13251
-
Rev Hard #4414 Ha lenne pénzed olyan autóra valószínűleg te is leszarnád, mert vennél helyette egy másikat ha összetörted. Egy milliomos buzi világképe, felfogása teljesen más mint annak akinek nincs. -
Semmi baj félreérthető volt jogos. Én is bocs.
#4411 Ubi y u no fix spawnsystem?
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.22. 21:10:48 -
Én is épp ezt mondtam, csak a hsz-ed végén a smileyt félreértettem. Sorry. -
Hungarykum #4411 Szerintem csak rossz helyre spawnolt az AI, azért ment neki.
-
Hát ha saját pénzből ilyen verdám lenne biztos nem rizikóznám azt hogy sz*rrá törjem szegénykét feleslegesen. Ha versenyezni akarnék kimennék egy pályára ráadásul mások életét veszélyeztetni sem túl rendes dolog mert mehetnéked van. Épp ezért felelőtlen barmok... -
Ha közúton versenyeztek? Akkor mi a kérdés a felelőtlen barmokkal kapcsolatban... -
Speed Race Revenge ez a videó címe ebből következik hogy valószínűleg versenyeztek amibe a GT-R nyert és agyf*szt kapott a Ferraris ezért leszorította. De mivel versenyeztek felelőtlen barmok xD -
Drága autód van = felelőtlen barom vagy. :D -
jó hogy beraktam egy videót spoilerbe hogy lepattant a civil, erre nekilátok flémelni, hogy melyik volt a nagyobb hülye.. mindkettő felelőtlen barom.... -
Rony94 #4405 Ezt legalább egyszer mindenképpen muszáj volt ellőni, ugye?
-
A Nissanos sehol sem volt hibás. Aki ilyen őrülten megy és úgy, hogy leszorítaná a másikat közúton az a hibás egyértelműen. Teljesen mindegy milyen reakciót váltott ki a másikból és hogyan kerülhette volna el legvalószínűbben a következményeit a barom menőzésének. -
Remélem a 2. bétában tapasztalt netzabáló bug nem lesz a végleges játékban... mert akkor sok lesz a netadó
-
-
VJP #4401 Lehet elég lett volna, ezt nem is vitatom, de ettől még nem lesz hibás. -
Végülis tökmindegy. Sztem elég lett volna a fék, de beparázott és rángatta a kormányt. IMHO
-
VJP #4399 Hamarabb elkezdett fékezni, minthogy elrántotta a kormányt. Ha a fék elég lett volna nem rántja el, de nem volt elég!
De akármit is mondasz a Nissanos nem volt hibás! Lehet elkerülhető lett volna a baleset, de nem lesz hibás!
(Kicsit olyan mit mondasz, hogy ha kilöklek az autó elé, és elütnek, akkor te vagy a hibás, mert miért estél el!) -
A Nissanos a sima fékezés helyett fékezés+felesleges kormányzás-t csinált. És ez a felesleges kormánymozdulata vezetett a balesethez. Ha simán fékez egy erősebbet és megy tovább egyenesen, akkor semmi nem lett volna. -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ennél szebb a világon nincs
-
tutyimutyi2 #4395 ha már lambo meg lambosegg akkor én egy Lamborghini Countach-nak tudnék nagyon örülni a játékban
-
Én elsőbe ki se tudtam próbálni mert instant lefagyott ahogy bejött volna a játék amikor be volt dugva a kormány másodikba meg rángatódzott ahogy mozgatta a kormányt a karakter elég poénos volt. Nekem MOMO-m van az sajna csak 240 fok. Azt tudta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy csak 180-at
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.22. 13:20:19 -
Meridius #4393 y u do dis
Aki kormánnyal tolta a bétát, annak támogatta a 900 fokos beállítást a játék?
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.22. 12:59:59 -
ez még csak Q :D -
Meridius #4391 Újabb Q&A, lehet tűkön ülve várni hogy lesz-e tükör (legutóbbinál még azt mondták, hogy nem)
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.22. 08:30:52 -
Rev Hard #4390 Mert ? Jobbról előzték, illetve leszorították az útról. A nissanos megijedt valószínűleg, de attól hogy félrehúzta hogy az ökör beférjen még nem ő lesz a hibás. -
Ez a Nissanos sara. -
BMW X6 Lamborghini Edition 
#4386 Igazad van neki nagyon eltalálták, a korábbi modellé nem tetszett. -
Hungarykum #4387 Lambo Asterion LPI910-4 Concept
-
Nekem meg ez jön be..... legszebb Gallardosegg valaha :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -

-
Neeeeeeeeeeeeeee szegény GT-R
-
jé, itt is lepattan a civil, de szr a fizika.. :D
Remélem ilyen túlárazott DLC-k nem igen lesznek, vagy valahogy úgy hogy járművenként mit tom én 1.50-2 $ vagy hasonló. Azt még elfogadom, de pl ha lenne egy pakk 15$ ért amiben 1 autó tetszik az úgy gáz mert azért biztos nem venném meg. -
Meridius #4381 Ennek a párosnak nagyon "classic supercar DLC only $14.99" szaga van, de lehet hogy csak a Hot pursuit miatt asszociálok erre. :D Jöhetnének, az biztos. -
A Superleggera a legszebb Gallardo szerintem. Huracán nekem már annyira nem csak az olasz szuperautó hangulatot hozza hanem mintha lenne benne valami kis japán téma is. Pedig ez nem jellemző a Lambóra. Nem az a Pure Exotic. Nekem a Réventon jobban bejön mint az Aventador. -
Nem ellenkezem... a Diablot én is tudnám értékelni.... de a z újak közül nekem az LP Gallardok és a Huracan tetszik csak :D -
Jogos ő is jöhet nyugodtan tárt karokkal várjuk :D Bár én a klasszikus Lambókat jobban szeretem valahogy számomra ők voltak az igaziak -
Huracán 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.21. 14:32:21 -
na és itt ? :D
Akármikor berakod ezt a képet akármilyen autóval az előtérben, az én szívem mindig a sárga RUF-ért dobban.