13251
-
thx
-
Aston Martin V12 Zagato
Fiat Abarath 500
Dodge Viper SRT (2013-2014?)
McLaren F1
Saleen S7 Twin Turbo
Mercedes SL63 AMG
Volkswagen Touareg
Chevrolet Corvette C2
Chevrolet Corvette C3
Spyker C8 Aileron -
Ratrak #4775 basszus, ettől a videótól végképp nagyon rákívántam a season pass-ra (Corvette C3, 458 speciale, és ha jól láttam volt ott Diablo is (vagy mekiF1?)). Az a brazil oldal tűnik a legjobbnak, csak mi van, ha nincs angol nyelv a játékukban... biztos lesz, nem? Paypallal nem lehet olyan bonyolult a fizetés... Ahhoz képest, hogy a GTA V-t 15ért vettem, egy fullos The Crew Gold nem is vészes 12500 körül... (meg ahhoz képest sem, hogy a normál itthon is majd' 9000) -
passz, álltálban megjelenés előtti nap szoktam előrendelni :DD -
Hol tervezed venni majd Szabi ? -
Hungarykum #4772 A 4 pakkban csak 12 kocsi lesz. Mindegyikben 4.
A Ferrari és Mclaren csak annak jár, aki megveszi külön a Season Pass-t vagy a Gold verziót. -
naja.. kicsit nekem is olyan érzésem van mintha kivágott tartalom lenne.. persze nem tudhatjuk hogy milyen állapotban vannak.. de az SL Merci még a bétában is benne volt... :)
annak örülök hogy lesz Spyker és végre videó is van róla, így már biztos hogy Gold-ot veszek majd :D -
Stockbauer33 #4770 
Szabi ez mehet a banner alá pls. -
És gondolod, hogy mind kész is van teljesen, az összes alkatrésszel meg minden szarral együtt? -
VJP #4768 Összesen 14 kocsi lesz a 4 pakkban. Legalábbis a #4595 ezt írja szerintem. -
Season Pass trailerjébe kb benne van mind. Jó valószínű nem 2-3 kocsi lesz egy DLC-be de ennyit bemutattak minimum minden DLC-ből.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.13. 20:57:18 -
Miből gondolod, hogy a Season Passba lévő kocsik már kész vannak? Később jelennek meg a dlc-k darabonként, nyitáskori autólista pedig még nincs. -
Egyébként ez gáz hogy már készen vannak a kocsik és kivágják a játékból hogy késöbb DLC formájába berakják. Eh....egyre többet csalódok az Ubisoftba ez a SeasonPass is egy brutális nagy baromság. -
fiat 500 abarth elméletileg -
tutyimutyi2 #4763 a trailerben 1:09-nél mien márkájú az a kis picur? -
Na az jó lenne köszi az infót. Csak mert pl WD-nél is úgy volt hogy egyik eladó ezt adta másik amazt. -
Elméletileg az minden előrendeléshez jár, nincs többféle verzió. Feltéve, hogy az adott cég aki eladja nyílvántartja az előrendeléseket az ubi felé.
A Season Pass csak a gold verzióhoz jár.
ZeroX: thx.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2014.11.13. 18:57:26 -
9k3h5n3f új plate spyker hátsojárol season pass trailerből -
Tehát a Multipack DLC jár ahoz is ahova nem irják? -
Mindenhol ugyanazt adják. -
Pedig nagy királyság még most is fent van a 2 :D -
tutyimutyi2 #4756 a tdu1-et tdu2-őt nem ismerem :) -
VJP #4755 Ma is tanultam valamit, köszönöm szépen! -
Rev Hard #4754 Már a TDU1 óta magyar körökben így hívja mindenki, amúgy session a hivatalos neve. -
VJP #4753 Én hívom annak, nem tudom mi a hivatalos elnevezése a játékban. Azt jelenti, hogy akikkel egy layeren vagy a játékban, azokat látod is a játékban. Szó szerint lefordítva egyébként réteget jelent. -
Réteg angolul, szerverre jelentkezünk be ugyebár de random embereket illetve ha vannak fent haverok azokat rakja a te úgynevezett rétegedbe. Nem fogod látni mind a 6000 embert teszem fel. -
tutyimutyi2 #4751 mi az a layer? -
Szerintem valami ilyesmi lesz, mert elég sok "ötletet" vettek ugyebár életbeli modellek változtatott verziójaiból. -
VJP #4749 Dirt az lesz, de kép nincs róla. -
Mondjuk ez inkább Dirt de kis mahinálás és megtenné :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.13. 15:18:06 -
VJP #4747 Gondoltam, csak olyan hülyén hangzott! 
A kérdés már csak az lesz, mekkora csapatot tudunk összehozni egy layerre. (Layernek hívjuk?
) A 4 biztos, a 8 szerintem megoldható lesz, legalábbis nagyon remélem! A PC-s GTA V azt hiszem 30 fős lesz, ez ahhoz képest elég kevés.
-
Bétában is azért jól össze hoztuk , ts-re feljöttek elég sokan és onnan már könnyű volt szervezni ki merre hova :) -
Én is úgy értettem
:D Ja jó lenne ha itt összejönne, mert sokat dob az élményen
-
VJP #4744 Sehogy... olyanja pont nem lesz.
Hivatalos autólista szerint...
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.11.13. 15:06:17 -
tutyimutyi2 #4743 arra lennék kiváncsi hogy a mini cooper hogy fog majd kinézni raid összeállítással
-
VJP #4742 Nyugi, nekem sincs baráti társaságom. (Online téren
) Ki tudja, lehet majd itt összejön egy normális társaság!
-
Az igaz, én is félek hogy a GPU-m nem fogja bírni de szerintem a CPU-val hála istennek nem lesz bajom, de ha igen tökön szúrom magam mert idén vettem. :D Crew nekem "akadozott" amig lockolva volt 30-ra ha feloldotta 60-ra nagyon szépen futott. Mire kijön úgyse lesz rajta lock, lehet neked is jobban fog menni, reméljük. :) Az is igaz hogy jó baráti társaság kellene hozzá amit irtál sajnos nekem ez nem áll fent :(
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.13. 14:46:26 -
VJP #4740 Én is várom, viszont ide nem elég 4 ember, ide vagy 10 normális ember kell, hogy meglegyen ez az élmény.
Meg valószínűleg vas is kell majd alá, és az én 660M-em nem hiszem, hogy elég lesz. A Crew még tűrhető volt rajta, és remélem javítottak is a béta óta rajta. -
Tudom hogy nem Crew de ezek a videók amiket ez a manus csinál annyira hangulatosak, én is majd be akarom szerezni a GTA V-öt amikor kijön PC-re már csak hogy ilyen élményeim lehessenek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.13. 14:14:24 -
mcclanen #4738 Nekem ami ér itt valami kocsi az a corvet meg a ford gt meg talán a McLaren 4-5 kocsit meg szerzem és lehet csapatni :D