13251
thecrew.jpg
  • Szabi #3443
    megjelenés előtt nemsokkal érdemes lenne még egy bétát tartani, persze csak akkor ha sikerül addigra kijavítani a mostani hibákat.. :D
  • SweeneyTodd
    Pedig mintha olyan szöveget láttam volna , egyik kilépés alkalmával , hogy értesítenek majd a következő mikor lesz.
  • Rony94
    Álmodj királylány. Több szerintem már nem lesz. :D
  • SweeneyTodd
    Remélem azért minden hónapban bele lehet majd kicsit kostólni a bétába , mit hogy javítanak - javítottak.
  • Szabi #3439
    persze hogy nem az prioritás.. vannak itt még sokkal nagyobb hibák is.. de legalább legyen fent a majd egyszer az is sorra kerül listán.. :D
  • gduck
    Én olcsó letölthető verziót keresgélek KATT IDE!
  • SweeneyTodd
    Nem rosszak, azért remélem ki jön még egy két csomag dobozosban, ami mondjuk tartalmazni fogja az 1éves dlc csomagot.
  • gduck
    A tükörre azt írták, hogy most az nem prioritás :) Szóval lehet tényleg sokat kellene őket nyaggatni miatta ;)
  • Quqa
    Én ezt találtam legolcsóbban vagy ez ingyen kiszállítással.

#3433 -> Így!!
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.08.31. 14:35:44
  • SweeneyTodd
    Nehéz a sorok között olvasni ,ugye ? A szép képek mellet ,hasznos írásokat is megtalálsz, Bocs ,de erre tényleg nem tudok mit írni...
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.31. 14:35:12
  • Lacika1992
    Honnan szereztetek annyi pénzt, hogy legyen raptor meg skyline meg stb?
  • [HUN]FaTaL
    Én az 576-nál rendeltem elő, nem költök el most egyben húszezret, a digitális verzió pedig drága. Gondolom season passosok sem kapják meg előbb a dlc-ket, csak ingyen :)
  • Szabi #3431
    nemérdemes még a megvételen agyalni, tedd félre a 8-15ezret novemberig és majd akkor kiderül hogy honnan érdemes venni

a gold egy évig tartalmazza majd a dlc-ket, és kb. 2évig jönnek majd dlc-k
  • [HUN]FaTaL
    Holvanmáranovember
  • ATi0021
    Örömmel látom, hogy a TDU után ismét van esély egy nagyon jó autós játékra a régi TDU-s ismerősökkel. Béta után és látva, hogy van esély egy normális társaságra én is megvenném megjelenéskor. Több helyen van olyan, hogy season pass, nos ez mit takar? Ti hol veszitek meg, kb mennyien leszünk? Arra is gondoltam, mivel videokártyát is akarok venni várok, hátha egy AMD vagy NV adja majd ajándéknak. Szerintetek?
  • Szabi #3428
    a hivatalos fórumokon kell sokat sírni a megfelelő topikokban és hátha idővel bekerül majd a játékba visszapillantó, fotómód stb.. :)
  • Rony94
    Khm.....ez egy béta volt.
  • Meridius
    Épp ezért csodálkozok, hogy miért hagynak ki olyan dolgokat, amik a TDU-ban alapnak számítottak. (tükrök, kamera mód, irányjelzők, GPS az autóban, etc.) Akárcsak anno, a játék legnagyobb erőssége a "krúzolás" lenne (a versenyzés végtelenül középszerű), sajnálom hogy nem erre fektetik a hangsúlyt.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.31. 13:21:41
  • Szabi #3425
    3-4éve ígérgeti az ubisoft hogy hamarosan lehet majd nevet változtatni -.-
  • Quqa
    Én a PVP pályán mentem New York-ban, mert csak az működött nálam (a Detroit-i kidobott a verseny kezdetén) és igen jól fizetett pár verseny alatt megvolt a Focus. Sajnos felhúzni és versenyezni már nem volt időm, mert vége lett, de a bent lévő autók közül a legjobban kezelhető szerintem.
    + megvettem a GT-R-t amit nem kellet volna, de kíváncsi voltam, hogy vernek azzal el állandóan, most se értem, mert elég instabil csúszkált a kanyarban mintha korcsolyapályán menet volna. A teljes játékban, ha minden küldetés mehet MP-ben (multiplayer), valószínű sokkal hamarabb folyik be a cash a kasszánkba.

Ha nem is zárt pálya kéne, de bizonyos eltávolodás a pályától működhetne úgy, mintha nem mennél át a kapun és csak ott lehetne visszajönni kb. 5-10 m-es körzetben, mert azért kicsúszások lehetnek. Különösen úgy, hogy az ütközéseknek túl nagy az ereje, ha valaki nekem jött úgy kirepültem, hogy csak. Láttam előttem levőt úgy elszállni pörögve, mintha csúzliból lőttek volna ki. Ezen biztos finomítanak (vagyis nagyon kéne), na meg a szinkronizáción, mert néha volt olyan hogy első voltam a rajtnál és mindenki keresztülhajtott rajtam, mivel nekem később indult el a verseny.

Valaki segítsen már ahogy utánaolvastam nem lehet nevet változtatni, supporton keresztül se? Esetleg másik mail címre át lehet költöztetni (új névvel), mert van pár játék, de sajnos az elsőnél hülye nevet adtam meg.
  • LeWyTy
    Én még a raptorra is lusta voltam kifarmolni a pénzt :P de elbasztam egy 370zre meg egy challengerre azok is jók voltak.
  • ratgab
    Én nem vettem csak 2 autót, de ami abszolút favorit volt tesztvezetésben az a Nissan Skyline. Egy álom volt vele menni egyenesben, kanyarban, mindenhogy! Első dolgom lesz beszerezni.
  • Szabi #3421
    remélem lesz szigetkörös milliós küldi :D
  • Skypack
    A 11es szintű küldi amire már nem engedett el az már alapból 1400et adott volna bronzon :)
  • gduck
    Én arra leszek kíváncsi, hogy az ubi lusta lesz-e megírni (úgy mint az atari) azt a max. 2 soros szriptet (vagy eleve el se menti), ami kiszedi az eredmények közül az irreális 1-2 másodperces időket. Mert mint tudjuk, rengeteg ilyen idő lesz, hiszen a sok nagy farok csíter csak attól tud elélvezni, ha látja a listában a 0 másodperces köridejét
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.31. 11:39:22
  • SweeneyTodd
    Novembert , MOST !
  • Szabi #3417
    azért azt ne felejtsétek el hogy 10-es szintig juthattunk csak a bétában.. és voltak 100-as szint fölötti küldetések is.. nagyobb szinten biztos lesz gyors pénzszerzős küldi :)
  • Norby646
    Nekem annyira megtetszett a raptor, hogy muszáj voltam összeszedni rá a zsét. :P Amúgy a focus tetszett nekem is, de végül nem vettem meg mert inkább gyűjtögettem.
  • SweeneyTodd
    Nissan dirtis küldin farmoltam én is... aztán rájöttem , hogy a tököm farmol egy bétában amiből semmi se marad meg beértem a focus RS kiskocsival, amibe beleszerttem, tuti azt fogom megvenni elsőnek Novemberben, nagyon kis stabil autó.
  • Norby646
    A pályalevágás engem is marhára idegesített pvp-ben. Az a baj hogy a játékosok mindig a kiskapukat keresik ahelyett hogy fair módon játszanának. Ez minden multiplayer játékra vonatkozik, egy fps játékban is az az első, hogy keresik a bugokat meg a rejtekhelyeket. Az egyetlen megoldás a pályaelhagyásra ha lekerítik az egész útvonalat.

Más: Össze lehetett szedni a pénzt új autókra, a lényege az egésznek az volt hogy találd meg azt a küldetést (a fő küldetések közül), ami a legrövidebb idő alatt a legtöbb pénzt hozza. Én alapjáraton 40párezret szedtem össze úgy, hogy egyszer már kicsit felturbóztam a challenger-t, majd a hegyi nissan 370z-s dirtis küldit csináltam meg kb. 20x-25x, majd a már korábban említett saint louis-ban lévő raptor kiütős küldit csinálgattam, mivel ~15mp alatt ki lehetett ütni a raptort. A perkeket meg úgy variáltam, hogy amíg csináltam a küldiket addig a xp és bucks boost perket maxoltam (ez ugye több xp-t meg pénzt adott a küldetésekben), majd miután összegyűlt a pénz, akkor meg átraktam az összes perk pontot az "árengedményes" perk-re, ami ha jól emlékszem a megszerezhető perk pontokkal 27%-nyi árengedményt adott a megvásárolható autók árából. Így 62-63000 pénzért vettem meg a raptort, rácsaptam a lvl 10-es street tuningot, a dirt tuningot + testre szabtam és raktam bele 1-2 tuning alkatrészt is. A charger-t is megvehettem volna, a skyline-t is, a golf-ot is, viszont a többi veterán amerikai verdához már túl sokszor kellett volna ismételgetni a versenyeket, ahhoz meg nem volt kedvem. Pedig az impala tetszett függetlenül attól, hogy nem vagyok oda a klasszikus autókért. De amúgy vérhugyozás összeszedni a pénzt 1-1 autóra ez tény.

Lőttem 1-2 képet, sajnos a photo mod hiányában néha nehéz úgy beállítani a kamerát, hogy az egész autó benne legyen.

És végül ilyen a dirt tuningos raptor:

• SweeneyTodd
    Remélem lesz erre is valami ranglétra, és "nagyobb" szinten megszűník ez a fajata viselkedés.

Hmmm korlát nem is annyira butaság, remélem tényleg születik valami megoldás, jobban idegesített mint a lökdösődés, legtöbb helyen ahol ezekkel a kiforgatós gyerekekkel találkoztam , az elsőbb nagyobb kanyarban besokalt is nevetve megelőztem.
  • VJP
    A pályaelhagyás még megoldható fejlesztők részéről, ha azokra a helyekre fix szalagkorlátot raknak.
    De a roncsderbi az tényleg idegesítő tud lenni. Azt csak úgy lehet megoldani, ha "szellemek" lesznek az ellenfelek, de akkor oda a PVP érzet és kb átmegy időmérőbe.
  • gduck
    Rally autóval földúton is szépen lehet "keresni" ;)
  • SweeneyTodd
    Igen valószínűleg arra gondolt, mondjuk inkább ismerősökkel menni csapatni , mert ha csak úgy LFG-vel indulsz neki, ku.....nyázás lesz belőle, mert vagy egy roncsderbin érzik magukat az emberek és kilök keresztül megy rajtad, vagy van a másik kedvencem aki a páláyt egy rohadt viccnek hiszi és ellenörző pontól ellenőrző pontig megy és mivel egy dirt rész esetében semmi lassulás nincs ha lemegy az útról , nevetve rádver több 10 másodpercet...
  • VJP
    Csak tippelek de lehet a MultiPlayer akar lenni az "MP", de ő a PVP-re gondolt.
    És igen, ha jól emlékszem a PVP utolsó helyezett is 3.000 kapott kb. Nem sokat próbáltam mert későn kaptam bétát de ez rémlik. Az, hogy a pénz tényleg megjelent-e a számlán, már nem tudom.
  • gduck
  • Szabi #3407
    és a Driver SF készítői is sokat segítettek a fejlesztésbe :)

#3403: láttam már, nagyon sötét szegény még mindig.. ott a tune your car felírat erre nyavalyog hogy hol lehet tuningolni.. .:D

#3406: én se értettem hogy miért nem kapom meg, így driftelgettem vagy 1500pénzé majd újraindítottam a játékot és hirtelen megnőtt 1500al a számlám :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.31. 09:18:40
  • chase
    "Igaz az MP jól fizet, pár kanyar alatt megvannak az olcsóbb járgányok."

Ezt légysz fejtsd ki bővebben! Például mijaza MP? Nekem pont ez volt vele a gondom, hogy semmiképpen nem tudtam összeszedni a lóvét új vasakra, pedig erősen rajta voltam a projecten. Skilleket kimaxoltam többször egymás után arany szinten, story mission-öket lenyomtam többször megnyerve, de olyan messze maradtam az F150 megvásárlásától, hogy teljesen reményt vesztettem. A driftelésre meg nem adta meg báxot, pedig a jeges versenypályán simán lehetett körönként 100-200-at összeszedni, vagyok olyan elszánt, hogy összedrifteltem volna az árát.
  • Rony94
    "Konkrétan a Need for Speed -ből, a Driver: San Francisco -ból, és a Test Drive Unlimited -ből gyúrták össze ezt, de nincs ezzel semmi probléma"

Még szép hogy nincs ezzel probléma, hisz a készítők ugyanazok, akik a Test Drive-ot is csinálták. :)
  • Rev Hard
    Én végig néztem azt a videót, azt mondta a játékra hogy copy (nem rossz értelemben) és igaza van. Konkrétan a Need for Speed -ből, a Driver: San Francisco -ból, és a Test Drive Unlimited -ből gyúrták össze ezt, de nincs ezzel semmi probléma, nem kell feltalálni a spanyol viaszt egyszerűen jó játékot kell csinálni és ezt a játék fejlesztői meglépték. Csodálkoztam hogy azon kívül hogy néhány dolgot megjegyzett negatívumként neki is bejött a játék mert eléggé kritikusan áll hozzá mindenhez, akármerre járok a neten szinte nem látok negatív kritikát a The Crew -ről, és még van hátra a megjelenésig két hónap hogy a hibákat javítsák. Ez a játék az arcade autósjátékok új generációja lesz, innentől szerintem felkötheti a gatyáját aki ebben a kategóriában labdába akar majd rúgni.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.31. 01:19:59