13240
thecrew.jpg
  • koltony
    Az a vicc igazából amikor mondogatják hogy figyelnek a közösségre. A francokat figyelnek, a közösségnek az ötleteit meg se fogadták pedig baromi jó volt a legtöbbje. khm khm 3 év után sincs tükör az autókban.

És le merem fogadni hogy lesz pofájuk a régi térképpel meg pár új járművel(azaz a repülő meg hajókkal) eladni mint egy teljes árú játékot.
  • [HUN]FaTaL
    Lőjék.. Több hónapja fel sincs telepítve. Igazából nekem egy TDU 2 kellene az első rész fizikájával.. De sose lesz.
  • Dante73
    Lelövik a Crew szervereket majd, hogy érdekeljen, ne aggódj...
  • Dante73
    12 éves, Amerikai hülyegyerekek a gatyóba vizelnek, mert hú, itt aztán van minden! Gondolják az Activision és az Ubi vízfejű elnökei. Tuti bukta. Ezek még nem hallottak róla, hogy sokat akar a szarka, de nem bírja a farka? Gyerekek. 1 dolgot csináljatok meg, de azt JÓL. Mert ahogy elnéztem, fizikát, nyomokban sem tartalmaz....
    Lassan ölni tudnék, egy jó, fizikai alapokon nyugvó, frankó árkád irányítású, hatalmas nyílt világú, egyszerű versenyeket kínáló, autókat a végletekig testre szabható, (Ala' Fast and Furious, az ízléstelen neontól kezdve, az autó felfüggesztéséig, motorjáig, egyszer ellőhető, pénzbe kerülő nitrójáig, stb) egymás, és a gép elleni játékot kínáló, stb játékért.
    Nem kéne állandóan a spanyol viaszt feltalálni. Nagy terep, sok (aprólékosan testre szabható) autó, jó irányítás, stabil szerverek. Ja, és kész játék... Havi 1 Euró, + vizuális mikrotranzakciók.
  • [HUN]FaTaL

Látom még a km számlálót is kivették a járművekből. Ez a tetőkön bohóckodás meg... Vicc.
  • [HUN]FaTaL
    Max akkor érdekel az egész ha bepakolnak vagy 300 autót, ami kizárt. Legalább új térkép lenne vagy valami. De ez eddig kb planes & ships dlc.
  • koltony
    És itt még nem ér véget a dolog. Hasonlítsd össze a gamplay trailerben lévő map részletet a Crew 1 mapjának azon részével. Kb 90%-ban (vagy talán többen is) megegyezik a 2 térkép. Bronx és Lower manhattan változott meg + egy két kisebb rész itt ott. a többi része pontosan ugyan úgy néz ki.

,,És a The crew 3 ban jönnek az űrhajók, tengeralattjárók és biciklik"

ui: Csak nekem volt a trailer közben olyan Dr Strange filingem? :D
    Utoljára szerkesztette: koltony, 2017.06.13. 01:46:15
  • [HUN]FaTaL
    Ez mi a lófasz? Repülők meg hajók? No comment.

Majd jön a futóverseny dlc :D
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2017.06.13. 01:01:34
  • koltony
    YEAH Crew 2 ami mindenről szól csak az autóversenyzésről nem, taps taps ubifos.
  • Stockbauer33 #12510
  • Szabi #12509
    wtf
  • Stockbauer33 #12508
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiszivargott a crew2 trailer, ma este 10kor lesz az E3-on a Ubisoftos stream, ott lesz hivatalosan bejelentve ill gondolom akkor kelul ki youtubera a trailer

https://www.twitch.tv/twitch/events?utm_content=sf86910883&utm_medium=spredfast&utm_source=twitter&utm_campaign=corporate&sf86910883=1

https://www.twitch.tv/events/52476
  • Szabi #12507
  • WinT

Na erre kíváncsi leszek... tudnak-e élni egy második lehetőséggel vajon?
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.05.17. 08:53:26
  • chase
    Eh, ez meg milyen kép lett már! Nem PS, csak vágás, méretezés.
  • slRa4fV9t
    Nálam nagyjából tavaly nyár végefele baszódott el a műsor egy patch után, azóta folyamatos problémák vannak a session managementel, a CAU pedig rátett még egy lapáttal a hibákra mert ha valaki rendőrüldözésbe keveredik azonnal szétesik a session amiben van. Elég sok haverom is panaszkodik, többen be is fejezték emiatt a játékot. A hivatalos fórumon is többen jelezték már hogy gondok vannak a szerverrel, tehát a fejlesztők is tisztában vannak vele ám vagy nem tudják kijavítani vagy szarnak rá. Elvileg már az Ivory Tower háza táján is voltak problémák, többen felmondtak, de ezt csak pletyka szinten tudom.
  • chase
    Nálam 1.5 éve zöld open mindig és mégse.
  • price92
    Tegnap sikerült összehozni végre, hogy lássuk egymást. Pontosan nem tudom mitől, de annyit megtettünk, hogy mindketten engedélyeztük a router beállításoknál az UPnP-t, és így a játék menüben a kapcsolatnál mindkettőnknél NAT Type: OPEN szerepelt. Amíg ez nincs meg addig valószínűleg esélytelen egymás invelése játékon belül. Az meg, hogy lássuk egymás autóját az valószínűleg random működik, a legjobb megoldás, ha bemész egy shop-ba és kijössz, ezt addig ismétled amíg nem látjátok egymást, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
  • Szabi #12500
    már a bétába se működött lassan három éve, sajnos azóta se javult sokat a helyzet :-)
  • price92
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet azt összehozni, hogy tudjak játszani a Friend listámon szereplő játékosokkal, mert akárhogy próbálom beinvelni "Crew"-ba folyton azt írja ki, hogy "can't join", illetve a térképen látom, hogy ott van, de az autója nincs azon a helyen, fordítva ugyanez a helyzet.
  • chase
    Olyannak tűnik, mint a LFS, jobb grafikával.
  • Stockbauer33 #12497
  • slRa4fV9t
    Engem meg pont azért basz szét az ideg mert lenne hozzá társaságom, ám mostmár egyre kevésbé sikerül összehozni a cruiseokat mert nem tudunk egymásra csatlakozni. Ez már nagyjából fél éve van már, és jópár haverom inaktív már egy ideje valószínűleg emiatt, de számomra is érik az uninstall.
  • Ratrak
    egen, ezt megértem, hogy dühítő! :( Amúgy nyilván a törés elleni védelem miatt online az egész, mert - lássuk be - mint multi játék az egész 8 ember/layer szettingtől kezdve úgy van elba...ltázva a koncepció, ahogy kell. A legviccesebb az egészben, hogy a minden tekintetben csúcsszuper eredeti intro (amikor összerakja magát az autó) is már tartalmaz olyan elemeket, amiket azóta sem csináltak meg, pedig nagyon kellenének (tükör, SOK 4 fős crew...)

No, ettől még nem véletlenül toltam bele 3-400 órát, mert élvezetes ez így is. Csak óriási a kihagyott ziccer benne. És sajnos egyértelműen nem a jó irányba fejlesztik... :(
  • Dante73
    Köszönöm!
  • hangacsi
    Engem nem a társaság hiánya zavar. A TDU 1&2-t is többnyire egyedül toltam. Ritkán csapódtam oda valakikhez, mert nem volt sok időm egyhuzamban játszani és így nem lett volna értelme. De azok elindultak net nélkül is. Én most kamionozok, és néha jó lenne kicsit gurulgatni ezzel a játékkal, de net nélkül nem megy............... :(
  • Ratrak
    A Crew kis túlzással offline játék... (ok, kell hozzá internet) de multi mint olyan nem túl erős benne annak ellenére, hogy az egész koncepció alapja az volt anno... ez a legnagyobb valódi hibája. A többi p*csogás nagyrészt, de ez a valódi multi hiány több mint két évvel a megjelenés után is elég kiborító. "Never drive alone" - most komolyan?! Toltam bele 3-400 órát, jó ha az 5%-ában volt társaságom...
  • [HUN]FaTaL
    Nem lesz TDU 1 szintű fizika azért. Még csak billentyűzettel ökörködtem vele, de nem tűnik olyan szarnak.

Most a Physics MOD by Veno-t raktam fel, de megnézheted a CTR Physics MOD-ot is.
  • Dante73
    Erről a fizikai modról küldenél linket? Kiváncsi vagyok rá!
  • hangacsi
    Én legjobban azt sajnálom, hogy a Crew nem működik offline.
  • [HUN]FaTaL
    Mindkét TDU-t felraktam nosztalgia jelleggel, moddolva. Az első részhez ~300 autó van külön slotokban egy patch-csel + project paradise-szal működik a multi is.

A kettő meg fizika moddal egészen jó, ott is moddolva hogy legyenek lamborghinik meg ilyesmi. :)

Mind a kettőnek egyedi hangulata van még most is, a crewban pedig továbbra is megvan a "valami hiányzik ebből" érzés mikor elindítom.

Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.12.26. 00:13:28
  • Alien69
    Hophop. AKkor majd megnézem. De, mintha 18E-t láttam volna az árcédulán. Mondjuk, megérheti, ha jó...
    Illetve, most nézem, le van árazva a microsfos oldalán 11 695,00 HUF-re! Váuuu, még 5 napig...
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.12.24. 12:45:42
  • [HUN]FaTaL
    Nem, a Horizon 3 megjelent PC-re is, ráadásul össze van kötve a két platform így lehet egymással játszani.

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
  • Alien69
    A Forza nem XBOX-ra van csak?
  • slRa4fV9t
    Nekem kb 10 aktív ember volt a listámon délután, ebből 5-en valószínűleg együtt tolták, ám nem bírtam csatlakozni. Az alap csatlakozási nehézségeken felül van tudtommal két ember a listámon akik ha bármilyen sessionben, crewban ott vannak akkor én oda nem tudok csatlakozni és fordítva. Ez is nagyjából egy-két hónapja van. Amúgy új haverjaim nekem sem nagyon lettek itt a Crew-ban, leginkább a TDU-ban megismert emberekkel tolom a mai napig.
  • [HUN]FaTaL
    Persze, multiban sokkal jobb, ezt nem vitatom. Azonban mivel kevesen játszanak elég nehéz társaságot találni, általában a barátlistámról 1-2 ember online egyszerre max.

A TDU 1-gyel rengeteget toltam (bár valószínűleg közel sem annyit mint te), de elvoltam vele ~2 évig.

A Crew-val nekem még az autókínálat a probléma, a TDU1 autókínálata ezerszer jobb volt. Bár itt a specek miatt nem olyan egyszerű a helyzet, de ha kiadnának 150 autót csak full stockban, valószínűleg vevő lennék rá :)
  • slRa4fV9t
    Én az egyedül gurulással úgy vagyok, előfordul hogy inkább egyedül van kedvem menni, főleg ha felfedezek, gondolkozok, de ez ritka, ha ez egy alapvetően single player játék lenne meg sem vettem volna, hiába a nagy terület beleunsz nagyon hamar. Nekem elhiheted, a TDU1 -et legelőször lewarezoltam és nagyjából 2 hétig bírtam vele játszani amíg meg nem untam, utána megvettem, kialakítottam a haveri köröm, és toltam vele 3 évet. Ám arra hogy egyedül játsszak van sok más játék autós kategóriában is.
    Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.12.24. 00:33:22
  • slRa4fV9t
    Ez még lemaradt a másik hsz végéről, hogy a Forzán én is gondolkozok hogy megveszem, de ott meg megy a köcsögösködés a Win 10-el. Nekem teljesen megfelel a Win 7 és nem akarok Win 10 -re váltani, ehhez úgy gondolom jogom van, a Microsoft meg pofátlanul nyomja a Win 10 hypeot ami nekem nagyon nem jön be, főleg az adatkezelési gyakorlatuk miatt. A szellemi tulajdon ami a gépemen van az az enyém, és nem a Microsoft-é, és semmi köze ahoz hogy mit tárolok a saját gépemen amiért fizettem még akkor sem ha a működtetéséhez Microsoft rendszert használok. Ez a baj azzal ha valaki gyakorlatilag monopol helyzetben van, azt csinálhat amit akar.
  • [HUN]FaTaL
    Egyetértünk, bár én gyakran gurulok egyedül, azzal nincs gond.

A CAU ára a WR tulajokkal szemben valóban nem fair. A WR megérte az árát, elég sok tartalmat adott a játékhoz. Engem a CAU-ból az új verdák érdekelnének, de nem ennyiért, a rendőrautók meg a rendőrös játékmód pedig hidegen hagy.
  • slRa4fV9t
    A CAU ára nem fair azokkal szemben akik korábban teljes áron megvették az előző DLC-ket is (és most eltekintek attól hogy a CAU lényegében nem tartalmaz semmit néhány rendőrautón kívül), most meg a CAU-hoz ingyen adják a Wild Run-t, akinek a Wild Run nincs meg az jól jár, akinek pedig megvan az most a CAU-t is megveheti teljes áron. De mindezt én leszarom, ha tetszik egy játék, leköt, egyszer élünk megveszem, de akkor már legyen az is prioritásban amit én akarok, pl. hogy működjenek normálisan a szerverek az összes játékmódban, ebben szerintem semmi extra nincs, ez alap.
    Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.12.24. 00:04:17