The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Komoly hogy belerakták a Mt. Rushmore -t is a négy elnök hegyoldalba vésett arcmásával. <#nevetes1> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ztech
nagykör....ahhoz valami autó is kell elõször😄
Tudsz vmit a BMW-krõl?Alpina?Hamman?

#924 Kikell kerülni õket <#nevetes1>Gurulgattunk már annyit h tudjuk az Oahu szigetkör hibátlanul is ment <#eljen>.Mivel meg van a térkép szervezgetjük a krúz útvonalakat.Lesz majd csapatás.

Opelostól loptam a PH-ról.Nagyíts kicsit a NY-ra és vissza a mapra.Baszott nagy lesz ez.Esetleg egy nagykõr?V 2? 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Remélhetõleg nem, de ha igen akkor majd ügyes emberek feloldják a korlátozást.

#937 Valószínûleg igen, városban nem sok értelme lenne.

Szabi
szerintem az AI még látta a Charger-t így nem tudott balra kerülni 😄

#936: pc-n kormánnyal 50fps a limit, a többit még nem tudni

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
A földút miatt lehet?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fpocok
PCn is csak 30fps lesz? borzasztóan néz ki úgy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fehercsoki
Nagyon úgy tûnik.

LeWyTy
1:05 Az AI kívülrõl kerül ki?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

NagyiBMX
10:30-nál a "lepattogósok" figyeljenek <#bee1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fehercsoki
MMO teljesen másra vonatkozik mint az fps.

gduck
<#eljen>

UI: kár hogy ilyen szar a videó minõsége 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ztech
szerintem is sokkal jobb lenne fps nek
Fehercsoki
Jól néz ki, kár hogy ubisoft szerint MMO csak mert egyszerre 8 játékos is autózhat együtt...

Szabi
<#eljen>

frissítettem az autók neveit az autólistán

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szabi
tényleg "lepattant", amikor sok autóhoz közel mész el, akkor beindul az overtake miniküldi és ott engedékenyebb a koccanásokra

gduck
Szerintem nem lepattant, hanem elment mellette 😉

UI: bocsi a minõségért, de a fórum csak 20Kbyte méretet enged feltölteni a képekbõl 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szabi
2012-ben volt kint az Ivory oldalán ez a kép.. kíváncsi vagyok, hogy azóta bentmaradt-e még az Audi TT RS, mert akkor kéne legyen Audi R8 is 😄

Szabi
TDU2-ben is meglehetne csinálni (elméletileg) mindegyik autóhoz a digitális kijelzõket is, csak értelme nincs túl sok meg rengeteg idõ kellene hozzá és bug-os az exportáló cucc is még mindig 😞

LeWyTy
A TDU elõtt is volt már játék ami tudta. Jó de akkor lényegtelen...
Minden esetre én ilyesmire gondoltam.. bár nem ennyire komplexre.

Coral Springs
A racionális gondolkodás nem az erõsséged. A TDU megjelent 2006 végén, ma meg már 2014 van.
Ezt a dolgot a legtöbb autósjátékban megoldották, még a TDU2 -ben is. Valószínûleg nem lehet bonyolult dolog egy digitális km órát összehozni, ha még az "egyszerû" modder -eknek is megy.

LeWyTy
Egy kis apróság... de elvileg olyan autónk is lesz amiben monitor a kilométeróra... a TDUban nem sikerült megoldani még az LCD-t sem. Vajon itt nem fogja elbaszni ez a hiba az összképet teljesen?

Coral Springs
Szerintem se vedd meg. Az igazi vérpistikéket a full ködös éjszaka sem állítja meg, szerinted majd beszarnak egy kis forgalomtól ? <#nevetes2>

LeWyTy
Írtam egy regényt de kitöröltem inkább...fáradt vagyok ehhez.. nem is érdekel

ON

[HUN]FaTaL
A videó óta, amelyik kommented nem személyeskedés volt, az a törést emlegette. És az is alpári stílusban íródott, úgyhogy befejezheted. 😊)
A beszólogatást pedig nem én kezdtem. 😊 Eleresztettem egy poénos kommentet, amit ráadásul rohadtul nem neked írtam, az érintett pedig csak röhögött rajta maximum. 😊 Ez volt az utolsó kommentem a témában.

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
Folyamatosan a törésrõl? Ennyi maradt meg rólam mi? mennyi volt 2 komment? (na az már folyamat)

Egyébként én csak amolyan háttérben meghúzódó nézelõdõ vagyok... hagyom hogy mások egymásból csináljanak hülyét itt és csak néha jelzem hogy én is itt vagyok 😄

Szabi
személyeskedést lehetõleg még most hagyjuk abba, nincs kedvem nekiállni törölgetni..

[HUN]FaTaL
Te folyamatosan baromságokat hordasz össze. Folyamatosan a törésrõl zagyválsz, ráadásul a rosseb se szólt hozzád. 😊

Szabi
<#gonosz1>

LeWyTy
Mert aki a legjobban tud beszólni annak nem kell utána járni annak amirõl magyaráz? De a másiknak ha ezt csinálja egybõl neki tud ugrani mi?

[HUN]FaTaL
Nem voltam itt 25 percig, néha ránéztem a topicra és ennyi.

Igen, azt az egyet megnéztem 😄

Szabi
25percig itt voltál legalább és írogattál, mégse volt idõd másfélperces videókat megnézni ? 😄

legalább azt láttad ami alapján írogatsz ? 😄

[HUN]FaTaL
Azért nem néztem meg mindent, mert nem volt rá idõm. Ez alapján viszont normálisnak tûnik, reméljük a másik videó csak valami játékmódból van 😊

#900: Erre a faszságra inkább semmit nem írnék, mert annyit sem ér.

NagyiBMX
Ezt most úgy mondod mintha Szabi egy teljesen másik, új videóból mutatott volna képeket, holott amikor pattog a bömös az egy kettõvel fölötte linkelt videóban van. Szabi amúgy nem fölöslegesen gyûjtöd az infót, én elolvasom, megnézem mindet amit továbbítasz nekünk. Köszönjük <#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

otisz111
Na ez már jobb. Lehet, hogy abban a szlalom módban volt olyan az ütközés.
Norbi1990
Ez így már jó lesz <#vigyor>
LeWyTy
Valamelyik nap még én voltam lehurrogva hogy alaptalan dolgokat mondok.... soká jelenik még meg a játék.. a topikot meg ha így halad még adíg úgy is bezárják majd párszor ahogy az lenni szokott. <#idiota>

Szabi
nemigazán értem minek szrakodok itt az infók összegyûjtésével amikor mindenki egy videót néz meg, ha beszúrok 6 videót..

abban a bizonyos videóban nemtudjuk milyen játékmód vagy anomália van, de versenyeken így néz ki a nagy találkozás a civilekkel

otisz111
Szerintem az az ütközés vicc kategória.
Legyen már elõnye annak aki tud vezetni, mert ennyi erõvel csak a kanyarokat kell tudni bevenni, autók kikerülése meg már lényegtelen a versenyben, hisz a videó alapján még sebességet sem veszített ütközéskor, nemhogy kipördült, vagy megállt.
Ztech
meg se jelent de már patakokban folyik a könny a topik alján
LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja koccansz kipördül fejre állsz.. meg kell várni a mentõket, a helyszínelést, aztán a korházban kell feküdni pár órát legalább.
Késõbb bíróságra járni az ügyben. stb és egy laza 3 hónap múlva újra fejre állhatsz. Best of racing simulator valaha lenne 😄<#vigyor2>

[HUN]FaTaL
Arra még azt mondom, hogy belefér, mert verseny közben tényleg rohadt idegesítõ lenne, de a forgalom azért ne papírból legyen már. Minek van akkor ott? Ki sem kell kerülni.

Norbi1990
nem az a lényeg, de az is a játék része. Táblákat egyik játékba se csinálják úgy (legalábbis emlékeim szerint ahol volt kanyarjelzõ tábla az út mellett mind kiüthetõ volt), hogy felcsavarodsz a táblára.
Én ennek is örülnék, ha felcsavarodnék rá 😄
[HUN]FaTaL
Igen, egy open játéknak a forgalom szerves részét képezi, ahogy a fizika is.

Ez így vicckategória.

Szabi
mert egyébként egy autós játékban az a lényeg, hogy lepattanunk-e egy civilautóról vagy sem..

Norbi1990
Ennyi erõvel ne is legyen forgalom úgy is csak útban vannak 😄

Ha ez így marad nálam vicc kategória lesz.
Szabi
örülj neki, hogy el nem dobhatjuk a civilautókat mint a Driver:SF-ben 😄

[HUN]FaTaL
Így kb kartondobozok is gurulhatnának az úton, mert úgy osztod jobbra balra a civil autókat, mintha te lennél az atyaisten, aki szétválasztja a civil forgalmat 😄