13251
-
te miről beszélsz? a minimum követelmény 6éves cuccok de még az ajánlott is 4 -
Láthatóan a plusz időt nem az optimalizációval töltötték és ez sajnos elég gáz ahhoz képest, hogy szerintem nem üti meg a 2014-es szintet, csak a garázsba. Kár, hogy nem úgy néz ki.... -

7850 majd eltalicskázik vele valahogy :)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.31. 18:46:56 -
Thaddeus #4492 Végső specifikációk
The Crew PC Specs
VERY IMPORTANT! This product ONLY supports 64-bit operating systems!
Minimum Configuration:
Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit)
Processor: Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz (or better)
RAM: 4GB
Video card: NVIDIA GeForce GTX260 or AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Peripherals: Keyboard required, XBOX 360 controller optional (or compatible controller)
Recommended Configuration:
Operating System: Windows 8/8.1 (64bit)
Processor: Intel Core i5-750 @ 2.66 GHz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz (or better)
RAM: 8GB
Video card: NVIDIA GeForce GTX580 or AMD Radeon 6870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)
Peripherals: Keyboard required, XBOX 360 controller optional (or compatible controller)
Optimal Configuration:
Operating System: Windows 8/8.1 (64bit)
Processor: Intel Core i7-2600K @ 3.4 GHz or AMD FX-8150 @ 3.6 GHz (or better)
RAM: 8GB
Video card: NVIDIA GeForce GTX670 or AMD Radeon 7870 (2048MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)
Supported Video Cards at Release Time:
NVIDIA GeForce GTX260 or better, GTX400, GTX500, GTX600, GTX700, GTX900 series;
AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000, R7 and R9 series;
Latest tested driver: GeForce 340.52 for all DX10 NVIDIA cards (GTX200) and 344.48 for all DX11 NVIDIA cards (GTX400 – GTX900).
Latest tested driver: Catalyst 13.1 for HD4000 series and Catalyst 14.9 for all other Radeon cards. -
Annyira idegesítők ezek az only Nvidia cuccok.......ezért utálom az Nvidiát. -
-
Nos ez tényleg nagy gond egyébként mivel csak PC-m van :) De nem hiszem hogy meg rendelném ennyi keretem nincs a játékra :D -
mester1987 #4488 Nagyon durvák ezek a gépek, akarom mondani képek. -
És mi a gond? 75 font+2.95 font (postaköltség, ami nem is sok!) Te is megrendelheted ;) A gondot csak abban látom, hogy a listában csak XO és PS4 verziónál látom ezeket az ajándékokat :( KATT IDE!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.30. 22:12:21 -
Ez mekkora király már. Francba pedig örülnék neki én is.....Magyarország....
-
nálunk miért nincs valami jó kis csomag...
-
az Angliai Crewe-ben van a game.co.uk központja és elméletileg holnap fogják tesztelni a játékot
"The Crew in Crewe tomorrow! Bring your Crew to Crewe to play The Crew"
egyébként aki náluk rendeli a játékot, különleges ajándékokat is kap
• The Crew Tyre Flask
• A 4GB USB Drive with a The Crew design
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az előzőre nem kaptam kódot, remélem erre már kapok. Bár jelenleg gariztatom a kontrollerem, remélem addigra visszaér Frankfurtból :)
-
Nov 6-10 konzolos béta -
Meridius #4480 Úgy rémlik olyankor "egyedül" voltál a mapon. Szerintem az AI-tól amúgy is jobban kell félni. :D -
tutyimutyi2 #4479 am én is ilyenre gondoltam hogy egyik végéből másik végbe vinni egy autót aztán onnét a kezdőhelyre pedig egy másikat elvinni esetleg még az hogy ezt valameik másik frakciónak meg megkell akadályoznia -
Ja azokat én is szerettem szóval díjaznám kivéve ha egy random gyerek belémjönne és szét törné a kocsit :D -
Meridius #4477 Remélem az országon kell végigvinni sérülésmentesen egy egzotikus járművet, ezek voltak a kedvenceim a TDU-ban. Csak időkorlát ne legyen, az eléggé odavágná az egészet.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.10.29. 13:58:28 -
Nem valószínű de nagy lenne. Biztos valami retekhosszú verseny. Vagy olyan nehéz hogy annyi ideig kell szenvedni vele hogy sikerüljön :P -
tutyimutyi2 #4475 a 2 órás epikus küldetés vajon mit takar?
transformersé változunk és egymást püföljük 2 órán át?
-
A: Impossibruh! 
#4472 Nekem is tetszik így első hallásra/olvasásra. Nem is tudtam hogy lesz benne ilyen. Tehát én nélküle is úgy gondolom meg lettem volna elégedve de ez így még királyabb. :D Főleg igen amit te is mondtál hogy amíg szintezek nem foglalkozok vele teszem fel amikor meg 50-es leszek unatkoznék akkor is lesz valamit csinálni hétről hétre. -
tutyimutyi2 #4473 a sok sportkocsi közé kéne egy ilyen is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mint performance XD
-
Ratrak #4472 alapvetően jól átgondoltnak néz ki így elsőre, és illeszkedik abba a rendszerbe, amit úgy tűnik, nagyon nyomnak a Crew-sok, hogy ha akarod, akkor belemerülsz, és foglalkozol vele (+XP, lóvé, satöbbi), de ha akarod, akkor totál figyelmen kívül hagyod, és csak csinálod, amihez kedved van. Ez nekem nagyon bejön a koncepciójukban, hogy sok az ilyen lehetőség: ha tetszik, csinálod, ha nem tetszik, ignorálod. -
Q: How to protect against the Russians? -
Végig jáccás 
-
Faction-os téma volt már? Mert ha nem akkor tessék -
Hungarykum #4468 Nekem az volt, mert még az első versenyt sem sikerült megnyerni a Camaro-val olyan jó volt az irányítás gamepad-al. 
Most végigjátszottam videót nézve :D
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.28. 19:29:14 -
Stockbauer33 #4467
Végigjáccás? -
-
Ratrak #4465 Jó, nem fogom tudni megszámolni a karbonszálakat az összes autón minden szögből, de azért a bétában meglévő lehetőségek is nagyon tetszettek, ha szépen összehozzák a full game-re, én elleszek azzal, nem vagyok egy (autó)gépészmérnök... -
ezek a garázsos 3-4féle hátteres képek mind render képek :D -
Ratrak #4463 annyira jók az ilyen képek, már látom, hogy órákat fogok eltölteni azzal, hogy csak "mustrálom" a vasakat... :) Ez egy nagyon jó feature a programban szerintem! -
Tudom hogy nem Crew de na. :D
Egyébként én biztos vevő leszek ilyen csapatásokra de ezt tényleg mindenki maga fogja megválogatni :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.28. 09:17:09 -
Rev Hard #4461 Kinek mi. Lehet ide kiírni cruiseokat és aki akar az elmegy rá, akinek viszont megvan a baráti köre az barátlista alapján fog működni. -
-
Ez mostmár tiszta, világos. :D
Azon gondolkodtam, hogy vajon itt a magyar közösségen belül majd fix négyesek alakulnak, akik mindig együtt csapatnak, úm. zártkörűen, vagy lesz fluktuáció és random csapatok verődnek össze, épp aki akkor ott van jellemzően?
Utoljára szerkesztette: chase, 2014.10.28. 00:15:36 -
VJP #4458 Nem!
Ha veszel egy autót az Full Stock lesz. Ha megveszed rá a Street tuning szettet akkor változik a kinézete. Ekkor alap Street kinézetet kap. Ezek után tudod módosítani a lökhárítót, felnit, motorháztatot, stb. Ha megveszed rá a Dirt tuning szettet akkor kapja meg az alap Dirt kinézetet. Ekkor megint tudod módosítani a kinézetét. Tehát minden egyes tuning fajtának van egy alapkinézete, amit utána lehet módosítani.
Ha egyszer megvetted a Streetet, és utána a Dirtet akkor mindkettő elérhető lesz. Vedd úgy, hogy két külön autód van. (Illetve 3 a Full Stockot is beleszámítva)
A motorikus tuning semmiben nem befolyásolja a kinézetet. Sőt, a Streetre megszerzett motortuning nem elérhető a Dirtre, hiába ugyanaz az autó. -
Hungarykum #4457 Tudom, de csak a külsőleg lenne gyári :D Olyan megoldásra gondolj, ami a TDU2-ben volt. Tuningolt a kocsi, de kívülről gyári.
Akkor ha jól értem, minél jobb tuning cuccokat rakok bele, akkor automata változik külsőleg is a kocsi? -
nem, a FULL STOCK azért full stock, mert teljesen gyári.. :D
a street-en vannak olyan külső tuningok amik csak nagyon minimális külső módosítások -
Köszöntem szépen.
De akkor az Agera alapbol performance cuccot visszavontam xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.27. 19:18:58