13251
-
Ra1n #3769 Te nyomorult?!:)
Nyisd ki a szemed baromarcú. -
hozzá tenném a helyedben a szerintem szót, mert ez csak a te személyes véleményed te nyomorult :) -
Ra1n #3767 Gyakorlatolag a crew minden tekintetben,de főként látványban okádék a Forza Horizon 2-höz képest... -
Cortinaar #3766 Ezekkel a videókkal be tudják vadítani az embert... :D
Egyre jobban várom. -
-
CamelX #3764 Én azt hallottam pont azért vették ki az index funkciót a játékból mert a legtöbb játékos úgyis bömössel közlekedik majd
-
Nem néztem, h mikori az interjú de ilyen nyomi kérdéseket... VOlt 2 béta, abból minden kiderült már kivéve h mik lesznek a DLC-k ben. Ugyan azokat a kérdéseket feltenni újra és újra... -
Stockbauer33 #3762 Mint itt is :D Nem bajj majd mi elleszünk ezzel a szar játékkal.Azért még vár6ó ide pár nagyon pro szimulátor király a kisregényével h mekkora szar ez így+úgy
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.17. 00:06:52 -
Rev Hard #3761 Nagyon bejött a játék az alapján amit láttam a stream utolsó 10 percében, kellemes zene és hangulat ami a TDU2 -re emlékeztetett leginkább, bár ez valamivel magasabb színvonalat képvisel. Ha tanultak az első rész negatív kritikáiból akkor egy jó open world cucc lesz belőle, bár bőven elférnek majd egymás mellett a The Crew -al. -
-
Rev Hard #3759 Olvasgatom a youtube videók alatt a hozzászólásokat, elég nagy a sötétség néhány ember agyában, főleg az Ubisoft hater -ekre gondolok.
Engem úgy lenyűgözött az amit a zárt bétában láttam hogy nem tudom elhinni hogy valakinek nem jön be a játék, azt összehordják a nagy rakás jelentéktelen szart csak hogy ott legyen a semmitmondó negatív véleményük, csak mert kúrvára megvannak baszva agyilag az unalmas szar életükben.
-
Eddig favorit a listáról az M5 :) Remélem lesz még több bömös -
Stockbauer33 #3757 Nálam jobban nemutálja senki ezeket a fostalicska amerikai szarokat de kezdenek 1re jobban tecceni :) Bejött az SRT8 is de qva anyáztam a havasokba mikor kidobálta a valagát.A G25 nemszerette :D Ha lesz Corvette remélem jó lesz.Na akkor megyek a MrFordal amcsi krúzt
-
Bocs ha volt már szerintem friss. -
"The Crew – Biggest Development Difficulties, Won’t Feature Dynamic Weather, DLC Strategy Detailed"
Nem lesz dinamikus időjárás (csak területenként eltérő időjárás) és pár infó mi is várható a DLC-ben: Julian Gerighty (Crew’s Creative Director) interjú
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.16. 20:59:30 -
-
OFF: Megjelent a Forza Horizon 2 Demója XO-ra 
Élő közvetítés -
Engem meggyőzött ez a mod :D
BTW olyan fullos készlettel én se szállnék ki a gép elől :D
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.15. 20:54:40 -
Quqa #3751 Ja, cirill betűsen azt se tudnám melyik a verseny indítása a többiről nem is beszélve. 
Lengyel vagy indiai akció nincs esetleg brazil, mert azoknál van néha érdekes árképzés.
-
mert ők megérdemlik 
elméletileg beaktiválható és használható, viszont macerás lesz angol nyelvet varázsolni hozzá :D -
bf3 orosz verzió is kb ennyivel olcsóbb volt megjelenéskor...
Más régió, más árak.
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.09.15. 17:34:44 -
Quqa #3748 Valaki felhomályosítana, hogy az orosz verzió miért 3500Ft?
-
Eftörsokk #3747 Van valami különbség a g2a-n 30 euróért megvehető vagy az 576-ban előrendelhető verzió között? -
VJP #3746 .htm oldalt linkeltél képként.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.09.15. 10:11:31 -
jé, a g2a.com-on akcijós a játék
-
Stockbauer33 #3744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Quqa #3743 Akkor én ezzel próbálkoznék rengeteg mod van a játékhoz, nagyon nem értek hozzá, mert inkább a GTR Evolution ill. a második részét favorizálom. -
De én kormánnyal akarok gyakorolni. A pályaautósok is szimulátorokon edzenek sokat. Olcsóbb is, ha próbálgatod a határod és elszállsz, akkor nem ugrik 60 millió. Azért kicsit jobb így gyakorolni és nem nulláról indulni, mint venni néhány év múlva egy driftautót és vagy bénázni vagy az első kanyarban szétkenni a falon.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.14. 22:06:25 -
Quqa #3741 Hát igen a ProStreet jó játék volt, utána csak a 2 Shift volt kiemelkedő, már aki szereti a pályaversenyeket civil forgalom nélkül. A World is nagyon jól indult, sajna leálltak a fejlesztéssel. Ami még említést érdemel az a Rivals, igaz nagyon árkád, de szórakoztató és a legtöbb NFS szériától különbözően nem csalnak a gépi ellenfelek.
Megj.: van némely játék amiben sokkal könnyebb a drift-es részeket billentyűvel tolni, legjobb példa a fent említett Shift, minta két vezérlőre írták volna. A versenyeket kormánnyal lehet jól megfutni, mert bill-el csúsznak a járgányok mint a fene, a drift-es rész viszont pont ellenkezőleg kormánnyal teljesíthetetlen. DIRT 3-ban is egyszerűbb nyomkodni a gombokat a forgolódós részen, igaz ott gyakorlással a kormány is használható, mert azt nem cseszték el. -
Szabi kívánsága teljesült! :D :D :D (#3721) -
Ha már van egy G25 itthon, nem indítok el autós játékot nélküle. Mondjuk mostanában rábuzultam nagyon a nordschleiféra. GTR 2-ben M3-al képes vagyok órákon keresztül körözni és annyira nehéz a pálya, hogy mindig sikerül valahol falhoz csapni a vasat.... -
gémpaddal.. annál több fölösleges hozzá.. :D -
Kormánnyal? :)
Jó azt hozzá kell tenni, hogy én nem a pontszámot figyelem, mert ha egy igen jó, fasza driftet csainálok, akkor a pontszám egy kanyarban a duplája annak amit az első helyezett egy egész pályán elér. Viszont szinte lehetetlen tökéletesen végigfűzni az adott pályákat.
Grid 1-ben RX-7-el olyan szépen fűztem le minden pályát, hogy jó volt visszanézni az ismétlést. De lehet csak én estem ki a gyakorlatból...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.14. 19:58:02 -
szerintem túl egyszerű a Grid2-ben driftelni :D -
Bocsi, nálam a pro street után annyira kihalt az NFS sorozat, hogy nem voltam hajlandó még a helyet se foglalni velük, nemhogy fizessek értük vagy telepítsem is... Nem is tudtam hogy a shift ennyire menő lett, lehet hogy még fel is rakom.
BTW a grid 2 drift rendszere csak nekem tűnik nehéznek az egyhez képest vagy tényleg olyan rossz? -
-
Mindegyik, aminek kormány van
-
Rony94 #3732 Ha még valaki belinkeli ezt, annál később fog megjelenni a Half-Life 3 és pluszba meghal még egy Stark.
-
Hungarykum #3731 Ha valaki negyedszer is belinkeli, akkor fontolóra veszi a Steam
-
steamre ilyen mikor lesz? :P
https://www.g2a.com/weeklysale?adid=315_weekly_1_20140912&id=2