13251
-
Ne aggódj annó amikor a WatchDogs ki jött akkor is ezzel szenvedtem, elvileg ott úgyvolt hogy minden eladó más dlc-t adott hozzá. Azt is a platinumtól vettem jó kis bolt azért veszem ezt is onnan :) Mini se igazából érdekel, Bár a Mustang érdekelne itt a 2015-ös van a listán amit viszont elfogadnék hamarabb de nem halok bele ha magam oldom majd fel szerintem :D -
mcclanen #4736 Teljesen felesleges görcsölni hogy mit kapunk mert ugyis ha meg tudod venni aszt a kocsit amit szeretsz úgyis azzal fogsz menni + ha hirek igazak akkor teljesen mindegy hogy milyen kocsid az alkatrészek ami benne vannak ugyis az foglya eldönteni hogy mennyire leszel jó de én eszt az pvp modot tuti hogy kifogom hagyni mert bétában már besokalltam amikor elöl menetem és meg forgat a kis köcsög -
Tripla #4735 Még itt is ugyan ezeket írja, hogy 4 kocsit kapunk + a többi plusz cucc. -
Tripla #4734 Én is ezen gondolkodtam, de a konzol szervize boltban szintén írják a Mini + "Multipack DLC (Bmw, Dodge, Ford járgányok)" , szóval már nem lehet eldönteni, mit is tartalmaz rendesen. Illetve az is érdekes, hogy 50 euró (kb 15K Ft )ha neten rendelem, de Magyarországon csak 8-9K Ft -
tutyimutyi2 #4733 Multipack DLC kód (ingame BMW, Dodge, Ford)
a ford az a ford mustang 2015-öt jelenti ami a muscle pack-ban is felvan tüntetve? -
Itt elvileg mindent megkap aki megveszi de ezt a boltot nem ismerem. -
Korai feloldás az a lényeg, tehát lehet megkapjuk igaz. De ettől függetlenül késöbb bármikor megtudjuk majd venni. Bár erről már Szabiék azt hiszem beszéltek ők többet tudnának mondani. Én Platinumtól rendeltem abba elvileg a Mini lesz csak.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.12. 19:59:57 -
Hungarykum #4730 Azt kell elhinni, ami a hivatalos oldalon van :D -
tutyimutyi2 #4729 söt ránéztem honlapra és nem az van hogy ezeket lvl1-en megveheted hanem ezeket megkapod ha előrendeled -
tutyimutyi2 #4728 sztem minimum a mini-t konkrétan megkapjuk ha előrendelünk -
Itt Early unlockot ír tehát hamarabb feloldod. Egyébként a Dodge Ram-ot a Golden Plates FB cuccal is fel lehet oldani.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.12. 19:28:02 -
Tripla #4726 Ja azt hittem, hogy csak így szerezhetőek meg, mint pár játékban. De akkor úgy látszik nem kell aggódnom e miatt :) -
Azok elvileg egyébként is csak Early Access-ek tehát mindenképp feloldódnak csak hamarabb juthatsz hozzájuk. Teszem fel a Mini Cooper csak lvl 30-on érhető el de így már akár lvl1-en is megveheted. De ha jól tudom akkor az minden Day1-osba benne lesz. Javítsatok ki ha tévedek.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.12. 19:24:11 -
tutyimutyi2 #4724 jah 4 barát után dodge ram srt a 7 barát pedig sztem ugyse lesz meg :( -
tutyimutyi2 #4723 tudtommal azt a 3 kocsit mindenki megkapja aki előrendeli -
Tripla #4722 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha előrendelem a játékot akkor mért van az hogy valahol csak a Mini Cooper van ajándéknak rakva, valahol pedig adnak további 3 kocsit is. Sajnos így nem tudom eldönteni, honnan rendeljem majd meg (PC-re), bár még várok november utolsó hetéig
. -
Igen mindenkinek bekell aktiválni a 10-et. 4 embernek elv, és akkor is kapsz 1 jutalmat asszem. -
tutyimutyi2 #4720 am a barátos jutalomnál azt irja hogy 10 code each vagyis nemcsak hogy megkel lennie a barátnak még az is kell hogy ő is aktiválja mind a 10 kódot? -
tutyimutyi2 #4719 köszi,sajna utána ez lett:
Database Error: PDOException
Please try again in a few moments. -
Yep mótvá :) -
Vótmá' ?
-
VJP #4716 A kis ablakban alul van a "Kész" gomb. Azt kell megnyomni a végén! -
Havernál is ez volt. Valahogy megoldottam de nem tudom hogy már, de ha jól emlékszem neki is először bele a Crew honlapján beloggolni és aztán küldeni ha elfogadta az alkalmazást. Ha úgyse megy hivjon meg ő téged és fogadd el. Ugyanott lesztek :) -
tutyimutyi2 #4714 mért van az hogy elküldöm a meghívót vagy a kérés-t de akinek küldöm az nem kapja meg? -
Én oldalukon csinálom ott bejelntkezek FB-vel és úgy irogattam be illetve összeszedtem 3-4 havert akikből elvileg csak én fogok játszani Crew-al de elvileg meg fogja adni ígyis :D De ha valakinek kell oda ember megdumáljuk azt beinvelem.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.12. 18:08:52 -
tutyimutyi2 #4712 azt látom hogy van a golden plates-nél olyan is hogy barátokat hozzáadni a csapatunkhoz,ott olyanoknak is küldhetek meghívást akik nem is fognak játszani vagy nincsen engedélyezve ez az alkalmazás? -
tutyimutyi2 #4711 az fb oldalra vagy a the crew oldalra gondolsz? -
Elvileg amikor megjelent a játék visszamész az oldalra lesz egy redeem code és azt Uplay-re beirod megadja a cuccokat :) Amúgy a maradék 2 engem is érdekelne :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.12. 16:18:46 -
VJP #4709 Ez engem is érdekelne... meg a maradék 2 kód is. -
tutyimutyi2 #4708 ez a golden plates dolog úgy működik hogy csatlakozok fb-vel beírom a kódokat a fb ezt megjegyzi és ha meglesz a játék akkor hozzárendelem a fiókomhoz az fb-t és így megkapom a jutalmakat? -
Meridius #4707 Még megy a brainstorming, hogy melyik legyen fizetős DLC =D -
mester1987 #4706 Ezt láttam én is :) -
Hungarykum #4705 Új SG nem mutatja :D Ment válasz. -
ToMM23 #4704 Hungarykum küldtem Neked PM-et pár napja -
naugye :D -
Ne megnéztem tegnap, a kezdő térképen valóban a program rakja ki a sok botot :D
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.11. 19:13:34 -
Most osztotta meg a Crew FB-n jó kis fan videó :)
-
Ha valami router (modem nincs), hálókártya, ilyesmi beállítási hiba van, akkor majd a megjelenés után kijavítom. Addig nincs értelme állítgatnom semmit, mert minden más online játék és egyéb online tevékenység reccenéstelenül, kiválóan működik. TDU2, LFS, Watch Dogs, NFS:R, Far Cry 3, Tomb Raider, bármi... sehol máshol nem tapasztaltam ilyen elszigetelődést. Dehát ezért béta, bár a második bétánál azért vártam némi javulást e téren. Nyilván nem zárom ki, hogy a hiba nálam van, inkább csak nem tartom valószínűnek. -
3 hét van már csak hátra, autólista csak megjelenéskor lesz vajon ? -
Rev Hard #4698 Véletlenül nem te voltál az aki itt panaszkodott hogy nem lát senkit a játékban ? Mert ha igen akkor nem kéne általánosítani, én és minden haverom aki játszott a játékkal frankón látott mindenkit és folyamatosan adta be a játékosokat. Az hogy ott nálad modem, router és egyéb problémák vannak az nem a játék hibája. Annyi féligazság van abban amit írsz hogy az első két napban tényleg szar volt a játék, ám a második napon kiadtak egy patch -et és onnantól atom stabil volt az egész.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.11.10. 23:03:17