép:
  • CamelX
    Hát emmeg miez? :D
  • Szabi #3265
    :DD
  • adam977
    Srácok, akit érdekel van itt belőle egy 45 perces bemutató videó:
    https://www.youtube.com/watch?v=HIAjFjFNXbI
    Hatalmas játék lett, sok lehetőséggel és óriási játéktérrel :D
  • Shep
    Pontosan mikor ér véget a béta?
  • Szabi #3262
    egyébként amikor drift-ért számolja a pénzt.. azt valaki meg is kapja ? :D
  • Shep
    Miért ne lehetne megoldani? Gyülekező egy adott helyen, aztán indulhat a konvoj :)
  • SweeneyTodd
    Még jó ,hogy ez egy fórum és nem chat szoba, néha igazán vissza olvashatnátok legalább 5-6 hsz-t..
  • zritya
    igen
  • Hungarykum
    Én Detroit-ba voltam, de ott tele volt emberekkel a város.
  • Lacika1992
    Én eddig 5 emberrel találkoztam 10 óra alatt :D vicc :D
  • Kenchill
    A level 10 a max szint a bétában? Mert én 10-es szintű vagyok ugyan úgy versenyzek és nem adja oda az xp-t
  • Csabesz001
    Támogatom és mennék, akár ma, akár holnap este. :)
  • chase
    Legyen, akár ma este! Jó ötlet.
  • chase
    "At 7 PM CEST (10 AM PDT) and for 2 hours, the Devs will be waiting for you in-game to make the servers crash! Come find them in the Midwest area!"

Ez mennyire álságos már. 8 PM CEST-kor konkrétan egyetlen embert sem látni az egész kontinensen, full üres a térkép ha a filtert ALL-ra állítom.
  • Rony94
    Szabinak már mondtam, de leírom akkor ide is. Arra gondoltam hogy mivel holnap már vége lesz a bétának, össze kéne gyűlnünk egy-páran és EGYÜTT körbe utazni Amerikát. Ezt esetleg még föl is venném videóra és a lényegesebb részeket összevágnám.

Csak az a bibi hogy (amit Szabi is mondott nekem) túl sokan vagyunk és az a bizonyos "együtt" nem lehetséges. Tehát nem tudom hogyan kéne ezt megoldani. Egyáltalán legyen-e egy ilyen. :-\
  • Stockbauer33 #3251
    Kiléptem Feco.Kicsit pihenek.Kis kaja, hírek.Megyek vissza még este.Gyere fel te is ha tudsz mert holnap vége.Amúgy is mondta a MrFord h kell még anyag a videóhoz :D.Tolunk egy olyan húzost mint most délután :)))
  • Seangaijin
    Nem tudom mi lett de eltüntetek Stockbauer. Mindenesetre köszönöm ezt a hosszú gurulást nektek!
  • Szabi #3249
    a játékot 8-9ért megveheted majd megjelenéskor, utánna majd 2havonta 1-2 ezerért megveszed a dlc-ket és kész :D
  • akyyy
    az semmi mind a 4 emailrem kaptam :D

EXJG-DF8C-DJ7K-RCB7
  • rudii
    http://www.geforce.com/geforce-the-crew-beta-key-give-away
    Megadod adatok és már ott is az email címen a kulcs. ;)
    Most dobtam fel én is 1 órája a gamet, eddig tetszetős. Gondolom ha lejár béta és szeretnék játszani továbbra is vele vehetem meg kb 18ért?! :S Meg gondolom lesz egy wipe is a béta végén.
  • raymond01
    Sziasztok!

Voltam olyan szerencsés és kaptam kulcsot a betához és engem is az érdekelne hogy ez most akkor meddig jó? Ma nincs időm kipróbálni de ha hnap du felteszem akkor éjfélig jó??

Köszi
  • [HUN]FaTaL
    LOL, kaptam kulcsot, akinek kell viheti:

MLWR-FGC3-Q9ET-DMMC
  • Dj Tommy
    Kellene egy Cruise with Devs videot csinálni. :D
  • Rony94
    Én is láttam játék közben a kiírást. Egyszerűen nem tudtam hova tenni. :'D

Én is arra tippelek.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.28. 18:29:05
  • Seangaijin
    Este 7-től 9-ig fenn lesznek a fejlesztők a mid-West területen, aki arra jár az törje őket rommá :D
  • ratgab
    Pontosan meddig tart amúgy a béta? Holnap délig?
  • Norby646
    Meglesz!
  • BoneDragon
    Csak 2 évig akarják támogatni a játékot vagy mi?
  • Stockbauer33 #3238
    Ide vidd el meghajtani :)

• Waczkor
    Haller!

Most néztem a mail fiókomat,kaptam 3 kulcsot,már nincs meg a pécém úgyhogy felajánlom akinek kell dobjon privátot és aki első annak odaadom a 3 kulcsot.
  • mcclanen
    Nagyon szépen köszönöm szerintem akkor marad a limited váltózat mert ugyis eldöntöm hogy kell a dlc vagy sem szerintem meg is veszem :D