The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
It is osztanak 4000-et, igaz hogy nem a mi régiónkba szánják, de érdemes megpróbálni 😉
AU: WIN ONE OF 4000 THE CREW BETA KEYS!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Pont tegnap nem nem keresgéltem a neten 😞

Szabi
Tölthető a frissítés

Javítások
o Javítva hogy néhány küldetést nem lehetett befejezni, ha alacsony fps-ed volt.
o Javítva, hogyha túl sok eszköz volt csatlakoztatva, az irányítás hibásan müködött.
o Javítva, hogy a betöltés sokáig tartott ha sok játékos volt a szerveren.
o Javítva a szerveren való csoportokra osztás.
o Javítva, hogy gyakran nem lehetett másik játékost látni, hiába voltak egy szobába.
o Javítva, hogy a főmenüből nem lehetett új játékot kezdeni.
o Megjelenítési hibák javítva.
o Grafikai hibák javítva SLI használatánál.
o Grafikai hibák javítva többféle videokártyánál.
o Javítva a "GPS szallag" élsimítása.
o Javítva a grafikai automata beállítások.
o Javítva, hogy multi versenyeken néha újra bekapcsolódott az élőhangos cset.
o Javítva, hogy az ALT+F4 nem zárta be mindig a játékot.
o Javítva, hogy a kuplungot nem lehetett normálisan beállítani.
o Javítva néhány grafikai hiba az autóknál.
o Javítva, hogy a kurzor néha hibásan működött a térképen.
o Javítva belsőnézetben a kamera irányítása.

Változások
o Javítva az élőszavas cset minősége.
o Az élőszavas cset alapból kikapcsolva van.
o A hangbeállítások részben elnémíthatóak a játékoshangok.
o Kicserélték az idegesítő hangot töltésnél. 😄
o Változtattak a készségeken (skillek).
o Törölték az előzetes videót a főmenüből.
o Teljesen eltörölték a hírzárlatot. Lehet nyugodtan képeket és videókat megosztani a játékból.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.23. 23:11:53

"Nulla tenaci invia est via"

Pontosabban 10-15 perc alatt. 😄 18:20kor néztem és már csak a "OOOPS... THIS CAMPAIGN IS NOT AVAILABLE" felirat fogadott.

Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.23. 14:04:54
SweeneyTodd
Akkor már inkább 576ban vegyétek ott 9000.- és lesz egy szép dvdtokod + az előrendelési akció ... <#nyes>

Igazán kiszivároghatna egy kis infó valami szép nagy dobozos verziórol.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.23. 11:48:20

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Hát én se kaptam eddig semmi e-mail-t, szóval gondolom én se bétázhatok. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ez a kulcs aktiválásra vonatkozik ami nem lett aktiválva az első béta alatt...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

SweeneyTodd
Bekaphatják, azt mondták ,hogy autómatikusan bekerülnek azok akik benne voltak az elsőben... na kiváncsian várom a hétfőt mi lesz.

Én csak egy olyan rohadványos emailt kaptam ,hogy tudaták a paraszt gyerekkel az első bétába nem jutottam be ?! ( WHAT !??!?!?! észre vettem , nem kell még emailt is küldeni róla -.-) és autómatikusan rá raktak a következő várólistára a 2. zárt béta miatt..
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.22. 21:46:09

Fpocok
Hát akkor én sem bétázok (meg azok sem, akiknek ígértem)

Parasite Eve 2, best game EVER!

LeWyTy
Én megint nem próbálhatom ki... b@**ák meg... de aki nem akarja az meg 2 serialt is kap <#boxer>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Norbi1990
Ezt ma küldte nekem Ubisoft 18:01-kor.
Skypack
Ezt most találtam redditen

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

SweeneyTodd
Akkor utolsók között elcsíptél egyet, imába foglaljuk este a neved lefekvés elött..

Fpocok
Én is csak most láttam.

SweeneyTodd
Imádunk !

Kár, hogy nem hallotunk róla többen 😞

Fpocok

Skypack
Remélem most már át lehet állítani gamepadnál a váltást, mert ez a jobb stickes dolog elég marhaság...

Norbi1990
Ne is mondd. Én magamat is visszahallottam, azt hittem valaki direkt engem követ amíg rá nem jöttem <#idiota>
SweeneyTodd
Pedig olyan izgalmas volt hallgatni a sok marhát ahogy brummog a mikrofonba <#idiota>

Norbi1990
De hát ezeket eddig is tudtuk 😄
Az viszont jó, hogy alapból ki van kapcsolva a voice chat.
SweeneyTodd
Remélem bekerültem, mostmár legalább kaptam emailt ,hogy valami béta szerű dolog lesz, pont délelöttös vagyok jövőhéten, tehát ráérnék tesztelgetni<#bee1> ,de mondjuk a teljes játék ami nagyon várós.

Szabi
A második PC-s zárt béta Hétfőn, Augusztus 25.én déli 12-órakor indul.

Sok-sok visszajelzést kaptunk az előző bétából, ezekből van amit megcsináltunk, de sok dolog már a játékban volt, csak úgy tűnik nehezen megtalálható helyen.

Szóval összefoglaltunk néhány hasznos tippet ami segíthet a játékélmény növelésesben.

Kezdésnek nézzük az irányítást

Billentyűzettel:

Gémpaddal:

Sokak kérésére pl. a második bétában alapból kikapcsolva van az élőszavas beszélgetés.

Hogyan kapcsolhatjuk be a játékon belüli beszélgetést (VOIP) ?

Nyisd meg a “Crew Roster”-t az “R3” (Gémpad) vagy “F” (Billentyűzet) gombbal.
De elérheted az okostelefonról is, ha megnyomod a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” gombot a billentyűzeten.
Válaszd a “Crew Roster”-t, majd nyomd meg az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombot.
Válaszd ki a saját neved, majd A (Gémpad) vagy enter “Enter” (Billentyűzet) és válaszd a “Disable Voices”-t

Hogyan lehet nézelődni a térképen?

Nyisd meg a térképet a “Select” vagy “M” gombbal.
De megnyithatod okostelefonról is.
Ehhez nyisd meg a telót a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” gombbal billentyűzetről.
Válaszd a “Map”-ot majd nyomd meg az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombot.
A zoomoláshoz az “LT” és “RT” (Gémpad) vagy “ü“ and “ó” (Billentyűzet) gombokat használd.
A fülek között az “LB” és “RB” (Gémpad) vagy “ő“ and “ú”(Billentyűzet) gombbal lépkedhetsz.
A szűrőket az “X” (Gémpad) vagy “B” (Billenytűzet) gombbal állíthatod.

Hogyan lehet kikapcsolni a kijelzőket (HUD) ?

Nyisd meg az okostelefont a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombbal.
Válaszd az “Options”-t majd a “Game settings”-t.
Itt lehet az elemeket egyesével kikapcsolgatni.

Hogyan lehet a "GPS szalagot" kikapcsolni?
Nyisd meg az okostelefont a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombbal.
Válaszd az “Options”-t majd a “Game settings”-t.
Kapcsold ki a “Display 3D Ribbon in FreeDrive”-ot.

Hogyan lehet automatikusan felrakni az új tuningokat amikor megnyertük őket?

Minden feladat teljesítése után, amikor új alkatrészt szereztél, ha a szintednek megfelelő alkatrész, akkor az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gomb megnyomásával szerelheted be a járgányodba.
Ha nagyobb szintű a tuning mint amit használhatsz, akkor miután elérted a megfelelő szintet, az okostelefonról is betudod szerelni az új tuningokat.
Ehhez nyomd meg a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombot, és válaszd a “Mobile Car Tuner”-t.
Nyomj egy “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombot és automatikusan beszereli az összes alkatrészed ami jobb mint az aktuális ami az autódon van.

Hol találom a játékos listát és a barát listát?

Nyisd meg a “Crew Roster”-t az “R3” (Gémpad), vagy “F” (Billentyűzet) gombbal.
Elérheted mobilról is, ehhez nyomd meg a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” gombot a billentyűzeten.
Válaszd a “Crew Roster”-t majd kattints az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombra.
A fülek között az “LB” és “RB” (Gémpad) vagy “ő“ and “ú”(Billentyűzet). gombokkal
Válaszd ki a játékost, majd kattints az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombra.
Ezután az “Invite him into your crew"-al meghívhatod a saját bandádba, némíthatod a “Mute” gombbal, vagy megnézheted a profilját a ”Profile”-részben.

Hogyan lehet autót cserélni autókázás közben ?

Nyisd meg az okostelefont a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombbal, majd válaszd a “Mobile Garage”-t.
Az autólistádon válaszd ki az autót amit használni akarsz.
Lehet szűrni is az autókat, az ““LB” és “RB” (Gémpad) vagy “ő“ and “ú”(Billentyűzet) gombokkal.
Természetesen lehet a garázsban is autót váltani a gyűjtemények táblánál.

Hogyan ugorhatok vissza a garázsba?
Nyisd meg az okostelefon a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombbal.
Válaszd a “Back to HQ”-t majd nyomd meg az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombot.
A térképen kiválasztva a garázst, beállítjuk a gps-en, vagy oda is teleportálhatunk.

Hogyan lehet bemenni egy kereskedésbe vagy tuningbolthoz ?
Nyisd meg a térképet a “Select” vagy “M” gombbal, állítsd át a szűrőt a garázs vagy tuningboltra, majd beállíthatod a gps-en vagy odateleportálhatsz.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.22. 19:07:00

SweeneyTodd
Ránézek a játékra és az a kellemes érzés tölt el mint sok évvel ezelőtt az NFS Underground 2nél, szabadon bejárható terület, az autókat pedig teljesen szabadon a saját stílusodhoz építheted és a kutya nem szól bele, ezt ráadásul egy multis mmo köntösbe belebújtatva, nagyon várom már, félelmetesen jó lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Huayra bele is jó lesz kéken 😉

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Norbi1990
Hülyeség lenne ha nem csinálnák meg. Az hogy néz ki, hogy a tükör ott van de csak szürkeség látszik benne? Akkor ne csináltak volna cockpit nézetet...
Szabi
a szöveges csetet is többször elmondták hogy nem lesz.. most mégis megerősítették hogy készül.. 😄

Hát, a beta megerősíti. A tükrökben csak szürkeség van.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.21. 18:41:50
Norbi1990
Remélem nem a hátranéző tükrökről (rearview mirrors) mondták. Rear mirrors az hülyeség.
"-Are these cars going to feature rear-mirrors?
-No."

2014, nextgen autóversenyzős játék.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.21. 16:36:30
Én mindenféleképp dobozosan veszem kérdés, hogy dobozos formában is lesz Gold?

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
elkezdtem bővíteni az autólistát a tuninglehetőségekkel amik gyakorlatilag akár új autónak is minősülhetnének

ha elindul a hétfői béta, jó lenne minnéltöbb autót feloldani közösen és lefotózgatni a főbb tuningokat is hozzá 😊

Szabi
jé ezt észre se vettem 😄

Alfa 4C 😊

gduck
Én is, bár nem sok esélyt látok rá, mivel a béta1 résztvevők mellett most a digitális előrendelőknek osztanak kulcsot... Tehát tömeges kulcs osztás szerintem nem lesz 😞
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.20. 19:31:29

[HUN]FaTaL
Én nem, menni kell dolgozni a szabi után 😄 Azért remélem, hogy most kapok kulcsot 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Norbi1990
Már várom a hétfőt 😊
Szabi

néhány kép a videóból.. frissítettem az autólistát is 😊

Superlaggera 😊

Miura

Morgan szerű kitcar

Jeep Grand Cherokee SRT-8 (2012)

RUF CTR-3

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.20. 19:16:54

Szabi

[HUN]FaTaL
Remélem a visszapillantó tükröket megcsinálják normálisan, már a TDU1-ben is jó volt, az a szint bőven elég most is 😊

Fpocok
Mindegy. Steameshez is kell uplay, szóval inkább az.

gduck
Nektek mi a véleményetek? Steam vagy Uplay?

UI: bár a steam accomat épp most próbálom visszaszerezni. Igaz csak 2db játék volt rajta... Az e-mail címem se ismerős neki, lehet a 2012-es jelszó kiszivárgásnál lenyúlták az accomat XD

Szabi
már nememlékszem pontosan, de szerintem kikapcsolható, hétfőn kiderül 😊

LeWyTy
Na igen... bőven elég lenne csak a GPSen az a jelölés. De ha a Chatért rinyáltak akkor biztos ezért is, viszont ha nem akkor nyilván nem is kellett mert kikapcsolható volt.... de úgy is ez lesz az első mod ami készül hozzá 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gduck
Én a kék égi vonal kikapcsolhatóságát remélem 😉

LeWyTy
De remélem azért kikapcsolható is lesz..

No igen 😄 De szerintem ez alap cucc, csak a béta még hiányos azért minden téren.

Szabi
plusz a visszapillantók is kaphatnának legalább olyan tükröződést ami a karosszérián van.. csak ne legyen sima szürke.. 😄

Hasonlóan sok írás volt a fotó módra és a normális külső kamera mozgatásra is, remélem akkor ezeken is elgondolkodnak 😊

gduck
"nincs chat, így ezen majd még fognak változtatni."

Szuper! <#worship>

[HUN]FaTaL
Ha nem fog tetszeni, akkor sehonnan, bár ennek nagyon kicsi a valószínűsége 😄

Még nem tudom, hogy megéri-e a gold, lehet, hogy dobozos lesz. A simát nincs értelme digitálisan venni, sokkal drágább mint a dobozos.