13251
thecrew.jpg
  • tutyimutyi2
    hm megvan a 7 barát de nem adott ki semmit, lehet hogy 12 kód kell mindegyik barátnak?
  • VJP
    Akkor ez csak véletlen, mert én ebbe a listába görgettem bele, és válogattam ki neveket találomra.
  • tutyimutyi2
    nem az itteni nevedre értem hanem néztem a meztelenkét és a hatásárát és van egy pár wot-os közös ismerős
  • Stockbauer33 #4814
  • VJP

Bónusz tartalmak
    A 11. kód: 9k3h5n3f
    Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.11.16. 19:53:46
  • tototto
    valaki felvilágosítana mi ez a fb barát felvevése kényszer the crewban, le vagyok maradva :)
  • VJP
    Ok, mindjárt visszaigazolok!

OFF: nem, és ez a név csak itt szerepel. Már megváltoztatnám ha lehetne, de nem akarom a 2005-ös regemet hátrahagyni! :D
  • tutyimutyi2
    lehet hogy már láttátok, végleges PC követelmények.
    PC Specs
  • tutyimutyi2
    hatá sárát és mezte lenkét megjelöltem.

OFF:te esetleg wotban tagja vagy a ex hpd-nek vagy tagja voltál a bpp-nek?
  • VJP
    Ez van, kevés olyan ismerősöm van akit rá tudok venni, hogy szórakozzon itt nekem kódokkal!

Egyébként úgy csináltam meg őket, hogy az ismerősök nem publikusak, tehát egymást nem fogjátok látni, csak én titeket. Ennyit be kell vállalnotok! De ha tiltólistára rakjátok őket akkor alapból csak a nyilvános profilt látom.
    Ha valaki bejelölte őket jelezze itt, nem akarom folyamatosan figyelni őket!
  • Hungarykum
    Úgy látom, a cél szentesíti az eszközt
  • VJP
    Ebben az esetben ismerkedjetek meg Hatá Sára, Mezte Lenke és Vadkender Mák nem létzető személyekkel!
    Nem ígérem, hogy azonnal visszaigazolok mindenkit, de majd igyekszem!
    Ha van még valakinek hasonló ismerőse, ne habozzon bemutatni nekem is!
  • Szabi #4805
    ez még belefér :D
  • VJP
    Ööö... Szabi! Lehet ilyet nyilvánosan csinálni a fórumon, vagy beszéljük meg inkább egymás között?
  • Overburner
    Ide is jöhetnek :D:D
  • VJP
    Nekem már van 3, ha gondolod összedolgozhatunk!
  • tutyimutyi2
    szerintem biztos lesz valami jutalom 7 embernél én pl csinálok plusz fb felhasználót hogy meglegyen a létszám :)
  • VJP
    Ez egy jó dolog lesz ha opcionális lesz! Végre nem kapok agybajt a sok idióta miatt aki roncs-derbizni akar csak.
    Más:
    A Golden Plate oldalán van egy olyan írva, hogy "Add up to 7 friends to unlock excusive crew rewards" a meglévő ismerősök mellett.
    Van valami plusz dolog ha 7 embert meghívok? Vagy ez csak reklámfogás, és elég 3 ember 12 kóddal, hogy mindent megkapja?
  • Hungarykum
    A Forza Horizon 2-es autólista nem lenne rossz.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.11.16. 16:17:43
  • Thaddeus
    Ki van kapcsolva a collision?
  • Rev Hard
    Valahonnan mindig előkerül valami új autó, jó lenne ha már kidobnák azt az autólistát mert már tényleg foglalkoztat mi lesz a teljes felhozatal.
  • Szabi #4796
    turbokacsáról

• mcclanen
    Vannak olyan elvetemültek :D olyan mint a simcity majd lesz valamikor de az több mint 1év :D
  • Alien69
    Torrentről ilyet letölteni felelőtlenség... De, mindenkinek a saját dolga, mennyi kártevőt telepít önként a saját gépére.
  • Overburner
    Nos igen, emiatt tényleg gáz lenne ha csak online menne.
  • tutyimutyi2
    már megvettem
  • VJP
    Remélem lesz, vagy legalább arra gondoltak, hogyha a 3 órás verseny vége előtt lehal a szerver, akkor ne keljen elküldenem őket melegebb éghajlatra. Meg valami rejtett bejelentkezésnek is örülnék, de ez nem olyan fontos.
  • Overburner
    Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy lesz e benne offline mód mert ha nem akkor akik nem veszik meg megszívták :D
  • mcclanen
    Szerintem ezzel nem lehet csak úgy letölteni ha nem veszed meg mert masziv online játék :D
  • Hungarykum
    Amíg nincs eredeti kulcs, addig nem.
  • tutyimutyi2
    attól függetlenül hogy a játék még nem jött ki lelehet már tölteni?
  • Overburner
    Ivory Towers az Eden-ből alakult akik csinálták a TDU 2-t abba is volt radaros cucc és sok minden másban is hasonlítanak egyébként, ebbe nem hiszem hogy az uborka keze van, ami gyanúsan lehuzás szagú abba viszont biztos hogy az övéké van :D

#4784 Igen ennek örülök hogy nem sietették el, mert tényleg a béta is oké volt. AC-t pl még ráértek volna később kiadni úgyis túl sűrűn jönnek ki már, legalább dolgoztak volna rajta és most nem az lenne ami van :D Reméljük a Crew nem lesz rosszabb állapotban mint a bétán valamiért :D
  • Gibor
    Nincs itt semmilyen szabad kéz, nem hiszem hogy az Ivory betett volna ilyen buta radar keresgetést mint ami minden ubisoftos játékban megtalálható, és még lehetne sorolni....
  • Rev Hard
    Ha ez úgy van ahogy írod akkor ez még annyira nem probléma, mert sok fejlesztőnek a kiadó a játék kiadásának a határidejét is megszabja, valamint hogy hogyan fejlesszék a játékot. A The Crew fejlesztésére pedig volt idő bőven és szabad kezet kaptak a fejlesztők, már a PC Closed Beta -ban nagyon jó állapotban volt a játék.
  • Overburner
    Nem azért mondom hanem több dolog miatt is. Lehet hogy nincsen kész mind és érthető hogy fognak kiadni DLC-ket a játékhoz aminek örülök is mert sose árt a plusz tartalom. Első disznóság ami az Uborka baromsága ez a Season Pass amit már megjelenés elött bőven bejelentenek, erre a trailerbe már mutatják azokat a DLC kocsikat amiket még bőven jópár hónap mulva fognak berakni játékba. Nem a Crew-al és nem a Ivory Towers-el van most bajom hanem konkréten az Ubival mivel valószínű ők tunkolják ezt rá a készítőkre.
  • tototto
    gold=limited+season pass
  • Pukkka
    Kezdek kicsit elveszni a verziókba. Mi a különbség a Gold és a Limited Edition között?
  • tototto
    azért gondolom csak átmenetinek mert nem írták ezt mint a FC4nél hogy meddig él az akciós ár:
    Far Cry 4 Gold elővásárlása
    KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: november 18.
  • tototto
    tök jó steam felemelte 75eurora a gold árát eddig 65 volt, a vásárlással várni akartam a hivatalos autólistáig erre felemelik 2héttel a megjelenés előtt az árat, így lehet várok vele első akcióig mert így már 24000ft az kicsit sok
    kíváncsi vagyok ez is valami bug mint amikor eltűnt steamről játék és megjavul vagy szándékos húzás volt
  • Stockbauer33 #4778