13251
thecrew.jpg
  • Rev Hard
    Ha lenne pénzed olyan autóra valószínűleg te is leszarnád, mert vennél helyette egy másikat ha összetörted. Egy milliomos buzi világképe, felfogása teljesen más mint annak akinek nincs.
  • Overburner
    Semmi baj félreérthető volt jogos. Én is bocs.

#4411 Ubi y u no fix spawnsystem?
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.22. 21:10:48
  • yesname #4412
    Én is épp ezt mondtam, csak a hsz-ed végén a smileyt félreértettem. Sorry.
  • Hungarykum
    Szerintem csak rossz helyre spawnolt az AI, azért ment neki.
  • Overburner
    Hát ha saját pénzből ilyen verdám lenne biztos nem rizikóznám azt hogy sz*rrá törjem szegénykét feleslegesen. Ha versenyezni akarnék kimennék egy pályára ráadásul mások életét veszélyeztetni sem túl rendes dolog mert mehetnéked van. Épp ezért felelőtlen barmok...
  • yesname #4409
    Ha közúton versenyeztek? Akkor mi a kérdés a felelőtlen barmokkal kapcsolatban...
  • Overburner
    Speed Race Revenge ez a videó címe ebből következik hogy valószínűleg versenyeztek amibe a GT-R nyert és agyf*szt kapott a Ferraris ezért leszorította. De mivel versenyeztek felelőtlen barmok xD
  • LeWyTy
    Drága autód van = felelőtlen barom vagy. :D
  • Szabi #4406
    jó hogy beraktam egy videót spoilerbe hogy lepattant a civil, erre nekilátok flémelni, hogy melyik volt a nagyobb hülye.. mindkettő felelőtlen barom....
  • Rony94
    Ezt legalább egyszer mindenképpen muszáj volt ellőni, ugye?
  • yesname #4404
    A Nissanos sehol sem volt hibás. Aki ilyen őrülten megy és úgy, hogy leszorítaná a másikat közúton az a hibás egyértelműen. Teljesen mindegy milyen reakciót váltott ki a másikból és hogyan kerülhette volna el legvalószínűbben a következményeit a barom menőzésének.
  • LeWyTy
    Remélem a 2. bétában tapasztalt netzabáló bug nem lesz a végleges játékban... mert akkor sok lesz a netadó
  • gduck
  • VJP
    Lehet elég lett volna, ezt nem is vitatom, de ettől még nem lesz hibás.
  • chase
    Végülis tökmindegy. Sztem elég lett volna a fék, de beparázott és rángatta a kormányt. IMHO
  • VJP
    Hamarabb elkezdett fékezni, minthogy elrántotta a kormányt. Ha a fék elég lett volna nem rántja el, de nem volt elég!
    De akármit is mondasz a Nissanos nem volt hibás! Lehet elkerülhető lett volna a baleset, de nem lesz hibás!
    (Kicsit olyan mit mondasz, hogy ha kilöklek az autó elé, és elütnek, akkor te vagy a hibás, mert miért estél el!)
  • chase
    A Nissanos a sima fékezés helyett fékezés+felesleges kormányzás-t csinált. És ez a felesleges kormánymozdulata vezetett a balesethez. Ha simán fékez egy erősebbet és megy tovább egyenesen, akkor semmi nem lett volna.
  • [HUN]FaTaL
  • Overburner
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ennél szebb a világon nincs

• tutyimutyi2
    ha már lambo meg lambosegg akkor én egy Lamborghini Countach-nak tudnék nagyon örülni a játékban
  • Overburner
    Én elsőbe ki se tudtam próbálni mert instant lefagyott ahogy bejött volna a játék amikor be volt dugva a kormány másodikba meg rángatódzott ahogy mozgatta a kormányt a karakter elég poénos volt. Nekem MOMO-m van az sajna csak 240 fok. Azt tudta.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy csak 180-at

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.22. 13:20:19
  • Meridius
    y u do dis

Aki kormánnyal tolta a bétát, annak támogatta a 900 fokos beállítást a játék?
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.22. 12:59:59
  • Szabi #4392
    ez még csak Q :D
  • Meridius
    Újabb Q&A, lehet tűkön ülve várni hogy lesz-e tükör (legutóbbinál még azt mondták, hogy nem)
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.22. 08:30:52
  • Rev Hard
    Mert ? Jobbról előzték, illetve leszorították az útról. A nissanos megijedt valószínűleg, de attól hogy félrehúzta hogy az ökör beférjen még nem ő lesz a hibás.
  • chase
    Ez a Nissanos sara.
  • Overburner
    BMW X6 Lamborghini Edition

#4386 Igazad van neki nagyon eltalálták, a korábbi modellé nem tetszett.
  • Hungarykum
    Lambo Asterion LPI910-4 Concept
  • LeWyTy
    Nekem meg ez jön be..... legszebb Gallardosegg valaha :D
  • Seangaijin
  • Overburner
    Neeeeeeeeeeeeeee szegény GT-R
  • Szabi #4383
    jé, itt is lepattan a civil, de szr a fizika.. :D
  • Overburner
    Remélem ilyen túlárazott DLC-k nem igen lesznek, vagy valahogy úgy hogy járművenként mit tom én 1.50-2 $ vagy hasonló. Azt még elfogadom, de pl ha lenne egy pakk 15$ ért amiben 1 autó tetszik az úgy gáz mert azért biztos nem venném meg.
  • Meridius
    Ennek a párosnak nagyon "classic supercar DLC only $14.99" szaga van, de lehet hogy csak a Hot pursuit miatt asszociálok erre. :D Jöhetnének, az biztos.
  • Overburner
    A Superleggera a legszebb Gallardo szerintem. Huracán nekem már annyira nem csak az olasz szuperautó hangulatot hozza hanem mintha lenne benne valami kis japán téma is. Pedig ez nem jellemző a Lambóra. Nem az a Pure Exotic. Nekem a Réventon jobban bejön mint az Aventador.
  • LeWyTy
    Nem ellenkezem... a Diablot én is tudnám értékelni.... de a z újak közül nekem az LP Gallardok és a Huracan tetszik csak :D
  • Overburner
    Jogos ő is jöhet nyugodtan tárt karokkal várjuk :D Bár én a klasszikus Lambókat jobban szeretem valahogy számomra ők voltak az igaziak
  • LeWyTy
    Huracán
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.21. 14:32:21
  • Szabi #4376
    na és itt ? :D

• chase
    Akármikor berakod ezt a képet akármilyen autóval az előtérben, az én szívem mindig a sárga RUF-ért dobban.