13251
thecrew.jpg
  • SweeneyTodd
    Szerintem nincs, soha nem hallottam róla ,hogy lenne konzolokhoz ilyen opicó.
  • chase
    Lehet kapni balkezes XBOX Controllert? (avagy, amit a google nem talál az nincs is?)

• SweeneyTodd
    Elírási hiba lesz a megjelenés vagy tudnak valamit , amit a többi bolt nem ?!
  • Szabi #3604
    már nememlékszem mit linkelté', szpoilerbe jöhet szinte bármi, de direktlinkbe inkább csak a játékkal kapcsolatos dolgok :D
  • Ozzyehh
    A Day 1 Limited Edition tartalma:

The Crew játékszoftver
    Karosszéria csomag
    Alkatrész csomag
    Korai hozzáférés a Mini Cooper S-hez
    Exkluzív festés

Előrendelői bónusz:

Multipack DLC kód (ingame BMW, Dodge, Ford)
    US térkép
    Poszter

https://www.gameshop.hu/pc/the-crew/11324

én innen rendeltem elő :)
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.05. 10:20:12
  • mulli1986
    Hol van az leírva hogy nem lehet mémet linkelni?
  • Skypack
    576nál sose tudnak semmit mindenre összevissza szórnak dátumot, sok olyan játék is volt náluk, ami dobozosan meg se jelent, de hogy igen náluk kapható...
  • SweeneyTodd
  • Lacika1992
    576-nál úgy van, hogy bemegyek és beszélek a csávóval hogy mit szeretnék előrendelni.
    Mivel nekem csak a városba kell bemenni.
    Online nem tudom hogy működik.
    De írtam, hogy direkt rákérdeztem hogy akkor ehhez fog e járni valami? vagy ez micsoda?
    És csak annyit mondott hogy ez egy sima játék kész. majd kiderül, attól hogy elő van rendelve még nem muszáj megvenni. :D

UI: Amúgy nagyon sügérek az itteni 576-ba.
    Ezt is meg a GTA V-t is úgy rendeltem elő náluk, hogy azt se tudták, hogy lehet e már náluk előrendelni.
    Szintén a GTA V esetében is bementem személyesen, és csak nézett hogy miért akarom előrendelni PC-re, aztán látta hogy ja igen már elérhető.
    Szóval szerintem megkapom majd a mini-t meg az US map pack akár mit ami nem tudom mit takar, és csak a csávó butus megint, és azért mondta hogy csak alap játékot kapok.
    Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2014.09.04. 20:17:41
  • gduck
    Ilyen verzió is lesz The Crew Bundle with TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia edition
  • SweeneyTodd
    Nagyon úgy fest , dobozosban egyetlen egy verzió lesz, és mindegyik ugyan azt adja, nem értem miért nem dobtak piacra valami szép gyüjtőit, nem találkozott valaki valami hírrel hivatalos fórumon miért nem készítettek ?

Én csak ennyit találtam
    " Q: Is there going to be a Collector’s edition of The Crew?
    A: A limited edition, with a specific car and customization parts, will be available for The Crew."
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.04. 19:02:36
  • VJP
    A CD Galaxisnál egyenlőre csak értesítést lehet kérni (ami nem vásárlás) és küldenek e-mailt amikor lehet rendelni. Gondolom akkor lehet rendelni, ha már valami konkrét dolog van a verziókkal kapcsolatban. Én lehet kivárok addig, csak nem kapkodnak el minden jó verziót előlem!

Más:
    Ez a Golden Plates dolog hogyan fog működni, mert ott Facebook alapján azonosít, nem az Uplay alapján. És egyenlőre 10 kódot fogadott el, a maradék 2 az még nincs, vagy kellene hozzá 4 Facebook ismerős?
  • Hungarykum

Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.09.04. 18:48:09
  • SweeneyTodd
    Megjelnés napja elvileg Kedd, remélem akkor aznap hozza a futár, vagy elötte való nap már kézhez kapom. Vagy lehet tényleg aznap beszaladok érte pestre, annyira nincs messze.
  • wollnerd #3593
    Én már párszor rendeltem elő náluk a TDU2 óta. Én mindig a személyes átvételt alkalmaztam, (a Pólusnál) és vagy megjelenés napján, vagy egy nappal korábban, küldtek egy SMS-t a megadott telefonszámra.
  • gduck
    Szerintem hívnak mielőtt postára adják.

Amúgy a cdglaxisnál ez a szöveg van:
    "Fontos tudni: Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat. A játékból megjelenéskor Limited Edition, első napi kiadás érkezése várható.
    Ennek várható extra tartalma:
    Az MINI COOPER S a hozzá tartozó alkatrészek korai megnyitása.
    Az alábbi járművek és a hozzájuk tartozó alkatrészek korai megnyitása:
    - BMW Z4 sDrive35is
    - RAM SRT 10
    - 2015 FORD MUSTANG"
    (a tartalom változtatásának lehetőségét a kiadó fenntartja)

Ezek szerint mindenhova Limited Edition érkezik ... vagy nem ....
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.04. 18:29:02
  • SweeneyTodd
    576konzolnál ,hogy működik majd felhívnak és elmondják mi merre hogyan lesz ?

Soha nem rendeltem még elő náluk. . .
  • CamelX
    Uuu de fincsi!
  • Szabi #3588
    remélem az új MX-5 bekerül majd a játékba
  • SweeneyTodd
    Limited edition, egyenlőre csak az van , amit dobozos formában meg kaphatsz, ami annyit tesz ,hogy jár hozzá az összes előrendelői kedvezmény.

"Az előrendelők a készlet erejéig US Map Pack DLC-t és Multipack DLC-t kapnak.

E mellett az előrendelők a játék Street Edition változatát kapják, egy feltuningolt Mini Cooper S kocsival és a hozzá járó alkatrészekkel.
    "
  • chase
  • Lacika1992
    Én ma rendeltem elő az 576-ból.
    Azt mondta a pali csak sima verziót kapok 8999FT-ért...
  • SweeneyTodd
    Beszéljen a kép helyettem

• mulli1986
    +1
  • Hungarykum
    Akkor EZ neked való
  • SweeneyTodd
    Pálinka főzdével szemben, kocsma mellet lakok, szép kamasz korom volt
  • Hungarykum
    Van itthon 1 liter HP is
  • SweeneyTodd
    Az ünnepelt fizet ! Felénk ez a szép szokás van

Egy jó hideg jagert kérek, meg valami finom sört , most felfedeztem , hogy a budweisernek van barna söre, érdemes kipróbálni, nagyon kellemes édeskés karamellás íze van.
  • Hungarykum
    Köszike
    #3575 Köszi
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.09.03. 20:40:10
  • gduck
    Csak ezt kellet volna kitenni a bannerba! Nem semmi, azért itt magyarban már 2 hónappal a megjelenés előtt csapatni fogjuk
  • SweeneyTodd
    Óóóó inni mindig van valami jó ok ! Buldogat
  • Szabi #3575
    bódogat
  • Hungarykum
    Kösssz
  • SweeneyTodd
    Az olasz ku..a jól néz ki !
  • Szabi #3572
    linkelj egy magyar boltot ahol írják hogy melyik ország mini festését kapjuk.. :)
  • SweeneyTodd
    Nem a teljes játék + seasen pass, csak a külön álló.
  • Hungarykum
    Steamen, Ubinál és máshol is ~20000 Ft
  • SweeneyTodd
    Kiváncsi leszek milyen árat adnak majd a season passnak...
  • Hungarykum
    Megjelenés előtt pár nappal kellesz szétnézni, akkor kint lesznek a végleges árak és hogy pontosan mit tartalmaz a csomag.
    Most ahány oldal, annyiféle variáció meg ár, de az is lehet hogy még változni fog az ár.

• [HUN]FaTaL
    Akkor linkelj egy magyar boltot, ahol dobozosan más verziót árulnak.

Ezenkívül van még a Gold, ami csak digitálisan érhető el.