13251
-
mcclanen #4977 Találtam egy kis car listet kivi leszek már nagyon erre a játékra legyen már december 2 http://ubisofts-the-crew.wikia.com/wiki/The_Crew:_Car_List -
And? Kit érdekel? Inkább egy értelmes kis csapat mint egy csomó rakás barom. Ez az egyik, a másik hogy most miattad van offtopic :D -
mester1987 #4975 Övé az oldal is?
zritya: Milyen balhét is? Enyhén félrelátod a dolgot, de nem izgat túlzottan. TDU topikban is írták ezt amit én lejjebb, csak nem figyeltetek. Max csak ti maradtok itt egymásnak chatelni. Over.
FÖLDRENGÉS!!! -
Thaddeus #4974 Nem, az open béta inkább marketing célú, hogy minél jobban elterjesszék a játékot, mert képzeld nem a PC az elsődleges bevételforrásuk, hanem a konzolok. -
tutyimutyi2 #4973 minek ennyi konzol béta?
ennyire szar konzolon a játék? -
Uplay kliens kelleni fog neki akkor is, ha Steamen veszed meg. Szóval hacsak valami különleges okból nem ragaszkodsz a Steamhez, válaszd a Uplayt! Legalább nem kell egyszerre két keretprogramot futtatnod a háttérben csak azért, hogy játszhass. -
Hopsz, na úgy látszik jövő héten megint megyek americába :D
(25-27 XO és PS4 OPEN béta :D )
Lassan meg már ideje lesz megvenni a PC verziót :D
UI: jah, látom már #4911-ben írtátok
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.21. 15:11:34 -
és mi lesz még itt a megjelenési utáni 2-3 hónapban :D -
Stockbauer33 #4969 Szabi a főnök.Majd ő irányít.Ő itt a kapitány.Látszik nemvolt dolgod a TDU1-el meg a 2-vel
-
zritya #4968 Ne kezd itt is a balhét, köszi !
-
Én mindig szoktam válaszolni ha van valakinek valami kérdése a játékkal kapcsolatban vagy amúgy is és véletlen tudom a választ. E melett miért ne beszélhetnénk más dologról ha éppen aktuális, pl az Edigitalos kormány akció ami szintén jól jöhetne a Crew-hoz. Van hogy sok az offtopic de engem nem zavar. Ha meg van valami érdekes hir azt úgy is bedobják minél hamarabb. Szerintem most még nem is volt sok off sőt Játékról beszéltünk meg a Golden Plates facebookos tököléséről ami a játékhoz tartozik.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.21. 14:07:59 -
mester1987 #4966 Esküszöm, ha bármikor benézek ebbe topikba, olyan, mint ha chatet néznék.
Nem tudom nem tűnik fel nektek vagy csak nekem ennyire? Pedig én is a Földön élek :)
Nem bántani akarok senkit, de ez nem egy fórum?
Csakmert ha nem akkor a chat-szobák közé kéne tenni...ami még ugye nincs, bár lehet jobb lenne mindenkinek...
Ott még szerintem az intimebb témákkal sem kell zavartatni magatokat.
Ne vegyétek magatokra, csak kérdeztem.
Ez egy meglátás.
Pl. bejön egy most regisztrált nem tudja mi van, mert azt hiszi: fórum. Ír kérdez ti meg észre sem veszitek...
Gondoltam erre már rákérdezek ennyi idő után. -
VJP #4965 Hallod... elmennek oda ahova gondolom. És ráadásul nem is az "US" oldalon hanem a "GB" nyelvű honlapon van csak. -
Közben kiderült, hogy a kód nem a videóban volt, hanem a honlapon, majd kiütötte a szemünket
-
Én bent vagyok de szenvedés lvl over nine hundreeeeeeeeeeeed. Örültem volna egy SSD-nek de sajna nope. -
Thaddeus #4962 Már csak bekéne jutni az oldalra :D -
Edigitálon a DFGT most 47 helyett 35. -
Edem05 #4960 Nagyon úgy néz ki. -
tutyimutyi2 #4959 akkor a mystery reward a játék megjelenéséig mystery marad? -

-
No sikerült, mindenkit ki kellett dobni a csapatomból, és újra berakni. Már "csak" várni kell.
Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2014.11.21. 00:43:31 -
Dragovich #4956 ugyan azok csak nem sorrendben -
A főoldalon tök más kódok vannak
-
Sztem a PayPal-os fizetésnél nem fogja kérni a kártyát is, ha előtte töltöttél rá elég zsét. Nem szokta, bár konkrétan abban a Brazil kereskedésben még nem vásároltam. -
Dragovich #4953 akinek még nincsenek meg
The Crew - GOLDEN PLATES CODE - [12/12]
1. 7M2F4E7K
2. 6M9E4A4U
3. 9G7Q4K5G
4. 2D2H5M7W
5. 8C8T2F7L
6. 7F3A7C6F
7. 9P8E9G3H
8. 9P8W9T4T
9. 9S7H9W5Y
10. 4T4R6X6X
11. 9K3H5N3F
12. 3W2J7W2B -
Edem05 #4952 húzd le valamelyiket a zöld részre és vissza meg nyomj egy frissítést (F5). -
Hmm, nekem 4 emberem van 12 kóddal, és még mindig nem dobja be a rewardot
-
Stockbauer33 #4950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+jelöltelek Stevie :) / Dragovich téged is.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.11.20. 23:07:24 -
Gab0523 #4949 Sziasztok.
Srácok (meg jányok).
Agyalok már hetek óta, hogy Uplay-es, vagy Steames verziót válasszak-e.
Nektek, mi a véleményetek, melyiket érdemesebb? -
Ratrak #4948 a brazil honlapon vásárolt valaki már paypal-al úgy, hogy nem kártyával, hanem elő-feltöltéssel? Mert most nincs elég zseton a paypal-fiókomban, így mindenképp bankkártyával akar fizettetni (azt meg nem szeretném), viszont nem tölteném fel fölöslegesen, ha előfeltöltéssel nem lehet megvenni a játékot. Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Ezeket az online vásárlásokat annyira nem vágom, (fél)analóg gyerek vagyok egy digitális világban... :) "itt kapok egy kódot, amit beírok oda, azzal aktiválom ezt és ha beindul akkor aktiválhatom amazt", naaaaah..... -
Edem05 #4947 Na akkor ezzel megvolnánk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
VJP #4946 Szerintem nem kell 7 ember. Csak ugye van egy olyan szöveg hogy: "Add up to 7 friends to unlock exclusive crew rewards" Ebből gondoltuk, de ezek szerint nem kell. Azt majd jön a meglepi, hogy mégis, csak sehol nem jelez vissza!
-
Tripla #4945 Én most beraktam a crewba 3 embert és elvileg megadott mindent, de nem értem, hogy akkor a 7 ember kell-e vagy nem? -
tutyimutyi2 #4944 nemigen segített,az vajon segithet hogy a többi sajátnál is beirom a maradék kettő kódot hogy meglegyen a 12? -
ToMM23 #4943 Mezte Lenke és Márk Vadkender-t bejelöltem. Majd igazoljad vissza valamikor :) -
VJP #4942 Számítok ma egy hullámra, úgyhogy vagy ma késő este vagy holnap de mindenképpen meg fogom csinálni! Ez a többieknek is szól aki mostantól jelöl! Nem kell aggódni!
tutyimutyi2:
Pakolgasd egy kicsit az ismerősöket, nem mindig érzékeli elsőre!
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.11.20. 21:42:12 -
tutyimutyi2 #4941 az úgy azért érdekes hogy megvan nekem is meg 3 barátnak is a 12 kód de mégse írja hogy megvan. -
Felvettem őket, majd jelölj vissza :) -
ToMM23 #4939 Hozzáadnálak a listámhoz ha nem gond :) -
Köszöntem szépen! :D De vajon mi lesz az a mystery reward hmmmmm Ingyen Season Pass biztos