13251
-
Na már csak egy Countach és egy Diablo kell és én happy vagyok a Lambokkal. -
Miura Jota SVR 
-
Megjelenés napjáig tart előrendelés. -
tutyimutyi2 #4371 van valami időpont ameddig előlehet rendelni a játékot vagy ameddig a készlet tart? -
Brutális. Mennyire puritán, és mennyire kifinomult. -
szinthez van kötve, bétában se lehetett összerakni a 10-es szinten :/ -
tutyimutyi2 #4368 arra lennék kiváncsi hogyha majd tudok játszani és pl összegyűjtöm a buggy kit car-t ami raid tipusú akkor azt tudom egyből használni vagy várnom kell vele 40es szintig (ha jól tudom lvl40-től van raid felszerelés). -
Stockbauer33 #4367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gab0523 #4366 Szia(sztok 2.0:))
Ahham, így már értem. kicsit fura volt, hogy egyik így, másik úgy.
Köszönöm szépen a választ. :)
Ebben az esetben viszont erősen várok vele, hátha lesz olyan online shop, ahol a Steam-es verzió is "akciós". Jelenleg a Gold-ból csak uplay-es verziót találtam, egyik boltban ~53, másikban ~42€-s áron. Ezek sokkal kellemesebbek, mint a Ubis, 64€-s. :)
Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2014.10.19. 13:39:55 -
Szia! A gold edition steamen is megvásárolható, viszont ha steamre akarod akkor csak ott tudod megvenni egyenlőre és ebben az esetben is szükség lesz a uplayre. A gold edition az tartalmazza a játékot meg a season pass, külön season pass valószinűleg csak a játék kiadása után lesz de ekkor drágább lesz. -
Gab0523 #4364 Sziasztok!
Elnézést, tudom, vissza kellene olvasnom... De...
Szeretném megrendelni a The Crew - Gold Edition-t. A leírás értelmében, emilben fogok kapni egy kódot, amivel a játék uplay-rendszerben aktiválható és játszható. Eddig stimmel, értem. De mia helyzet a Steam-es verzióval? ugyanis azt csak Steamen lehet megvenni, ha jól láttam -legalábbis, más boltokban nem találtam-, viszont Season pass sehol nincs hozzá. Ez azt jelenti, hogy steam-en nem lesz season pass, vagy csak később -ez költői, nem vagytok látnokok-, vagy esetleg a megvásárolt Gold Edition steamen is aktiválható lesz? -
Még én se láttam őket, sok az erőltetett, de azért néha felröhögtem nagyon :) Kösz! -
Ezek valami brutál nagyok! De jót röhögtem
-
Kíváncsi vagyok ezt a Raptort menyiért fogják elárverezni :D -
néhány videó amiből nem kell semmit megállapítani, csupán röhögni rajta.. :D
ezek voltak már, de hátha valaki még nem látta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ezek viszont szerintem még nem voltak ide linkelve:
ez meg még biztos nem volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
végre elérték a játék igazi célközönségét is... :D
-
Stockbauer33 #4358 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ohh , köszi a felvilágosítást
-
Ha a "The Getaway"-re gondolsz, akkor abban azért volt Vauxhall mert Londonban játszódott. A Vauxhall a Német Opel jobb kormányos változata és az Angolok gyártják. -
mert a Porsche liszenszek még mindig az EA-nál vannak, így marad a RUF ami tuningolt Porschékat árul Ruf néven és külön liszenszük van :D -
Gondlom porsche nem járult hozzá, ez olyan dilemma mint anno Getawayban volt még ps2nél... Opel helyett Vauxhall volt. -
tutyimutyi2 #4353 mért raknak be a játékba porsche 911-et RUF néven? -
végre valami jó hír
-
Olvastátok, hogy 60fps-el fog megjelenni pc-re?
-
Meridius #4350 Remélem még érkeznek klasszikus izomautók az autólistával, eddig 4 darabot számoltam. :(
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.18. 07:00:15 -
Többiben ott van a fasza V8-as... :D Még a hangokra is kiváncsi lennék, mert ugye kb egy motor hang volt, tekintve hogy minden vasba V8-as muzsikált. -
Szerintem a többit is megfogják csinálni különben minek mutogatnák itt büszkén, meg semmi értelme nem lenne, hogyha csak pár lambonak ferrarinak van rendesen lemodellezve a motorja. -
Stockbauer33 #4347 -
Ezt bezzeg meg bírták csinálni, de az RB26DET-et nem..... Kicsit több kocsiban van sor 6 moci mint V12, szerintem az hasznosabb lett volna programozás szempontjából... -
Stockbauer33 #4345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
6elött már olvastam a cikket és megnéztem a videót, csak vártam a hivatalos kiadásig :D -
Most akartam linkelni, képtelenség előtted bármit is berakni 
Teljes poszt! -
mester1987 #4342 Pocok! Az itteni jancsik úgyis megelőznek hiába írod be. Már a jövőben járnak, mint te a múltban vagy a jelenben kapisgálsz és olvasod a magyar hírt :D -
-
Olcsobb ha dobozosban veszed és ugyan úgy járnak a jutalmak. -
tutyimutyi2 #4339 uplay-ről vagy steam-ről érdemes megvenni a játékot? -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hurrá! Végre lehet csajozni, ha 60db Fajin Pöpec Suna lesz benne! THANKS JUBISZOFT!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.17. 11:20:45 -
Kb. itt dőlt el, hogy az ilyen autós-félék tetszenek leginkább, és a név is innen jött. -
Alapbol meg is akarták csinálni nem olyan nagy hir ez :D Különben nem lett volna FPS limitáló menüpont az optionsba(ami még bétába szürke volt) that's all folks. :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.17. 10:14:53 -
remélem valaki beírja holnap is..